شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,543
» آخرین عضو: makabaka
» موضوعات انجمن: 10,393
» ارسال‌های انجمن: 14,568

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 299 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 299 مهمان
،

آخرین موضوع‌ها
بوم‌گردی؛ سفر به قلب فرهن...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
دیروز، ۰۳:۰۲ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 37
ویلا در شمال؛ تجربه لوکس ...
دیروز، ۰۲:۵۹ عصر
» بازدید: 42
کلبه چوبی؛ پناهی گرم در د...
دیروز، ۰۲:۵۸ عصر
» بازدید: 33
سفر به ماسال؛ اقامت در وی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۲ عصر
» بازدید: 86
بهترین ویلاهای بابلسر برا...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۱ عصر
» بازدید: 72
سوئیت یا ویلا؟ بهترین گزی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۰ عصر
» بازدید: 60
آینده‌ای بدون صف؛ وقتی فن...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۱، ۰۱:۲۸ عصر
» بازدید: 87
نقش دستگیره هوشمند در امن...
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۰، ۰۴:۵۵ عصر
» بازدید: 67
آموزش طرز تهیه کیک مرغ با...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۹، ۰۶:۱۲ عصر
» بازدید: 68
ویلا بابلسر؛ ترکیب دریا، ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۵ عصر
» بازدید: 92
ویلا؛ انتخابی برای سبک زن...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۱ عصر
» بازدید: 74
اجاره ویلا در رشت؛ تجربه ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
» بازدید: 77
هوشمند سازی ساختمان در ته...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۴، ۱۰:۳۷ صبح
» پاسخ: 1
» بازدید: 975
زندگی محلی را با بوم‌گردی...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۶ عصر
» بازدید: 86
یک آخر هفته رویایی در ویل...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۵ عصر
» بازدید: 81

بهترین وکلای پایه یک
ارسال کننده: smartwomen - ۹۷/۴/۱۱، ۱۰:۲۸ صبح - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین وکیل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل دیوان عدالت اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وارد سایت ما شده و با خدمات ما آشنا شوید. با تشکر
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین وکیل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل دیوان عدالت اداری تهران می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل دیوان عدالت اداری پیگیری پرونده می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل دیوان عالی می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل دیوان عالی کشور می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل دیوان عالی اداری می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل تغییر سن شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل کاهش سن در شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل كاهش سن از طريق دادگاه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین و وکیل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل کاهش سن شناسنامه ای می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین و وکیل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل کاهش سن در ثبت احوال می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل شرایط کاهش سن شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره راه های کاهش سن شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل راهکار برای کاهش سن شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل نحوه کاهش سن در شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکیل روش کاهش سن شناسنامه می توانند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره یک وکلای پایه یک مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه وکلای وکیل من با دارا بودن مجرب و با سابقه ترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره یک وکلای پایه یک دادگستری مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره یک وکلای پایه یک تهران مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره وکلای پایه یک دادگستری تهران مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره لیست وکلای پایه یک مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره لیست وکلای پایه یک دادگستری مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکلای ایران مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکلای تهران مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکلای پایه یک مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکلای پایه یک تهران مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به شما هموطنان گرامی می باشد. در دعاوی حقوقی و پرونده ها همواره بهترین وکلای پایه یک دادگستری مجرب و با تجربه می تواند در روند به نتیجه رسیدن سریع پرونده بسیار به شما کمک کند. شما کاربران گرامی می توانید با کلیک بر روی کلمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

راهنمای تحصیل در ترکیه
ارسال کننده: saman - ۹۷/۴/۱۰، ۰۳:۳۷ صبح - انجمن: قوانین تحصیل و مهاجرت - پاسخ (7)

ترکیه با نام رسمی جمهوری ترکیه، کشوری اوراسیایی است که بخش بزرگ کشور یعنی آناتولی یا آسیای کوچک در جنوب غرب آسیا و خاورمیانه واقع است و بخش کوچکی نیز به نام تراکیه در منطقه‌ی بالکان (منطقه‌ای در جنوب شرق اروپا) قرار دارد. تعداد زیادی از محصلان ایرانی برای ادامه تحصیل به این کشور سفر کرده‌اند.

[تصویر:  do.php?img=5161]

کشور ترکیه یکی از همسایگان غربی ایران است که علاوه بر صنعت گردشگری در حوزه آموزش نیز به یکی از مقصدهای محبوب دانشجویان ایرانی تبدیل شده است. در این راستا، از سال ۲۰۱۶ میلادی تعداد دانشجویان خارجی در کشور ترکیه دو برابر شده است؛ آمار ۴۸۰۰۰ نفر دانشجوی خارجی در سال تحصیلی ۶-۲۰۱۵ گواه این مسئله است. عواملی مانند تحصیل ارزان و باکیفیت، بورسیه‌های کامل شامل شهریه، خوابگاه و... نقش موثری در انتخاب این کشور توسط دانشجویان بین المللی دارند.

البته ترکیه در یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگران در سطح جهان به شمار می‌رود و طبق گزارش وب‌سایت Invest in Turkey در سال ۲۰۱۵ ترکیه با چهل میلیون نفر گردشگر به عنوان یکی از شش مقصد محبوب گردشگران انتخاب شد. از اینرو، دولت ترکیه علاقه‌مند است تا این بستر را برای دانشجویان بین المللی نیز فراهم کند و در سال ۲۰۱۸ آمار دانشجویان خارجی را به ۱۰۰,۰۰۰ نفر برساند.

چگونگی نظام آموزشی و مدت هر مقطع تحصیلی

تحصیلات‌ پیش‌ دانشگاهی
تحصیلات‌ ابتدیی‌ (Ilk Ogertim) در کشور ترکیه‌ از هفت‌ سالگی‌ آغاز می‌شود و هشت‌ سال‌ ادامه‌ دارد. سپس‌ تحصیلات‌ دبیرستان‌ (Lise) شروع‌ می‌شود. مجموع‌ دوره‌ تحصیلات‌ ابتدایی و دبیرستانی‌ ۱۱ تا ۱۲ سال‌ است. دوره‌ دبیرستان‌ شامل‌ رشته‌های علوم‌ انسانی، ریاضی، فیزیک، فنی‌ و علوم‌ تجربی است. بعد از اتمام‌ دوره‌ ابتدایی می‌توان‌ تحصیلات‌ دبیرستانی‌ را در رشته‌های علوم‌ دینی و هنرستان‌های‌ صنعتی‌ نیز ادامه‌ داد که‌ طول‌ تحصیلات‌ در این‌ رشته‌ها معمولاً‌ ۱۲ سال‌ است. در پایان‌ دوره‌ دبیرستان‌ به‌ دانش‌آموزان‌ مدرک‌ دیپلم‌ (Lise Diplomasi) اعطا می‌شود.

‌تحصیلات‌ دانشگاهی‌
‌برای‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی‌ کشور ترکیه‌ داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ و گذراندن‌ آزمون‌ سراسری‌ (کنکور) الزامی‌ است. آزمون‌ سراسری‌ برای‌ متقاضیان‌ خارجی‌ و محلی متفاوت‌ است‌ و برای خارجیان‌ به‌ زبان‌های ترکی‌ و انگلیسی‌ و برای مردم‌ ترکیه‌ به‌ زبان‌ ترکی‌ برگزار می‌شود. دروس‌ امتحانی‌ شامل‌ ریاضی، فیزیک، شیمی، معلومات‌ عمومی و هوش‌ است. پذیرش‌ دانشجو در دانشگاه‌ها نیز بر اساس‌ رتبه‌ آنان‌ در آزمون‌ سراسری صورت‌ می‌گیرد.

‌‌دوره‌های تحصیلی
Ön Lisans Diplomasi : شامل‌ دو تا سه‌ سال‌ تحصیل‌ بعد از دیپلم‌ دبیرستان‌ است.

Lisans Diplomasi : شامل چهار سال‌ تحصیل‌ و گذراندن‌ حداقل‌ ۱۴۷ واحد است.

Yuksek Lisans Diplomasi : شامل دو سال‌ تحصیل‌ تمام‌ وقت‌ است. برای ورود به‌ این‌ دوره‌ داشتن‌ مدرک‌ Lisans Diplomasi الزامی است. این‌ دوره‌ شامل‌ دو نیم‌ سال‌ کلاس‌ درس‌ و دو نیم‌ سال‌ پایان‌ نامه‌ پژوهشی‌ می‌شود.

Veterner Hekimligi Yuksek Lisans Diplomasi : شامل پنج‌ سال‌ تحصیل‌ تمام‌ وقت‌ در رشته‌ دامپزشکی بعد از دیپلم‌ دبیرستان‌ است.

DOKTORA (Ph.D.) : شامل سه‌ تا چهار سال‌ تحصیل‌ تمام‌ وقت‌ است. برای ورود به‌ این‌ دوره‌ داشتن‌ مدرک‌ Yuksek Lisans Diplomasi الزامی است. ‌این‌ دوره‌ شامل‌ دو تا چهار نیم‌ سال‌ کلاس‌ درس‌ و حداقل‌ ۴ نیم‌ سال‌ برای پژوهش‌ است. قبل‌ از شروع‌ پژوهش، دانشجو باید امتحان‌ جامع‌ را با موفقیت‌ بگذراند. نوشتن‌ پایان‌ نامه‌ دوره‌ دکترا و دفاع‌ موفقیت‌آمیز از پژوهش‌ انجام‌ شده، شرط‌ اعطای مدرک‌ دکتراست.

‌نحوه‌ ارزشیابی مدارک‌ تحصیلی
۱. مدارک Ön Lisans Diplomasi با دو سال‌ تحصیل‌ و کلیه‌ مدارک‌ و تحصیلات‌ نیمه‌ تمام‌ دانشگاهی (آکادمیک) با دو یا سه‌ سال‌ تحصیل‌ در موسسات معتبر در صورت‌ داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان، "کاردانی" ارزشیابی‌ می‌شود.
۲. مدارک (Lisans Diplomasi (Bachelor بعداز دیپلم‌ دبیرستان، "کارشناسی" ارزشیابی‌ می‌شود.
۳. مدارک (Yuksek Lisans Diplomasi (Master از دانشگاه‌های گروه‌ یک‌ با شرط‌ داشتن‌ مدرک‌ کارشناسی، "کارشناسی ارشد" ارزشیابی می‌شود. ‌تبصره: مدارک Yuksek Lisans پيوسته (کارشناسی و کارشناسی ارشد پيوسته)، کارشناسی ارشد ارزشيابی می شود.
۴. مدارک Veterner Hekimligi Yuksek Lisans Diplomasi با پنج‌ سال‌ تحصیل‌ پیوسته‌ بعد از دیپلم‌ دبیرستان، از مراکز آموزش عالی که نامشان در فهرست گروه يک آورده شده است "کارشناسی‌ ارشد" در دامپزشکی‌ ارزشیابی‌ می‌شود.
۵. مدارک (Doktora (Ph.D از دانشگاه‌های‌ گروه‌ یک‌ با شرط‌ دارا بودن‌ مدرک‌ کارشناسی ارشد، "دکترا" ارزشیابی‌ می‌شود.

زبان مراکز آموزشی و دانشگاهی
تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه با توجه به دانشگاه‌ها و رشته‌ها به زبان ترکی و انگلیسی است.

مدت و هزینه‌ی دوره‌‎های زبان آموزی ترکیه
هزینه دوره‌های زبان ترکی در کشور ترکیه در حدود ۲۰۰ دلار در ماه است، متقاضیان تخصیل در دانشگاه‌های کشور ترکیه می‌توانند این دوره‌ها و آزمون مربوط را در ایران طی کنند.

شهرهای دانشگاهی ترکیه
اغلب دانشگاه‌‌های مشهور و بزرگ ترکیه در شهرهای استانبول، آنکارا، ازمیر و آدانا قرار دارند. البته در سایر شهرها مانند اسکی‌شهر، اسپارتا و آنتالیا دانشگاه‌های معتبر پذیرای دانشجویان بین المللی هستند.

میانگین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف در دانشگاه‌های ترکیه
شهریه دانشگاه‌ها براساس فاکتورهای مختلفی مانند نوع دانشگاه (دولتی یا خصوصی)، مکان و رشته انتخابی متفاوت است. در دانشگاه‌های دولتی شهریه هر ترم در حدود ۳۰۰ دلار آمریکا است، ولی این مبلغ در دانشگاه‌های خصوصی ممکن است تا چند هزار دلار نیز برسد. از اینرو، بهترین کار برای اطلاع دقیق از میزان شهریه مراجعه به وب‌سایت دانشگاه مورد نظر است.
ولی در مجموع، هزینه‌های زندگی و تحصیل در ترکیه معقول و مقرون به صرفه است؛ برای مثال، هزینه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های دولتی بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ دلار است. البته این مبلغ در دانشگاه‌های خصوصی تا ۲۰۰۰۰ دلار نیز افزایش پیدا می‌کند. نکته قابل توجه این است که شهریه دانشگاه‌های انگلیسی زبان (۶۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار برای هر نیمسال) از دانشگاه‌های ترک زبان (۲۴۰ تا ۷۵۰ دلار برای هر نیمسال) بالاتر است.

میانگین هزینه زندگی در سال برای یک دانشجو
هزینه‌های زندگی در ترکیه در مقایسه با سایر شهرهای اروپایی ارزان‌تر است. برای مثال، متوسط هزینه زندگی ماهانه زندگی دانشجویی در ترکیه در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار است که این هزینه شامل کرایه خوابگاه یا منزل، غذا، رفت و آمد و... است. البته این مبلغ با توجه به سبک زندگی هر فرد متغیر است. همچنین، مبلغ ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار نیز در هر نیمسال صرف خرید کتاب و پرداخت هزینه ثبت‌نام می‌شود.

بورسیه تحصیلی دانشگاه‌های ترکیه
دولت ترکیه به منظور افزایش تعداد دانشجویان خارجی مزایایی را در اختیار این دانشجویان قرار می‌دهد. یکی از نمونه‌‌های این مزایا بورسیه‌‌هایی هستند که براساس امتیازهای کسب شده در آزمون‌های داخلی و بین المللی به دانشجویان اعطا می‌شوند. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد بورسیه‌های دانشگاه‌های ترکیه در سال ۲۰۱۸ به وب‌سایت بورسیه‌های ترکیه مراجعه کنید.

شرایط سنی برای تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه
محدودیت سنی نسبت به دانشگاه‌های مختلف متغیر است. اما معمولا برای بیشتر دانشگاه‌ها در مقاطع کارشناسی تا ۳۰ سال و برای مقاطع ارشد و دکترا، محدودیت سنی وجود ندارد.

برترین دانشگاه‌های ترکیه
[تصویر:  do.php?img=5160]

تعطیلات پایان سال تحصیلی 
تعطیلات پایان سال تحصیلی بین ۳ تا ۴ ماه از اواخر ژوئن تا اواسط سپتامبر (اواخر خرداد تا اوایل مهر ماه) است. اکثر دانشگاه‌های ترکیه در ایام تعطیلات دانشگاهی، محل اقامت در اختیار دانشجو قرار می‌دهند.

بیمه تحصیلی و درمانی دانشجو در ترکیه
دانشجو با پرداخت سالیانه ۳۰۰ دلار بیمه درمانی می‌شود.

آب و هوای ترکیه
آب و هوای ترکیه تقریبا مانند آب و هوای ایران و با توجه به مناطق مختلف کشور متفاوت و دارای ۴ فصل کامل است.
ویزای دانشجویی ترکیه
صدور ویزای تحصیلی به صورت یک ساله است. دانشجو پس از ورود به کشور در عرض یک ماه اقدام به دریافت برگه اقامت یک ساله از پلیس اتباع بیگانه نموده و پس از آن می‌تواند مکررا تردد کند.

اخذ ویزا برای والدین دانشجو
ورود اتباع ایرانی به کشور ترکیه به صورت مهمان یا گردشگر بدون ویزا است، یعنی هر ایرانی می‌تواند تا ۳ ماه در این کشور تردد کند و پس از ارایه مدارک لازم به پلیس، دوباره این اقامت را تمدید کند.

شرایط کار کردن دانشجو در طی تعطیلات دانشگاه
با داشتن ویزای دانشجویی در هر هفته می‌توان ۲۰ ساعت کار دانشجویی انجام داد.

عزیمت دانشجوی متاهل به همراه همسرش
با توجه به اعتبار دانشجو، همسر وی نیز می‌تواند به همراه وی در ترکیه اقامت کند.

چاپ این مطلب

راهنمای تحصیل در فرانسه
ارسال کننده: saman - ۹۷/۴/۱۰، ۰۲:۵۰ صبح - انجمن: قوانین تحصیل و مهاجرت - پاسخ (2)

فرانسه علاوه بر جاذبه‌های گردشگری مشهور، به دلیل برخورداری از دانشگاه‌های رده بالایی مانند سوربن و...، یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های دانشجویان بین‌المللی برای ادامه تحصیل است.

[تصویر:  do.php?img=5159]

فرانسه هر ساله بیش از ۲۳% از بودجه ملی را به آموزش اختصاص می‌دهد و به دقت کیفیت آموزش‌های ارائه شده و مدارک اعطا شده را زیر نظر دارد. از طرفی، دانشگاه‌های فرانسه در رتبه‌بندی‌های مختلف جهانی همواره در لیست برترین دانشگاه‌ها قرار گرفته‌اند. علاوه بر این، تحصیل رایگان در فرانسه نیز یکی از عوامل مهمی است که این کشور را به یکی از مقصدهای محبوب علاقه‌مندان به تحصیل در خارج کرده است.

چگونگی نظام آموزشی و مدت هر مقطع تحصیلی

تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهی

در کشور فرانسه آموزش کودکان با دوره آمادگی از پنج سالگی آغاز می‌شود. تحصيلات دوره ابتدايی از ۶ سالگی شروع می‌‏شود و پنج سال به طول می‌انجامد. سپس کليه دانش آموزان به يک دوره چهار ساله اجباری وارد می‌شوند.

بعد از آن دوره تحصيلات متوسطه عمومی را آغاز می‌کنند و به مدت سه سال ادامه می‌دهند. مجموع تحصيلات پيش دانشگاهی در فرانسه ۱۲ سال است که منجر به اخذ مدرک ديپلم دبيرستان (Bac (Baccalauréat می‌شود.

‌تحصيلات‌ دانشگاهی
تحصيلات عالی در فرانسه در دانشگاه‌ها، مدارس عالی مهندسی و مؤسسه‌های هنرهای زيبا امکان‌پذير است. کسانی می‌توانند به دانشگاه‌ها و مؤسسات فوق راه يابند که ديپلم دبيرستان را گرفته باشند. برای ورود به مراکز آموزش عالی ديگری مانند مدارس عالی دولتی (Ecole Nationale)، مدارس عالی خصوصی و نيز مؤسسه‌هايی که برای تربيت نيروهای متخصص تأسيس شده‌اند، از داوطلبان امتحان تخصصی می‌گيرند. در فرانسه شرط ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای خارجيان قبولی در امتحان ورودی سراسری زبان است.
پس از برگزاری کنفرانس اروپا در سال ۱۹۹۸ که طی آن تصميم گرفته شد کشورهای اروپايی برای تسهيل در مقايسه و تشخيص مدارک تحصيلی در قالبی يکسان اعطای مدرک نمايند، نظامی جديد برای مقاطع تحصيلی آموزش عالی در کشور فرانسه مشهور به (LMD (Licence, Master, Doctorat اعلام شد که از سال ۲۰۰۲ به اجرا در آمد.

اين نظام مبتنی بر سيستم آموزشی واحدی موسوم به (ECTS (European Credit Transfer System بوده و در آن دوره‌های تحصيلی شامل دو سطح قبل از ليسانس و بعد از ليسانس است که اولی شامل سيکل اول و دومی خود در دو سطح سيکل دوم و سوم تعريف می‌شود.

‌دوره‌های تحصیلی

دوره اول يا قبل از ليسانس (سیکل اول)

Diplome d'Etude Universitaire Général) DEUG) يا ديپلم تحصيلات عمومی دانشگاهی

Brevet de Technicien Supérieur) BTS) یا گواهينامه تکنسين عالی

Diplome Universitaire de Technologie) DUT) یا ديپلم مؤسسه های فناوری دانشگاهی

Diplôme d'Etudes Universitaires Scientifiques et Techniques) DEUST) ديپلم تحصيلات دانشگاهی علمی و فنی
کليه دوره های يادشده شامل حداقل دو سال تحصيل بعد از ديپلم متوسطه است که به موازات سيستم‌های جديد شامل ۱۲۰ واحد اروپايی است.

Licence یا Licence Professionelle: به طور متعارف شامل ۶ ترم يا سه سال تحصيلات نظری، روش شناختی و کاربردی است که ۱۸۰ واحد را دربر می‌گيرد (هر ترم ۳۰ واحد). شرط ورود به اين دوره داشتن ديپلم دبيرستان يا مدرک معادل آن است. دارندگان مدارک DUT و BTS با يک سال تحصيل می‌توانند Licence Professionelle را دريافت کنند.

Maitrise: يك‌ سال‌ تحصيل‌ بعد از Licence يا چهار سال تحصيل بعد از ديپلم دبيرستان (طول‌ دوره‌ ‌‌مجموعاً چهار سال) را دربر می‌گيرد.

Maitrise de Science et de Gestion) MSG) وMaitrise de Science et Technique) MST): شامل حداقل چهار سال تحصيل بعد از ديپلم، يا دو سال تحصيل بعد از DEUG و دوره‌های مشابه يا يک سال تحصيل بعد از Licence است.
شامل حداقل چهار سال تحصيل بعد از ديپلم، يا دو سال تحصيل بعد از DEUG و دوره‌های مشابه  يا يک سال تحصيل بعد از Licence است.

دوره دوم يا بعد از ليسانس (سيکل دوم)

Master: شامل دو سال (چهار ترم) آموزش و پژوهش، گذراندن ۱۲۰ واحد اروپايی و به همراه پايان نامه است و سال اول و دوم آن به ترتيب به Master I و Master II شناخته می‌شود. اين دوره به دو صورت ارائه می شود:
  • Master de Recherche يا پژوهشی؛ دو سال درس و پژوهش، ۱۲۰ واحد اروپايی و پايان‌نامه.
  • Master Professionel يا حرفه‌‏ای؛ دو سال درس و کار حرفه‌ای، ۱۲۰ واحد اروپايی و پايان‌نامه.
Diplome Ingenieur: شامل حداقل پنج سال تحصيل بعد از ديپلم متوسطه يا هنرستان يا سه سال بعد از DEUg يا دوره آمادگی موسوم به Préparatoire و به همراه پايان‌نامه است.

Diplme d'Etudes Approfondies) DEA‌) و DESS : دوازده‌ تا هجده‌ ماه‌ تحصيل‌ بعد از دوره‌ Maîtrise كه‌ شامل‌ دو مرحله‌ درس‌ و پژوهش‌ و به همراه پايان‌نامه است.

ديپلم‌‌های معماری موسوم به‌DPLG،DESA: شامل ۴٫۵ تا پنج سال تحصيل بعد از ديپلم متوسطه به همراه پايان‌نامه است.

Magistrat: شامل حداقل پنج سال تحصيل بعد از ديپلم متوسطه يا هنرستان و به همراه پايان‌نامه است.

سيکل سوم

Doctorat شامل حداقل سه سال پژوهش پس از Master de Recherche يا به عبارتی هشت سال تحصيل بعد از ديپلم دبيرستان و گذراندن واحدها بر اساس نظر Ecole Doctorat می‌شود و همراه پايان‌نامه است.

‌نحوه‌ ارزشيابی مدارک تحصیلی
۱. مدارک DUT، BTS، DEUG، DEUST به مأخذ «کاردانی» ارزشيابی می‌شوند.
۲. مدرک Licence «کارشناسی» ارزشيابی می‌شود.
۳. مدرک Licence Professionnelle «کارشناسی حرفه‌ای» ارزشيابی می‌شود.
۴. مدرک Maitrise و نيز مدارک MSG و MST به مأخذ «کارشناسی» ارزشيابی می‌شوند.
۵. مدرک Master برای دوره پژوهشی (Recheche) «کارشناسی ارشد» و برای دوره حرفه ای (Professionnel) «کارشناسی ارشد حرفه‌ای» ارزشيابی می‌شود.
۶. مدارک DEA و DESS به مأخذ «کارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شوند.
۷. مدارک Diplome Ingenieur به مأخذ «کارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شوند.
۸. مدارک DPLG ،DESA : به مأخذ «کارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شوند.
۹. مدرک Magistrat به مأخذ «کارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شوند.
۱۰. مدارک معماری موسوم به DPLG و DESA به مأخذ «کارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شوند.
۱۱. کليه مدارک Doctorat «دکترا» ارزشيابی می‌شوند.

زبان مراکز آموزشی و دانشگاهی
متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه باید به زبان فرانسه تسلط داشته باشند، زیرا تحصیل در این دانشگاه‌ها به زبان فرانسوی انجام می‌شود. البته تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی نیز امکان‌پذیر است، ولی دارای هزینه است. هزینه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی از هر ترم ۱۵۰ یورو تا ۹۰۰ یورو متفاوت است.

میانگین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف
هزینه‌های تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه بر اساس نوع دانشگاه، رشته متفاوت است. جای تردیدی نیست که تحصیل در دانشگاه‌های دولتی به دلیل تقبل کردن بخشی از هزینه‌ها توسط دولت فرانسه بسیار ارزان‌تر و حتی رایگان است. دولت هر ساله حدود ۱۰,۰۰۰ یورو به ازای هر دانشجو و هر رشته برای دانشگاه‌های دولتی می‌پردازد.

میانگین هزینه زندگی در سال برای یک دانشجو
هزینه‌های زندگی در فرانسه بر اساس شهر محل زندگی، نوع زندگی افراد و… متفاوت است. با وجود اینکه فرانسه در ردیف ده کشور گران دنیا رتبه‌بندی شده است، اما تسهیلاتی که این کشور برای دانشجویانش در نظر گرفته را نیز نباید فراموش کرد. تسهیلاتی مانند رستوران‌های دانشجویی، خوابگاه دانشجویی، تخفیف‌هایی برای حمل و نقل، سینما، استفاده از باشگاه‌های ورزشی، کتابخانه و… .
با توجه به اعلام سفارت فرانسه در ایران، با در نظر گرفتن تخفیفات مربوط به دانشجویان، متوسط بودجه و هزینه ماهانه مورد نیاز دانشجویان در پایتخت این کشور یعنی پاریس حدود ۱۱۰۰ پوند و برای شهرهای دیگر حدود ۸۰۰ یورو است.

محدودیت سنی برای تحصیل در فرانسه
افراد در تمام سنین می‌توانند به هر کدام از کالج‌ها و دانشگاه‌های این کشور برای تحصیل رایگان مراجعه کنند.

برترین دانشگاه‌های فرانسه
[تصویر:  do.php?img=5158]
بورسیه تحصیلی دانشگاه‌های فرانسه
برای دانشجویان بین‌المللی، بورس تحصیلی در برخی از دانشگاه‌‌های فرانسه، توسط وزارت امور خارجه فرانسه یا سفارت این کشور ارائه می‌شود.
بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان زیر ۳۰ سال و دارای صلاحیت‌های لازم سالانه بورسیه‌ای ۱۰,۰۰۰ یورویی اعطا می‌کنند.
وزارت امور خارجه فرانسه کمک هزینه تحصیلی را از طریق بورس تحصیلی عالی ایفل ( The Eiffel Excellence Scholarship Programme) ارائه می‌دهد، به ویژه برای دانشجویانی که در دوره‌های کارشناسی ارشد (۱,۱۸۱ یورو در ماه) و دکتری (۱,۴۰۰ یورو در ماه) ثبت نام می‌کنند.
اکثر کمک‌های مالی بر اساس نیاز مالی به دانشجویان کمتر از ۲۸ سال اعطا می‌شوند. مبلغ اعطاشده به عنوان کمک هزینه تحصیلی بر اساس ارزیابی معیارهای اجتماعی بین ۱,۶۰۶ تا ۴,۶۰۰ یورو در سال متغیر است. در عین حال کسانی که واجد شرایط دریافت کمک مالی هستند، شامل معافیت یا کاهش هزینه‌ی پوشش بیمه می‌شوند.

تعطیلات پایان سال تحصیلی
ترم پاییز معمولا در اواخر ماه سپتامبر و ترم بهاره معمولا در اوایل فوریه آغاز می‌شود و در پایان هر ترم امتحانات جامع برگزار می‌شود. مدارس و دانشگاه‌های فرانسه در تعطیلات کریسمس، روزهای مقدس مسیحی و عید پاک تعطیل هستند.

بیمه تحصیلی و درمانی دانشجو در فرانسه
در طول مدت تحصیل، دانشجویان خارجی از بیمه کامل مانند دانشجویان فرانسوی بهره‌مند می‌شوند.

آب و هوای فرانسه
آب و هوای این کشور از شهری به شهر دیگر متفاوت است. دمای هوای پاریس هیچگاه خیلی سرد نمی‌شود و به ندرت شاهد بارش برف است. بارش باران نیز در پاریس به صورت نم‌نم و همراه با مه است و معمولا بیشتر از یک روز به طول می انجامد.
خشک‌ترین ماه سال، ماه مه است و خشک‌ترین بخش کشور فرانسه سواحل مدیترانه در جنوب آن است. بارندگی در فصل‌های بهار و پاییز بسیار سنگین است و گاهی در شهر کن بسیار بیشتر از شهر پاریس است.

کار و ویزای دانشجویی در فرانسه
فرانسه یکی از کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن است و بالطبع ویزای تحصیلی نیز دارای شرایط و ضوابط خاصی است؛
  • ویزای شینگن (کوتاه مدت): اگر مطالعات متقاضی کمتر از سه ماه طول بکشد، متقاضی باید برای ویزای شینگن اقدام کند. این نوع ویزا غیرقابل تمدید است.
  • ویزا برای امتحانات ورودی: چنانچه متقاضی قصد شرکت در امتحانات ورودی دانشگاه‌ها یا کنکور پزشکی فرانسه را داشته باشد، می‌تواند برای ویزای تحصیلی اقدام کند. در صورت موفقیت در امتحان، متقاضی مجاز به درخواست مجوز اقامتی تجدیدپذیر با اعتبار یک‌ ساله است.
  •  ویزای موقت بلند مدت: ویزای مدرک تحصیلی به مدت یک ماه، ویزای دانشجویی موقت است که به دانشجو امکان می‌دهد تا در فرانسه برای مدت شش ماه تحصیل کند. با این ویزای دانشجویی فرانسه نیازی به درخواست مجوز اقامت به صورت جداگانه وجود ندارد.
  • ویزای طولانی مدت: اگر مدت زمان تحصیل بیشتر از شش ماه در فرانسه طول بکشد، دانشجو باید برای دریافت ویزای اقامت طولانی مدت یا اقامت طولانی مدت موسوم به VLT-TS اقدام کند. این ویزا به عنوان مجوز اقامت عمل می‌کند و تا پایان مدت تحصیل اعتبار دارد (معمولا سه سال برای مدرک لیسانس، دو سال برای برنامه‌ی کارشناسی ارشد و چهار سال برای یک دکترا) طول می‌کشد.
اخذ ویزا برای والدین یا همسر دانشجو
ویزای همراه فرانسه به خانواده وابسته دانشجو (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) اعطا می‌شود. جهت درخواست ویزای همراه، متقاضی اصلی باید حداقل مجوز اقامت یکساله در فرانسه داشته باشد. همچنین، برای پرداخت هزینه‌های زندگی اعضای خانواده، متقاضی اصلی باید درآمد کافی در فرانسه یا حساب بانکی به مبلغ کافی داشته باشد.

در صورتی که متقاضی اصلی دانشجو باشد و پیش از اخذ ویزای تحصیلی همسر و فرزند داشته باشد، در صورتی می‌تواند برای اخذ اقامت خانواده خود اقدام کند که پس انداز کافی برای پرداخت هزینه هر یک از اعضای خانواده به مدت حداقل یکسال داشته باشد.

شرایط کار دانشجویی
دانشجویان می‌توانند در هنگام تحصیل در فرانسه برای کسب درآمد کار کنند. هر دانشجو با پذیرش در دانشگاه یا موسسات آموزشی و کسب اجازه اقامت می‌تواند حداکثر ۹۶۴ ساعت در سال کار کنند که معادل با ۶۰ درصد ساعات کار تمام وقت است. کار دانشجویی ممکن است در ارتباط با رشته تحصیلی دانشجو نباشد، ولی به او کمک می‌کند تا از هزینه‌های زندگی دانشجویی خود بکاهد.
دانشجویان ایرانی برای کارهای نیمه وقت دانشجویی نیازی به دریافت اجازه یا گواهی نیست. درج عنوان اجازه کار روی کارت اقامت دانشجویی یا رسید پرونده اقامت (Récépissé) کافی است.

لازم به ذکر است که در فرانسه حداقل دستمزد که اصطلاحا به آن SMIC می‌گویند، ۹ یورو ناخالص در ازای یک ساعت کار مفید است. از این جهت ناخالص (Brut) گفته می‌شود که حدود ۲۰ درصد این مبلغ به منظور تامین اجتماعی کسر می‌شود.

چاپ این مطلب

آموزش فلش گوشی های سامسونگ با استفاده از Odin
ارسال کننده: saman - ۹۷/۴/۱۰، ۰۲:۱۹ صبح - انجمن: اندروید - بدون پاسخ

فلش کردن گوشی در مواقع بروز مشکلات شدید نرم‌افزاری همواره بهترین راه چاره است. در مطلب پیش رو به آموزش فلش گوشی‌های سامسونگ می‌پردازیم.

[تصویر:  do.php?img=5151]

فلش کردن رام اصلی یا استوک می‌تواند به دلایل متعددی انجام بگیرد؛ یکی از این دلایل ارتقاء سیستم عامل بدون نیاز به بسته‌های OTA است. همچنین، با توجه به تنوع رام‌های کاستوم موجود برای گوشی‌های سامسونگ، معمولا بسیاری از کاربران اقدام به نصب این‌گونه فرم‌ورها می‌کنند و پس از مدتی به دلایل مختلف از جمله بروز مشکل نرم‌افزاری ترجیح می‌دهند رام اصلی شرکت (Samsung Experience) را نصب کنند که معمولا پایدارتر است. در این مورد نیز فلش کردن تنها راه موجود برای بازگشت به وضعیت کارخانه‌ای گوشی خواهد بود. برای انجام این‌ کار به رایانه، کابل USB، فایل رام استوک و ابزار فلش Odin نیاز خواهید داشت.

پس از فراهم کردن موارد فوق، کافی است برای نصب موفقیت‌آمیز فرم‌ور استوک روی دستگاه سامسونگ گلکسی خود مراحل زیر را دنبال کنید.

نصب فیرمور (FirmWare) استوک سامسونگ روی دستگاه‌های گلکسی به کمک Odin
قبل از شروع آموزش نصب، بهتر است کمی با نصب‌کننده‌ی اودین آشنا شویم.

اودین چیست؟
اودین یا اودین‌دانلودر ابزاری مخصوص برای فلش آسان دستگاه‌های سامسونگ است که منحصرا توسط مراکز ارائه‌ی خدمات سامسونگ برای تست رام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با اینکه سامسونگ هیچ‌گاه به‌صورت رسمی اقدام به انتشار اودین نکرد، این ابزار به نوعی لو رفته و از طریق اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته است. اودین یک فایل اجرایی مستقل محسوب می‌شود که فقط برای ویندوز در دسترس است و فایل‌های فرم‌ور با فرمت tar. یا tar.md5. را لود می‌کند. در آخرین نسخه‌ی این ابزار (۳.۱۳.۱) قابلیت خواندن فرمت lz4 نیز اضافه شده است. طبیعتا برای نصب رام، گوشی شما باید در حالت دانلود مد (Download Mode) به رایانه‌ای متصل باشد که اودین نسخه‌ی سازگار روی آن نصب است.

[تصویر:  do.php?img=5152]

با وجود سادگی کار با نرم‌افزار یادشده، کاربران تازه‌کار ممکن است هنگام استفاده از اودین، گوشی خود را در خطر بریک شدن قرار دهند؛ به همین دلیل  به آموزش گام‌به‌گام نصب فیرم‌ور استوک سامسونگ به کمک اودین می‌پردازیم.

اقدامات اولیه
قبل از شروع اجرای مراحل نصب رام، بهتر است ابتدا اقدامات زیر را انجام دهید.

۱. از داده‌های خود پشتیبان‌گیری کنید
اصولا در تمام آموزش‌هایی که مربوط به سیستم‌عامل می‌شود، این توصیه همواره ضرورت دارد که بهتر است قبل از شروع کار از محتویات دستگاه خود پشتیبان یا بکاپ تهیه کنید؛ چرا که دستکاری نرم‌افزار گوشی در صورتی که به درستی انجام نگیرد، می‌تواند باعث از دست رفتن داده‌های مهم شما شود.

۲. درایورهای USB سامسونگ را نصب کنید
برای نصب رام استوک سامسونگ با اودین، ابتدا باید اتصال بین گوشی یا تبلت شما با رایانه به درستی برقرار شود. برای این منظور، اگر Samsung Kies روی سیستم شما نصب است، مطمئن شوید که در حال اجرا نبوده و کاملا بسته باشد. این برنامه معمولا باعث اختلال در برقراری اتصال بین اودین و گوشی می‌شود و ممکن است در میانه‌ی روند نصب رام، باعث قطع اتصال و سافت‌بریک شدن گوشی شود.

اگر پیش از این درایورهای سامسونگ را روی گوشی خود نصب نکرده‌اید، می‌توانید به‌راحتی نصب‌کننده‌ی مستقل آن را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۳. باتری دستگاه را به میزان کافی شارژ کنید
قبل از اینکه فلش کردن را آغاز کنید، مطمئن شوید دستگاه گلکسی شما حداقل ۶۰ درصد شارژ داشته باشد؛ چرا که اگر دستگاه در حین فلش با اتمام شارژ باتری مواجه شده و خاموش شود در وضعیت غیرقابل برگشتی قرار خواهد گرفت.

۴. ابزار فلش Odin را دانلود و نصب کنید
نسخه‌ای از اودین را که با نسخه‌ی اندروید گوشی شما سازگار است را از لینک زیر دانلود کنید؛ برای مثال، اگر نسخه‌ی اندروید گوشی شما Gingerbread یا ICS است، اودین ۱.۸۵ را دانلود کنید. برای جلی‌بین و کیت‌کت نسخه‌ی ۳.۰۹ توصیه می‌شود. در نهایت برای اندرویدهای جدید، مانند نوقا می‌توانید نسخه‌ی ۳.۱۲.۳ را دانلود کنید؛ اما در اندروید ۸ سامسونگ تغییراتی را در فایل‌های رام خود اعمال کرد و آن‌ها را با فرمت lz4. ارائه داد. lz4 یک فرمت پیشرفته و فوق‌العاده سریع فشرده‌سازی است. در صورتی قصد فلش رام اوریو دارید‌، باید بدانید تنها نسخه‌ی اودین که این فرمت را پشتیبانی می‌کند، جدیدترین نسخه‌ی آن یعنی ۳.۱۳.۱ است که از اینجا قابل دریافت است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۵. دستگاه گلکسی خود را در حالت دانلود مود بالا بیاورید
تقریبا در تمام گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، روند فلش در فست‌بوت یا بوت‌لودر صورت می‌پذیرد؛ اما وقتی در خصوص گوشی‌های سامسونگ صحبت می‌کنیم اوضاع کمی فرق می‌کند و باید گوشی را در حالت دانلود مُد قرار دهید؛ البته روش کار بسیار ساده و تقریبا در تمام دستگاه‌های گلکسی یکسان است و تنها در جدیدترین مدل‌ها یعنی اس ۸، اس ۸ پلاس، نوت ۸، اس ۹ و اس ۹ پلاس کمی متفاوت بوده و روش دیگری دارد.

[تصویر:  do.php?img=5153]

در ادامه به توضیح هر دو روش می‌پردازیم.
روش اول که در گوشی‌های قدیمی‌تر سامسونگ کاربرد دارد به این شکل است که باید ابتدا گوشی را خاموش کنید، سپس دکمه‌های ولوم پایین، هوم و پاور را همزمان نگه دارید.

روش دوم برای گوشی‌های جدیدتر به جای هوم باید بیکسبی را نگه دارید. یعنی گوشی را خاموش کرده و دکمه‌ی کاهش صدا، بیکسبی و پاور را همزمان نگه دارید.

این کار را در هر دو مورد به مدت سه تا ۵ ثانیه ادامه دهید تا صفحه‌‌ی مورد نظر نمایان شود. سپس با استفاده از دکمه‌ی افزایش صدا وارد دانلود مُد شوید.

پس از اینکه اقدامات اولیه‌ی فوق را به اتمام رساندید، مراحل زیر را جهت فلش دستگاه گلکسی خود به کمک اودین پی بگیرید.

دانلود فیرم ور اصلی سامسونگ

[تصویر:  do.php?img=5154]

فیرمور قابل فلش گوشی‌های سامسونگ در سرتاسر اینترنت موجود هستند و می‌توانید با یک جستجوی ساده در اینترنت رام اصلی مخصوص منطقه‌ی خود را پیدا کنید. در ادامه منابع رایج دانلود رام‌های سامسونگ را شاهد هستید.

هنگام دانلود رام باید به سه نکته دقت داشته باشید:
۱. رام متعلق به گوشی شما باشد.
در این خصوص نباید به مدل گوشی اکتفا کنید؛ بلکه باید کدنام گوشی خود را در نظر بگیرید. بسیاری از گوشی‌های سامسونگ نسخه‌های متنوعی دارند که باید هنگام دانلود رام به این موضوع دقت کرد.
۲. رام متعلق به منطقه‌ی شما باشد.
این مسئله از لحاظ پوشش باندهای فرکانسی و پشتیبانی از زبان فارسی حائز اهمیت است.
۳. رام اپراتوری نباشد.
ما در حال حاضر تقریبا گوشی اپراتوری در ایران نداریم. اپراتورهای مطرح جهان مانند Verizon و T-Mobile و Vodafon رام‌های مخصوص خود را دارند که هرچند ممکن است برای گوشی شما مشکلی ایجاد نکنند، اما فایل‌های اضافی مخصوص اپراتور را به گوشی شما اضافه می‌کنند و مثلا ممکن است هنگام بوت با لوگوی Verizon مواجه شوید.

نحوه‌ی فلش دستگاه‌های گلکسی با استفاده از اودین
۱. رام دانلود شده را از حالت زیپ خارج کنید و در محل قابل‌دسترسی مانند دسکتاپ قرار دهید.
۲. رام استخراج شده باید فرمت tar. یا tar.md5. داشته باشد.
۳. فایل دانلود شده‌ی برنامه‌ی اودین را نیز استخراج کنید.
۴. وارد فولدر برنامه شده و فایل Odin3.exe را اجرا کنید.
۵. دستگاه گلکسی خود را در حالت دانلود مُد به رایانه وصل کنید.
۶. قسمت مربوط به پورت COM باید در برنامه روشن شود.

[تصویر:  do.php?img=5155]

۷. روی دکمه‌ی AP کلید کنید و از فولدر رام، فایلی را انتخاب کنید که نام آن با AP آغاز شده است.
۸. همین کار را به نوبت برای BL ،CP و CSC نیز انجام دهید.

توجه داشته باشید فایلی که نام آن با CSC آغاز می‌شود، باعث وایپ و پاکسازی کامل دستگاه شما خواهد شد. چنانچه نمی‌خواهید داده‌های شما از بین بروند، فایل Home_CSC را انتخاب کنید.

نکته: در اکثر موارد کافی است دکمه‌ی AP را زده و فایل md5 را به نرم‌افزار بدهید. یعنی نیازی به پر کردن سایر خانه‌ها نخواهد بود؛ اما در این حالت مطمئنا گوشی شما به‌صورت کامل فرمت خواهد شد.

۹. در تب Options مطمئن شوید که Auto Reboot و F.Reset Time تیک داشته باشند و باقی موارد را به حال خود رها کنید.
۱۰. پس از بررسی موارد فوق روی دکمه‌ی Start کلیک کنید تا عملیات فلش آغاز شود.

[تصویر:  do.php?img=5156]

۱۱. روند فلش چند دقیقه طول خواهد کشید. تا پایان کار و مشاهده‌ی پیام !PASS به چیزی دست نزنید.

[تصویر:  do.php?img=5157]

۱۲. پس از اتمام، دستگاه به‌طور خودکار ریبوت خواهد شد. در این مرحله می‌توانید گوشی را جدا کرده و برنامه را ببندید.
۱۳. گوشی بالا آمده و به قسمت تنظیمات اولیه‌ی دستگاه خواهد رفت.

برخی مشکلات احتمالی
  • دستگاه توسط اودین شناسایی نشده و پورت COM روشن نمی‌شود.
مطمئن شوید که Kies بسته و غیرفعال است و درایورهای سامسونگ به خوبی نصب هستند. اگر با رعایت این موارد باز هم جواب نگرفتید، ابتدا پورت USB را تغییر دهید و در صورت عدم موفقیت، کابل USB دیگری را امتحان کنید.
  • ظاهر شدن پیام !FAIL در اودین.
این مورد ممکن است به دلایل متعدد اتفاق بیافتد. ممکن است رام نادرستی را دانلود کرده باشید یا نسخه‌ی اودینی که استفاده می‌کنید مناسب گوشی و اندروید شما نباشد. همچنین ممکن است ایراد از کابل یواس‌بی باشد. گوشی را خاموش کرده و مراحل را از سر بگیرید.
  • دستگاه دچار بوت‌لوپ شده و از لوگوی سامسونگ جلوتر نمی‌رود.
در صورتی که دچار بوت‌لوپ شدید یا پس از بالا آمدن دستگاه با هرگونه مشکل نرم‌افزاری مواجه شدید، کافی است به ریکاوری اصلی سامسونگ مراجعه کنید و گوشی را فکتوری ریست کنید. توجه داشته باشید که این کار برنامه‌ها و اساسا حافظه‌ی داخلی شما را پاک خواهد کرد. برای انجام این‌ کار دستگاه را خاموش کنید. دکمه‌ی افزایش صدا، هوم یا بیکسبی (بسته به نوع دستگاه) و دکمه‌ی پاور را همزمان به مدت چند ثانیه فشرده و نگه دارید. سپس، در صفحه‌ی ظاهر شده، دکمه‌ی پاور را نگه دارید و یک بار ولوم بالا را فشار دهید. با این کار وارد ریکاوری استوک سامسونگ خواهید شد. گزینه‌ی Wipe data/factory reset را انتخاب کرده و تأیید کنید.

همان‌طور که مشاهده کردید، فلش کردن گوشی‌های سامسونگ چندان هم کار دشواری نیست. کافی است کمی وقت و حوصله صرف کنید تا مشکل نرم‌افزاری گوشی که یک وسیله‌ی شخصی است را شخصا رفع کنید. امیدواریم از این آموزش استفاده‌ی لازم را برده باشید.

چاپ این مطلب

ویرایش جدول های رسم شده در ورد (Word)
ارسال کننده: نسیم - ۹۷/۴/۹، ۱۰:۵۸ صبح - انجمن: ورد | word - بدون پاسخ

در این مطلب قصد داریم روش انجام برخی ویرایش های پرکاربرد را روی جدول های رسم شده آموزش دهیم.

قبل از شروع نکته ی قابل توجه این است که برای دسترسی به تنظیمات ویرایش جدول ابتدا باید روی آن کلیک کنید تا انتخاب شود.
سپس از تب های بالای پنجره ی ورد، Layout را بزنید.
لیست افقی که باز می شود شامل تمامی تنظیمات مورد نیاز برای ویرایش جدول می باشد.

افزایش ستون ها یا ردیف های جدول:
راحت ترین راه برای افزایش ستون ها این است که با استفاده از نشانگر موس بالای خط عمودی که قصد دارید در سمت راست آن یک ستون جدید داشته باشید بروید تا علامت بعلاوه (+) در بالای آن نمایان شود.
با کلیک روی علامت بعلاوه (+) ستون جدید ایجاد خواهد شد.
برای افزودن ردیف نیز می توانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که به جای بالای جدول، باید با نشانگر موس در سمت راست (یا چپ) خطوط افقی آن بروید و با فشردن علامت بعلاوه (+)، یک ردیف در پایین خط افقی اضافه نمایید.

[تصویر:  do.php?img=5142]

اما روش دیگر این است که از تب Layout با استفاده از گزینه های قسمت Rows & Columns به افزودن ستون یا ردیف بپردازید.
با توجه به تصویر زیر، دو آیکون اول سمت چپ در این قسمت یک ردیف به ردیف های جدول یکی در بالا و دیگری در پایین ردیف انتخابی می افزایند و دو گزینه ی بعدی ستون ها را افزایش می دهند.

[تصویر:  do.php?img=5143]

همچنین با استفاده از گزینه ی Draw Table نشانگر موس شما تبدیل به یک مداد می شود که با استفاده از آن می توانید در هر سلول یا سلول هایی که می خواهید ردیف یا ستون اضافه نمایید یا به صورت قطری و مورب سلول ها را تقسیم نمایید.

[تصویر:  do.php?img=5144]

پاک کردن خطوط، سلول، ستون یا ردیف:
در تب Layout گزینه ای با نام Eraser وجود دارد که با انتخاب آن، نشانگر موس تبدیل به یک پاک کن می شود. شما می توانید خط مورد نظر خود را از میان خطوط جدول انتخاب کنید و با کلیک روی آن، خط انتخاب شده را پاک نمایید.

[تصویر:  do.php?img=5145]

همچنین کنار گزینه Eraser گزینه ی Delete وجود دارد که با کلیک روی آن لیستی باز می شود.
شما با کلیک روی هر سلول و سپس انتخاب گزینه های این لیست از یک تا سه می توانید به ترتیب آن سلول، ستون مربوط به آن سلول و ردیف مربوط به آن سلول را پاک کنید. همچنین گزینه ی Delete table کل جدول را پاک می کند.

[تصویر:  do.php?img=5146]

جابجایی جدول و تغییر اندازه آن:
در صورتی که قصد جا به جایی جدول را دارید ابتدا روی سلولی از جدول کلیک کنید و سپس با موس و آیکون ([تصویر:  do.php?img=5150]) در یکی از گوشه های بالای جدول، آن  را بگیرید و جا به جا کنید.
همچنین در یکی از گوشه های پایین جدول مربع کوچکی وجود دارد که با استفاده از آن می توانید اندازه جدول و به تبعش سلول های آن را تغییر بدهید.

[تصویر:  do.php?img=5147]

تقسیم جدول به دو یا چند جدول جداگانه:
اگر جدولی دارید که می خواهید از ردیفی خاص آن را از جدول اصلی جدا کنید کافیست روی ردیف مورد نظر برای انتخاب شدن کلیک کنید و سپس Split Table را بزنید.

[تصویر:  do.php?img=5148]

اگر می خواهید سلولی خاص را تقسیم کنید کافیست از گزینه های Split Cells و Merge Cells استفاده کنید.

تغییر خودکار ابعاد جدول بر اساس کاغذ:
برای متناسب کردن جدول خود با کاغذ استفاده شده و به اصطلاح فیت کردن آن به صورت خودکار کافیست از لیست باز شده با کلیک روی گزینه ی AutoFit، گزینه ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

تعیین ارتفاع و عرض ستون ها و ردیف های جدول:
اگر می خواهید ارتفاع ردیفی دلخواه یا عرض ستونی دلخواه را تغییر دهید کافیست پس از انتخاب سلول مورد نظر با استفاده از گزینه های Height و Width قسمت Cell Size آن ها را روی مقدار مورد نظر تنظیم نمایید.
اگر از این تغییر پشیمان شدید با استفاده از گزینه های Distribute Raws و Distribute Columns می توانید اندازه ی همه ی ردیف ها و همه ی ستون ها را برابر نمایید.

[تصویر:  do.php?img=5149]

چاپ این مطلب

بواسیر و عوارض آن چیست
ارسال کننده: minaf - ۹۷/۴/۹، ۰۸:۴۷ صبح - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

به زبان ساده و اریس سیاهرگهای (وریدهای ) مخرج را بواسیر یا همورئید گویند و واریس اتساع و گشاد شدن و پیچ در پیچ شدن سیاهرگهاست.
همورئیدها جزء طبیعی از ساختمان مخرج هستند و به بسته شدن کامل مخرج در زمان استراحت سیستم اسفنکتری کمک می کنند و درمان تنها در صورتی ضرورت دارد که این بواسیرها مشکل ایجاد کرده باشند.
خون که محتوای اکسیژن و مواد مغزی است توسط شریانها(سرخرگها) به مخرج می رسد وتوسط سیاهرگها (وریدها) به قلب باز می گردد. جهت گردش خون همیشه یکطرفه و در جهت فلش ها می باشد. اگر به هر دلیلی در سر راه بازگشت خون توسط سیاهرگها مانعی ایجاد شود به تدریج فشار داخل سیاهرگها افزایش یافته و این مسئله باید گشادی سیاهرگها و پیچ در پیچ شدن آنها( یعنی واریس وریدهای مخرج که معادل هموروئید است) می شود.
در مخرج دو شبکه وریدی داخلی و خارجی وجود دارد.
شیوع:5% افراد بالای 50 سال دچار بواسیر هستند که خوشبختانه فقط 5% آنها علامتدار می شود و در زیر بیست سالگی بسیار کمتر دیده می شود.
علل: شایعترین علت آن یبوست و اسهال طولانی و زور زدن(straining) در موقع دفع مدفوع می باشد. هر 3 عامل فوق سبب افزایش فشار داخل شکم شده و مانع بازگشت خون وریدی در مخرج می شوند.
هر عامل دیگری نیز که مانع بازگشت خون ورید بشود می تواند سبب

چاقی( حجم فراوان چربیهای داخل شکم سبب افزایش فشار داخل شکم می شود) و
حاملگی (بزرگی رحم سبب افزایش فشار داخل شکم می شود) ونیز بلند کردن اجسام سنگین سبب بواسیر می شود.
ارث نقش قابل توجهی درایجاد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ندارد اما چون شیوع آن بالا می باشد می تواند در افراد متعددی از یک خانواده وجود داشته باشد. خاصه این که رژیم غذایی یک خانواده اغلب مشابه است
سیروز کبد نیز در راه بازگشت خون وریدی مخرج ایجاد مانع کرده و سبب بواسیر می شود
گاهی با وجود تمام بررسی ها علت مشخص و واضحی یافت نمی شود در دنیا معمولا افزایش فشار داخلی مخرج سبب بواسیر می شود.
از طریق ایجاد یبوست و بالا بردن فشار داخل کانال مخرج سبب بواسیر می شود.

چاپ این مطلب

فرمول نویسی در ورد
ارسال کننده: نسیم - ۹۷/۴/۹، ۰۲:۱۲ صبح - انجمن: ورد | word - بدون پاسخ

امروزه نگارش فرمول‌ها و معادلات ریاضی و دیگر معادلات علمی در برنامه ورد مایکروسافت بسیار حائز اهمیت است. معلمانی که می‌خواهند برگه سؤالات، فرم‌ها و کتاب‌های خود را تایپ کنند و دانش‌آموزانی که قصد دارند تکالیف و مطالب مورد نیاز خود را تایپ کنند، با آموزش مهارت تایپ فرمول در ورد به راحتی می‌توانند فرمول‌ها و معادلات خود را تایپ کرده و کارشان را انجام دهند. در این نوشته مراحل زیادی برای فرمول نویسی در ورد ارائه شده است که لازم است همه آن‌ها را با دقت دنبال کنید و به تصاویر آن‌ها نگاه کنید. در ادامه با چگونگی استفاده از معادلات ریاضی و نحوه تایپ فرمول در ورد ۲۰۱۶ مایکروسافت با شما خواهیم بود:

مرحله ۱: برای تایپ فرمول ریاضی در ورد و استفاده از آن، سربرگ Insert را انتخاب کنید
برای ورود به اولین مرحله از کار ابتدا برنامه ورد خود را باز کنید و روی سربرگ Insert کلیک کنید، سپس در گوشه سمت راست صفحه به دو گزینه بر می‌خورید که برای اسناد خود به آن‌ها نیاز دارید. یکی از این گزینه‌ها Equations یا معادلات و گزینه دوم Symbols یا سمبلها است. در این مطلب می‌خواهیم گزینه اول (Equation) را بررسی کنیم.

[تصویر:  do.php?img=5132]

مرحله ۲:  برای باز کردن پنجره Design روی گزینه Equations کلیک کنید
سه دسته در پنجره Design وجود دارد. آیکون‌های زیادی که در این سه دسته گنجانده شده است به شما کمک می‌کند سند یا پروژه خود را به انجام برسانید. همچنین با باز کردن این پنجره در محیط ورد یک صفحه کار جدید مشاهده خواهید کرد که می‌توانید در آن معادله‌های مورد نظرتان را تایپ کنید. این سه دسته عبارتند از: Tools – Symbols – Structures

[تصویر:  do.php?img=5133]

مرحله ۳: تعدادی از فرمول‌های آماده
در این آیتم، پنج گزینه مختلف در اختیار داریم:
  • Equations
  • Ink Equations
  • Professional
  • Linear
  • Normal text
گزینه Equation تعدادی فرمول و معادله آماده را در خود دارد که از قبل ساخته و در آنجا ذخیره شده‌اند. برحسب نیاز خود می‌توانید آن‌ها را انتخاب و بازنویسی کنید و در اسنادتان بکار ببرید.

[تصویر:  do.php?img=5134]

از معادلات آماده استفاده کنید
با کلیک روی زبانه Equation کادری باز می‌شود که در قسمت انتهایی آن گزینه Save selection to Equation را مشاهده می‌کنید. با استفاده از این گزینه می‌توانید فرمول‌های دلخواه خود را در قسمت Equation Gallery ذخیره کرده و در مواقع نیاز از آن‌ها استفاده کنید. برای این کار ابتدا باید معادله خود را آماده کنید، سپس آن را انتخاب و در قسمت گالری ذخیره کنید. به هنگام کلیک روی این گزینه‌ها در صفحه جدید باید اطلاعات مربوط به فرمول‌‌ خود را بنویسید تا به راحتی بتوانید آن را از بقیه فرمول‌ها تشخیص دهید.

[تصویر:  do.php?img=5135]

مرحله ۴: فرمول خود را بدون استفاده از صفحه کلید بنویسید
در این گزینه، چنانچه می‌خواهید فرمول‌هایتان را به صورت دستی در تبلت، گوشی هوشمند یا کامپیوترتان بنویسید، با استفاده از این گزینه به راحتی می‌توانید معادله‌های خود را نوشته و سپس در صفحه اصلی درج کنید و به کارتان ادامه دهید.

[تصویر:  do.php?img=5136]

مرحله ۵:  نوع معادله خود را تغییر دهید
در این قسمت سه گزینه دیگر وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید نوع یا شکل معادله‌های خود را تغییر دهید. حال در اینجا سه فرمول به سه شکل مختلف داریم.

[تصویر:  do.php?img=5137]

مرحله ۶:  دسته Symbols تمام سمبل‌های علمی مورد نیاز را در خود دارد
در این دسته، همه سمبل‌های مورد نیاز در رشته‌های ریاضی، فیزیک، شیمی و دیگر رشته‌ها را در اختیار دارید که برحسب نیازتان می‌توانید آن‌ها را انتخاب و در معادلات و فرمول‌ها بکار بگیرید.

[تصویر:  do.php?img=5138]

در این قسمت، برخی از دسته‌ سمبل‌‌ها را مشاهده می‌کنید که در نسخه ۲۰۱۶ ورد مایکروسافت برای سهولت در تشخیص قبلاً دسته‌بندی شده‌اند. این دسته‌ها شامل این موارد هستند:
Geometry – Scripts – Negated Relations – Arrows – Operators – Letters Like Symbols – Greek Letters – Basic Math

[تصویر:  do.php?img=5139]

مرحله ۷: ساختارها در اصل آیکون‌های دسته‌ اصلی ما در این مطلب هستند
در این دسته، چند دسته اصلی وجود دارد که در ساخت معادلات و  فرمول نویسی در ورد به ما کمک می‌کنند. با استفاده از این یازده ساختار می‌توانیم معادله‌ها و فرمول‌های دلخواه‌مان را بسازیم. در این قسمت، محدودیتی در کارمان نداریم چرا که این دست فرمول‌ها و معادله‌ها مانند قالبی عمل می‌کنند که ایده خود برای ساخت فرمول‌ را در آن وارد می‌کنیم.

[تصویر:  do.php?img=5140]

در این قسمت، معادلات مختلفی داریم. در اینجا برای تایپ فرمول ریاضی در ورد کافی است روی فرمت دلخواه خود کلیک کنید و سپس برای پر کردن جاهای خالی روی مربع کلیک کنید.
در این نمونه مثال، مرحله به مرحله پیش می‌رویم تا با مرحله ششم برسیم. به ترتیب مراحل دقت کنید:
  • برای شروع نوشتن روی گزینه Script کلیک کنید.
  • داخل مربع بزرگ روی Brackets کلیک کنید تا به پرانتزهای کوچک برسید، سپس اعدادتان را داخل مربع بنویسید.
  • در گام بعدی، علامت مساوی را درج کنید و روی گزینه Large Operator کلیک و اعداد یا سمبل‌های خود را بنویسید.
  • در اینجا نیز روی پرانتزها کلیک کنید و به کادر پایین رفته و گزینه دیگر را انتخاب کنید
  • اکنون معادله‌ی‌تان را بدون استفاده از عدد و سمبل تکمیل کرده‌اید
  • در پایان معادله نهایی را مشاهده می‌کنید.

[تصویر:  do.php?img=5141]

چاپ این مطلب

تنظیمات اندازه سلول های یک جدول در نرم افزار ورد 2016
ارسال کننده: نسیم - ۹۷/۴/۹، ۱۲:۴۰ صبح - انجمن: ورد | word - بدون پاسخ

تنظیمات اندازه سلول های یک جدول Height (ارتفاع) و Width (پهنا) در نرم افزار ورد 2016

ابتدا جدول را رسم کنید سپس بر روی فلش چهار جهته موجود در قسمت سمت راست بالای جدول کلیک کنید موجب می شود کل جدول در حالت انتخاب قرار بگیرد.
سپس از سربرگ جدیدی که با رسم جدول ایجاد شد سربرگ Table Tools وانتخاب سربرگ وابسته Layout گروهCell Size (اندازه سلول) شما با تغییر عدد Height (ارتفاع) و Width(پهنا) می توانید ارتفاع و پهنای جدول را افزایش و کاهش دهیم .

اگر بخواهید اندازه Height (ارتفاع) و Width(پهنا) را فقط در یک سلول تغییر سایز بدهید لازم است اشاره گر موس را داخل همان سلول مورد نظر قرار دهید و از سربرگ Table Tools وانتخاب سربرگ وابسته Layout گروهCell Size (اندازه سلول) شما با تغییر عدد Height (ارتفاع) و Width(پهنا) می توانید ارتفاع و پهنای مدنظرتان را فقط به همان سلول اعمال کنید.

اگر بخواهید اندازه Height (ارتفاع) و Width(پهنا) را فقط در یک سطر و یا چند سطر متوالی تغییر سایز بدهید لازم است ابتدا آن تک سطر و یا چند سطر متوالی را در حالت انتخاب قرار دهیم سپس از سربرگ Table Tools وانتخاب سربرگ وابسته Layout گروهCell Size (اندازه سلول) شما با تغییر عدد Height (ارتفاع) و Width(پهنا) می توانید ارتفاع و پهنای مورد نظر خود بر آن سطر و یا سطر های متوالی اعمال کنید.

اگر شما بخواهید Width(پهنا) را تغییر انداره بدهید و افزایش یا کاهش دهید لازم است اشاره گر موس را بر روی خط ارتفاع بین سلول ها قرار دهید مشاهده می کنید که اشاره گر موس به صورت فلش دو جهته در می آید در این لحظه لازم است شما کلید چپ از موس را بفشارید و در جهت راست یا چپ همان راستا تغییر جهت بدهید مشاهده می کنید Width(پهنا) اافزایش یا کاهش میابد.

همچنین جهت تغییر اندازه ارتفاع هر سلول لازم است اشاره گر موس را بر روی خط هر سطر قرار دهید مشاهده می کنید که اشاره گر موس به صورت فلش دو جهته در می آید در این لحظه لازم است شما کلید چپ از موس را بفشارید و در جهت بالا یا پایین همان راستا تغییر جهت بدهید مشاهده می کنید Height (ارتفاع) افزایش یا کاهش میابد.
اگر در جدول مورد نظر سلول هایی داشته باشیم که هر سلول در ارتفاع های مختلف باشد و بخواهیم همه سلول ها را در یک سایز هماهنگ قرار دهیم جهت این کار لازم است اشاره گر موس را داخل یکی از سلول های جدول قرار داده و سپس از سربرگ Table Tools وانتخاب سربرگ وابسته Layout گروهCell Size (اندازه سلول) بر روی ابزار Distribute Rows (توزیع ارتفاع یکسان بین سلول ها)کلیک کنید مشاهده خواهید کرد تمام سلول ها در یک ارتفاع هماهنگ در آمده اند .

اگر در جدول مورد نظر سلول هایی داشته باشیم که هر سلول در پهنایی مختلف باشد و بخواهیم همه سلول ها را در یک سایز هماهنگ قرار دهیم جهت این کار لازم است اشاره گر موس را داخل یکی از سلول های جدول قرار داده و سپس از سربرگ Table Tools وانتخاب سربرگ وابسته Layout گروهCell Size (اندازه سلول) بر روی ابزار Distribute Columns (توزیع پهنای یکسان بین سلول ها )کلیک کنید مشاهده خواهید کرد تمام سلول ها در یک پهنای هماهنگ در آمده اند .

چاپ این مطلب

دستیار شخصی Bixby سامسونگ متوقف می‌شود
ارسال کننده: سحر - ۹۷/۴/۸، ۰۸:۲۸ صبح - انجمن: اندروید - بدون پاسخ

سرویس بیکسبی (Bixby) سامسونگ چندین سال پیش به‌همراه گلگسی اس ۸ و اس ۸ پلاس معرفی گردید. این سرویس علی‌رغم سر و صدای زیادی که موقع راه‌اندازی به پا کرد، بعد از آن دیگر توسعه چندانی پیدا نکرد و خاطره خوشی را در ذهن کاربران بر جای نگذاشت.

[تصویر:  do.php?img=5131]

حتی سامسونگ در دوره‌ای سعی کرد از طریق امتیازبندی کاربران براساس میزان استفاده از این سرویس و رتبه‌بندی آن‌ها، رونقی به این سرویس بدهد. حالا که سامسونگ اعلام کرده برنامه را از تاریخ ۱۰ آگوست 2018 یعنی ۱۹ مردادماه 97 متوقف خواهد کرد، به نظر می‌رسد که همه آن تلاش‌های بامزه برای کسب امتیازات پرداخت سامسونگ دیگر به پایان رسیده است.

اینکه چه تعداد از کاربران از این برنامه استفاده می‌کردند و از طریق Bixby امتیاز کسب نمودند هم معلوم نیست، اما روشن است که شرکت تصمیم گرفته این برنامه را از کار بیاندازد. بعد از تاریخ ۱۰ آگوست، کاربران دیگر امکان کسب امتیاز نخواهند داشت اما همچنان می‌توانند از بک‌گراندهایی که قبلا آن‌لاک شده‌اند، استفاده کنند.

سامسونگ در گوش‌های گلگسی اس ۹ و اس ۹ پلاس، Bixby را از حالت یک برنامه مستقل درآورد و آن را با بخش‌‌های دیگر ترکیب کرد، به طوری‌که این برنامه به‌صورت پاپ‌آپ در جایی مانند اپلیکیشن دوربین ظاهر می‌شد. با این‌حال، گرچه این اقدام  سامسونگ می‌تواند برای عده‌ای که استفاده چندانی از آن نمی‌کردند مفید باشد، اما باید بگوییم که متاسفانه دکمه فیزیکی‌ای که برای فراخواندن Bixby استفاده می‌شد، حذف نخواهد شد و فقط غیرفعال می‌شود.

چاپ این مطلب

چرا در دنیای کسب‌وکار نباید به همه اعتماد کرد؟
ارسال کننده: نسرین - ۹۷/۴/۸، ۰۷:۴۵ صبح - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

باید به این مساله توجه داشته باشید که روابط دوستانه چشم انسان را روی حقایق می‌بندد و به همین دلیل افراد زیادی بدون انجام تحقیقات و بررسی سابقه‌ی طرف مقابل قربانی کلاهبرداری می‌شوند.
پیدا کردن شریک تجاری مناسب برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار بسیار مهم است. اما گاهی اوقات رفاقت و همکاری با شخصی که اعتماد کاملی به او داریم، مطابق انتظار پیش نمی‌رود و نه تنها زمان و انرژی که برای راه‌اندازی کسب‌وکار گذاشته‌ایم هدر می‌رود بلکه تمام سرمایه‌مان نیز از بین خواهد رفت. یعنی صمیمیتی که با دوستی داریم باعث می‌شود برخی حقایق را نبینیم یا بیش از اندازه به او اعتماد کنیم.

[تصویر:  do.php?img=5130]

به عنوان مثال شما با فرد تحصیل کرده‌ای ملاقات می‌کنید که به موفقیت‌ها زیادی در زندگی دست پیدا کرده است. او دانش خوبی در بازاریابی و مدیریت کسب‌وکار دارد و ماهانه درآمد زیادی بابت مهارت‌های بالای خود کسب می‌کند. مطمئنا هر فردی دوست دارد با چنین شخصیتی وارد همکاری شود زیرا می‌داند با وجود او به موفقیت‌های بزرگی خواهد رسید.

حال تصور کنید بعد از حدود یک سال دوستی چنین فردی به شما پیشنهاد همکاری و راه‌اندازی کسب‌وکار جدیدی را می‌دهد. او تجربه‌ی زیادی دارد و موفقیت‌های چشمگیری در کارنامه‌ی کاری خود ثبت کرده است. همچنین شرایط بازار را به خوبی سنجیده است و ایده‌اش عالی به نظر می‌رسد. درنتیجه به او اعتماد کرده و همکاری را آغاز می‌کنید. ازآنجایی که هر کسب‌وکار نیازمند سرمایه‌ی اولیه است، تمام پس‌انداز خود را روی کار جدید سرمایه‌گذاری می‌کنید. بعد از چند ماه متوجه می‌شوید شریک تجاری‌تان نصف سرمایه‌ی شما هزینه کرده است و شرکت بر خلاف ظاهر خود عملکرد خوبی ندارد. شریکتان بعد از گرفتن کل درآمد شرکت ناپدید می‌شود و حتی تلفن‌هایتان را نیز جواب نمی‌دهد. نمونه‌ی این مثال‌ها در دنیای کسب‌وکار زیاد است و بهترین کار برای جلوگیری از چنین تجربه‌هایی، رعایت کردن برخی نکات پیش از بستن هر قراردادی است. در ادامه‌ی این مقاله‌ به بررسی بیشتر این نکات می‌پردازیم.
  • اعتماد چشم بسته به دوستان را کنار بگذارید
یکی از بدترین اشتباه‌ها هنگام شراکت برای راه‌اندازی کسب‌وکار این است که بدون هیچ تحقیقی به طرف مقابل خود اعتماد کنید. گاهی اوقات حتی موفق‌ترین و قابل اعتمادترین افراد نیز مانند مارهای سمی هستند که زیر بوته برای شکار کمین می‌کنند. به ظاهر قضیه اعتماد نکنید و پیش از سرمایه‌گذاری روی هر موضوعی تحقیقات گسترده‌ انجام دهید. اجازه ندهید روابط دوستانه چشمتان را روی حقایق ببندد و همیشه بدترین احتمال‌ها را در ذهنتان مرور کنید. رابرت گرین، در کتاب ۴۸ قانون قدرت نوشته است انسان‌ها هرگز نباید به دوستان خود اعتماد بیش از اندازه داشته باشند. اینکه با شخصی دوست هستید و به او اعتماد دارید دلیل نمی‌شود او نیز احساس و عملکرد مشابهی در کسب‌وکار داشته باشد. دوست یا دشمن تفاوتی نمی‌کند، همیشه پیش از آغاز همکاری با هر شخصی تحقیقات گسترده انجام دهید.
  • تمام مکالمات خود را ضبط کنید
تصور کنید تیم فروش شرکتی که راه‌اندازی کرده‌اید مقدار قابل توجهی از مشتری‌ها پول می‌گیرد اما هیچ بخشی از این پول به شما نمی‌رسد. شما در یکی از تماس‌ها پیگیر این موضوع می‌شوید اما آن‌ها در پاسخ می‌گویند: «متأسفانه ما این پول را خرج کرده‌ایم. کسب‌وکار شما از دست رفته است و نمی‌توانیم چنین پولی را به شما پرداخت کنیم.»  آن‌ها در این مکالمه به گرفتن پول از مشتری، خرج کردن آن و درواقع دزدی از شما اعتراف کرده‌اند و اگر مکالمه را ضبط کرده باشید سند و مدرک محکمی برای پس گرفتن سرمایه‌ی خود خواهید داشت. بعد از بیان کردن این موضوع شرایط به نفع شما تغییر می‌کند و حداقل بخشی از سرمایه‌ی خود را پس خواهید گرفت. مکالمه‌های کاری مهم بوده و بهتر است همیشه ضبط شوند.
  • افراد موفق، لزوما مشاوران خوبی نیستند
همه‌ی ما در زندگی افراد موفق را الگو قرار می‌دهیم اما تصور ذهنی که از آن‌ها داریم همیشه درست نیست. اگر می‌خواهید از کسی مشورت بگیرید تنها به موفقیت‌های او اکتفا نکنید. ببینید تا به حال به چند نفر کمک موثر کرده و چند نفر را نا امید کرده است. بسیاری از افراد تنها از روی ظاهر انسان‌ها قضاوت می‌کنند و به حقایق پنهان شده توجهی ندارند. پیش از آغاز همکاری با هر شخصی سابقه‌ی کاری او را به دقت بررسی کنید. بعضی افراد به طور کلی از طریق کلاهبرداری درآمد کسب می‌کنند پس بررسی سابقه‌ی کاری دید خوبی از عملکرد فرد ارائه خواهد داد.
  • مسئولیت کارهای خود را بپذیرید
شخصی که کلاهبرداری می‌کند همیشه مقصر نیست. هنگام راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید هر دو طرف به یک اندازه قدرت دارند و اینکه اجازه ندهند طرف مقابل سوءاستفاده کند به خودشان بستگی دارد. روابط دوستانه و روابط کاری یکسان نیستند و بهتر است حد و مرزها از همان روز اول تعیین شوند. سعی کنید مسئولیت پذیر باشید و اهمیت نقش خود را بپذیرید. اجازه ندهید روابط دوستانه چشمتان را روی حقایق ببندد. از تجربه‌ی شکست افراد ناموفق درس بگیرید و با احتیاط رو به جلو حرکت کنید.

چاپ این مطلب