شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,543
» آخرین عضو: makabaka
» موضوعات انجمن: 10,390
» ارسال‌های انجمن: 14,565

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 276 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 276 مهمان

آخرین موضوع‌ها
سفر به ماسال؛ اقامت در وی...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۲ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 75
بهترین ویلاهای بابلسر برا...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۱ عصر
» بازدید: 66
سوئیت یا ویلا؟ بهترین گزی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۰ عصر
» بازدید: 55
آینده‌ای بدون صف؛ وقتی فن...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۱، ۰۱:۲۸ عصر
» بازدید: 66
نقش دستگیره هوشمند در امن...
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۰، ۰۴:۵۵ عصر
» بازدید: 61
آموزش طرز تهیه کیک مرغ با...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۹، ۰۶:۱۲ عصر
» بازدید: 62
ویلا بابلسر؛ ترکیب دریا، ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۵ عصر
» بازدید: 90
ویلا؛ انتخابی برای سبک زن...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۱ عصر
» بازدید: 73
اجاره ویلا در رشت؛ تجربه ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
» بازدید: 75
هوشمند سازی ساختمان در ته...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۴، ۱۰:۳۷ صبح
» پاسخ: 1
» بازدید: 968
زندگی محلی را با بوم‌گردی...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۶ عصر
» بازدید: 85
یک آخر هفته رویایی در ویل...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۵ عصر
» بازدید: 80
کلبه چوبی؛ قصه‌ی آرامش در...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۱ عصر
» بازدید: 81
تفریح، آرامش و لوکس بودن ...
۰۴/۸/۲، ۱۰:۳۲ عصر
» بازدید: 82
ویلا در شمال | سفری به سر...
۰۴/۸/۲، ۱۰:۰۹ عصر
» بازدید: 79

تجهیزات آشپزخانه صنعتی
ارسال کننده: hypergymco - ۹۶/۹/۷، ۱۰:۳۵ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - پاسخ (3)

برای آنکه بدانیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدامند، ابتدا بهتر است تعریفی از آشپزخانه صنعتی داشته باشیم. بدیهی است که آشپزخانه صنعتی از آشپزخانه خانگی بزرگ تر باشد و در مقیاس گسترده تری اقدام به طبخ غذا کند. هر هتل، ارگان یا کارخانه ای نیاز به تهیه غذا برای کارمندان و کارکنان خود دارد. به آشپزخانه های هر یک از این محل ها که در حجم زیاد و با سرعت فراوان و با کمک ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به طبخ غذا می کنند، آشپزخانه صنعتی گفته می شود. 

تجهیزاتی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شود، ابزارهایی هستند که روند طبخ غذا را تسریع می کنند و بر حجم تولیدی آشپزخانه صنعتی می افزایند. این تجهیزات را باید به سه دسته تجهیزات آماده سازی، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات نگهداری تقسیم بندی کرد. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میکسر، چرخ گوشت صنعتی، یخچال صنعتی، کباب پز، منقل کبابی، پوست کن، خلال کن، خرد کن، کالباس بر، همبرگر زن، اره صنعتی، استخوان بر و غذاساز و دستگاه های بسته بندی و خنک کننده مواد غذایی و ده ها وسیله بزرگ و کوچک دیگر که نیاز به مدیریت و فضاسازی مناسب برای جا دادن آنها در آشپزخانه های صنعتی دارد.

چاپ این مطلب

چرخ گوشت
ارسال کننده: hypergymco - ۹۶/۹/۷، ۱۰:۲۹ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

سایت فروشگاهی ((تجهیزات)) کاملترین فروشگاه در زمینه تجهیزات اداری ، فروشگاهی و لوازم جانبی می باشد. از جمله محصولاتی که این سایت ارائه می دهد می توان به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 اشاره کرد.در این فروشگاه برندهایی از جمله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 و ... در دو مدل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ارائه می شوند.جهت مشاهده سایر انواع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 می توانید وارد سایت شوید.

چاپ این مطلب

آموزش راه اندازی Port Forwarding در روتر میکروتیک
ارسال کننده: arenanoc - ۹۶/۹/۷، ۱۰:۲۶ صبح - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - پاسخ (1)

با سلام خدمت دوستان و همه شما عزیزان ... در این آموزش قصد دارم نحوه انجام فوروارد کردن port در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با استفاده از روتر میکروتیک رو اموزش بدم. 
خیلی از ما در شبکه داخلی یا همان local خودمون یک سری منابع داریم که لازم هست از بیرون شبکه داخلی خودمون بهش دسترسی داشته باشیم تا بتوانیم از منابع موجود در داخل شبکه استفاده کنیم. 
همانطور که میدانید موقع راه اندازی یک شبکه ما از IP های Private استفاده می کنیم که ای نوع IP های در دنیای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینترنت قابل دسترسی نیستن ولی برای اینکه بتوانیم
 از همه جا ارتباط داشته باشیم به شبکه و منابع شبکه خودمون باید از یک IP Public (خیلی از IT کارا برای اصطلاحات public , private از کلمه های valid , invalid استفاده میکنن که این درست نمی باشد ) استفاده کنیم.
 IP Public یک ادرس IP هست که ما میتوانیم از ISP که اینترنت گرفته ایم درخواست بکنیم و این IP Public منحصر ما در دنیای اینترنت خواهد بود و از همه جا قابل Route هست . 
بعد از توضیحات در مورد IP باید port را هم بشناسیم که میخواهیم بر روی چه پورتی عمل Forwarding را انجام بدهیم که توضیح این را من با مثال میگم. 
مثلا فرض کنید من در شبکه داخلی خودم یه Server دارم که IP ان در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داخلی 172.16.30.25/26 هست و بر روی این یک سری منابع دارم و یا یه نرم افزاری دارم که بعضی وقتها باید یه تنظیمی بشه
 اون نرم افزار و برای تنظیم این نرم افزار لازم من از بیرون شبکه از طریق اینترنت به این سرور ریموت بشم و برای ریموت شدن یا همان remote desktop که پورت این برنامه remote desktop برابر است با 3389 باید در روتر میکروتیک
 خودم یه رول NAT تنظیم کنم که هر وقت بیرون از شبکه بهت درخواستی امد با پورت 3389 این درخواست رو وصلش کن به IP سرور که هست 172.16.30.25/24 

با توجه به توضیحات بالا نحوه این عمل Port Forwarding را به صورت تصویری و گام به گام جلو خواهیم رفت. 

1) برای روش این کار طبق تصویر زیر از مسیر ip > firewall وارد قسمت سربرگ NAT شده و برای اضافه کردن یک رول نشانه + یا همان add را می زینیم. 

2) در پنجره باز شده در سربرگ General طبق تصویر زیر چون ارتباط از بیرون وارد شبکه خواهد شد فیلد اول را با گزینه dstsrc و در قسمت سوم باید اون IP Public خودمون را وارد کنیم و در بخش پروتکل از لیست کشویی گزینه tcp را انتخاب می کنیم. 
(من در تصویر روند انجام مثال بالا را نشان داده ام) برای کار من یعنی remote desktop که پورتش 3389 در قسمت Any .Port وارد کرده ام. 
نکته: چون من میخوام از عمل پورت forward در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودم در کارهای متفاوت و با پورت های متفاوت استفاده بیشتری بکنم در تصویر زیر قسمت Any .Port را انتخاب کردم ولی اما Dst. Port را با پورت 3389 انتخاب میکردم و بعد از این رول
رول های دیگری Forward رو هم میتوستم با پورت های متفاوت مثلا 21 فقط این پورت 3389 کار خواهد کرد پی در نتیجه اگر به یک IP Public میخواهیم چندین عمل Port Forwarding را انجام دهیم نکته گفته شده را در نظر بگیرید. 

3) بعد از تنظیمات بخش General وارد سربرگ Action شده و در فیلد اول گزینه dst-nat را انتخاب و با این انتخاب تو فیلد پایینی برای ما اضافه شده و در قسمت To Address ادرس داخلی یا private اون سروری که میخواهیم بهش remote desktop بزنیم
 را نوشته و در قسمت To Port باز شماره پورت برنامه را تکرا میکنیم و با زدن OK رول ما اضافه شده و بعد از این از هر جایی خارج از شبکه با استفاده از برنامه Remote Desktop اون IP Public خودمون را بنویسم میتوانیم به سرور شبکه خودمون ریموت بشویم . 

نویسنده : بهزاد حسن زاده

چاپ این مطلب

مشکل غیرفعال شدن گزینه لغو نصب در برنامه های اندروید (غیرفعال شدن U
ارسال کننده: tak - ۹۶/۹/۷، ۰۳:۳۵ صبح - انجمن: اندروید - پاسخ (3)

سلام مجدد
من یه بازی نصب کردم و الان میخوام پاکش کنم ولی گزینه آنیستال کار نمی کنه و غیر فعال شده 

کسی می تونه کمک کنه؟
مرسی

چاپ این مطلب

مشکل تبدیل متن فارسی به علامت سوال هنگام ارسال sms در گوشی های اندرو
ارسال کننده: tak - ۹۶/۹/۷، ۰۳:۳۰ صبح - انجمن: اندروید - پاسخ (4)

سلام دوستان

گوشی من سامسونگه و مشکلم اینه که اس ام اس های فارسی به علامت سوال تبدیل میشن بعد اینکه ارسال میشه
چیکار کنم درست شه؟

چاپ این مطلب

آموزش ارسال شماره تماس مخاطبین در تلگرام (اشتراک شماره تلفن های گو
ارسال کننده: afshin21 - ۹۶/۹/۷، ۰۳:۲۵ صبح - انجمن: تلگرام - بدون پاسخ

تلگرام از قابلیت های فراوانی برخوردار است و یکی از این قابلیت ها ارسال شماره تماس های ذخیره شده در گوشی به صورت مستقیم و بدون نیاز به کپی کردن می باشد که ما در این مطلب به آموزش آن خواهیم پرداخت.

ارسال شماره تماس مخاطبین در تلگرام
در صورتی که میخواهید شماره تماس یکی از مخاطبین خود را برای فردی در تلگرام ارسال کنید کافیست مراحل زیر را انجام دهید :
  • وارد چت ، گروه یا کانال مورد نظر شوید و آیکن سنجاق پایین صفحه را انتخاب کنید.
[تصویر:  do.php?img=4087]
  • بخش Contact را انتخاب کنید.

[تصویر:  do.php?img=4086]

• در مرحله ی آخر مخاطب مورد نظر خود را از بین مخاطبین گوشی یا سیم کارت انتخاب کنید و برای شخص مقابل ارسال کنید.

[تصویر:  do.php?img=4088]

چاپ این مطلب

آموزش پنهان کردن پروفایل اینستاگرام در لیست پیشنهادی فالوورها
ارسال کننده: afshin21 - ۹۶/۹/۷، ۰۲:۴۲ صبح - انجمن: اینستاگرام - بدون پاسخ

شبکه های اجتماعی علاوه بر مزیت ها فراوان دارای معایب خاص خود نیز می باشند . یکی از این معایب قرارگیری نام و پروفایل کاربران در لیست پیشنهادی افراد دیگر می باشد و این امکان برای بسیاری از کاربران اینستاگرام خوشایند نیست . 

پنهان کردن پروفایل اینستاگرام در لیست پیشنهادی سایر کاربران

برای این کار کافیست مراحل زیر را انجام دهید:
  1. ابتدا وارد سایت اینستاگرام شوید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2. نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و در ادامه روی Log in کلیک کنید.
  3. با استفاده از آیکن آدمک وارد پروفایل خود شده و گزینه ی Edit Profile را انتخاب کنید.
  4. در انتهای صفحه تیک گزینه ی Similar Account Suggestions را بردارید.
[تصویر:  do.php?img=4085]

در پایان روی دکمه Submit کلیک کنید.

چاپ این مطلب

آموزش ساخت حساب اینستاگرام بدون نیاز به ایمیل و شماره موبایل
ارسال کننده: afshin21 - ۹۶/۹/۷، ۰۲:۱۹ صبح - انجمن: اینستاگرام - بدون پاسخ

برای ساخت حساب در اکثر برنامه های اجتماعی نیاز به ثبت مشخصات ( ایمیل ، شماره  و … ) می باشد . اما تعدادی از این برنامه ها بدون نیاز به ایمیل و شماره موبایل نیز قابل استفاده می باشند که اینستاگرام یکی از آنهاست. در صورتی که نمی خواهید شماره موبایل و یا ایمیل شما درحساب ثبت شود کافیست با استفاده از این ترفند حساب اینستاگرام خود را بسازید.

ساخت حساب اینستاگرام بدون نیاز به ثبت مشخصات (ایمیل و شماره موبایل)
  • اپلیکیشن اینستاگرام را اجرا کرده و وارد بخش sign up شوید.
  • بخش Email را انتخاب کنید و در این قسمت یک ایمیل تصادفی وارد کنید.
(هر ایمیلی که دارای ساختار Gmail@ و Mail@ و Yahoo@ و … باشد قابل انتخاب است، متشکل از حروف و عدد)
  • در مرحله بعد یک نام و رمز عبور وارد کنید.
  • سپس یک نام کاربری برای حساب خود انتخاب کنید (دقت کنید که نام کاربری قبلا توسط شخص دیگری انتخاب نشده باشد)
  • با انتخاب گزینه ی Next می توانید مخاطبینی که حساب اینستاگرام دارند را مشاهده کنید.
  • در صورتی که نمی خواهید حساب اینستاگرام مخاطبین خود را ببینید گزینه ی Continue without syncing contacts را انتخاب کنید.
  • در اخر یک عکس پروفایل برای حساب خود انتخاب کنید و اکانت اینستاگرام خود را بسازید.

دقت کنید درصورتی که رمز حساب خود را فراموش کنید قادر به بازیابی آن نخواهید بود. برای بازیابی حساب باید شماره یا ایمیل خود را ثبت کنید.

چاپ این مطلب

آموزش بازیابی مخاطبین حذف شده در تلگرام
ارسال کننده: afshin21 - ۹۶/۹/۷، ۰۲:۰۹ صبح - انجمن: تلگرام - بدون پاسخ

بعد از نصب مسنجر تلگرام و ساخت حساب کاربری بلافاصله شماره هایی که در دفترچه تلفن گوشی قرار دارند و دارای حساب تلگرام می باشند با برنامه همگام سازی شده و به تلگرام اضافه می شوند . شاید برایتان پیش آمده که تعدادی از این مخاطبین را حذف کنید و برای بازگردانی دوباره آنها باید زمان زیادی را صرف کنید . اما با استفاده از آموزش بازیابی مخاطبین حذف شده در تلگرام می توانید به آسانی مخاطبین حذف شده از تلگرام را به برنامه اضافه کنید.

تلگرام را اجرا کنید و از بین گزینه ها تنظیمات (Settings) را انتخاب کنید.
سپس صفحه را به پایین پیمایش کنید و در انتهای صفحه روی عبارت Telegram for Android v4.5 (876) arm-v7a انگشت خود را نگه دارید تا شکلک مربوطه نمایش داده شود.

[تصویر:  do.php?img=4083]

دوباره عبارت Telegram for Android v4.5 (876) arm-v7a لمس کنید و گزینه Import contacts را انتخاب کنید.

[تصویر:  do.php?img=4084]

بعد از انجام مراحل بالا تمامی مخاطبینی که از تلگرام خود پاک کرده اید ولی شماره آنها در گوشی شما موجود می باشد همانند قبل به برنامه اضافه خواهند شد.

چاپ این مطلب

ترفند بی نام کردن پروفایل تلگرام (پنهان کردن نام و پروفایل هنگام چ
ارسال کننده: afshin21 - ۹۶/۹/۷، ۰۱:۴۵ صبح - انجمن: تلگرام - بدون پاسخ

ترفند مخفی کردن نام پروفایل در تلگرام

برای پنهان سازی نام خود کافیست وارد تنظیمات شده و گزینه ی Edit Name را انتخاب کنید.
سپس کاراکتر های بین کروشه زیر را کپی کنید و در بخش First name کپی کنید.

⇐‌ ‌[ ‌ ‍ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌ ‌‌‌‌                ‌ ‍ ‌‌‌‌ ‌‌]

دقت کنید که تنها فضای خالی بین کروشه را کپی کنید و جایگزین نام خود کنید.
پس از انجام مراحل بالا نام شما مخفی شده و میتوانید در گروه ها و چت های خصوصی به شکل مخفی و نامحسوس فعالیت کنید.

چاپ این مطلب