شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,543
» آخرین عضو: makabaka
» موضوعات انجمن: 10,393
» ارسال‌های انجمن: 14,568

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 224 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 224 مهمان
، ،

آخرین موضوع‌ها
بوم‌گردی؛ سفر به قلب فرهن...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
امروز، ۰۳:۰۲ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 17
ویلا در شمال؛ تجربه لوکس ...
امروز، ۰۲:۵۹ عصر
» بازدید: 22
کلبه چوبی؛ پناهی گرم در د...
امروز، ۰۲:۵۸ عصر
» بازدید: 20
سفر به ماسال؛ اقامت در وی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۲ عصر
» بازدید: 83
بهترین ویلاهای بابلسر برا...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۱ عصر
» بازدید: 69
سوئیت یا ویلا؟ بهترین گزی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۰ عصر
» بازدید: 56
آینده‌ای بدون صف؛ وقتی فن...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۱، ۰۱:۲۸ عصر
» بازدید: 71
نقش دستگیره هوشمند در امن...
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۰، ۰۴:۵۵ عصر
» بازدید: 63
آموزش طرز تهیه کیک مرغ با...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۹، ۰۶:۱۲ عصر
» بازدید: 63
ویلا بابلسر؛ ترکیب دریا، ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۵ عصر
» بازدید: 90
ویلا؛ انتخابی برای سبک زن...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۱ عصر
» بازدید: 73
اجاره ویلا در رشت؛ تجربه ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
» بازدید: 75
هوشمند سازی ساختمان در ته...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۴، ۱۰:۳۷ صبح
» پاسخ: 1
» بازدید: 968
زندگی محلی را با بوم‌گردی...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۶ عصر
» بازدید: 85
یک آخر هفته رویایی در ویل...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۵ عصر
» بازدید: 80

یک مدیر عامل تازه‌کار باید به چه مواردی توجه کند؟
ارسال کننده: نگار - ۹۶/۱۲/۱۵، ۰۹:۱۶ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - پاسخ (2)

قصد دارید وارد دنیای پرماجرای کارآفرینی و مدیرعاملی شوید؟ چه چیزهایی درباره این شغل‌ها شنیده‌اید؟
اجازه بدید کمی درمورد این حرف و حدیث‌های مرسوم در جامعه کمکتان کنیم. می‌گویند: «کارآفرینان یا مدیران صبح تا شب سرکار هستند و آن‌قدر تماس تلفنی دارند که گوشی از دستشان نمی‌افتد. زندگی کاری آن‌ها زندگی شخصی‌شان را تقریباً بلعیده است و چنین افرادی وقت سر خاراندن هم ندارن.» همه ما مواردی از این قبیل را شنیده‌ایم؛ ولی بهتر است بدانید که زندگی همه کارآفرین‌ها و مدیران این‌گونه نیست. آن‌ها می‌توانند شیوه مدیریت خود را انتخاب کنند. اگر یک کارآفرین یا مدیر عامل تازه‌کار هستید، از سختی‌های راه نترسید.

کارآفرینان با تجربه تغییرات زیادی به‌طور حرفه‌ای و شخصی برای ایجاد یا هدایت یک کسب و کار در خود ایجاد کرده‌اند؛ یعنی با کسب کار خود رشد کرده‌اند. ولی افراد زیادی به دلیل ناآشنا بودن با مسیر موفقیت، از قطار پیشرفت پیاده شده‌اند.
آغاز یک ماجراجویی در دنیای پر از معجزه کسب و کار نیازمند شنیدن توصیه‌ها و تجربیات افراد باتجربه است تا خطرات احتمالی  شکست کاهش یابد. با این تفاسیر اگر مرحله کارآفرینی را تجربه نکنید و به‌طور مستقیم مسئولیت اجرایی یک شرکت باتجربه را بر عهده بگیرید چه می‌شود؟ باید از کجا شروع کرد؟ همه این‌ها چالش‌هایی برای افراد علاقه‌مند و تازه‌کار هستند.

در این مطلب به مصاحبه‌ای با دارسی هورن دیون پورت، مدیرعامل شرکت تغذیه برتر (PNC) می‌پردازیم. او کارآفرین بوده است و اکنون به‌عنوان مدیر‌عامل در کسب و کار خود به فعالیت می‌پردازد. شرکت او برخی از زیربرندهای خود را خریداری کرده و در مقاطعی، دارسی به‌عنوان یک مدیر‌عامل تازه‌کار برای برندهای جدید زیرمجموعه شرکت خود تصمیمی اتخاذ کرده است، پس تجربه او هم برای یک کارآفرین‌ تازه‌کار و هم یک مدیرعامل کم‌تجربه مفید خواهد بود. فروش خالص شرکت PNC هرسال در حال رشد است. در سال ۲۰۱۷، فروش خالص ۲۴ درصد افزایش‌ یافته و به بیش از ۷۰۰ میلیون دلار رسیده است. این پیشرفت‌ها افزایش ۵۰ درصدی ارزش سهام شرکت را به همراه داشته است.

با این تفاسیر می‌توان گفت که دارسی هورن دیون پورت روش‌های رشد برند را به‌خوبی می‌داند. در ادامه مطلب، مصاحبه‌ای را که با این کارآفرین صورت گرفته است، برای شما آماده کرده‌ایم.

زمانی که وارد دنیای مدیر عاملی شدیم، قدم بعدی خود را چگونه برداریم و تمرکز خود را  کجا معطوف کنیم؟
این چالش به نظر ساده است؛ اما باید درک درستی از آنچه شرکت انجام می‌دهد، داشته باشید تا بتوانید مأموریت خود را به بهترین وجه انجام دهید. برای توضیح بیشتر، من ابتدا نگاهی ریزبینانه‌تر به برندهای شرکت خودمان می‌کنم. درواقع ما از چند برند مختلف تشکیل شده‌ایم که انواع مختلفی از مصرف‌کنندگان را هدف قرار می‌دهند. این برندها عبارتند از: Premier Protein، PowerBar، Dymatize، Supreme protein و Joint Juice.
به‌طورکلی هدف ما برای داشتن چند زیربرند متفاوت، این است که به مردم کمک کنیم تصمیمات مناسبی با توجه به شرایط فعلی خود بگیرند؛ چون همه افراد یک نوع تغذیه ندارند. برای مثال برخی باید وزن کم کنند یا برخی دیگر نیاز دارند پس از یک تمرین سخت مقداری کالری به بدن خود بازگردانند؛ پس هرکدام باید بنا به شرایط خود، تصمیم مناسب بگیرد.
 سه سال قبل که کار خود را با موفقیت‌های پی در پی شروع کردیم. محصولات ما از هر نظر عالی بودند، برندهای زیرمجموعه هرروز رشد می‌کردند و قسمت بیشتری از بازار را به خود اختصاص می‌دادند. پس از مدتی یک شرکت را خریداری کردیم تا یک برند به مجموعه ما اضافه شود.مشتریان این برند وفاداری بالایی داشتند؛ ولی تعداد آن‌ها به نسبت دیگر برندها کم بود و رشد تعداد مشتریان هم سرعت مطلوبی نداشت؛ چون سطح آگاهی نسبت به نیازی که محصول ما برطرف می‌کرد، به‌اندازه‌ی کافی نبود.

بنابراین هدف اولیه خود برای بهبود وضعیت فعلی را گسترش کانال‌های توزیع و خرده‌فروشان قرار دادیم تا محصولات بیشتری راهی قفسه مغازه‌ها کنیم. سپس به تغییر سیاست‌های معرفی محصول خود پرداختیم. این بدان معنی بود که در تولید محصولات جدید، طراحی بسته‌بندی‌های با اندازه مختلف، طعم‌های جدید و ... باید سرمایه‌گذاری می‌کردیم و کارهای زیادی درزمینهٔ ارتباط مؤثر با مصرف‌کنندگان و تقویت پیام بازاریابی خود برای برندها انجام می‌دادیم.
در حال حاضر تمرکز ما روی موارد متفاوتی معطوف شده است. اکنون برندهای خود را در یک جایگاه خوب بازار مصرف قرار داده‌ایم. ما به‌گونه‌ای محصولات را توزیع می‌کنیم که اکثر خرده‌فروشان مهم محصولات ما را دریافت می‌کنند؛ ولی هنوز یک هدف دیگر در ذهن خود داریم که آن هم حفظ جایگاه فعلی است. برای ماندن در میدان رقابت بازار به‌عنوان یک تولیدکننده محصولات تغذیه‌ای متفاوت، باید بیش از پیش روی زیرساخت‌های شرکت، سیستم‌ها و دیگر موارد تمرکز کنیم.
بنابراین در پاسخ به سؤال شما باید بگویم که در شروع کار، همه‌‌ی وظایف در مورد مدیریت فروش است. سپس می‌توانید روی زمینه‌های دیگر کار کنید و به پیشرفت برسید.

هیچ مدیرعامل جدیدی تمام مهارت‌های مورد نیاز برای شغل جدید را ندارد. شما چگونه این شکاف را شکستید؟
حق با شما است. من کارم را به‌صورت تخصصی در امور مالی و حسابداری شروع کردم و به‌سرعت متوجه شدم که این شغل نمی‌تواند رؤیاهای مرا به واقعیت تبدیل کند، اما آن حرفه کافی برای کاری که در حال حاضر انجام می‌دهم، فوق‌العاده مفید بوده است. پس از گفتگو با یک استعدادیاب، متوجه شدم که باید زندگی کاری خود را به‌عنوان یک بازاریاب برند ادامه دهم. من به بررسی بینش، رفتار و مشکلات مصرف‌کننده علاقه داشتم و پس از چند بار تحقیق در این زمینه دریافتم که این کار برای من مفید است.
طولانی‌ترین توقف من در مسیر کاری، زمان همکاری با شرکت Dreyer's Ice Cream بود. نه‌تنها در آنجا مهارت خود را افزایش دادم بلکه برای اولین بار متوجه شدم که فرهنگ قوی چه تأثیری بر نتایج شرکت دارد. ما از یک فرهنگ فوق‌العاده در آن شرکت بهره می‌بردیم.

بنابراین آنچه من در حال حاضر انجام می‌دهم، ترکیبی از زمینه‌های مالی قبلی‌ با تکیه‌بر مهارت فعلی من در بازاریابی است. در پایان روز هم به میزان تلاشی که برای برند شرکت خود ایجاد کرده‌ام، می‌نگرم. همچنین گوشه‌ای از تمرکز خود را روی حفظ انگیزه تیم ۱۵۰ نفره خود معطوف کرده‌ام.
اکنون نقش من، الهام بخشیدن و توانمند ساختن کارکنان سازمان برای رسیدن به حداکثر پتانسیل است. این همان چیزی است که ما تلاش می‌کنیم برای مشتریانمان هم انجام دهیم. من اکثر وقت خود را صرف این موارد می‌کنم.
خوشبختانه من پیش از این تجربیاتی در رابطه با راه‌اندازی محصولات جدید، مشارکت در عملیات و مدیریت داشتم. در واقع در موضوعات مهم کاری، به‌اندازه کافی با شرایط آشنا بودم. اما باید به این نکته اشاره کنم که مهم‌ترین هدف، صحبت کردن مناسب با افراد و ایجاد یک تیم قوی و باانگیزه است.

نظر شما درباره ایجاد هدف برای کسب و کار چیست؟
شرکت ما از چند برند زیرمجموعه ساخته‌ شده است که درباره آن‌ها قبلاً صحبت کردیم، ما تمام این برندها را از صفر پایه‌ریزی نکرده‌ایم و برخی از آن‌ها خریداری‌ شده‌اند. در کنار این برندها از یک سیستم ارزش‌گذاری خوب بهره می‌بریم. با توجه به اینکه من به‌عنوان مدیرعامل، مؤسس اولیه‌ی شرکت نیستم، قوانین اولیه ساخته ذهن ما نیستند و اهداف را هم نمی‌توانیم بدون توجه به قوانین اولیه برای خود تعریف کنیم. من مدیرعامل اولیه‌ای نبودم که برخی از این محصولات را ایجاد کرده است؛ به همین دلیل باید با طرز فکر مدیرعامل اولیه در برخی موارد عمل کنم. این ایدئولوژی بنیان‌گذار اصلی است که باید برای مدیرعامل تازه‌کاری مثل من اهمیت داشته باشد و تصمیمات خود را با توجه به نظر او درباره بازار هدف بگیرم.
در حال حاضر هدف ما یکپارچه کردن برند تجاری و ایجاد انگیزه برای هدایت کارکنان است. به یاد داشته باشید که مشتریان بسیار هوشمند هستند، وقتی خدمات یا محصولاتی را از شما می‌خرند، می‌توانند میزان ارزش خود برای شما را تشخیص دهند. وقتی هدفی داشته باشید، تمام شرکت به آن هدف پایبند می‌شود و برای آن تلاش می‌کند و مشتری وفادار نیز این تلاش را احساس می‌کند. این اصل یکی از حقیقت‌های اصلی است که باعث موفقیت شما می‌شود.

تمایل به ایجاد حس هدف آسان است؛ اما اجرا کردن آن دشواری‌های خاص خود را دارد. چگونه این چالش را حل کردید؟
این فرآیند حدود ۶ ماه طول کشید، دلیل مسئله، خواسته من برای مشارکت تک‌تک افراد مجموعه در فرآیند بود. چون می‌خواستم هدف برای تمام افراد سازمان ارزشمند شمرده شود و همه با تمام وجود برای تحقق آن تلاش کنند.
ما شرکت خود را با چند برند مختلف مدیریت می‌کنیم، این مدیریت در برخی موارد به‌صورت مشترک انجام می‌شود. تمام افراد سازمان سعی می‌کنند با توجه به بازخوردهای مشتریان روش‌های خود برای رسیدن به هدف را تغییر دهند. محیط سازمان ما در حال حاضر بسیار جادویی است.

در نهایت به چه نتیجه‌ای رسیدید؟
ما این شعار را طراحی کردیم: «ما انرژی خوبی برای جهان به ارمغان می‌آوریم.» این‌یک هدف مقدس است و همه تلاش‌های ما می‌تواند از طریق آن هدف هدایت شود. محصولاتی که ما تولید می‌کنیم، خریدی که انجام می‌دهیم، در نهایت به این هدف می‌انجامند. راه‌کارهایی که ما برای کارکنان و مشتریان خود داریم، باز هم به این هدف میل می‌کنند. نحوه رفتار ما با شرکای کاری، فروشندگان و در کل همه کارهایی که می‌کنیم، درنهایت باعث می‌شود انرژی مثبتی به جهان تزریق کنیم.
اگر کار ما انرژی خوبی برای جهان به ارمغان نیاورد یا حداقل جهان کوچک اطراف ما را تحت تأثیر قرار ندهد، ما آن را انجام نمی‌دهیم.

مهم است که هدف شما بتواند روی تمام تصمیم‌هایتان تأثیر بگذارد. آیا آن تصمیم، یک هاله نور را برای راهنمایی شما فراهم می‌کند؟ این ویژگی هدف کاملاً حیاتی است. برای ما جمله «ما انرژی خوبی برای جهان به ارمغان می‌آوریم» بسیار کمک کرد تا به پایه‌های فرهنگی که قبلاً داشتیم، پایبند باشیم. به‌عنوان‌ مثال، ما از آن هدف در استخدام‌ها نیز استفاده می‌کنیم.
وقتی‌که یک شرکت با رشد بالا هستید، باید در استخدام افراد مختلف از شرکت‌های مختلف با فرهنگ‌های سازمانی مختلف بسیار حساس باشید. چون باید فرهنگ‌ سازمانی خود را به آن‌ها دیکته کنید و از آن‌ها بپرسید  آیا می‌توانند به آن پایبند باشند. موضع خود را برای آن‌ها کاملاً روشن کنید تا هدف کسب و کار شما مانند ستاره قطبی برای همه واضح و یکسان باشد.

قطعا با فرضیه‌های خاصی این شغل را قبول کردید. چه موارد غیر منتظره‌ای درباره کار دیدید؟
من فکر می‌کردم یک مدیرعامل همیشه باید پاسخ درستی داشته باشد. در نظر من مدیرعامل همیشه باید مرکز توجه باشد. گمان می‌کردم آن‌ها دائماً در حال تماس گرفتن هستند و همین شرایط توصیفی باعث ناراحتی من می‌شد. من یک شخص واقعاً مشارکت‌جو هستم و تمام پاسخ‌ها را ندارم؛ ولی دوست دارم کار را خودم انجام دهم و دوست ندارم مرکز توجه باشم.
بیش از سه سال است که روی این صندلی نشسته‌ام، بزرگ‌ترین چیزی که آموخته‌ام این است که راه‌های مختلفی برای رهبری کردن وجود دارند. درواقع ما تمام جواب‌ها را نداریم. قدرت یک رهبر در آرامش او نهفته است. افرادی که در اطراف شما هستند تحت تأثیر فعالیت‌های هوشمندانه شما نقش خود را بهبود می‌دهند و استعدادهای خود را شکوفا می‌کنند.
اکنون شغل خود را بهتر شناخته‌ام. کار من به‌عنوان یک مدیرعامل توانمندسازی افرادی است که در اطراف من هستند. من در انجام این کار تنها نیستم، افراد سازمان نیز پابه‌پا برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند تا با کمک هم بتوانیم محیطی ایجاد کنیم که همه بتوانند در آن رشد کنند.
این طرز فکر من شاید کمی فانتزی به نظر برسد؛ ولی دیدگاه اصلی من واقعاً همین‌گونه است و به شغلم این‌گونه نگاه می‌کنم. من اکنون مادر دو کودک هستم و این‌یک زندگی شخصی لذت‌بخش را کنار یک زندگی کاری لذت‌بخش برای من ایجاد کرده است.

اگر طرز فکر اولیه من درباره مدیرعاملی همان چیزی بود که در اوایل کار به آن داشتم، مطمئنم به این جایگاه کنونی نمی‌رسیدم. شما فردی هستید که مدیریت و شیوه آن را با توجه به علایق خود تعریف می‌کند، از کسی الگو برداری نکنید چون شما در دنیا منحصربه‌فرد هستید.

چاپ این مطلب

بیوگرافی وارن بافت، الگوی ثروت آفرینی مدرن
ارسال کننده: نگار - ۹۶/۱۲/۱۵، ۰۸:۲۶ عصر - انجمن: بیوگرافی افراد موفق - بدون پاسخ

وارن بافت (warren buffet)، یکی از مشهورترین چهره‌های دنیای سرمایه‌گذاری و سومین فرد ثروتمند در جهان است. سبک سرمایه‌گذاری او، الگوی بسیاری از فعالان اقتصادی جهان است.

[تصویر:  do.php?img=4580]

وارن بافت، سرمایه‌گذار آمریکایی، فعال حقوق بشر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت برکشایر هاتاوی است. بافت همیشه به‌عنوان یکی از موفق‌ترین سرمایه‌گذاران جهان شناخته می‌شود. طبق آخرین آمار، ثروت بافت در بهمن‌ ۱۳۹۶ (فوریه‌ی ۲۰۱۸) حدود ۸۷.۵ میلیارد دلار گزارش شده است که او را در رتبه‌ی سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار می‌دهد.

وارن بافت از سنین کودکی و نوجوانی علاقه‌ی خود را به سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازارهای اقتصادی نشان داد. او تحصیلات دانشگاهی خود را نیز در این رشته‌ها ادامه داد و پس از تعدادی سرمایه‌گذاری به‌صورت همکاری، شرکت برکشایر هاتاوی که آن زمان یک کارخانه‌ی نساجی بود، خریداری کرد. او بعدا از همین نام استفاده کرده و هولدینگ بیمه و سرمایه‌گذاری برکشایر هاتاوی را تشکیل داد.

بافت از سال ۱۹۷۰ رئیس هیئت مدیره و بزرگ‌ترین سهام‌دار برکشایر است. او در اوماها، زادگاهش با القابی همچون «جادوگر»، «پیشگو» و «دانای کل» شناخته می‌شود. او به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین ثروتمندان فعال حقوق بشر نیز شناخته می‌شود. بافت با عضویت در بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس اعلام کرده است که ۹۹ درصد از ثروت خود را به فعالیت‌های خیرخواهانه اختصاص خواهد داد.
بافت به‌عنوان یکی از تأثیرگذاران دنیای سرمایه، در سیاست هم فعالیت‌هایی داشته است. او در آخرین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از هیلاری کلینتون (نامزد حزب دموکرات) حمایت کرد و تاکنون یکی از منتقدان اصلی دونالد ترامپ بوده است.

تولد و تحصیل
وارن ادوارد بافت متولد هشتم شهریور ۱۳۰۹ شمسی (۳۰ آگوست ۱۹۳۰) در شهر اوماهای نبراسکا است. او دومین فرزندیک خانواده پنج‌نفره بود. پدرش هاوارد بافت، نماینده‌ی کنگره‌ی ایالات متحده‌ی آمریکا بود. وارن، تحصیلات خود را در مدرسه‌ی ابتدایی رزهیل شروع کرد. در سال ۱۳۲۱ شمسی (۱۹۴۲ میلادی)، پدرش برای نمایندگی کنگره‌ی آمریکا انتخاب شد و خانواده‌اش را به واشنگتن برد. وارن پس از اتمام تحصیلات ابتدایی وارد دبیرستان آلیس دیل جونیور شد و سپس در سال ۱۳۲۶ (۱۹۴۷ میلادی) از دبیرستان وودرو ویلسون فارغ‌التحصیل شد.

[تصویر:  do.php?img=4581]

بافت در همان سال‌های دبیرستان فعالیت‌ ابتدایی در بازار سرمایه را شروع کرده بود. او قصد داشت به دانشگاه نرود و مستقیما وارد بازار کار شود که با مخالفت پدرش روبرو شد. علاقه‌ی وارن به سرمایه‌گذاری، از مطالعه‌ی یک کتاب شروع شد. کتاب «هزار راه برای کسب درآمد هزار دلاری»، برای او به دریچه‌ای به سوی دنیای سرمایه‌گذاری تبدیل شد.

مطالعه‌ی یک کتاب در مورد افزایش درآمد، وارن جوان را به سرمایه‌گذاری علاقه‌مند کرد

اولین فعالیت‌های کارآفرینانه و سرمایه‌گذاری بافت در نوع خود جالب است. او از فروش آدامس تا بطری‌های کوکاکولا و مجله‌های هفتگی را به‌عنوان شغل‌ پاره‌وقت امتحان کرده است. علاوه بر این، او درکنار تحصیل در فروشگاه پدربزرگش به فروشندگی می‌پرداخت و تمبر و توپ گلف نیز می‌فروخت. اولین فعالیت جدی او در کسب و کار، خرید یک دستگاه بازی پین‌بال به همراه دوستش در سال ۱۳۲۴ (۱۹۴۵) بود. این دو، دستگاه خود را در یک آرایشگاه محلی نصب کردند و پس از مدتی، سه آرایشگاه دیگر در اوماها نیز به مشتریان این دانش‌آموزان دبیرستانی اضافه شدند. در نهایت، یک سال بعد این کسب و کار به قیمت ۱۲۰۰ دلار به یک بازنشسته‌ی جنگ فروخته شد.

بافت در سال ۱۳۲۶ (۱۹۴۷ میلادی) بر خلاف میل باطنی و به خاطر فشارهای پدر، وارد مدرسه‌ی بازرگانی وارتون در دانشگاه پنسیلوانیا شد. در دو سال تحصیل در این مدرسه، وارن عضو انجمن برادری آلفا سیگما فی، (از انجمن‌های برادری بسیار باسابقه‌ی دانشگاه‌های آمریکا) شده بود. پس از دو سال تحصیل، او به دانشگاه نبراسکا رفت و سرانجام در ۱۹ سالگی مدرک کارشناسی در رشته‌ی مدیریت کسب و کار را از این دانشگاه دریافت کرد.

این دانشجوی خوش‌فکر مدیریت برای ادامه‌ی تحصیل ابتدا مدرسه‌ی کسب و کار هاروارد را انتخاب کرد؛ اما این دانشگاه او را نپذیرفت. پس از این تلاش، وارن جوان متوجه شد که بنجامین گراهام، استاد مشهور اقتصاد در مدرسه‌ی مدیریت دانشگاه کلمبیا تدریس می‌کند. به همین دلیل انتخاب بعدی او برای ادامه‌ی تحصیل این دانشگاه بود. وارن بافت در سال ۱۳۳۰ (۱۹۵۱ میلادی)، مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی اقتصاد از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد. نکته‌ی جالب اینکه بافت یکی از معدود دانشجویانی بود که از بن گراهام، نمره‌ی ممتاز دریافت کرده بود. بافت در مورد دوران تحصیلش در این دانشگاه می‌گوید: بنای اصلی سرمایه‌گذاری و فعالیت در بورس بر پایه‌ی این حقیقت بنا شده است که به سهام به دید کسب و کار نگاه کنید، از نوسانات بازار به نفع خود استفاده کنید و به دنبال حاشیه‌ی امنی برای خرید و فروش باشید. اینها مبانی دروسی هستند که بنجامین گراهام به ما آموزش داد و قطعا تا صدها سال آینده به‌عنوان مفاهیم طلایی بازار سرمایه قابل اتکا هستند.

شروع فعالیت کاری
پدر وارن و استادش، گراهام، به او اصرار می‌کردند که کار در وال استریت را از ذهنش بیرون کند. وارن که علاقه‌ی زیادی به این سبک کاری داشت، به گراهام پیشنهاد کرد که به‌صورت رایگان برای شرکتش کار کند؛ اما او نپذیرفت. وارن که از این پاسخ سرخورده شده بود، به زادگاهش بازگشت و در مؤسسه‌ی کارگزاری پدرش مشغول به کار شد. در همین دوران، او در کلاس های دیل کارنگی شرکت کرد تا آموزه‌های او در مورد پیشرفت شخصی را بیش از پیش به معلومات خود اضافه کند. پس از مدتی وارن جوان دوره‌‌ی شبانه‌‌ای با نام «اصول سرمایه‌گذاری» در دانشگاه نبراسکا-اوکاها برگزار کرد. سن دانشجویان بافت در این دوره دو برابر سن او بود. علاوه بر موارد گفته‌شده، وارن سرمایه‌گذاری‌های متنوعی در این دوران انجام داد که موفقیت آنچنانی نداشت.

[تصویر:  do.php?img=4582]

در سال ۱۳۳۳ (۱۹۵۴ میلادی)، گراهام تغییر عقیده داد و پس از دریافت ایده‌های سرمایه‌گذاری متنوع از بافت، به او پیشنهاد کار داد. وارن نیز به‌سرعت این پیشنهاد را قبول کرد و به نیویورک رفت. حقوق او در سال اول برابر با ۱۲ هزار دلار بود که معادل امروزی آن در حدود ۱۰۹ هزار دلار است. گراهام برای وارن بافت مانند یک مربی بود که پایه و اساس سرمایه‌گذاری را به‌روشنی به او آموزش می‌داد. این استاد اقتصاد دو سال پس از جذب بافت، در ۶۱ سالگی تصمیم گرفت بازنشسته شود و شرکتش را تعطیل کند.

استاد بافت در ابتدا حاضر نشد او را حتی بدون پرداخت حقوق استخدام کند

با تعطیلی کسب و کار گراهام، وارن بافت با کوله باری از تجربه و پشتیبانی مالی شخصی و همچنین کمک‌های دوستان و آشنایان، شرکت خودش را با نام Buffet Partnership تأسیس کرد. این شرکت سرمایه‌گذاری تا سال ۱۳۳۹ (۱۹۶۰ میلادی) تعداد شرکای خود را به هفت عدد رساند. سیاست خرید سهام در این شرکت، بر پایه‌ی آموزش‌های گراهام و با خرید سهام شرکت‌هایی که قیمتی کمتر از قیمت واقعی داشتند اجرا می‌شد. بافت در اجرای این سیاست موفق بود و علاوه بر آن از سیاست آربیتراژ نیز برای خرید و فروش سهام استفاده می‌کرد. شرکت سرمایه‌گذاری نوپای بافت از ابتدای تأسیس تا سال ۱۳۴۰ (۱۹۶۱ میلادی) توانست سود ۲۵۱ درصدی کسب کند و این رقم تا پنج سال بعدی به ۱۱۵۶ درصد رسید و بافت را در ۳۲ سالگی میلیونر کرد.

برکشایر هاتاوی
سرمایه‌گذار مشهور آمریکایی که در سال‌های جوانی با به‌کارگیری آموزه‌های استاد خود توانسته بود به شهرتی نسبی دست پیدا کند، تصمیم گرفت کسب و کار کارگزاری و جذب سرمایه‌ را تعطیل کند و مسیر سرمایه‌گذاری خود را تغییر دهد. او ابتدا سهام عمده‌ی شرکت نساجی برکشایر را خریداری کرد و با تغییر مدیر آن، همکارش کن چیس را به سمت مدیریت منصوب کرد. در سال ۱۳۴۵ (۱۹۶۶ میلادی) وارن بافت تصمیم گرفت دریافت سرمایه و فروش سهام شرکت را به‌طور کامل قطع کند.

بافت در خاطرات خود عنوان می‌کند که بدترین تصمیم زندگی‌اش، ورود به بازار نساجی بوده است. او پس از مدتی زمینه‌ی کاری برکشایر را به‌طور کامل تغییر داد و وارد بازارهای مالی بیمه شد. از خریدهای مهم این شرکت در سال‌های پیش رو، سهام شرکت واشنگتن پست بود. خرید بزرگ بعدی، سهام رسانه‌ی ABC بود که در سال ۱۳۵۷ (۱۹۷۹ میلادی) انجام شد. کوکاکولا، هدف بعدی شرکت رو‌به‌رشد برکشایر و مدیر آن، وارن بافت بود. برکشایر هاتاوی در سال ۱۳۶۶ (۱۹۸۸ میلادی)، حدود ۷ درصد از سهام کوکاکولا را به مبلغ ۱.۰۲ میلیارد دلار خریداری کرد. فروش سهام‌هایی که پیش از این خریداری شده بود، بافت را در ۵۶ سالگی وارد باشگاه میلیاردرها کرد.

کوکاکولا و آی‌بی‌ام از بزرگ‌ترین و مشهورترین سرمایه‌گذاری‌های بافت هستند

ورود وارن بافت و شرکت تحت مدیریتش به معاملات آتی بازار بورس، در سال ۱۳۸۰ (۲۰۰۲ میلادی) و با تزریق سرمایه‌ی ۱۱ میلیارد دلاری آغاز شد. سود کسب‌شده از این معاملات تا چهار سال بعدی نزدیک به دو میلیارد دلار گزارش شد. در همین زمان بود که بافت اعلام کرد قصد دارد ۸۵ درصد از سهام خود در برکشایر را به مؤسسات خیریه کمک کند. در صدر این مؤسسات، بنیاد بیل و ملیندا گیتس قرار داشت.
وارن بافت در سال ۱۳۸۵ (۲۰۰۷ میلادی) اعلام کرد که قصد دارد جایگزینی جوان برای خود برگزیند تا کسب و کار سرمایه‌گذاری‌اش را مدیریت کند. او برای این تصمیم، لو سیمپسون را انتخاب کرد. البته سیمپسون آنچنان جوان نیست و تنها ۶ سال جوان‌تر از بافت است.

بحران مالی ۲۰۰۸-۲۰۰۷
بحران مالی مشهور جهان درسال ۲۰۰۷، شرکت برکشایر را نیز تحت تأثیر قرار داد. آن‌ها در سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۰۸ با افت درآمد ۷۷ درصدی مواجه شدند. البته در همین سال بود که وارن بافت به رتبه‌ی اول ثروتمندترین افراد جهان رسید. یک سال بعد، بیل گیتس جایگاه خود را از بافت پس گرفت. این سال‌ها در مجموع برای تمامی سرمایه‌داران جهان، سیاه و تاریک بودند. بافت نیز از این قاعده مستثنا نبود و در ۱۲ ماه، سرمایه‌ای حدود ۲۵ میلیارد دلار را از دست داد.

خرید سهام IBM
وارن بافت در سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱ میلادی) اعلام کرد که قصد دارد سهام شرکت کامپیوتری مشهور آی‌بی‌ام را خریداری کند. در نوامیر این سال بود که اعلام شد بافت در طول هشت ماه حدود ۶۴ میلیون سهم از این شرکت را با ارزش حدودی ۱۱ میلیارد دلار خریداری کرده است. این خرید، سهام او را در این شرکت باسابقه به ۵.۵ درصد رساند.
نکته‌ی جالب در این خرید سهام این بود که بافت پیش از این اعلام کرده بود قصد ندارد وارد دنیای فناوری شود. او اعلام کرده بود که چون سوادی در این زمینه ندارد، به این صنعت وارد نخواهد شد. به همین دلیل خرید این مقدار از سهام یکی از پیشگامان دنیای کامپیوتر، اکثر کارشناسان و فعالان دنیای سرمایه را به تعجب واداشت.
کارشناسان بر این باورند که بحران مالی تا سال ۱۳۹۱ (۲۰۱۳ میلادی) ادامه داشت. نکته‌ی مهم این است که بافت پس از این دوران سیاه توانست شرکتش را به استانداردهای پیش از این بحران برساند؛ در سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۱۴، درآمد خالص شرکت او به ۶.۴ میلیارد دلار رسید و در این زمینه رکوردشکنی کرد.

زندگی شخصی
وارن بافت به خاطر یک عشق دوران نوجوانی، یک ساز یوکلِیلی خریداری کرد. او به خاطر این عشق، علاقه‌ی شدیدی به موسیقی پیدا کرد و هنوز هم برخی اوقات این ساز را می‌نوازد.
وارن بافت در سال ۱۹۵۲ میلادی با سوزان تامپسون ازدواج کرد. آن‌ها سه فرزند به نام‌های سوزی، هاوارد و پیتر دارند. این زوج از سال ۱۹۷۷ متارکه کردند و البته از لحاظ قانونی تا سال ۲۰۰۴ که سوزان فوت کرد، زن و شوهر بودند. وارن بافت در سال ۲۰۰۶ و در سن ۷۶ سالگی با آسترید منکس به‌صورت رسمی ازدواج کرد. 
یکی از اتفاقات جالب زندگی وارن بافت، طرد نوه‌ی ناتنی‌اش است. نیکول، دختری بود که توسط پسر وارن یعنی پیتر به فرزندی پذیرفته شده بود. او در سال ۲۰۰۶ در مستندی بر مبنای ناعدالتی اقتصادی در آمریکا بازی کرد. فعالان رسانه‌ای معتقدند وارن به همین دلیل او را طرد کرده و گفته است که هیچ‌کس در خانواده، نیکول را عضوی از خاندان بافت نمی‌داند.

گفته می‌شود وارن بافت تلفن همراه و کامپیوتر ندارد

وارن بافت هنوز در خانه‌ای زندگی می‌کند که در دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی در اوماها خریداری کرد. این سرمایه‌گذار مشهور به صرفه‌جویی مشهور است؛ اما در سال ۱۹۸۹ میلادی یک جت شخصی را به مبلغ ۶.۷ میلیون دلار خریداری کرد. این اقدام او برخلاف عقاید انتقادی‌اش مبنی بر خرج‌های بیهوده بود.
یکی از شایعات در مورد این میلیاردر آمریکایی، این است که او تلفن همراه ندارد و از کامپیوتر هم استفاده نمی‌کند. او یک اتومبیل کادیلاک DTS دارد. گفته می‌شود وارن بافت در عمرش تنها یک ایمیل ارسال کرده است. او عادت به خواندن روزنامه دارد و روز خود را با خواندن روزنامه‌ی اوماها ورلد هرالد شروع می‌کند که از سال ۲۰۱۱ در مالکیت شرکت خودش قرار دارد.
وارن بافت در سال ۲۰۱۲ به سرطان مرحله‌ی یک پروستات مبتلا شد و با گذراندن دوره‌ی ۴۴ روزه شیمی‌درمانی آن را درمان کرد. میلیاردر آمریکایی در حال حاضر ثروتی در حدود ۸۷.۵ میلیارد دلار دارد.

نقل قول‌های مشهور از وارن بافت
  • هیچ‌گاه نمی‌توان با یک انسان بد، معامله‌ی خوب انجام داد.
  • سعی کنید با افرادی برتر از خود معاشرت کنید. معاشرت با آن‌ها باعث می‌شود در مسیری بهتر پیشرفت کنید.
  • مهم نیست چقدر مهارت یا دارایی دارید، برخی کارها نیاز به زمان دارند.
  • ساختن اعتبار سال‌های طول می‌کشد و خراب کردن آن چند دقیقه زمان می‌خواهد.
  • برای رسیدن به نتایج خارق‌العاده، الزامی به انجام کارهای خارق‌العاده نیست.
  • سعی کنید بر خلاف جریان حرکت کنید. وقتی همه از ریسک می‌ترسند، ریسک کنید.
  • من موفقیت را با افرادی که دوستم دارند اندازه‌گیری می‌کنم.
  • من همیشه می‌دانستم که ثروتمند خواهم شد.
  • اگر در میان جمعیت یک درصدی خوش‌شانس جهان هستید، وظیفه دارید که به فکر ۹۹ درصد دیگر هم باشید.

چاپ این مطلب

بست‌ بای ۲۵۰ شعبه از فروشگاه‌های موبایل خود را در امریکا تعطیل می
ارسال کننده: elshan - ۹۶/۱۲/۱۵، ۰۷:۵۶ عصر - انجمن: اخبار فناوری جهان - بدون پاسخ

برطبق اعلام فروشگاه بست‌بای (Best Buy)، به‌زودی ۲۵۰ شعبه‌ از فروشگاه‌‌های موبایل این شرکت در ایالات متحده تعطیل خواهند شد.

[تصویر:  do.php?img=4579]

فروشگاه بست‌بای، به‌عنوان برترین خرده‌فروش لوازم الکترونیکی مصرفی در ایالات متحده آمریکا، قصد دارد در راستای سوددهی و رقابت بهتر، ۲۵۰ شعبه از فروشگاه‌های موبایل خود را که در مراکز خرید ایالات‌ متحده قرار دارند، تعطیل کند.
این فروشگاه‌ها که تنها یک درصد از درآمد کلی بست‌بای را تشیل می‌دهند، از ۱۰ خرداد ۹۷ به فعالیت خود پایان خواهند داد.

به دنبال این تصمیم، خرده‌فروشی واقع در مینیاپولیس اعلام کرد که همچنان از طریق ۱۰۰۰ فروشگاه فیزیکی و آنلاینِ خود اقدام به فروش خواهد کرد. فعلاً این تصمیم تنها بر شعبه‌های ایالات متحده اثر خواهد گذاشت و شعبه‌های واقع در کانادا، همچنان به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
بست‌بای افتتاح خرده‌فروشی‌های موبایلِ خود را نزدیک به یک دهه پیش و قبل از معرفی نخستین آیفون آغاز کرد. در بازه‌ای که حاشیه‌ی سود تجارت موبایل رشد چشمگیری تجربه می‌کرد، هوبرت جولی، مدیرعامل بست‌بای، در نامه‌ای خطاب به کارکنانش اینگونه نوشت: اگر سریعاً به سال ۲۰۱۸ برویم، با بازار موبایلی مواجه خواهیم شد که به بلوغ رسیده و حاشیه‌ی سودش فشرده شده است و هزینه‌ای که از فعالیت فروشگاه‌‌های مستقلِ تلفن‌ همراه‌ به ما تحمیل می‌شود، به‌مراتب از فروشگاه‌های بزرگمان بیشتر است.

اکنون این شرکت از اعلام تعداد کارکنانی که بر اثر این تصمیم اخراج می‌شوند، خودداری کرده است؛ اما برطبق گفته‌ی بست‌بای، این شرکت برای یافتن شغل ثانویه به کارکنان اخراجی‌ کمک خواهد کرد.
حدود ۶ سال پیش و به‌ دنبال رشد علاقه‌ی مردم به خرید از فروشگاه‌های آنلاین، بست‌بای با کاهش فروش و سود مواجه شد. پس از آن، این شرکت برای جلوگیری از ضررهای آتی، اقدام به تعطیلی شعبات کم‌کار خود کرد و با ارتقاء خدمات مشتریان، وضعیت خود را بهبود بخشید.
جولی در نامه‌ای به مناسبت گزارش سه‌ماهه‌ی چهارم سال مالی ۲۰۱۷، درباره‌ی حفظ مشتریان و سوق‌ دادن آن‌ها به‌سمت فروشگاه‌های بزرگ‌تر و وب‌سایت این شرکت سخن گفت.

چاپ این مطلب

مایکروسافت کورتانا را با نسخه‌های آی او اس و اندروید اوت‌ لوک یکپ
ارسال کننده: elshan - ۹۶/۱۲/۱۵، ۰۷:۴۷ عصر - انجمن: اخبار فناوری جهان - بدون پاسخ

مایکروسافت قصد دارد در راستای افزایش گستره‌ی توانایی‌های کورتانا (Cortana)، این دستیار دیجیتال را با اپلیکیشن مدیریت ایمیل اوت‌لوک (Outlook) یکپارچه کند.

[تصویر:  do.php?img=4578]

مایکروسافت از چندی پیش در تلاش است که دستیار دیجیتال کورتانا را با اپلیکیشن‌های مختلف یکپارچه کند. اکنون به ‌نظر می‌رسد این شرکت مشغول افزودن کورتانا به اوت‌لوک و ادغام دستیار صوتی‌اش با این اپلیکیشن مدیریت ایمیل است.

طبق گزارش جدیدی از وب‌سایت ورج، مایکروسافت در حال حاضر مشغول آزمایش یکپارچگی کورتانا با نسخه‌های اندروید و آی‌اواس اپلیکیشن اوت‌لوک است. این یکپارچگی جدید به کورتانا امکان می‌دهد تا ایمیل‌ها را با صدای بلند برای کاربران بخواند. این ویژگی در شرایطی نظیر رانندگی که امکان دسترسی مستقیم به گوشی فراهم نیست، بسیار کاربردی است. کاربران برای استفاده از این قابلیت باید با عباراتی مثل «What’s my email»، کورتانا را مخاطب قرار دهند تا این دستیار دیجیتال شروع به خواندن ایمیل‌ کند. کاربران همچنین می‌توانند کورتانا را به نحوی تنظیم کنند تا ایمیل‌های مخاطب خاصی را برای آن‌ها بخواند.

این ویژگی فعلا در مرحله‌ی آزمایش‌ داخلی قرار دارد؛ با این حال اگر توسعه‌ی آن طبق زمان‌بندی پیش برود، می‌توانیم به‌زودی به تجربه‌ی استفاده از کورتانا در اوت‌لوک دست پیدا کنیم.

چاپ این مطلب

کار پرسنل اپل به علت برخورد با در و دیوار شیشه ای «اپل پارک» به اور
ارسال کننده: elshan - ۹۶/۱۲/۱۵، ۰۶:۴۶ عصر - انجمن: اخبار فناوری جهان - پاسخ (2)

اپل پارک را می توان یکی از مجموعه های بی نظیر از نظر طراحی دانست. اما یکی از مهم ترین خصیصه های این محوطه را می توان برخورد کارمندان اپل به شیشه های تقریبا نامرئی آن دانست!

[تصویر:  do.php?img=4577]

دیوارهای شیشه ای مقر جدید کمپانی اپل یا همان اپل پارک، بر زیبایی این مجموعه افزوده است. اما همین موضوع باعث می شود تا پرسنل شاغل در قسمت های مختلف به صورت مکرر با دیوارهای شیشه ای برخورد کرده و باعث بروز صدمات متعدد شده است. برخی از این اتفاقات تا حدی بوده که سایر مسئولین مشغول در آن قسمت مجبور به تماس با اورژانس شده اند!
این اتفاق را امروز روزنامه محلی San Francisco Chronicle پوشش داده و در شرح خبر، به این موضوع اشاره شده که شدت صدمات وارد بر یکی از پرسنل به حدی بوده که وی نیاز به بخیه پیدا کرده است!

اپل پارک به گونه ای طراحی شده که عنوان بهترین ساختمان اداری را به خود اختصاص داده است و البته دیزاین آن به صورت کامل، زیر نظر استیو جابز انجام گرفت. وی در زمان حیات خود، به صورت کامل در جریان تمام جزئیات طراحی اپل پارک بود و آن را به مدرن ترین بنای اداری تبدیل کرد. تا به حال در هیچ یک از ساختمان های دنیا، به این اندازه فضای شیشه ای مورد استفاده قرار نگرفته است.
اما دیوارهای شیشه ای اپل پارک به قدری تمیز و با کیفیت است که بسیاری از افراد شاغل در این مجموعه، تصور می کنند که چیزی روبروی آنها وجود ندارد و به همین دلیل، تعداد برخورد آنها زیاد شده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دیوارهای اپل پارک از جنس شیشه طراحی و ساخته شده و اغلب کارمندان اپل معمولا مشغول به کار با آیفون بوده و متوجه این موضوع نمی شوند و ناخودآگاه به دیوارهای شیشه ای این امارت باشکوه برخورد می کنند.

چنین مشکلی برخی کارمندان Apple Park را بر آن داشته تا کاغذهای کوچکی را به عنوان نوشته روی دیوارهای شیشه ای بچسبانند تا به افراد دیگر برای اطلاع از این موضوع کمک کنند.
حال رسانه خبری Chronicle اعلام کرده که شدت برخورد سه تَن از کارمندان اپل با این دیوارهای شیشه ای به حدی رسیده که همکارانشان با اورژانس تماس گرفته اند و پزشکانی برای ترمیم جراحات وارده اعزام شدند.

چندی پیش اهالی کوپرتینو با پدیده برخورد پرندگان با دیوارهای شیشه ای مواجه شده بودند و حالا نوبت به پرسنل آنها رسیده است. آقای Dan Whisenhunt مدیر قسمت بازاریابی و توسعه شرکت اپل در این باره گفت: حالا نوبت به پرسنل داخلی رسیده که با دیوارهای شیشه ای برخورد کنند که داستانی متفاوت را رقم زده است. چنین مشکلی بارها در اپل پارک رخ داده و به دنبال راه حلی برای آن هستیم.

چاپ این مطلب

سبک طراحی متریال در اکوسیستم جستجوی گوگل
ارسال کننده: elshan - ۹۶/۱۲/۱۵، ۰۶:۴۱ عصر - انجمن: اخبار فناوری جهان - بدون پاسخ

بعد از تغییراتی که در یوتیوب و کروم صورت گرفت، باید منتظر القای سبک طراحی «متریال» در اکوسیستم جستجوی گوگل باشیم.

[تصویر:  do.php?img=4575]

زبان طراحی متریال گوگل حدود 4 سال پیش کار خود را آغاز کرد، اما تاکنون روی بسیاری از سرویس های غول دنیای تکنولوژی پیاده سازی نشده است. بر اساس موفقیت هایی که گوگل به آنها دست پیدا کرده، این روند کند و آرام تغییرات رابط کاربری برای این شرکت نوعی نقطه ضعف محسوب می شود.
چندی پیش YouTube و Chrome با زبان طراحی متریال سازگار شدند و حالا نوبت به اکوسیستم جستجوی گوگل رسیده تا با آن هماهنگ شوند. یکی از کاربران وب سایت Reddit در پست جدید خود، تصویری را قرار داده و مدعی شده است که ظاهر جدید جستجوگر گوگل بعد از اعمال زبان طراحی متریال به این گونه می شود.

[تصویر:  do.php?img=4576]

علاوه بر اصرار بر طراحی مینیمال و ساده، شاهد جدا شدن نتایج جستجو از یکدیگر به وسیله بوردرها و افکت های خاص هستیم.
طراحی جدید اکوسیستم جستجوی گوگل ظاهرا در حالت آزمایشی به سر می برد و تا این لحظه، هیچ گونه حرف و حدیثی از سمت مسئولان گوگل در این مورد به میان نیامده است. از طرفی، به جز کاربر وب سایت Reddit، تا به حال هیچکس شاهد چنین تغییراتی نبوده است.

زبان طراحی متریال را می توان یکی از مولفه های شناخت محصولات گوگل به حساب آورد و به همین دلیل است که آنها سعی دارند به مرور، طراحی سرویس های مختلف خود را با آن سازگار کنند.
با توجه به اینکه مدیران گوگل نیز تا به حال سخنی پیرامون این مسئله عنوان نکرده اند، مشخص نیست چه زمانی می توانیم شاهد اعمال تغییرات روی اکوسیستم جستجوی گوگل باشیم.

به نظر شما، تغییراتی که در رابط کاربری جستجوگر گوگل اعمال شده و بر اساس آنچه در تصویر می بینیم، این اتفاق تا چه اندازه می تواند روی تجربه کاربری استفاده کنندگان تأثیر بگذارد؟

چاپ این مطلب

چاپ دیجیتال بر روی کاغذ دیواری
ارسال کننده: bitakiyani - ۹۶/۱۲/۱۵، ۱۱:۴۸ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

در چاپ دیجیتال ، چاپ کاغذ دیواری براساس خواست مشتری درطرح, رنگ و اندازه دلخواه پذیرفته می شود و بر روی متریال خام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چاپ می گردد. طرح ها، براساس کاربریِ محل نصب (منزل، ‏محل کار و غیره) می توانند بسیار متنوع باشند و طیف متفاوتی را از عکس مناظر طبیعی تا پرتره ‏ی یک فرد، شامل شوند. چاپ کاغذ دیواری باید قابل شستشو و پایدار در برابر نور باشد. ‏ 

جنس متریال مورد استفاده برای کاغذ دیواری، کاغذ به همراه روکش هایی از جنس پی وی سی ‏و یا پلی اورتان است که امکان شستشوی این متریال را می دهد. کاغذ دیواری در دو نوع ساده و بافت دار، مناسب برای ‏چاپ دیجیتال در دستگاه های چاپ فضای خارجی ‏‎(outdoor)‎‏ و پذیرای جوهر های ‏سالونت(‏Solvent‏) و اکو سالونت(‏Eco-Solvent‏) است.‏ 

باید توجه داشت برای کاربرد های فضای داخلی بهتر است که از جوهر اکو سالونت که بوی ‏کمی دارد و سازگار با سلامت انسان و محیط زیست است استفاده شود؛ اما برای فضای خارجی می توان از جوهر سالونت که بوی تندی هم دارد استفاده کرد. ‏ 

عموما برای چاپ کاغذ دیواری از دو نوع کاغذ بهره می برند. این کاغذها در دو نوع با کیفیت و با کیفیت متوسط به بازار عرضه می شوند. در نوع اول طرح به خوبی با شفافیت ویژه چاپ و نمایش داده می شود. در نوع دوم این ویژ گی شامل حال طرح چاپ شده نمی باشد. همچنین قابلیت شستشوی این محصول یکی دیگر از مزایا به شما می رود. 

برخی از کاغذ دیواری ها از این قابلیت بهره برده اند و به راحتی شسته می شوند بدون اینکه طرح مد نظر از بین برود. برخی دیگر چاپ کاغذ دیواری در زمان شستشو با پاک شدن تصویر به همراه است. چاپ روی کاغذ دیواری اگر با کیفیت مرغوب صورت بگیرد نتیجه مطلوب را برای شما حاصل می سازد. 

دستگاه های مخصوص به منظور چاپ روی کاغذ دیواری فراهم شده است. شما به راحتی می توانید چاپ کاغذ دیواری را به صورت سه بعدی، پوستری با هر موضوعی به چاپ برسانید. به راحتی با این قابلیت می توان نصب کاغذ دیواری با طرح مد نظر در مدارس، مهد کودک ها و آموزشگاه های دیگر را به انجام رساند. چاپ کاغذ دیواری یکی از کارهای تزئینی جدید با قابلیت پوستری به شمار می رود. 

چاپ کاغذ دیواری سفارشی

بدون تردید همه ما به چاپ کاغذ دیواری با تصویری خاص علاقه مند هستیم. از همین رو به آسانی می توانید با سفارش طرح مد نظر آن را به صورت کاغذ دیواری نصب کنید. در ابتدا کیفیت کاغذ دیواری است که باید در برابر نور مقاومت بالایی داشته باشد. 
مورد بعد جنس کاغذ است که بهتر است از نوع قابل شستشو استفاده شود. در نهایت توناژ رنگی بالا که سبب شود کار بسیار طبیعی جلوه کند. چاپ کاغذ دیواری این امکان را فراهم آورده است که شما تصویر مد نظر خود را در اندازه های متفاوت به چاپ برسانید. 

چاپ کاغذ دیواری تبلیغاتی

شاید گاهی با خود فکر کرده باشید که به منظور دائمی بودن تبلیغات خود چه کنید. بدون تردید چاپ کاغذ دیواری با پس زمینه ارم شرکت بهترین گزینه به شمار می رود. به آسانی می توانید لوگو شرکت یا برند مخصوص به حرفه خود را چاپ و در محیط کار خود مورد استفاده قرار دهید. با این کار شما می توانید هویت شرکت خود را در زمینه دکوراسیون داخلی محیط کار خود با یک کاغذ دیواری متناسب تلفیق کنید. 
چاپ روی کاغذ دیواری این مهم را برای شما فراهم می آورد که بهتر از گذشته دیده شوید. چاپ کاغذ دیواری با برند تجاری شرکت ارزانترین تبلیغات برای شما به حساب می آید. 

چاپ عکس روی کاغذ دیواری

چاپ کاغذ دیواری به صورت عکس سفارشی بهترین گزینه انتخابی برای دیزاین داخلی به شمار می رود. شاید دوست داشته باشید تصویر فرزند دلبند شما در اتاق خواب او نصب شود. به راحتی با چاپ روی کاغذ دیواری عکس او را به چاپ برسانید. چاپ کاغذ دیواری با هر اندازه و ابعاد برای هر محیطی که مد نظر شما باشد فراهم شده است. 

چاپ کاغذ دیواری دلخواه

شاید دیواری در اتاق شما باشد که علاقه داشته باشید مطابق با اندازه آن کاغذ دیواری طراحی کنید. شما به راحتی با سفارش دادن اندازه و طرح دلخواه می توانید چاپ کاغذ دیواری را به انجام برسانید. بنابراین شما برای هر فضای داخلی که مد نظرتان باشد می توانید ایده چاپ روی کاغذ دیواری را پیاده کنید. تزئین اتاق خواب، نشیمن، اتاق کودک و هر فضای دیگر با وجود تکنولوژی های ویژه طراحی کاغذ دیواری امروزه دیگر امری غیر عادی نخواهد بود. چاپ کاغذ دیواری با طرح دلخواه شما راه را برای دیزاین متفاوت تر باز خواهد کرد. 

خصوصیات چاپ کاغذ دیواری:
  • قابلیت شستشو

• رزولوشن بسیار بالا

• عدم محدودیت در طرح و رنگ

• سرعت بالای تغییر دکوراسیون

چاپ کاغذ دیواری در خانه طراحان سام با بالاترین کیفیت توسط ماشین آلات با تکنولوژی روز ارائه میشود.  happy

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

چاپ این مطلب

حمل اثاثیه منزل از تهران به شهرستان + نرخ حمل بار
ارسال کننده: hamlebar - ۹۶/۱۲/۱۵، ۱۱:۲۲ صبح - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

نکات لازم جهت اسباب کشی 

1. تسویه ها و مراحل اداری جهت انتفال : پیشنهاد ما به شما این
است که از دو الی سه ماه قبل تر از زمان جابجایی جهت تسویه
حساب های جاری ، مراحل مقدماتی و گرفتن تاییده کتبیجهت انتقال
پرونده های تحصیلی ، اطلاع رسانی آدرس جدید به بانک ها و
موسسات مختلف درصورت لزوم ، هماهنگی لازم با صاحب خانه در
صورتی که مستاجر هستید ،  تهیه کارتن و چسب و لوازم مربوط به
بسته بندی و در کل مراحلی که ممکن است با تاخییر زمان و
مشکلاتی از آن دست روبه رو شود  را انجام دهید .
2.  بسته بندی  : مهمترین بخش در حمل و جابجایی اثاثیه منزل
مخصوصا در مصافت های طولانی بسته بندی مناسب و اصولی
است. بهتر است از چند هفته قبل از جابجایی تعدادی کارتن ضخیم
چند لایه به همراه چسب پهن تهیه فرمایید و کلیه لوازم خورد و ظروف
چینی را در کارتن قرار داده و در آن را محکم چسب بزنید . برای
محافظت بیشتر ظروف چینی و وسایل شکستنی از نایلون حباب دار
ضربه گیر در لابه لای آن استفاده کنید و پس از بسته بندی روی کارتن
محتویات آن را بنویسید تا در زمان حمل آنها توسط خود یا کارگران ، با
احتیاط بیشتری جا به جا شوند.چیدمان لوازم و ظروف آشپزخانه را در
اولویت بسته بندی خود قرار داده و این کار را با حوصله و زمان کافی
انجام دهید تا از بروز خسارات ناشی از فشار وسایل داخل کارتن
جلوگیری شود.
3. لوازم غیر ضروری را زودتر از وسایل مورد نیاز بسته بندی کنید تا در
فاصله زمانی که قصد جابجایی دارید مجبور به باز کردن کارتن ها و
بسته بندی آنها نداشته باشید.
4. کمد ها و وسایل بزگتر را تخلیه کرده و درب آنها را به منظور
جلوگیری از آسیب دیدگی با چسب پهن بچسبانید تا در آنها هنگامی
جابجایی باز نشوند.چنانچه وسایل شما شاما ویترین و شیشه دار
هستند شیشه های آن را جدا کرده و قسمنهای دیگر شیشه دار را
باچسب پهن بصورت ضربدری چسب بزنید.
5. و در پایان از دو الی سه روز مانده به زمان جابجایی مفاصه حساب
های انشعابات آب و برق و گاز و تلفن و … را بگیرید و در مرحله آخر
نیز جهت سفارش خودروی متناسب با ظرفیت بار خود اقدام نمایید و
سعی کنید از چن باربری معتبر و مجوز دار استعلام قیمت بگیرید. برای
تهیه کارگر بهتر است در زمان سفارش کلیه وسایل سنگین تر و خارج
از عرف مانند یخچال ساید کمد و بوفه بزرگ و پارتیشن یا دکورهایی
که شیشه خور هستند را به باربری اعلام کنید تا با استعلام دقیق
قیمت کارگر و نرخ کرایه حمل خودروی مربوطه یک جابجایی بی
دغدغه را تجربه نمایید.ضمنا بهترین نوع خودرو برای حمل اثاثیه
خودرهای مسقف هستند چراکه طول و ارتفاع آنها نسبت به
خودروهای روباز بیشتر است و ظرفیت بیشتری برای بارگیری نسبت
به دیگر خودروها دارند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

چگونه مهارت‌های اجتماعی را افزایش دهیم؟
ارسال کننده: elshan - ۹۶/۱۲/۱۳، ۱۰:۳۴ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - پاسخ (1)

این روزها ارتباط برقرار کردن با دیگران و شبکه‌سازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مهارت‌های اجتماعی به عضو جدایی‌ناپذیر هر کسب‌وکاری تبدیل شده‌اند و به افزایش میزان فروش کمک می‌کنند.

[تصویر:  do.php?img=4572]

شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید چگونه می‌توان مهارت‌های اجتماعی را افزایش داد؟ به نظر می‌رسد این سؤال به دغدغه‌ی ذهنی افراد زیادی تبدیل شده و اخیرا در کوئرا نیز مطرح شده است. کوئرا سایتی است که مردم پرسش‌های خود را مطرح می‌کنند و افرادی که پاسخ آن را بدانند، دانش خود را با دیگران در میان می‌گذارند. چگونگی افزایش مهارت‌های اجتماعی نیز سؤالی است که اخیرا در این سایت مطرح شده و میلنا رنجلاو، دانشجوی دکترای مهندسی عمران به آن پاسخ داده است. در ادامه‌ی این مقاله‌ به بررسی ده راه حل پیشنهادی او برای افزایش مهارت‌های اجتماعی می‌پردازیم. این مهارت‌ها به افزایش میزان فروش محصولات نیز کمک می‌کنند.

۱- به صحبت‌های دیگران گوش دهید
اغلب مردم تمایلی به گوش دادن به حرف‌های دیگران ندارند. درواقع این افراد هیچ علاقه‌ای به شنیدن حرف‌های دیگران ندارند و دوست دارند جمعی که در آن حضور دارند، با حرف‌هایشان هدایت کنند. درصورتی‌که این رفتار هیچ تأثیر مثبتی روی دیگران نمی‌گذارد. برای افزایش مهارت‌های اجتماعی با دقت به حرف‌های دیگران گوش دهید و با پرسیدن سؤال‌های مرتبط، علاقه‌ی خود را به صحبت‌های طرف مقابل نشان دهید.

۲- به داستان‌های دیگران علاقه نشان دهید
همه‌ی ما کمی حس خودخواهی داریم و افرادی را که به داستان‌هایمان علاقه نشان می‌دهند بیشتر از سایرین دوست داریم. افرادی که  به شنیدن صحبت‌های دیگران علاقه نشان می‌دهند معمولا جذاب‌تر هستند. بنابراین سعی کنید از صحبت‌های طرف مقابل نکات جدیدی یاد بگیرید.

۳- مشخص کنید که در چه جمع‌هایی راحت‌تر هستید
برخی افراد صحبت کردن با یک شخص را به صحبت کردن با عده‌ی زیاد ترجیح می‌دهند. شما جزو کدام دسته هستید؟ مشخص کردن این موضوع کمک می‌کند محیط بهتری برای درخشش مهارت‌های اجتماعی خود بسازید. بسیاری از افراد مکالمه با یک نفر را به مکالمات گروهی ترجیح می‌دهند. این افراد دوست دارند ارتباط عمیق‌تری با دیگران برقرار کنند و از این طریق تأثیر بهتری روی مخاطب خود بگذارند. به احساسات درونی خود مراجعه کنید و ببینید با کدام حالت راحت‌تر هستید. کدام نوع از ارتباطات کمک می‌کند با دیگران دوست شوید و مکالمه‌ی به‌یادماندنی‌تری ارائه دهید؟

۴- منفی بافی و صحبت‌های طعنه‌آمیز را کنار بگذارید
سعی کنید نگرش منفی را کنار بگذارید و در مورد هر موضوعی شکایت نکنید. چنین رفتارهایی به‌شدت زننده هستند. همه‌ی ما در زندگی درگیر ترس و استرس هستیم و به همین دلیل، تلاش می‌کنیم حداقل در مکالمات روزمره از این موضوعات فاصله بگیریم؛ درنتیجه همصحبتی با افراد مهربان، شوخ و سرزنده را به افراد ناامید و منفی‌باف ترجیح می‌دهیم. منتقل کردن افکار منفی به دیگران مانند فروختن یخ به اسکیموها است و مطمئنا هیچ خریداری برای آن پیدا نمی‌شود.

۵- نام دیگران را به خاطر بسپارید
شاید شما هم با افرادی برخورد کرده باشید که می‌گویند حافظه‌ی ضعیفی دارند و نمی‌توانند نام دیگران را به خاطر بسپارند. درصورتی‌که اگر به همین افراد گفته شود بابت به یادآوردن نام دیگران به آن‌ها هزار دلار پرداخت می‌شود، حافظه‌شان تقویت خواهد شد. بنابراین ایراد از عملکرد مغز نیست و همه چیز به انگیزه بستگی دارد. اگر فردی واقعا بخواهد نامی را به یاد بیاورد بدون شک این کار را انجام خواهد داد. پس زمانی که می‌خواهید با دیگری ارتباط برقرار کنید، نامش را بپرسید. اگر اولین بار متوجه نشدید، از او بخواهید دوباره آن را تکرار کند. اگر باز هم فراموش کردید، نام او را از افراد حاضر در جمع بپرسید. سپس شخص مورد نظر را با نامش صدا کنید. مردم عاشق این کار هستند.

۶- داستان‌های دیگران را به یاد بسپارید
هدف از گوش دادن به صحبت‌های دیگران این است که حرف‌های آن‌ها را به خاطر بسپارید. با دقت به حرف‌هایی که می‌زنند گوش بدهید و در مکالمات بعدی خود از این اطلاعات استفاده کنید. به‌عنوان مثال دانستن نام اعضای خانواده، نام حیوان خانگی، سرگرمی‌ها و جزئیات کار دیگران کمک می‌کند در آینده مکالمه‌ی عمیق‌تری با آن‌ها داشته باشید. این روزها اغلب افراد توجهی به حرف‌های دیگران ندارند و به دنبال این هستند که هر چه زودتر نوبتشان شود تا خودشان شروع به صحبت کنند. بنابراین زمانی که شخصی ببیند اطلاعاتی را که در مکالمات قبلی به شما داده است به یاد دارید، بسیار خوشحال خواهد شد.

۷- در صحبت کردن زیاده‌روی نکنید
مکالمات مانند خیابان دوطرفه هستند و نیازی نیست در مورد هر موضوعی اظهار نظر کنید یا بخواهید داستانی را تعریف کنید. می‌توانید مکالمه را با مطرح کردن یک پرسش جدید یا تکان دادن سر پیش ببرید. افرادی که زیاد صحبت می‌کنند هیچ جذابیتی برای دیگران ندارند و معمولا کسی دوست ندارد با آن‌ها هم‌کلام شود.

۸- ارتباط خود را حفظ کنید
شبکه‌سازی به معنای نزدیک شدن به دیگران و شروع یک مکالمه‌ی جدید نیست؛ این تازه آغاز ماجرا است. قدرت واقعی شبکه‌سازی در حفظ کردن ارتباطات است. ارتباط مانند دوی ماراتن است و باید با سرعت یکنواختی پیش برود؛ نه اینکه مانند دوی سرعت زود تمام شود. سعی کنید ارتباط خود را با طرف مقابل حفظ کنید؛ به‌عنوان مثال اگر طرف مقابل از شما خواسته است مقاله، وبینار یا پادکستی برایش ارسال کنید، این کار را حتما انجام دهید. این یعنی شما فرد قابل اطمینانی هستید و به طرف مقابل خود اهمیت می‌دهید. اغلب افراد فراموش می‌کنند چیزی که از آن‌ها خواسته می‌شود، در موعد مقرر ارسال کنند؛ به همین دلیل افرادی که فراموش نمی‌کنند، تأثیر فوق‌العاده خوبی روی طرف مقابل خود خواهند گذاشت.

۹- مکالمه را به‌موقع قطع کنید
هیچ شخصی دوست ندارد ساعت‌ها پای صحبت شخصی که به‌تازگی ملاقات کرده است بنشیند. هرقدر مکالمات کوتاه‌تر باشند کیفیت بالاتری خواهند داشت.

۱۰- احساسات خود را بیان کنید
بیان کردن احساسات یکی از اصلی‌ترین مواردی است که کیفیت مکالمات را افزایش می‌دهد. به دیگران احترام بگذارید، آن‌ها را تحسین کنید، جنبه‌های مثبت کارشان را پیدا کنید و از آن‌ها تعریف کنید، آن‌ها را ببخشید و قضاوتشان نکنید، سعی کنید احساسات واقعی خود را بروز دهید و تا جای ممکن به آن‌ها کمک کنید.

چاپ این مطلب

گوگل برای پشتیبانی از لینوکس در سیستم عامل کروم ماشین مجازی می‌سا
ارسال کننده: shahram20 - ۹۶/۱۲/۱۳، ۱۰:۰۸ عصر - انجمن: سیستم عامل - بدون پاسخ

با بررسی کد منبع کرومیوم، کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که گوگل در حال فعال‌سازی ماشین مجازی برای اجرای لینوکس روی سیستم‌عامل کروم است.

بنا بر مشاهداتی که در کد منبع کرومیم انجام گرفته است، به نظر می‌رسد گوگل با توسعه‌ی ماشین مجازی روی سیستم‌عامل کروم (Chrome OS)، قصد ایجاد قابلیت اجرای لینوکس را دارد. کد مورد نظر، یک خط مشی جدید برای ابزارهای مبتنی بر سیستم‌عامل کروم است که اجازه اجرای سیستم‌عامل لینوکس در حالت مجازی را صادر می‌کند. حالت پیش‌فرض تنظیمات این کد، اجازه استفاده از ماشین مجازی برای اجرای لینوکس روی ابزارهای مبتنی بر کروم را صادر می‌کند؛ در نتیجه، تمامی کروم‌بوک‌هایی که به شکل نامحدود عرضه شده‌اند، قادر به اجرای لینوکس در حالت ماشین مجازی هستند و در سایر کروم‌بوک‌ها، مدیران یا توسعه‌دهندگان برای محدودسازی این ویژگی، قادر به غیر فعال کردن آن خواهند بود. شکل‌گیری چنین قابلیتی برای اولین بار با فعالیت‌های اخیر پروژه Crostini ممکن شد. این پروژه، به کاربران وعده اجرای اپلیکیشن‌های سایر اکوسیستم‌های نرم‌افزاری را روی سیستم‌عامل کروم داده بود.این پروژه هنوز به مرحله بلوغ نرسیده؛ اما قطعه کد یادشده حاصل بخشی از فعالیت‌های این پروژه است که در صورت اجرایی شدن، تنها بخشی از پتانسیل‌های پروژه Crostini را نمایان می‌سازد.

در حال حاضر اجرای برنامه‌های لینوکس در سیستم‌عامل کروم مستلزم راه‌کار پیچیده‌ای است که می‌تواند امنیت سیستم را به خطر بیاندازد و همچنین برای کاربران معمولی با سطح دانش پایین مناسب نیست. اما توسعه‌دهندگان و محققانی که به دلایل خاص خود، نیازمند اجرای برنامه‌های لینوکس در سیستم‌عامل کروم هستند؛ قطعا از هر راه‌کاری که امنیت سیستم را تهدید نکند و فرایند اجرای برنامه‌ها را تسهیل کند، استقبال خواهند کرد. در مورد این کد، باید خاطرنشان کرد که پروژه Crostini پا را از هدف اولیه خود که اجرای برنامه‌های لینوکس روی کروم بود فراتر گذاشته و امکان اجرای نسخه کاملی از لینوکس را در یک ماشین مجازی روی کروم فراهم کرده است.

پروژه Crostini روی لینوکس تمرکز کرده است؛ اما اجرای مجازی برنامه‌ها یا سیستم‌عامل‌های ویندوز و مک روی کروم، مسلما مزیت بزرگی برای این سیستم‌عامل محسوب خواهد شد. اجرایی کردن چنین طرح‌هایی نیازمند هماهنگی‌ و بررسی‌ عمیق قوانین مالکیتی کدهای شرکت‌هایی نظیر اپل و مایکروسافت است و مستلزم زمانی زیاد خواهد بود. همچنین برای رسیدن به کارایی قابل قبول برنامه‌ها، پروژه Crostini مجبور خواهد بود از کدهای اختصاصی اپل و مایکروسافت استفاده کند. با در نظر گرفتن این پیچیدگی‌ها، به نظر نمی‌‌رسد پروژه Crostini پا را فراتر از سیستم‌عامل لینوکس بگذارد.
با این حال، امکان استفاده از برنامه‌های کارآمد و راه‌‌کارهای مبتنی بر لینوکس بدون هک کردن و آسیب‌پذیر کردن کروم، مزیت بزرگی در بازار سیستم‌عامل شرکت گوگل به‌ وجود خواهد آورد.

چاپ این مطلب