شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,543
» آخرین عضو: makabaka
» موضوعات انجمن: 10,393
» ارسال‌های انجمن: 14,568

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 305 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 305 مهمان
،

آخرین موضوع‌ها
بوم‌گردی؛ سفر به قلب فرهن...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
دیروز، ۰۳:۰۲ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 37
ویلا در شمال؛ تجربه لوکس ...
دیروز، ۰۲:۵۹ عصر
» بازدید: 42
کلبه چوبی؛ پناهی گرم در د...
دیروز، ۰۲:۵۸ عصر
» بازدید: 33
سفر به ماسال؛ اقامت در وی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۲ عصر
» بازدید: 86
بهترین ویلاهای بابلسر برا...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۱ عصر
» بازدید: 72
سوئیت یا ویلا؟ بهترین گزی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۰ عصر
» بازدید: 60
آینده‌ای بدون صف؛ وقتی فن...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۱، ۰۱:۲۸ عصر
» بازدید: 87
نقش دستگیره هوشمند در امن...
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۰، ۰۴:۵۵ عصر
» بازدید: 67
آموزش طرز تهیه کیک مرغ با...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۹، ۰۶:۱۲ عصر
» بازدید: 68
ویلا بابلسر؛ ترکیب دریا، ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۵ عصر
» بازدید: 92
ویلا؛ انتخابی برای سبک زن...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۱ عصر
» بازدید: 74
اجاره ویلا در رشت؛ تجربه ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
» بازدید: 77
هوشمند سازی ساختمان در ته...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۴، ۱۰:۳۷ صبح
» پاسخ: 1
» بازدید: 975
زندگی محلی را با بوم‌گردی...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۶ عصر
» بازدید: 86
یک آخر هفته رویایی در ویل...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۵ عصر
» بازدید: 81

خوراک خرچنگ
ارسال کننده: negar_slk - ۹۷/۳/۳۰، ۱۰:۱۸ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

[تصویر:  lobster-540_360.jpg]

برای فراهم کردن سس، در ابتدا ۲ حبه سیر را خورد کنید و با کمی نمک مخلوط کنید.

با اضافه کردن کمی آب لیمو آن را خوشمزه تر کنید فقط یادتان نرود که هسته های آن را حتماً جدا کنید.

مقدار کمی زعفران را در آب سرد حل کنید.

در نهایت سس مایونز، آب لیمو، محلول زعفران، سیررا با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید.

در حدود ۴ لیتر آب شور را در ظرفی بزرگ بریزید تا به جوش آید.

خرچنگ های زنده را در آن قرار دهید و بگذارید تا برای ۹ دقیقه بجوشد. خرچنگ ها را از آب جوش دربیارید و در ظرفی که سه چهارم آن با مخلوط یخ و آب پر شده است، قرار دهید.

(این کار به عنوان یک شک برای توقف فرآیند پخت انجام می شود.)

برای سه دقیقه در این حالت آن ها را قرار دهید و در نهایت به یخچال منتقل کنید.

ظرف بزرگ خود را از آب خالی کنید و کاملاً آن را خشک کنید. صسپس به اندازه دو لیتر روغن در آن بریزید و تا ۳۰۰ درجه فارنهایت آن را گرم کنید. می*توانید از دماسنج برای اندازه گیری دما استفاده کنید.

پوشت گوجه فرنگی ها را بکنید و به قطعات کوچک خورد کنید. گوجه ها را در آب سرد قرار دهید سپس گوجه فرنگی ها رو به مدت ۶ دقیقه، در روغن با دمای ۳۰۰ درجه قراردهید و سپس به یخچال منتقل کنید.

مجدد از دماسنج استفاده کنید و دمای روغن را تا ۳۵۰ درجه بالا ببرید. پیازچه*ها را برای چاشنی خورد کنید و در گوشه ای نگهدارید.

خرچنگ ها را از یخچال خارج کنید و گوشت آن ها را از پوست جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. دم، پا و چنگال ها را با هم میکس کنید و به دو قسمت تقسیم نمایید.

در ظرفی کره را به طور کامل آب کنید تنها حواستان باشد که نجوشد.

گوجه فرنگی ها را از یخچال خارج کنید و به مدت ۶ الی ۸ دقیقه در روغن با دمای ۳۵۰ درجه بجوشانید.

مواد سرخ شده را در چهار کاسه تقسیم کنید و کرده و سسی که پیش از این آماده کرده بودید را روی آن بریزید.

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

تویوتا، لندکروز فیس لیفت را به بازار عرضه کرد
ارسال کننده: nooshin-pr - ۹۷/۳/۳۰، ۰۹:۴۷ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

[تصویر:  maxresdefault-1.jpg]

از سال 2016 کمپانی تویوتا با ارائهلندکروز با چهره جدید به بازار خودرو فروش خود در بازار جهانی را رونق دوباره داد که البته در سال های قبل لندکروز که یکی از اسطوره های افرود در دنیا به شمار میرفت بیشترین سهم بازار خودرو های افرودی را به خود اختصاص داده بود

لند کروز در سال 2017 با تغییراتی که در سال قبل داده شده بود به بازار عرضه شد که با نام لندکروز فیس لیف شهرت گرفت که از طراحی ان میتوان برامدگی های جلوی ان و تغییرات چراخ ها با یک خط کروم و چراخ های عقب بزرگتر فول ال ای دی نئون وخط کروم را مثال زد.

از تغییرات داخل این خودرو میتوان به دو مانیتور 10 اینچی نصب شده برای سرنشینان عقب با قابلیت اتصال ایفون به سیستم چند رسانه ای و تغییر مانیتور جلو به حالت عمودی و سیستم کروز کنترل با قابلیت کنترل فاصله از خودروی جلویی نام برد.

مهمتریت تغییرات فنی لندکروزر فیس لیفت گیربکس 8 سرعته است که این خودرو را نسبت به مدل های قبلی با گیربکس 6 سرعته متفاوت کرده است که هر چند تغییری در مصرف سوخت ایجاد نکرده است ولی عملکرد مناسبی از خود در بزرگراه ها نشان داده استلند کروز فیس لیفتبا 544 اسب بخار و موتور 5.7 لیتری درارای وزن 2630 کیلوگرمی مباشد که البته از پس وزن خود و قابلین سوار کردن 8 بزرگسال بر می اید و سیستم تعلیق هیدرولیکی با یک میله تثبیت کننده برای این خودرو طوری طراحی شده است که از هر گون نا همواری میتواند عبور کند.

لندکروز جدیدبه صورت دائمی از سیستم چهار چرخ استفاده میکند و این به طور کامل از لغزیدن این خودرو جلوگیری میکند و سیستم کامپیوتر ان طوری طراحی شده که با توجه به سطوح محور ها را کنترل میکند.

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

آشنایی با راشین خیریه، طراح لوگوی ایرانی گوگل برای جام‌جهانی
ارسال کننده: نسیم - ۹۷/۳/۳۰، ۰۶:۴۵ صبح - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

راشین خیریه متولد ۱۳۵۸ خرمشهر است. ۹ ماهه بود که جنگ خانواده‌ی او را به تهران آورد. از ۱۶سالگی که در هنرستان آزادگان در رشته‌ی گرافیک ثبت‌نام می‌کند تا اکنون که در دانشگاه مریلند درس می‌دهد، مشغول نقاشی و تصویرگری است.

[تصویر:  do.php?img=5109]

در ایران علاوه بر طراحی کاراکترهای انیمشن معروف شکرستان، تصویرگری کتاب‌های بسیاری را انجام داده و جوایز داخلی و بین‌المللی متعددی را دریافت کرده است. بسیاری از ما در تب‌وتاب جام‌جهانی۲۰۱۸ و به‌واسطه گوگل با نام او آشنا شدیم.
راشین خیریه یکی از ۳۲ گرافیستی است گوگل از آنها برای طراحی لوگوی اختصاصی تیم‌‌های ملی حاضر در جام‌جهانی کمک گرفته است. هفته گذشته و هم‌زمان با آغاز بازی‌های جام‌جهانی از طرح‌های آنها رونمایی شد و نام راشین در رسانه‌های اجتماعی میان فارسی‌زبانان بر سر زبان‌ها افتاد.

علاقه‌ ی راشین به نقاشی و تحصیلاتش در این رشته
از کودکی به نقاشی علاقه‌مند بودم و پی‌گیر. مادرم هم از من حمایت می‌کرد. نقاشی او هم خیلی خوب بود اما خودش نتوانسته بود نقاشی را ادامه دهد، به همین خاطر نمی‌خواست علاقه من بی‌نتیجه بماند. من را از ۱۶سالگی در هنرستان ثبت‌نام کرد. من از همان موقع تکلیفم مشخص بود و می‌دانستم که قرار است نقاش شوم. لیسانسم را در دانشگاه آزاد تهران و فوق لیسانسم را در دانشگاه الزهرا در رشته گرافیک به پایان رساندم. در سال ۲۰۱۱ برای گذارندن یک دوره‌ی ۶ماهه نقاشی و چاپ دستی دانشگاه هنر نیویورک به آمریکا آمدم. چند سال بعد، دانشگاه الزهرا به من دکترای افتخاری نیز اهدا کرد.

سابقه‌ی فعالیت حرفه‌ای راشین در گرافیک و تصویرگری
۲۰سال است که حرفه‌ای به کار تصویرگری کتاب مشغول هستم. در ایران یکی از فعال‌ترین دختران تصویرگر کتاب بودم. همیشه من را در پشتکار و سخت‌کوشی مثال می‌زدند. در امریکا هم در دوران تحصیل سفارش‌های مختلفی از سوی ناشرین کتاب و روزنامه نیویورک‌تایمز گرفتم و این باعث شناخته شدن سبک طراحی‌ام در امریکا شد و و به‌عنوان نویسنده و تصویرگر مورد توجه قرار گرفتم. در ایران نیز با کانون پرورشی فکری، نشر چشمه، افق، به‌نشر، رشد، مدرسه، سروش، همشهری و… کار کرده‌ام. حدود ۳۰ کتاب در ایران از من منتشر شده. همین حدود هم در انتشارات بین‌الملل چاپ کرده‌ام. و بعد از مهاجرت نیز ۱۰ کار دیگر نیز به آن‌ها اضافه شد.

این تصویرگر کتاب کودک، مانند بسیاری دیگر از هنرمندان حوزه‌ی کودک، از همکاری با کانون پرورشی فکری کودکان، خاطره خوبی دارد.
من همیشه عاشق کانون پرورشی فکری بوده‌ام و کار کردن در آنجا را خیلی دوست داشتم. سعی می‌کنم کپی‌رایت کتاب‌هایی که در این‌جا منتشر می‌کنم را برای خودم نگه دارم تا بتوانم آنها را در ایران نیز منتشر کنم. کتاب‌های دو طوطی و پیرزنی که پشه قورت داد، را به انتشارات کانون دادم و ظاهرا الان به چاپ دوم رسیده. دو کتاب برای احمدرضا احمدی کار کردم که یکی از آنها جایزه‌ی بلونیای ایتالیا گرفت که جایزه مهمی بود. و یکی دیگر هم نامزد جایزه لاکپشت پرنده شد. در کارهای دیگر نیز همچنان مشغول همکاری هستم.

راشین اولین کتابش در خارج از ایران را در سال ۲۰۰۶ در فرانسه چاپ می‌کند و بعد از آن پیشنهاد‌های متعددی از کشورهای دیگر دریافت می‌کند.
با ناشران متعددی در فرانسه، ایتالیا، ژاپن، کره، چین، هند، برزیل، آلمان، سوییس و… همکاری داشته‌ام. اولین کتاب من پس از مهاجرت دو طوطی (برداشتی شخصی از داستان طوطی و بازرگان) بود، که داستان و تصویرش از خود من بود. تصویرگری کتاب رمضان که انتشارات معروف سایمن اند شوستر آن را منتشر کرده، نیز برعهده من بود. کتاب اخیری که منتشر شده و داستان آن نیز کار خودم است، بستنی زعفرانی نام دارد. که آن هم کار انتشارات اسکولستیک است (انتشارات کتاب هری پاتر).  درخت کتاب و پیرزنی که پشه قورت داد و قصه‌های سندباد و  خشمتو نگه دار ببری از دیگر آثار تصویرگری من هستند که در آمریکا منتشر شدند.

[تصویر:  do.php?img=5110]

شاید معروف‌ترین کاری که ما از راشین خیریه دیده باشیم، انیمیشن شکرستان باشد. با روایت مرحوم مرتضی احمدی و کارکترهای تازه و جذابش. اما خالق آن کاراکترها به اندازه‌ی مخاطبان از شکرستان دل‌خوشی ندارد.
شکرستان سال ۲۰۰۶ شروع شد و ۲۰۰۹ روی آنتن رفت و بعد کار ادامه پیدا کرد. متاسفانه کارگردان شکرستان و حوزه‌ی هنری، اسم من را در آن پروژه مخدوش کردند. اصلا اجازه‌ی مطرح شدن من را ندادند حتی در تیتراژ هم اسامی دیگری را در کنار اسم من نوشتند. کارگردان و تهیه کننده در هیچ مصاحبه‌ای نامی از من نبردند و در پاسخ به این سوال که طراح کار کیست، گفته‌اند: کار بصورت گروهی انجام شده. شما به هیچ عنوان نامی از من در آن مصاحبه‌ها نمی‌بینید. تازه این اواخر دوستان من از طرق اینستاگرام مطلع شدند که طراح شکرستان من بوده‌ام.
شکرستان پروژه‌ی بزرگی شد و از نظر مالی نیز موفق بود. فکر می‌کنم می‌خواستند اعتبار و افتخار آن فقط به نام خودشان باشد. در شکرستان دلم شکست. جوایز متعددی برد ولی از من هیچ تقدیری در ایران نشد. فقط در یک فستیوال در چین جایزه بهترین طراح کارکتر به من تعلق گرفت. وقتی اسم من را پیشنهاد داده بودند، مسئولان فستیوال گفته بودند طراحی شکرستان حاصل یک کار گروهی بوده. خوشبختانه داور ایرانی آن فستیوال از موضوع مطلع بوده و گفته بود که طراحی این کار از راشین خیریه است. من فکر می‌کنم تهیه‌کننده و کارگردان شکرستان بیشتر ضرر کردند. چون وقتی کار موفق شد و ادامه یافت، آنها نیاز به کارکترهای تازه‌تر داشتند. اما آنها تمام راه‌های ارتباطی را بستند و قطع رابطه کردند. در ششمین جشنواره فیلم فجر که سیمرغ بلورین برای کارگردانی انیمیشن خیاط حیله‌گر به من اهدا شد، آقای کاظمی، معاون ارشاد وقت، به من گفت: تو روزی به جایی خواهی رسید که این آقایان به دیگران پز بدهند که با تو همکار بوده‌اند.

[تصویر:  do.php?img=5111]
همکاری با گوگل از کجا آغاز شد؟
چند ماه پیش از طرف گوگل ایمیلی به من ارسال شد که در آن پیشنهاد همکاری برای جام‌جهانی مطرح شده بود. آنها گفتند اول باید قراردادی را امضا کنم که آن پیشنهاد محرمانه بماند. بعد با من تماس گرفتند و گفتند می‌خواهند با ۳۲ گرافیست و تصویرگر از ۳۲ کشور کار کنند و برای تیم‌های حاضر در جام‌جهانی لوگوهایی اختصاصی داشته باشند. در تماس‌های ایمیلی که با تیم‌طراحی گوگل داشتم توضیح دادند که در طرح‌مان باید آمیزه‌ای از فوتبال و فرهنگ هر کشور را نشان داده شود. نمی‌خواستند که خیلی سنتی باشد. گوگل فقط جای توپ و دروازه را مشخص کرده بود و باقی را برعهده‌ی خودمان گذاشته بودند. اتودهای زیادی زدم و سعی کردم از طرح‌های اسلیمی و گل و مرغ استفاده کنم که نمادهای شناخته شده ایرانی هستند. در لباس‌های شخصیت‌ها و روی توپ فوتبال هم تزئینات ایرانی آوردم. زمین فوتبال را در محله‌ای کوچه‌باغ شکل طراحی کردم با خانه‌های کاه‌گلی که در آن زن‌ها و بچه‌ها مشغول شادی و تشویق بودند و نیز یک گربه‌ی ایرانی، که امضای من در کارهایم است، نیز به تصویر اضافه کردم.

عده‌ای معتقدند که در نقاشی شما زنان جایگاهی ندارند و فضای کار شما فوتبال ایران را چندان حرفه‌ای نشان نمی‌دهد.
اصولا من به این دلیل که می‌خواستم زنان ایرانی و علاقه‌ی آنها به فوتبال را در طرح نشان دهم، مجبور شدم استادیوم را حذف کنم. زیرا در ایران زنان اجازه‌ی حضور در ورزشگاه را ندارند. اگر آنها را در ورزشگاه می‌کشیدم ایرادی بزرگتر بر کار من وارد بود و اگر استادیوم بود و زنان نبودند، عقل و انسانیت من جای نقد داشت. به همین خاطر زمین فوتبال را به یک محله ایرانی بردم تا زنان هم بتوانند در آن حضور داشته باشند. منهای بازیکنان که قاعدتا باید مرد باشند، تعداد تماشاچیان از نظر جنسیت برابر است.
ورزشگاه را از طرحم حذف کردم چون زنان ایرانی اجازه حضور در آن را ندارند

[تصویر:  do.php?img=5112]

چرا گوگل شما را برای این کار انتخاب کرد؟
تصویرگری من برای کتاب‌ کودکان در سطح بیم‌الملل بازخورد خوبی داشت و مورد توجه منتقدان کتاب کودک قرار گرفت. گوگل هم به‌دنبال هنرمندان بین‌المللی می‌گشت که بتوانند فرهنگ سنتی و مدرن کشورشان را به‌خوبی نشان بدهند.

فکر می‌کنید این‌که گوگل از بین آن همه طرح کار شما را در اینستاگرام قرار داده دلیل خاصی دارد یا اتفاقی بوده؟
من معمولا با رنگ‌روغن روی مقوا نقاشی می‌کنم. این بار هم خواستم برای این کار سنگ‌تمام بگذارم. نقاشی‌ام را در چند طرح و رنگ کشیده بودم. در واقع من در بین این ۳۲ کشور تنها گرافیستی هستم که کارش را دستی و با رنگ و قلم‌مو طراحی کرده. همه دیجیتالی کشیده بودند. فکر می‌کنم همین موضوع توجه گوگل را جلب کرده بود.

برای طرح‌تان از گوگل بازخوردی دریافت کردید؟
همکارانم در گوگل از این طرح استقبال کردند و گفتند اگر ایران به مرحله بعد راه یابد، گوگل از من می‌خواهد که یک طرح تازه ارائه دهم. البته ممکن است به دیگران هم گفته باشند. از ته دل امیدوارم که تیم‌ملی به مرحله بعد راه یابد. برای مردم ایران و بخصوص پدرم!  پدرم شبانه‌روز در حال تماشای فوتبال است. عشق او به فوتبال معمولی نیست. این نقاشی را نیز به او هدیه می‌کنم. اصلا من از دست فوتبال دیدن پدرم به اینجا آمده‌ام. happy

شخصیت‌های دفورمه و فیگورهای اغراق‌آمیز، ویژگی بارز طرح‌های راشین خیریه است که در طرحش برای گوگل هم به همان سیاق کار کرده است.
دفورمه کردن فیگور انسان و حیوانات، کار را کمیک و فانتزی می‌کند. مخاطب من بیشتر کودکان هستند، دوست‌دارم بچه‌ها با دیدن طرح‌های من در کتاب‌های داستان، بخندند و شاد شوند. بچه‌های این‌جا از من می‌پرسند: بابای تو سبیل داره؟ به همین درازی؟ هر چه طرح ساده‌تر و خنده‌دارتر باشد بیشتر در ذهن بچه‌ها می‌ماند. مثلا کاراکتر پلنگ صورتی بیشتر در ذهن ما مانده تا طرح‌های پیچیده‌تر.

طرح‌هایی شبیه به کاراکترهای شما را زیاد دیده‌ام؛ آیا این یک سبک باسابقه است یا دیگران از شما تقلید می‌کنند؟
بعد از شکرستان سبک جدیدی از طراحی کارکتر با الهام از کارکترهای من شکل گرفت. چند وقت پیش طرحی در فیسبوک دیدم که اول فکر کردم کار خودم است اما بعد متوجه شدم کپی کار من است. بعدا دوستانم به من گفتن که طرح‌های مشابه بسیار زیادند. اول ناراحت شدم. اما بعد این را به فال نیک گرفتم. این باعث خوشحالی من است که کارهایم آن‌قدر مورد علاقه مردم است که هنرمندان جوان‌تر دوست دارند شبیه سبک من کار کنند.

چاپ این مطلب

سازه های lsf
ارسال کننده: kohanpishe - ۹۷/۳/۲۹، ۰۱:۴۷ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

یکی از سیستم های ساخت و ساز می باشد که به صورت مدرن برای اجرای سازه ها به کار می رود.. استفاده از این سیستم از سال 1950 شروع شده است در کشورهایی مانند کانادا آغاز شده است. اما از سال 1990 محدوده ی استفاده از آن گسترده تر شد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از مقاطع فولادی سرد نورد شده ای تشکیل شده اند که با استفاده از ورق های گالوانیزه شده ی فولادی، شکل دهی داده می شوند.

چاپ این مطلب

وازلین
ارسال کننده: kohanpishe - ۹۷/۳/۲۹، ۱۲:۵۶ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

یک ماده ی بسیار مفیدی می باشد که خواص درمانی بسیاری دارد. این ماده ی معدنی با نام های متفاوتی شناخته می شود، به عنوان مثال ژل پترولیوم یا پترولاتیوم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک ماده ی روغنی می باشد که ترکیبی از پارافین، واکس میکرو کریستالی و مواد معدنی است.

چاپ این مطلب

تعمیر تلویزیون
ارسال کننده: kohanpishe - ۹۷/۳/۲۹، ۱۲:۵۰ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

ممکن است برای شما پیش بیاید که در هنگام تماشای تلویزیون احساس کرده باشید که تلویزیون شما خراب شده است. در صورتی که بخواهید تلویزیون خود را در منزل تعمیر کنید، تکنسینک های تخصصی در حوزه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ی خدمت رسانی به شما مشتریان گرامی می باشند. گروه تخصصی رایان دارای کادر فنی و تخصصی در این حوزه می باشد که به منزل شما جهت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعزام می گردند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ال جی این امکان را برای مشتریان گرامی قرار داده است تا برای رفاه و آسایش خاطر آن ها، با توجه در خواست مشتریان گرامی در صورت خراب تلویزیون، کادر فنی و تخصصی را برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنان اعزام نماید. پس از اعزام کارشناسان مربوط به محل مورد نظر تمامی عملیات مورد در خصوص دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشتری صورت خواهد گرفت و روی دستگاه تست کامل انجام می شود تا سلامت آن بررسی شود.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با توجه به پروفروش بودن محصولات دیجیتالی سامسونگ در بازار داخلی کشور، یکی از خدمات ضرروی این شرکت وجود مراکزی برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می باشد، امکان دارد بنا به دلایلی در عملکرد دستگاه اختلالاتی به وجود آید که باید نسبت به رفع آن اقدام نمائید. مراکز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با همکاری یک مجموعه ی متخصص و کارمد، تمامی خدمات مرتبط با تعمیر و ترمیم مدل های مختلف تلویزیون سامسونگ را انجام می دهد تا کاربران دارنده ی هر مدل از تلویزیون سامسونگ بتوانند با مراجعه به این مراکز مشکل خود را رفع نمایند.

چاپ این مطلب

معرفی غذای چینی خوراک هشت پا
ارسال کننده: negar_slk - ۹۷/۳/۲۹، ۱۰:۰۵ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

[تصویر:  food-3-540_360.jpg]

اگر شما از آن دسته مردمی هستید که از خوردن ماهی مرکب لذت میبرن، حتماً خوراک هشتپا را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
این خوراک نه تنها خوشمزه و مغذی است بلکه می‌تواند جایگزین ارزانتری برای ماهی‌های مرکب این این ماهی دریا بقدری خوشمزه است که به شکل غذاهای متنوعی سرو خواهد شد.
همانند دیگر ماهی‌های از این دسته همانند، اختاپوس، هشتپا نیز می‌تواند به شیوه‌های مختلفی طبخ شود. با شعله بالا پخته شود یا با شعله ملایم و خیلی آهسته و یا حتی به صورت خام.
خوراک هشت پا را در رستوران چینی سیلک روود امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

چاپ این مطلب

انتخاب رشته دانشگاه سراسری
ارسال کننده: smartwomen - ۹۷/۳/۲۹، ۰۹:۴۷ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

با سلام
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره یک وکیل پایه یک مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وارد سایت ما شده و با خدمات ما آشنا شوید. با تشکر
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره یک وکیل پایه یک دادگستری مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من ارائه کننده انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. همواره پیدا کردن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجرب بسیار کار سختی بوده و اغلب مردم برای پیدا کردن یک وکیل خوب دچار مشکل می شوند. شما کاربران ارجمند می توانید با ورود به سایت ما تلفن وکیل ما را یافته و با آن تماس حتصل فرمایید. برای ورود به سایت ما بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیک کرده و از وبسایت ما دیدن فرمایید. با تشکر
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکلای تهران می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره معروف ترین وکیل ایران می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره قویترین وکیل تهران می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکیل حقوقی می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکیل حقوقی تهران می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل خوب برای کاهش سن می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل کیفری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل کاهش سن شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل اداره کار می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل وزارت کار می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل حقوقی می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل اصلاح شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره هزینه وکیل برای تغییر سن می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل تغییر سن تضمینی می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره اسامی وکلای دیوان عدالت اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل متخصص دیوان عدالت اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکالت در دیوان عدالت اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره شرایط وکالت در دیوان عدالت اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره یک بهترین وکیل پایه یک مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکیل پایه یک دادگستری مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت سلام دانش به منظور معرفی بهترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه اندازی شده و هدف آن موفقیت شما می باشد. انتخاب یک دبیر خصوصی خوب و مجرب کاربسیار مهم و سختی می باشد و انتخاب هوشمندانه شما می تواند راه موفقیت شما را هموار نمایید. شما کاربران ارجمند می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وارد سایت ما شده و از مطالب موجود در آن استفاده نمایید.
سایت سلام دانش به منظور معرفی بهترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه اندازی شده و هدف آن موفقیت شما می باشد. انتخاب یک معلم خصوصی خوب و مجرب کاربسیار مهم و سختی می باشد و انتخاب هوشمندانه شما می تواند راه موفقیت شما را هموار نمایید. شما کاربران ارجمند می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه اندازی شده و هدف آن موفقیت شما می باشد. انتخاب یک معلم خصوصی خوب و مجرب کاربسیار مهم و سختی می باشد و انتخاب رشته دانشگاه سراسری شما می تواند راه موفقیت شما را هموار نمایید. شما کاربران ارجمند می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه اندازی شده و هدف آن موفقیت شما می باشد. انتخاب یک معلم خصوصی خوب و مجرب کاربسیار مهم و سختی می باشد و انتخاب رشته دانشگاه آزاد هوشمندانه شما می تواند راه موفقیت شما را هموار نمایید. شما کاربران ارجمند می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وارد سایت ما شده و از مطالب موجود در آن استفاده نمایید. با تشکر

چاپ این مطلب

معرفی کیا اسپورتیج ۲۰۱۷
ارسال کننده: nooshin-pr - ۹۷/۳/۲۹، ۰۹:۳۲ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

[تصویر:  2017-Kia-Sportage2.jpg]

تا به امروز چهار نسل از این مدل خودرو به بازار جهانی عرضه شده است که تنها دو مدل از این خودرو به بازار ایران رسیده است ضمن اینکه می توان گفت رقابت نزدیکی با مدلهیوندای توسان دارد و بعد از4 سال برای عقب نموندن از سایر رقیب های خود مدل اسپورتیج اس ایکس توربو2017 را به بازار خودرو عرضه کرد .

در نسل چهارم کیا اسپورتیج مدل 2017 تفاوت بسیاری در شکل ظاهری این خودرو ایجاد شده است که از مشخص ترین تغییر ان میتوان به چراغ های جلو و جلو پنجره ان اشاره کرد که به ان دماغ ببر ی گففته می شود که تقریبا اصالت مدل های کیا شده است و ترکیب این دو با هم ظاهر بسیار زیبایی را ایجاد کرده است و همچنین در داخل این خودرو میتوان به 76 میلیمتر بیشتر شدن فاصله صندلی های عقب که با صندلی های جلو اشاره کرد که راحتی بیشتری برای سرنشینان عقب ایجاد کرده است .

در زیر بدنه این خودرو از فولاد پیشرفته مقاوم تری استفاده شده است و در سیستم تعلیق این خودرو طراحی بروزتری انجام شده است که باعث هندلینگ بیشتر شده است و در موتور این مدل با کاهش 19 اسب بخار نسبت به مدل قبلی با موتور لیتری 241 اسب بخار قدرت دارد .

از اپشن های این خودرو میتوان به سیستم صوتی هارمن کاردن با 8 بلند گو و گرمکن صندلی های عقب و رادارهشدار نقطه کور و هشدار بین خطوط و تشخیص عابرپیاده و عبور مرور در عقب و سیستم ترمز مستقل خودکار اشاره کرد.

در شرکت اجاره خودرو پرشین گشت این خودرو برای اجاره موجود میباشد که شما میتوانید قبل از خرید با اجاره خودرو انواع خودرو را اجاره کنید و از لحاظ فنی و کیفیت امتحان کنید.

چاپ این مطلب

مراقب سایت‌های کلاهبردار شرط‌بندی و پیش بینی فوتبال باشید!
ارسال کننده: saberi - ۹۷/۳/۲۷، ۰۷:۳۷ عصر - انجمن: هک و امنیت - پاسخ (1)

مراقب سایت‌های کلاهبردار شرط‌بندی و پیش بینی فوتبال باشید!
با توجه به شروع جام جهانی، سایت‌های زیادی در زمینه شرط بندی فوتبال شروع به تبلیغ کرده‌اند که توضیحی در مورد برخی از آنها می دهیم.

[تصویر:  do.php?img=5108]

کلاهبرداری این سایت‌ها معمولا به دو روش صورت می‌گیرد :
  1. روش اول که راحت‌ترین روش هست، سایت پس از دریافت پول از شرکت کنندگان از طریق درگاه بانکی، افرادی غیر واقعی را به عنوان برنده معرفی می‌کند و بدون پرداخت جایزه برندگان، پس از مدتی با تعطیلی سایت به دلایلی همچون فیلترینگ و... با آدرسی جدید فعالیت سایت رو از سر می‌گیرند. در این روش کاربران به میزان مبلغی که در سایت پرداخت کرده‌اند متضرر می‌شوند. مورد عجیب این روش این هست که اغلب این سایت‌ها از بانک‌های داخلی درگاه پرداخت دارند!!
  2. روش دوم که باعث می‌شود قربانیان متحمل ضرر هنگفتی شوند، روشی موسوم به فیشینگ است. فیشینگ (phishing) به روشی گفته می‌شود که با جعل یک سایت، برای بدست آوردن اطلاعاتی مثل شماره و رمز کارت، اطلاعات حساب بانکی و... تلاش می‌شود. بدین صورت که شخص صفحه‌ای کاملا مشابه صفحه پرداخت بانک، طراحی (جعل) می‌کند و این صفحه را در آدرسی مشابه آدرس اصلی قرار می‌دهد. بعنوان مثال اگر صفحه پرداخت بانک سامان ⁣sep.shaparak.ir باشد، شخص کلاهبردار صفحه را در آدرس‌هایی مانند sep.shaaparak.ir یا sep.shaparakk.ir قرار می‌دهد که چشم کاربر در نگاه اول تفاوت این آدرس را با صفحه اصلی متوجه نشود. هنگام ورود اطلاعات در این صفحه، شما در واقع اطلاعات کارت خود شامل شماره کارت، رمز دوم و تاریخ انقضا را در یک صفحه جعلی وارد می‌کنید و شخص کلاهبردار این اطلاعات را ذخیره می‌کند. برخی کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر دفعه اول کاربر را به صفحه جعلی هدایت می‌کنند و پس از دریافت و ذخیره اطلاعات کارت، یک خطای ساختگی نمایش می‌دهند و از کاربر می‌خواهند دوباره تلاش کند.  در تلاش دوم کاربر را به صفحه واقعی پرداخت هدایت می‌کنند تا پرداخت انجام شود و کاربر به این روند شک نکند و سایت مدت طولانی‌تری بتواند از این طریق اطلاعات کارت‌های بانکی را ذخیره کند.
پس از این کار شخص کلاهبردار تعداد زیادی شماره کارت و رمز دوم و هر آنچه برای خالی کردن کارت نیاز دارد را در اختیار دارد. اما لازم هست کلاهبردار در این مرحله از موجودی کارت مطلع باشد تا بتواند به میزان موجودی کارت اقدام به سرقت به روش‌های مختلف کند.
در لحظه نوشتن این مطلب بانک‌های سرمایه، انصار، ایران زمین، سینا، تجارت، کشاورزی، پاسارگاد صفحه‌ای بر روی سایت خود قرار داده‌اند که به اشخاص امکان می‌دهد بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز اصلی بانکی خود، صرفا با داشتن اطلاعات کارت، موجودی کارت را مشاهده کنند. سایر بانک‌ها نظیر آینده و پارسیان و ملی و ... نیز از طریق USSD این امکان رو فراهم کرده‌اند.

متاسفانه این ابزار یکی از ابزارهای مهم کلاهبرداران فیشینگ است و بانک‌های مذکور اقدامی در جهت حذف این صفحه و انتقال آن به محیط کاربری (نیازمند نام کاربری و رمز حساب بانکی) نکرده‌اند. کلاهبردار پس از گرفتن موجودی از کارت، کل موجودی کارت را به سرقت می‌برد .

" پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ، سرهنگ دوم مرتضی ابوطالبی گفت: یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی با حضور در پلیس فتا گفت، از طریق سایت پیش‌ بینی فوتبال 250 میلیون ریال از حساب بانکی اش برداشت شد که بررسی پرونده توسط کارشناسان در دستور کار قرار گرفت . "

این سایت‌ها محدود به پیش‌بینی فوتبال در آستانه جام جهانی نیستند و بعضا با ارایه بازی‌هایی نظیر تخته نرد، پوکر و... در همه ایام فعالند.
اما با داغ شدن بحث جام‌جهانی، عمده فعالیت آن‌ها روی شرط‌بندی فوتبال متمرکز شده و با پرداخت پول به افراد معروف در اینستاگرام، سعی در جلب اطمینان و جذب قربانیان بیشتری دارند. طوری که همه این افراد تبلیغاتشان را با عباراتی نظیر "سایت معتبر" انجام می‌دهند. طوری که مخاطب ساده دل حس می‌کند خود این افراد در این سایت‌ها فعالیت کرده و از اعتبار آن مطمئن هستند.

نکته قابل تاسف این هست بعضا فوتبالیست‌ها و بازیگران ساکن ایران برای این سایت‌ها تبلیغ می‌کنند.

چاپ این مطلب