شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,596
» آخرین عضو: behzad
» موضوعات انجمن: 10,417
» ارسال‌های انجمن: 14,647

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 619 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 619 مهمان
، ، ، ، Applebot

آخرین موضوع‌ها
پرسودترین کالا برای صادرا...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: fariba555
دیروز، ۰۵:۱۳ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 37
رزرو اقامتگاه: برنامه‌ریز...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: mahwamah
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۴ عصر
» پاسخ: 1
» بازدید: 754
سفر به پرطرفدارترین جزیره...
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۱ عصر
» بازدید: 611
بهترین انتخاب برای اقامت ...
۰۵/۶/۲۱، ۱۱:۵۸ صبح
» بازدید: 678
Yulgang W Beginner Tips: ...
انجمن: کامپیوتر و اینترنت
آخرین ارسال توسط: Kaevorlly
۰۵/۶/۱۴، ۰۶:۲۲ صبح
» بازدید: 29
COD MW4 Matchmaking Guide...
انجمن: اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
آخرین ارسال توسط: Andrew736
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۲۰ عصر
» بازدید: 13
MLB The Show 26 Conquest ...
انجمن: شبکه و سرور
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۰۰ عصر
» بازدید: 8
Master Monopoly Go Tourna...
۰۵/۵/۲۹، ۱۱:۴۲ صبح
» بازدید: 7
U4GM Guide: How to Optimi...
آخرین ارسال توسط: jhb66
۰۵/۵/۲۹، ۰۸:۱۵ صبح
» بازدید: 12
U4GM PoE 2 Runic Ward Def...
انجمن: کد نویسی
۰۵/۵/۲۸، ۰۸:۰۲ صبح
» بازدید: 18
MLB The Show 26 Tips from...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۴۸ صبح
» بازدید: 5
U4GM Guide to Smart Monop...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۱۰ صبح
» بازدید: 8
چرا اجاره ویلا بهترین گزی...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۳۰ صبح
» بازدید: 662
اجاره ویلا در شمال؛ ترکیب...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۲۷ صبح
» بازدید: 664
اقامتی جمع‌وجور، راحت و ا...
۰۵/۵/۲۶، ۱۲:۳۰ عصر
» بازدید: 562

آیا تا به حال با ارور !Reported Attack Page در سایت خود مواجه شده اید؟
ارسال کننده: ehsannasr - ۹۷/۳/۳۱، ۰۲:۰۰ عصر - انجمن: هک و امنیت - بدون پاسخ

در برخی از مرورگرهای اینترنتی جهت تشخیص Phishing و Malware ها و افزایش امنیت کاربران ازGoogle Safe Browsing استفاده می گردد.
اگر در هاست (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) ؛ فایل ویروسی، اسکریپت های مخرب، تروجان ، مالویر و … آپلود شده باشد ، گوگل سایت را مخرب شناسایی می کند و دامنه (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) را بلاک می کند . در این حالت سایت باز نخواهد شد و پیام !Reported Attack Page نمایش داده خواهد شد. این یکی از مشکلاتی است که برخی از کاربران آن را تجربه کرده اند.
البته با زدن Ignore this warning می توانید سایت را مشاهده کنید ولی باید در هر صورت برای حل مشکل اقدام کنید و اینکه نمایش چنین اروری در سایت (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) خوشایند نیست.
عمدتا علت این مشکل می توانید یکی از موارد زیر باشد :
سیستم کاربر آلوده شده است و این باعث آلوده شدن فایل های هاست شده است.
فایل های موجود در هاست آلوده یا مخرب باشد.
قالب سایت دارای جاوا اسکریپت یا فریم مخرب باشد.

و اما برای رفع این مشکل ، کاربر چه اقدامی باید انجام دهد؟
شناسایی فایل های آلوده
یکی از راه هایی که برای شناسایی فایل های آلوده وجود دارد ، تهیه فول بکاپ از وب سایت و دانلود آن بر روی لوکال و اسکن آن با یک آنتی ویروس قوی می باشد ، در این حالت می توانید تا ۹۰ درصد از فایل های آلوده و یا اسکریپت های مخرب را بیابید.

حذف فایل های مشکوک و مشکل ساز
تمام فایل ها و اسکریپت هایی که مشکوک یا مخرب به نظر می رسند را از روی هاست حذف کنید.
و در آخر ثبت سایت در googlewebmaster
در این حالت باید نام دامین خود را در سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ثبت نمائید.
برای انجام این کار ابتدا از طریق لینک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لاگین کنید.
سپس نام دامین را در فیلد متنی وارد کنید و بر روی add a site کلیک کنید.
در مرحله ی بعد ۴ گزینه وجود دارد که مراحل را به ترتیب انجام دهید و سپس بر روی گزینه ی verify کلیک کنید.
در صورتی که مراحل را صحیح انجام داده باشید دکمه ی Continue نمایش داده می شود بر روی آن کلیک کنید.
در این مرحله داشبورد سایت نمایش داده خواهد شد.
روی گزینه Malware کلیک نمائید.
در صورتی که سایت شما malware داشته باشد پیغامی مبنی بر Warning در این صفحه نمایش داده می شود . لینک صفحات آلوده در قسمت Urls نمایش داده میشود.
گوکل وب مستر مسیر شل یا فایل آلوده را به شما اطلاع می دهد ، که شما فایل های آلوده را حذف می کنید و سپس اعلام می کنید و بر روی گزینه ی Review a request کلیک می کنید.
در مرحله ی بعد تایید می کنید که مشکلات گزارش شده توسط Webmaster Tools در مرحله قبل رفع گردیده است. ،
هم چنین پس از وارد نمودن متن درخواست در قسمت comments about the reviw request روی گزینه ok کلیک کنید.
در صورت مشاهده ی پیغام your reqest for review was accepted درخواست بازبینی سایت شما در Google Webmaster Tools ثبت شده است.
معمولا از ۱ ساعت تا ۷۲ ساعت زمان نیاز است تا مورد برطرف شود..
همچنین اگر وب سایت شما در گوگل وب مستر ثبت شده باشد زمانی که وب سایت شما با این مشکل مواجه شده باشد گوگل از طریق پیامی فایل های آلوده را به شما معرفی می کند.

منبع: وبلاگ پویاسازان

چاپ این مطلب

۵ اشتباهی که در بهینه سازی باید از آن اجتناب کرد.
ارسال کننده: ehsannasr - ۹۷/۳/۳۱، ۰۱:۵۸ عصر - انجمن: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی - بدون پاسخ

هر کسب وکاری برای رسیدن به رتبه ای بالاتر در موتورهای جستجوی محبوب مانند گوگل و بینگ تلاش می کند. رسیدن به رتبه نخست در این موتورهای جستجو بسیار طولانی و دشوار است. وقتی که زمان بالاترین اهمیت را برای بهینه سازی موتور جستجو دارد (بهینه سازی) ، بعضی اشتباهاتی وجود دارند که بسیار متداول هستند.

عمدتا با تمرکز بر تاکتیک های seo
با اهمیت بودن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
که بصورت برجسته در موتورهای جستجو قرار داده شده است به شما اجازه چشم پوشی از عناصر کلیدی وب سایت شما را نمی دهد. تمرکز روی آنچه سایتتان باید انجام بدهد : اطلاع ، ارائه خدمات ، یا فروش . این دقیقا همان چیزی است که گوگل و بازدید کنندگان بالقوه به دنبال آن هستند.
بهتر تمرکز بر روی ملزومات حضور وب و اتخاذ یک استراتژی SEO مناسب است. بنابراین ۱۰۰۰ بازدید کننده وفادار در روز بهتر است از ۱۰۰۰۰ بازدید کننده که به سرعت مکان را ترک خواهند کرد.

فراموش کردن کیفیت
تکنیک های بهینه سازی سنتی تاثیر زیادی را ارائه نمی دهند. درحال حاضر محتوای با کیفیت توسط موتورهای جستجوی بزرگ مورد توجه قرار می گیرند . نوشتن مقالات یک راه برای ایجاد محتوای غنی می باشد که برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو ارزشمند است. داخل مقالات، بهتر است از استفاده زیاد از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دهنده و کلمات کلیدی اجتناب کنید. برای حفظ مخاطبان خود آنها را درگیر آنچه ارائه می دهید کنید، ایجاد کردن یک موضوع جالب و سبک های اصلی نوشتن در حین تلاش برای پیدا کردن درجه مقاله به بهترین وجه مناسب به شما کمک می کند.
یک نکته قابل توجه: مت کاتز از گوگل مشخص می کند که اگر یک صفحه کمتر از ۱۵۰کلمه باشد توسط موتورهای جستجو در نظر گرفته نمی شود بنابراین مطمئن شوید که بیش از این تعداد باشد.

چاشنی کلمات کلیدی
سعی نکنید سایت خود را با کلمات کلیدی غرق کنید. در حالی که این شرایط منحصر به فرد می تواند کمک به توضیح کسب و کار ، صنعت، و تخصص شما کند، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را باید با استراتژی در سراسر سایت خود قرار دهید. هنگامی که به درستی انجام می شود، شما به وضوح می توانید اطلاعات وب سایت خود را سازماندهی کنید به طوری که موتورهای جستجو به راحتی می توانند هدف خود را شناسایی کنند. همان مقدار که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می توانند کمک کنند،می توانند اسیب نیز بزنند. اگر اصطلاحات بیش از حد بر روی صفحات استفاده شوند، موتورهای جستجو مانند گوگل به سایت به عنوان اسپم و پرچم نگاه می کند و نتایج را رد می کند. اطمینان حاصل شود که کلمات کلیدی در زمینه های با ارزش استفاده می شود. به یاد داشته باشید، “محتوا پادشاه است.”

محتوای کپی
بر روی متن اصلی منحصر به فرد انلاین خود تمرکز کنید. افزونگی زیاد و محتوای تکراری ، بویژه برای سایت های تجارت الکترونیک، می تواند از بالا رفتن رتبه صفحات در گوگل جلوگیری کند. یا حتی بدتر ، می تواند تبدیل به ” “de-indexed که در آن حالت سایتتان به طور کامل از نتیجه های جستجو ناپدید می شود . قطعا کیفیت از کمیت مهم تر است.

بلافاصله خواستن
SEO یک فرایند است. بسیاری از مردم انتظار یک تغییر را در رتبه بندی خود بلافاصله بعد از منعکس شدن، دارند. در واقع، برای گوگل مدت زمانی برای پیدا کردن صفحات و تعیین ارزش آنها طول می کشد. در حالی که مزایای آن با ثبات تر و کم هزینه تر از تبلیغات هستند، ممکن است تا شش ماه طول بکشد تا تاثیر آن دیده شود.
الگوریتم ها بوسیله موتورهای جستجو در محل قرار می گیرند و در حال تغییر روزانه هستند پس دشوار است که آنها را بالا نگه دارید. پیوسته روی یک ترکیب محتوای وب با کیفیت و بهترین روش های بهینه سازی تمرکز کنید که شما سود زیادی از آن خواهید برد .

چاپ این مطلب

ثبت برند از نوع خنک!!!
ارسال کننده: fekre - ۹۷/۳/۳۰، ۰۲:۲۵ عصر - انجمن: قوانین حقوقی - پاسخ (2)

برای ثبت برند بستنی چه مدارکی را باید در دست داشته باشید: 
اظهارنامه برند اولین چیزی است که باید در دست داشته باشید. نسخه اصلی نمایندگی، در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی انجام شود.  ارائه 10 نمونه از علامت به صورت گرافیکی که با علامت الصاق شده روی اظهارنامه یکی باشد  و ابعاد آن از 10 سانتی متر تجاوز نکند. اگر ارائه علامت به صورت گرافیکی نباشد 10 نمونه از کپی یا تصویر علامت حداکثر در همین ابعاد و به نحوی که مرجع ثبت مناسب تشخیص دهد ، ارائه خواهد شد. چنانچه مرجع ثبت نمونه علامت ارائه شده را مناسب تشخیص ندهد، تسلیم نمونه مناسب را درخواست می کند. در هر حال، علامت باید به همان نحو که درخواست و ثبت می شود استفاده شود. این موارد را از مطالعه چند مقاله مربوط به ثبت برند در سایت فکر برتر جمع آوری کردم. ممکن است شما دوستان گرامی موارد دیگری را پیدا کنید که پست مرا کامل تر کند. از شما می خواهم اگر نکات بیشتری در خصوص ثبت برند بستنی پیدا کردید حتما عنوان کنید. 

companyregister.ir

چاپ این مطلب

آموزش سخاوتمندی به کودکان
ارسال کننده: koodakdana - ۹۷/۳/۳۰، ۱۰:۳۰ صبح - انجمن: روانشناسی - پاسخ (1)

یک نمونه خوب را تنظیم کنید: یک میان وعده مانند اسنک را برای شریکی خوردن پیشنهاد دهید و راه های دیگری برای وارد کردن کلمه "اشتراک" در مکالمه پیدا کنید. به عنوان نمونه آیا دوست داری هر دو شریکی بر روی این صندلی بنشینیم؟
درباره خواسته ها و نیازهای دیگران صحبت کنید: مثلاً در سوپرمارکت، بپرسید (فکر میکنی پدرت دوست دارد چه چیزی برای دسرش بخورد؟)
کاملاً نگرش منفی خود را نسبت به خودخواهی نشان دهید: به عنوان نمونه: (من کسی را که مداد رنگی هایش را به کسی نمی دهد دوست ندارم )
هنگامی که از کودکتان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 دیدید، او را ستایش کنید: "من خیلی خوشحال شدم که ماشین های خود را با پسر عموی خود به اشتراک گذاشتی".

با ایجاد احساس سربلندی و تمایز، به او کمک کنید احساس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 بیشتری کند. اگر مجموعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قطار کودک شما خیلی برایش ارزشمند باشد، برایش توضیح دهید که هنگامی که دوستش می آید آن اسباب بازی را کنار بگذارد اما، می تواند با بقیه ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هایش با دوستش بازی کند.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

چاپ این مطلب

خوراک خرچنگ
ارسال کننده: negar_slk - ۹۷/۳/۳۰، ۱۰:۱۸ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

[تصویر:  lobster-540_360.jpg]

برای فراهم کردن سس، در ابتدا ۲ حبه سیر را خورد کنید و با کمی نمک مخلوط کنید.

با اضافه کردن کمی آب لیمو آن را خوشمزه تر کنید فقط یادتان نرود که هسته های آن را حتماً جدا کنید.

مقدار کمی زعفران را در آب سرد حل کنید.

در نهایت سس مایونز، آب لیمو، محلول زعفران، سیررا با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید.

در حدود ۴ لیتر آب شور را در ظرفی بزرگ بریزید تا به جوش آید.

خرچنگ های زنده را در آن قرار دهید و بگذارید تا برای ۹ دقیقه بجوشد. خرچنگ ها را از آب جوش دربیارید و در ظرفی که سه چهارم آن با مخلوط یخ و آب پر شده است، قرار دهید.

(این کار به عنوان یک شک برای توقف فرآیند پخت انجام می شود.)

برای سه دقیقه در این حالت آن ها را قرار دهید و در نهایت به یخچال منتقل کنید.

ظرف بزرگ خود را از آب خالی کنید و کاملاً آن را خشک کنید. صسپس به اندازه دو لیتر روغن در آن بریزید و تا ۳۰۰ درجه فارنهایت آن را گرم کنید. می*توانید از دماسنج برای اندازه گیری دما استفاده کنید.

پوشت گوجه فرنگی ها را بکنید و به قطعات کوچک خورد کنید. گوجه ها را در آب سرد قرار دهید سپس گوجه فرنگی ها رو به مدت ۶ دقیقه، در روغن با دمای ۳۰۰ درجه قراردهید و سپس به یخچال منتقل کنید.

مجدد از دماسنج استفاده کنید و دمای روغن را تا ۳۵۰ درجه بالا ببرید. پیازچه*ها را برای چاشنی خورد کنید و در گوشه ای نگهدارید.

خرچنگ ها را از یخچال خارج کنید و گوشت آن ها را از پوست جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. دم، پا و چنگال ها را با هم میکس کنید و به دو قسمت تقسیم نمایید.

در ظرفی کره را به طور کامل آب کنید تنها حواستان باشد که نجوشد.

گوجه فرنگی ها را از یخچال خارج کنید و به مدت ۶ الی ۸ دقیقه در روغن با دمای ۳۵۰ درجه بجوشانید.

مواد سرخ شده را در چهار کاسه تقسیم کنید و کرده و سسی که پیش از این آماده کرده بودید را روی آن بریزید.

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

تویوتا، لندکروز فیس لیفت را به بازار عرضه کرد
ارسال کننده: nooshin-pr - ۹۷/۳/۳۰، ۰۹:۴۷ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

[تصویر:  maxresdefault-1.jpg]

از سال 2016 کمپانی تویوتا با ارائهلندکروز با چهره جدید به بازار خودرو فروش خود در بازار جهانی را رونق دوباره داد که البته در سال های قبل لندکروز که یکی از اسطوره های افرود در دنیا به شمار میرفت بیشترین سهم بازار خودرو های افرودی را به خود اختصاص داده بود

لند کروز در سال 2017 با تغییراتی که در سال قبل داده شده بود به بازار عرضه شد که با نام لندکروز فیس لیف شهرت گرفت که از طراحی ان میتوان برامدگی های جلوی ان و تغییرات چراخ ها با یک خط کروم و چراخ های عقب بزرگتر فول ال ای دی نئون وخط کروم را مثال زد.

از تغییرات داخل این خودرو میتوان به دو مانیتور 10 اینچی نصب شده برای سرنشینان عقب با قابلیت اتصال ایفون به سیستم چند رسانه ای و تغییر مانیتور جلو به حالت عمودی و سیستم کروز کنترل با قابلیت کنترل فاصله از خودروی جلویی نام برد.

مهمتریت تغییرات فنی لندکروزر فیس لیفت گیربکس 8 سرعته است که این خودرو را نسبت به مدل های قبلی با گیربکس 6 سرعته متفاوت کرده است که هر چند تغییری در مصرف سوخت ایجاد نکرده است ولی عملکرد مناسبی از خود در بزرگراه ها نشان داده استلند کروز فیس لیفتبا 544 اسب بخار و موتور 5.7 لیتری درارای وزن 2630 کیلوگرمی مباشد که البته از پس وزن خود و قابلین سوار کردن 8 بزرگسال بر می اید و سیستم تعلیق هیدرولیکی با یک میله تثبیت کننده برای این خودرو طوری طراحی شده است که از هر گون نا همواری میتواند عبور کند.

لندکروز جدیدبه صورت دائمی از سیستم چهار چرخ استفاده میکند و این به طور کامل از لغزیدن این خودرو جلوگیری میکند و سیستم کامپیوتر ان طوری طراحی شده که با توجه به سطوح محور ها را کنترل میکند.

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

آشنایی با راشین خیریه، طراح لوگوی ایرانی گوگل برای جام‌جهانی
ارسال کننده: نسیم - ۹۷/۳/۳۰، ۰۶:۴۵ صبح - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

راشین خیریه متولد ۱۳۵۸ خرمشهر است. ۹ ماهه بود که جنگ خانواده‌ی او را به تهران آورد. از ۱۶سالگی که در هنرستان آزادگان در رشته‌ی گرافیک ثبت‌نام می‌کند تا اکنون که در دانشگاه مریلند درس می‌دهد، مشغول نقاشی و تصویرگری است.

[تصویر:  do.php?img=5109]

در ایران علاوه بر طراحی کاراکترهای انیمشن معروف شکرستان، تصویرگری کتاب‌های بسیاری را انجام داده و جوایز داخلی و بین‌المللی متعددی را دریافت کرده است. بسیاری از ما در تب‌وتاب جام‌جهانی۲۰۱۸ و به‌واسطه گوگل با نام او آشنا شدیم.
راشین خیریه یکی از ۳۲ گرافیستی است گوگل از آنها برای طراحی لوگوی اختصاصی تیم‌‌های ملی حاضر در جام‌جهانی کمک گرفته است. هفته گذشته و هم‌زمان با آغاز بازی‌های جام‌جهانی از طرح‌های آنها رونمایی شد و نام راشین در رسانه‌های اجتماعی میان فارسی‌زبانان بر سر زبان‌ها افتاد.

علاقه‌ ی راشین به نقاشی و تحصیلاتش در این رشته
از کودکی به نقاشی علاقه‌مند بودم و پی‌گیر. مادرم هم از من حمایت می‌کرد. نقاشی او هم خیلی خوب بود اما خودش نتوانسته بود نقاشی را ادامه دهد، به همین خاطر نمی‌خواست علاقه من بی‌نتیجه بماند. من را از ۱۶سالگی در هنرستان ثبت‌نام کرد. من از همان موقع تکلیفم مشخص بود و می‌دانستم که قرار است نقاش شوم. لیسانسم را در دانشگاه آزاد تهران و فوق لیسانسم را در دانشگاه الزهرا در رشته گرافیک به پایان رساندم. در سال ۲۰۱۱ برای گذارندن یک دوره‌ی ۶ماهه نقاشی و چاپ دستی دانشگاه هنر نیویورک به آمریکا آمدم. چند سال بعد، دانشگاه الزهرا به من دکترای افتخاری نیز اهدا کرد.

سابقه‌ی فعالیت حرفه‌ای راشین در گرافیک و تصویرگری
۲۰سال است که حرفه‌ای به کار تصویرگری کتاب مشغول هستم. در ایران یکی از فعال‌ترین دختران تصویرگر کتاب بودم. همیشه من را در پشتکار و سخت‌کوشی مثال می‌زدند. در امریکا هم در دوران تحصیل سفارش‌های مختلفی از سوی ناشرین کتاب و روزنامه نیویورک‌تایمز گرفتم و این باعث شناخته شدن سبک طراحی‌ام در امریکا شد و و به‌عنوان نویسنده و تصویرگر مورد توجه قرار گرفتم. در ایران نیز با کانون پرورشی فکری، نشر چشمه، افق، به‌نشر، رشد، مدرسه، سروش، همشهری و… کار کرده‌ام. حدود ۳۰ کتاب در ایران از من منتشر شده. همین حدود هم در انتشارات بین‌الملل چاپ کرده‌ام. و بعد از مهاجرت نیز ۱۰ کار دیگر نیز به آن‌ها اضافه شد.

این تصویرگر کتاب کودک، مانند بسیاری دیگر از هنرمندان حوزه‌ی کودک، از همکاری با کانون پرورشی فکری کودکان، خاطره خوبی دارد.
من همیشه عاشق کانون پرورشی فکری بوده‌ام و کار کردن در آنجا را خیلی دوست داشتم. سعی می‌کنم کپی‌رایت کتاب‌هایی که در این‌جا منتشر می‌کنم را برای خودم نگه دارم تا بتوانم آنها را در ایران نیز منتشر کنم. کتاب‌های دو طوطی و پیرزنی که پشه قورت داد، را به انتشارات کانون دادم و ظاهرا الان به چاپ دوم رسیده. دو کتاب برای احمدرضا احمدی کار کردم که یکی از آنها جایزه‌ی بلونیای ایتالیا گرفت که جایزه مهمی بود. و یکی دیگر هم نامزد جایزه لاکپشت پرنده شد. در کارهای دیگر نیز همچنان مشغول همکاری هستم.

راشین اولین کتابش در خارج از ایران را در سال ۲۰۰۶ در فرانسه چاپ می‌کند و بعد از آن پیشنهاد‌های متعددی از کشورهای دیگر دریافت می‌کند.
با ناشران متعددی در فرانسه، ایتالیا، ژاپن، کره، چین، هند، برزیل، آلمان، سوییس و… همکاری داشته‌ام. اولین کتاب من پس از مهاجرت دو طوطی (برداشتی شخصی از داستان طوطی و بازرگان) بود، که داستان و تصویرش از خود من بود. تصویرگری کتاب رمضان که انتشارات معروف سایمن اند شوستر آن را منتشر کرده، نیز برعهده من بود. کتاب اخیری که منتشر شده و داستان آن نیز کار خودم است، بستنی زعفرانی نام دارد. که آن هم کار انتشارات اسکولستیک است (انتشارات کتاب هری پاتر).  درخت کتاب و پیرزنی که پشه قورت داد و قصه‌های سندباد و  خشمتو نگه دار ببری از دیگر آثار تصویرگری من هستند که در آمریکا منتشر شدند.

[تصویر:  do.php?img=5110]

شاید معروف‌ترین کاری که ما از راشین خیریه دیده باشیم، انیمیشن شکرستان باشد. با روایت مرحوم مرتضی احمدی و کارکترهای تازه و جذابش. اما خالق آن کاراکترها به اندازه‌ی مخاطبان از شکرستان دل‌خوشی ندارد.
شکرستان سال ۲۰۰۶ شروع شد و ۲۰۰۹ روی آنتن رفت و بعد کار ادامه پیدا کرد. متاسفانه کارگردان شکرستان و حوزه‌ی هنری، اسم من را در آن پروژه مخدوش کردند. اصلا اجازه‌ی مطرح شدن من را ندادند حتی در تیتراژ هم اسامی دیگری را در کنار اسم من نوشتند. کارگردان و تهیه کننده در هیچ مصاحبه‌ای نامی از من نبردند و در پاسخ به این سوال که طراح کار کیست، گفته‌اند: کار بصورت گروهی انجام شده. شما به هیچ عنوان نامی از من در آن مصاحبه‌ها نمی‌بینید. تازه این اواخر دوستان من از طرق اینستاگرام مطلع شدند که طراح شکرستان من بوده‌ام.
شکرستان پروژه‌ی بزرگی شد و از نظر مالی نیز موفق بود. فکر می‌کنم می‌خواستند اعتبار و افتخار آن فقط به نام خودشان باشد. در شکرستان دلم شکست. جوایز متعددی برد ولی از من هیچ تقدیری در ایران نشد. فقط در یک فستیوال در چین جایزه بهترین طراح کارکتر به من تعلق گرفت. وقتی اسم من را پیشنهاد داده بودند، مسئولان فستیوال گفته بودند طراحی شکرستان حاصل یک کار گروهی بوده. خوشبختانه داور ایرانی آن فستیوال از موضوع مطلع بوده و گفته بود که طراحی این کار از راشین خیریه است. من فکر می‌کنم تهیه‌کننده و کارگردان شکرستان بیشتر ضرر کردند. چون وقتی کار موفق شد و ادامه یافت، آنها نیاز به کارکترهای تازه‌تر داشتند. اما آنها تمام راه‌های ارتباطی را بستند و قطع رابطه کردند. در ششمین جشنواره فیلم فجر که سیمرغ بلورین برای کارگردانی انیمیشن خیاط حیله‌گر به من اهدا شد، آقای کاظمی، معاون ارشاد وقت، به من گفت: تو روزی به جایی خواهی رسید که این آقایان به دیگران پز بدهند که با تو همکار بوده‌اند.

[تصویر:  do.php?img=5111]
همکاری با گوگل از کجا آغاز شد؟
چند ماه پیش از طرف گوگل ایمیلی به من ارسال شد که در آن پیشنهاد همکاری برای جام‌جهانی مطرح شده بود. آنها گفتند اول باید قراردادی را امضا کنم که آن پیشنهاد محرمانه بماند. بعد با من تماس گرفتند و گفتند می‌خواهند با ۳۲ گرافیست و تصویرگر از ۳۲ کشور کار کنند و برای تیم‌های حاضر در جام‌جهانی لوگوهایی اختصاصی داشته باشند. در تماس‌های ایمیلی که با تیم‌طراحی گوگل داشتم توضیح دادند که در طرح‌مان باید آمیزه‌ای از فوتبال و فرهنگ هر کشور را نشان داده شود. نمی‌خواستند که خیلی سنتی باشد. گوگل فقط جای توپ و دروازه را مشخص کرده بود و باقی را برعهده‌ی خودمان گذاشته بودند. اتودهای زیادی زدم و سعی کردم از طرح‌های اسلیمی و گل و مرغ استفاده کنم که نمادهای شناخته شده ایرانی هستند. در لباس‌های شخصیت‌ها و روی توپ فوتبال هم تزئینات ایرانی آوردم. زمین فوتبال را در محله‌ای کوچه‌باغ شکل طراحی کردم با خانه‌های کاه‌گلی که در آن زن‌ها و بچه‌ها مشغول شادی و تشویق بودند و نیز یک گربه‌ی ایرانی، که امضای من در کارهایم است، نیز به تصویر اضافه کردم.

عده‌ای معتقدند که در نقاشی شما زنان جایگاهی ندارند و فضای کار شما فوتبال ایران را چندان حرفه‌ای نشان نمی‌دهد.
اصولا من به این دلیل که می‌خواستم زنان ایرانی و علاقه‌ی آنها به فوتبال را در طرح نشان دهم، مجبور شدم استادیوم را حذف کنم. زیرا در ایران زنان اجازه‌ی حضور در ورزشگاه را ندارند. اگر آنها را در ورزشگاه می‌کشیدم ایرادی بزرگتر بر کار من وارد بود و اگر استادیوم بود و زنان نبودند، عقل و انسانیت من جای نقد داشت. به همین خاطر زمین فوتبال را به یک محله ایرانی بردم تا زنان هم بتوانند در آن حضور داشته باشند. منهای بازیکنان که قاعدتا باید مرد باشند، تعداد تماشاچیان از نظر جنسیت برابر است.
ورزشگاه را از طرحم حذف کردم چون زنان ایرانی اجازه حضور در آن را ندارند

[تصویر:  do.php?img=5112]

چرا گوگل شما را برای این کار انتخاب کرد؟
تصویرگری من برای کتاب‌ کودکان در سطح بیم‌الملل بازخورد خوبی داشت و مورد توجه منتقدان کتاب کودک قرار گرفت. گوگل هم به‌دنبال هنرمندان بین‌المللی می‌گشت که بتوانند فرهنگ سنتی و مدرن کشورشان را به‌خوبی نشان بدهند.

فکر می‌کنید این‌که گوگل از بین آن همه طرح کار شما را در اینستاگرام قرار داده دلیل خاصی دارد یا اتفاقی بوده؟
من معمولا با رنگ‌روغن روی مقوا نقاشی می‌کنم. این بار هم خواستم برای این کار سنگ‌تمام بگذارم. نقاشی‌ام را در چند طرح و رنگ کشیده بودم. در واقع من در بین این ۳۲ کشور تنها گرافیستی هستم که کارش را دستی و با رنگ و قلم‌مو طراحی کرده. همه دیجیتالی کشیده بودند. فکر می‌کنم همین موضوع توجه گوگل را جلب کرده بود.

برای طرح‌تان از گوگل بازخوردی دریافت کردید؟
همکارانم در گوگل از این طرح استقبال کردند و گفتند اگر ایران به مرحله بعد راه یابد، گوگل از من می‌خواهد که یک طرح تازه ارائه دهم. البته ممکن است به دیگران هم گفته باشند. از ته دل امیدوارم که تیم‌ملی به مرحله بعد راه یابد. برای مردم ایران و بخصوص پدرم!  پدرم شبانه‌روز در حال تماشای فوتبال است. عشق او به فوتبال معمولی نیست. این نقاشی را نیز به او هدیه می‌کنم. اصلا من از دست فوتبال دیدن پدرم به اینجا آمده‌ام. happy

شخصیت‌های دفورمه و فیگورهای اغراق‌آمیز، ویژگی بارز طرح‌های راشین خیریه است که در طرحش برای گوگل هم به همان سیاق کار کرده است.
دفورمه کردن فیگور انسان و حیوانات، کار را کمیک و فانتزی می‌کند. مخاطب من بیشتر کودکان هستند، دوست‌دارم بچه‌ها با دیدن طرح‌های من در کتاب‌های داستان، بخندند و شاد شوند. بچه‌های این‌جا از من می‌پرسند: بابای تو سبیل داره؟ به همین درازی؟ هر چه طرح ساده‌تر و خنده‌دارتر باشد بیشتر در ذهن بچه‌ها می‌ماند. مثلا کاراکتر پلنگ صورتی بیشتر در ذهن ما مانده تا طرح‌های پیچیده‌تر.

طرح‌هایی شبیه به کاراکترهای شما را زیاد دیده‌ام؛ آیا این یک سبک باسابقه است یا دیگران از شما تقلید می‌کنند؟
بعد از شکرستان سبک جدیدی از طراحی کارکتر با الهام از کارکترهای من شکل گرفت. چند وقت پیش طرحی در فیسبوک دیدم که اول فکر کردم کار خودم است اما بعد متوجه شدم کپی کار من است. بعدا دوستانم به من گفتن که طرح‌های مشابه بسیار زیادند. اول ناراحت شدم. اما بعد این را به فال نیک گرفتم. این باعث خوشحالی من است که کارهایم آن‌قدر مورد علاقه مردم است که هنرمندان جوان‌تر دوست دارند شبیه سبک من کار کنند.

چاپ این مطلب

سازه های lsf
ارسال کننده: kohanpishe - ۹۷/۳/۲۹، ۰۱:۴۷ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

یکی از سیستم های ساخت و ساز می باشد که به صورت مدرن برای اجرای سازه ها به کار می رود.. استفاده از این سیستم از سال 1950 شروع شده است در کشورهایی مانند کانادا آغاز شده است. اما از سال 1990 محدوده ی استفاده از آن گسترده تر شد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از مقاطع فولادی سرد نورد شده ای تشکیل شده اند که با استفاده از ورق های گالوانیزه شده ی فولادی، شکل دهی داده می شوند.

چاپ این مطلب

وازلین
ارسال کننده: kohanpishe - ۹۷/۳/۲۹، ۱۲:۵۶ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

یک ماده ی بسیار مفیدی می باشد که خواص درمانی بسیاری دارد. این ماده ی معدنی با نام های متفاوتی شناخته می شود، به عنوان مثال ژل پترولیوم یا پترولاتیوم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک ماده ی روغنی می باشد که ترکیبی از پارافین، واکس میکرو کریستالی و مواد معدنی است.

چاپ این مطلب

تعمیر تلویزیون
ارسال کننده: kohanpishe - ۹۷/۳/۲۹، ۱۲:۵۰ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

ممکن است برای شما پیش بیاید که در هنگام تماشای تلویزیون احساس کرده باشید که تلویزیون شما خراب شده است. در صورتی که بخواهید تلویزیون خود را در منزل تعمیر کنید، تکنسینک های تخصصی در حوزه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ی خدمت رسانی به شما مشتریان گرامی می باشند. گروه تخصصی رایان دارای کادر فنی و تخصصی در این حوزه می باشد که به منزل شما جهت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعزام می گردند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ال جی این امکان را برای مشتریان گرامی قرار داده است تا برای رفاه و آسایش خاطر آن ها، با توجه در خواست مشتریان گرامی در صورت خراب تلویزیون، کادر فنی و تخصصی را برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنان اعزام نماید. پس از اعزام کارشناسان مربوط به محل مورد نظر تمامی عملیات مورد در خصوص دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشتری صورت خواهد گرفت و روی دستگاه تست کامل انجام می شود تا سلامت آن بررسی شود.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با توجه به پروفروش بودن محصولات دیجیتالی سامسونگ در بازار داخلی کشور، یکی از خدمات ضرروی این شرکت وجود مراکزی برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می باشد، امکان دارد بنا به دلایلی در عملکرد دستگاه اختلالاتی به وجود آید که باید نسبت به رفع آن اقدام نمائید. مراکز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با همکاری یک مجموعه ی متخصص و کارمد، تمامی خدمات مرتبط با تعمیر و ترمیم مدل های مختلف تلویزیون سامسونگ را انجام می دهد تا کاربران دارنده ی هر مدل از تلویزیون سامسونگ بتوانند با مراجعه به این مراکز مشکل خود را رفع نمایند.

چاپ این مطلب