شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,490
» آخرین عضو: tima9852
» موضوعات انجمن: 10,297
» ارسال‌های انجمن: 14,468

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 376 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 376 مهمان
،

آخرین موضوع‌ها
دعای ابو حمزه ثمالی
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: سارینا افخمی
امروز، ۱۱:۲۵ صبح
» پاسخ: 0
» بازدید: 10
چطور 124 هزار پیامبر وجود...
انجمن: بازارچه
امروز، ۱۰:۴۹ صبح
» بازدید: 9
چرا کردان بهترین مقصد برا...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
۰۴/۲/۱۷، ۰۱:۵۶ عصر
» بازدید: 35
ویلاهای استخردار: انتخابی...
۰۴/۲/۱۷، ۰۱:۵۵ عصر
» بازدید: 37
راهنمای کامل رزرو ویلا بر...
۰۴/۲/۱۷، ۰۱:۵۲ عصر
» بازدید: 41
ویلا؛ انتخاب اول برای اقا...
۰۴/۲/۱۰، ۰۶:۰۷ عصر
» بازدید: 52
اجاره ویلا در رشت؛ شهری ب...
۰۴/۲/۱۰، ۰۶:۰۲ عصر
» بازدید: 53
سوئیت در اصفهان؛ اقامتی ر...
۰۴/۲/۱۰، ۰۵:۵۸ عصر
» بازدید: 50
آشنایی با انواع تیغه برف ...
انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات
آخرین ارسال توسط: tehranyekta
۰۴/۲/۸، ۰۵:۵۴ عصر
» بازدید: 56
دلیل ضرورت اعتقاد به جهان...
۰۴/۲/۶، ۱۱:۲۴ صبح
» بازدید: 56
آیا در قیامت با همین بدن ...
انجمن: گفتگوی آزاد
۰۴/۲/۶، ۱۱:۱۹ صبح
» بازدید: 33
[EZG.com] Selling Cheap/S...
انجمن: موبایل و تبلت
آخرین ارسال توسط: RyujiSaeki
۰۴/۲/۳، ۰۱:۵۸ عصر
» بازدید: 79
تفاوت کولر گازی، اسپلیت و...
آخرین ارسال توسط: webcade
۰۴/۲/۲، ۰۵:۴۱ عصر
» بازدید: 47
انواع سیم جوش‌های مخصوص ج...
آخرین ارسال توسط: webcade
۰۴/۲/۱، ۰۶:۲۸ عصر
» بازدید: 50
اقامت در ویلایی آرام در د...
۰۴/۲/۱، ۰۱:۲۲ عصر
» بازدید: 71

چطور یک رزومه‌ کاری فوق‌العاده بنویسیم؟
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۵، ۰۹:۳۵ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

رزومه‌‍ کاری شما می‌تواند منجر به شکست و یا موفقیت در انتخاب یک شغل شود، بنابراین ضروری است که زمانی را برای تکمیل توانایی‌های حرفه‌ای خود در رزومه‌ کاری و اطمینان از صحت آن‌ها اختصاص دهید.
اگر چه فرمت و طراحی رزومه شما براساس ترجیحات شخصی و یا صنایع مختلف متفاوت است، اما برخی الزامات استانداردسازی برای رزومه‌ کاری وجود دارد که نباید آن‌ها را نادیده بگیرید. این چک‌لیست، لیست تمام ملزوماتی را که شما باید در رزومه‌ کاری خود بنویسید را شامل می‌شود:

یک رزومه‌ کاری فوق‌العاده شامل چه چیزهایی است؟

اطلاعات تماس
نوشتن جزپیات تماس در رزومه کاری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا کارفرمایان می‌بایست اطلاعات تماس شما را داشته باشند تا هر زمان که می‌خواهند برای مصاحبه کاری با شما تماس بگیرند. آدرس پستی همیشه لازم است، اما بهتر است شما شماره تماس و آدرس ایمیل(یک آدرس ایمیل حرفه‌ای، مانند example@gmail.com) را نیز به رزومه کاری خود اضافه کنید.
عنوان
برای شروع رزومه‌ کاری خود، بهتر است بیانیه‌ای کوتاه بنویسید که شما و آن‌چه را که شما می‌توانید ارائه دهید شرح دهد. آن باید مهارت‎‌‌ها و ویژگی‌هایی کاری شما را برجسته کند و گیرنده براساس آن تشخیص دهد که می‌خواهد بقیه‌ی رزومه‌ی شما را بخواند یا نه؟ عنوان باید در حدود ۳۰ ثانیه توضیح دهد که شما چه کسی هستید، چه کاری انجام می‌دهید و چرا کاندید مناسبی برای این شغل هستید.
تجربه‌ها
یکی از اهداف اصلی رزومه‌ی کاری این است که تجربه‌های کاری گذشته‌ی خود را داخل آن بنویسید. نقش‌های قبلی خود در سازمان‌های مختلف به ترتیب زمانی معکوس یادداشت کنید. اگر مدت‌زمان طولانی است که کار می‌کنید بیشتر بر روی ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته تمرکز کنید. برای هر نقشی که داشتید باید نام شرکت، زمانی را که طی آن مشغول کار بودید، موقعیت شغلی خود، مسئولیت‌ها و دستاوردهای خود را طی آن بیان کنید.
تحصیلات
در بخشی از رزومه که باید تحصیلات خود را بنویسید، لازم نیست تا کل آموزش‌های خود را توضیح دهید بلکه تنها اشاره به بالاترین سطح تحصیلات کافیست. به عنوان مثال اگر در دانشگاه حضور داشته‌اید، لازم نیست اطلاعات مدرسه‌ها‌ی خود را نیز بنویسید. هنگامی که لیست تحصیلات خود را تکمیل کردید، آخرین مدرک تحصیلی و سال فارغ‌التحصیلی خود را بنویسید.
ویژگی‌های شخصیتی
هرگونه ویژگی شخصیتی را که احساس می‌کنید با نقش شما در شغل جدید متناسب است یادداشت کنید.
افزودنی‌های پیشنهاد شده
در این بخش شما می‌توانید هر مجوز، گواهی‌نامه و یا هر جایزه‌ای را که دریافت کرده‌اید یادداشت کنید. شما هم‌چنین می‌توانید به وبلاگ، نمونه‌کارها و یا آدرس شبکه‌های اجتماعی خود (اگر به صورت حرفه‌ای از آن‌ها استفاده می‌کنید) لینک بدهید.
قالب‌بندی
رزومه‌ کاری شما هرگز نباید بیش از حد طولانی باشد، بنابراین سعی کنید آن را در یک یا دو صفحه تمام کنید. یک راه خوب برای فرمت‌‌بندی رزومه کاری در قالب بولت‌پوینت است که باعث می‌شود کارفرما با تمرکز اندکی به تمامی اطلاعات دسترسی پیدا کند. هم‌چنین بسیاری از کارفرمایان از سیستم‌های پیگیری متقاضی استفاده می‌کنند، سیستمی که به دنبال کلمات کلیدی مربوط به مسئولیت‌های شغلی است، بنابراین سعی کنید از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید.
دستور زبان
هرگونه املا و اشتباهات دستوری را بررسی کنید و مطمئن شوید که هیچ‌ اشتباهی مرتکب نشده باشید. برای این‌که بفهمید هیچ ایرادی در رزومه‌ کاری شما نیست از کسی بخواهید تا رزومه‌ی شما را بخواند و در صورتی‌که خطایی در آن باشد، به شما اطلاع دهد. سعی کنید از زبان عامیانه استفاده نکنید و اغلب افعال شما جزو افعال عملی باشند.

[تصویر:  Resume-Checklist.png]

چاپ این مطلب

بهترین راه‌ پیگیری پس از مصاحبه شغلی
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۵، ۰۹:۲۹ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

اکثر مشاوران شغلی و کارشناسان استخدام معتقدند پس از مصاحبه شغلی پیگیری آن توسط مصاحبه‌شونده ضروری است، خصوصا اگر شما شغل مورد نظر را دوست دارید و می‌خواهید مدیر استخدامی شما متوجه این موضوع باشد. علاوه بر این، پیگیری پس از مصاحبه به شما این فرصت را می‌دهد که پس از اتمام مصاحبه هنوز هم گفتگوی خود را ادامه دهید و ارتباط خود را حفظ کنید. اما سوال مهمی که در این‌جا مطرح می‌شود این است که :
بهترین راه برای پیگیری پس از مصاحبه شغلی چیست؟
در اغلب موارد، فرستادن ایمیل بهترین راه برای پیگیری پس از مصاحبه شغلی است. ایمیل خود را سریع، مختصر، دوستانه و با رعایت ادب ارسال کنید؛ ایمیل شما نباید مدیر استخدامی را تحت فشار قرار دهد تا همه کارها را کنار گذاشته و تنها به پیام صوتی شما گوش کند یا بخواهد سریعا به درخواست شما پاسخ دهد.
حتما این مورد را نیز در نظر بگیرید که چطور با مدیر استخدام ارتباط برقرار کنید تا نتیجه‌ی مطلوبی بگیرید. شاید مدیر استخدامی کمتر با ایمیل سر و کار دارد و بیشتر با تلفن و تماس‌هایش مشغول است. اگر هر دو نفر شما بیشتر با تلفن صحبت می‌کنید، بهتر است یک تماس تلفنی با او برقرار کنید و برای مصاحبه از او تشکر کنید، هم‌چنین به موازات آن برای زود شنیدن نتیجه‌ ابراز امیدواری کنید. صرف نظر از نتیجه‌ای که خواهید شنید، سعی کنید روش‌های خود را منطبق با روش‌های مدیر استخدام خود قرار دهید و چند روز پس از مصاحبه پیگیر آن باشید.

به یاد داشته باشید که پیگیری پس از مصاحبه شغلی فرصتی برای شما ایجاد می‌کند که مطمئن شوید شما و مصاحبه‌شونده در یک جهت هستید و هیچ اطلاعات دیگری از شما لازم نیست. پیگیری شما نشان‌دهنده‌ی علاقه‌ی شما به این موقعیت است و هم‌‎‌چنین به مدیر استخدامی ثابت می‌کند که شما معتقدید بهترین فرد برای شغل مورد نظر هستید و می‌توانید در این محل کار رشد بسیاری داشته باشید.

حتی اگر آن‌ها تصمیم خود را گرفته باشند، شما باید این پیگیری را انجام دهید، گاهی اوقات رقبای شما(مصاحبه‌شوندگان دیگر) پیشنهاد کار را رد می‌کنند و یا ممکن است به دنبال فرصت‌های دیگری باشند. بنابراین مدیر استخدام همواره مشغول صحبت با مردم است و پیگیری کاری شما احتمالا به نفع شما تمام شود.

چاپ این مطلب

چگونه به سوالات مصاحبه کاری به طور صحیح جواب دهیم؟
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۵، ۰۹:۲۷ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

شما هرگز به صورت صد در صد نمی‌توانید برای یک مصاحبه‌ شغلی آماده شوید. هیچ راهی برای مطمئن شدن از این‌که در مصاحبه دقیقا از شما چه چیزهایی خواهند پرسید، وجود ندارد. با این حال گمان می‌کنیم می‌توان برخی از سوالات را حدس زد. با دانستن برخی از رایج‌ترین سوالات مصاحبه و برنامه‌ریزی کردن پاسخ، اعتماد به نفس شما افزایش پیدا خواهد کرد و این باعث می‌شود پاسخ‌های مناسبی پیدا کرده و بیان کنید. برخی از متداولترین سوالات مصاحبه توسط معتبرترین سایت‌های دنیا شناسایی شده‌اند، در ادامه تعدادی از آن‌ها به همراه پاسخ‌شان آورده شده است.

رایج‌ترین سوالات مصاحبه

‍۱) چرا من باید شما را استخدام کنم؟
از نمونه‌ها و مثال‌های خاص و واقعی برای نشان دادن آن‌چه که شما می‌توانید برای آن‌ها انجام دهید استفاده کنید. هم‌چنین از نقش‌های قبلی و منفعت‌هایی که به کارفرمای خود رسانده‌اید صحبت کنید.
۲) فکر می‌کنید چه حقوق و دستمزدی شایسته‌ی شما است؟
قبل از این‌که برای مصاحبه بروید، حقوق متوسط فردی که در چنین نقشی فعالیت می‌کند را پیدا کنید. بهتر است، در ابتدا حقوقی بیشتر از حد متوسطی که هست پیشنهاد کنید و پس از آن درباره‌اش مذاکره کنید.
۳) مثال‌هایی از ابتکار عمل در زندگی کاری خود را بیان کنید؟
به شغل قبلی خود بازگردید و نمونه‌هایی از کارهای شما که منجر به نتیجه‌ی مثبت برای سازمان‌تان شده‌اند را بیان کنید.
۴) انتظار دارید پنج سال بعد در چه موقعیتی باشید؟
سعی کنید پاسخ این سوالات را مرتبط با سازمانی که برای مصاحبه رفته‌اید بیان کنید. آ‌ن‌ها نمی‌خواهند کسی را استخدام کنند که به نظر می‌رسد هم‌سو با سازمان آن‌ها نیست. خاص باشید و به جای کلیات، جزئیات بیشتری ارائه کنید.
۵) آیا در حال حاضر با شرکت‌های دیگری هم مصاحبه کرده‌اید؟
این یکی از سخت‌ترین سوالات مصاحبه دشوار است. آن‌ها احتمالا می‌خواهند بدانند شما برای چه نقش‌های دیگری درخواست داده‌اید. برای این‌که صادق باشید، به آن‌ها بگویید که شما در حال بررسی موقعیت‌های مختلف در صنعت هستید تا یکی از این شغل‌ها را که متناسب با مهارت‌های شما است پیدا کنید.
۶) چه چیزهایی در زندگی به شما انگیزه می‌دهند؟
در پاسخ به این سوال، به آن‌ها بگویید که چگونه بهره‌وری خود را در کار حفظ می‌کنید. شما می‌توانید در مورد هرگونه فوق‌برنامه‌، مشغولیت‌های کاری و یا سرگرمی را که احساس می‌کنید جایی در زندگی حرفه‌ای شما دارد بحث کنید. این موارد ثابت می‌کنند که شما در مورد این صنعت پرشور هستید و برای رسیدن به اهداف خود برنامه‌ریزی دارید.
۷) شما چگونه زمان خود را مدیریت و وظایف خود را اولویت‌بندی می‌کنید؟
کارفرمایان می‌خواهند کارکنان‌شان سازمان‌یافته تر باشند و بتوانند حجم کاری خود را به طور موثر مدیریت کنند. برای این‌که ثابت کنید شما قادر به انجام چنین چیزی هستید مثال‌هایی از این‌که چگونه در گذشته قادر به انجام آن بوده‌اید بزنید. برای مثال لیست‌های “to do” و غیره.
۸) بزرگ‌ترین ضعف شما چیست؟
این سوال نیز یکی از سوال‌های چالش‌برانگیز است. شما نباید چیزی بگویید که مصاحبه‌کننده به توانایی‌های شما شک کند، با این حال اگر ادعا کنید هیچ نقصی ندارید کمی متکبرانه به نظر خواهید رسید. سعی کنید یکی از ضعف‌های خود را انتخاب کنید که بسیار جزئی است و شما با استفاده از راه‌هایی در تلاش برای غلبه کردن به آن هستید.حتما اشاره کنید چه کارهایی برای از بین بردن این ضعف انجام داده‌اید.
۹) آیا تا به حال تجربه‌ی بدی با کارفرمای خود داشته‌اید؟
مطمئنا اشاره به بددهانی و یا بی‌منطق بودن کارفرمای شما و یا همکاران‌تان به هیچ‌وجه برای مصاحبه‌کننده جذاب نیست و تاثیر مثبتی به جا نخواهد گذاشت. در عوض شما باید چگونگی حل و فصل مناقشات و مسائل مربوط به کارتان را توضیح دهید.
۱۰) چرا شما فکر می‌کنید در این کار موفق خواهید شد؟
پیش از مصاحبه، یک لیست از مهارت‌های خود را یادداشت کنید و سپس مطابقت آن‌ها با شغل مورد نظر را بررسی کنید. بعد از آن شما باید بر مهارت‌های خود که در این شغل شکوفا خواهند شد و منجر به بهره‌مندی شما و کارفرما خواهند شد، بیشتر توضیح دهید.

[تصویر:  Interview-Infographic.jpg]

چاپ این مطلب

سخنان الهام‌بخش از استیو جابز که زندگی کاری شما را تغییر خواهد دا
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۵، ۰۹:۱۲ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

موفقیت‌های فراوان استیو جابز یک شبه به وقوع نپیوسته‌اند.
استیو جابز سال‌ها سخت کار کرد و با اراده و پشتکار فراوان شرکتی مانند Apple را ساخت. اگر شما به اختراعات او مانند مک‌بوک، آی‌فون و تمام آن‌چه که انجام داده فکر کنید، متوجه می‌شوید که کارهای استیو جابز روش زندگی ما را به طرز شگفت‌آوری تغییر داده است.
به لطف سخنرانی‌های پربار او، ما می‌توانیم به اخلاق کاری و دلایل موفقیت‌های او پی ببریم. به منظور کمک به رسیدن شما به اهداف شغلی‌تان، ما ۲۵ تا از بهترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را جمع‌آوری کرده‌ایم تا از آن‎‌ها الهام بگیرید و سپس رویاهای خود را به حقیقت پیوند بزنید.

نقل قول: استیو جابز می‌گوید: چیزهای مورد علاقه‌ی من در زندگی هیچ قیمتی ندارند، کاملا روشن است که باارزش‌ترین منبع برای ما زمان است.
نقل قول: من (استیو جابز) به همه‌ی کارهایی که انجام دادم و کارهایی که انجام ندادم افتخار می‌کنم، نوآوری یعنی گفتن نه به هزاران چیز دیگر.
نقل قول: کار شما بخش اعظم زندگی شما را پر خواهد کرد و شما فقط زمانی احساس رضایت از زندگی خواهید داشت که چیزی را انجام دهید که معتقدید کار بزرگی است. تنها راه انجام کارهای بزرگ این است که عاشق چیزی باشید که انجام می‌دهید. اگر هنوز آن چیز را پیدا نکرده‌اید، هم‌چنان دنبالش بگردید، جا نزنید. مثل تمام مسائلی که به قلب و احساسات مربوط می‌‍شوند، هر زمان که آن را پیدا کردید خود به خود متوجهش خواهید شد.
نقل قول: استیو جابز می‌گوید: شجاعت پیروی و دنبال کردن ندای قلبی و شهود خود را داشته باشید، آن‌ها می‌دانند شما واقعا چه چیزی می‌خواهید.
نقل قول: فکر می کنم اگر کاری را بسیار خوب انجام داده اید، حال وقت آن است که بروید و کارهای فوق العاده‌ی دیگری انجام دهید، نه این که بمانید و آن کار خوب را تماشا کنید. همیشه به دنبال کار خوب بعدی باشید.
نقل قول: گاهی اوقات که شما می‌خواهید نوآوری کنید، اشتباهاتی صورت می‌دهید. بهترین کار این است که به سرعت به اشتباهات خود اعتراف کنید و به دنبال بهبود دیگر نوآوری‌های خود باشید.
نقل قول: اگر یک نجار بودید و  می خواستید یک صندوق چوبی زیبا بسازید، هرگز این فکررا به ذهن خود راه ندهید که پشت صندوق “تخته سه لا” کار کنید. درست است که این قسمت از صندوق همیشه رو به دیوار است و هیچکس آن را نخواهد دید، اما خود شما از وجود آن تخته نا مرغوب خبر دارید. پس تصمیم درست را بگیرید و یک قطعه چوب مرغوب برای پشت استفاده کنید. تا شب آسوده و راحت سر به بالین بگذارید: زیبایی و کیفیت هر دو باید در کنار هم باشند.
نقل قول: سادگی، کلمه‌ی بسیار مقدسی است، به دست آوردن سادگی سخت‌تر از پیچیدگی است زیرا شما باید به‌سختی کار کنید تا تفکر خود را سامان دهید و آن را ساده نمایید.
نقل قول: کیفیت مهمتر از کمیت است. اداره یک خانه خیلی بهتر از دو خانه خواهد شد.
نقل قول: استیو جابز می‌گوید: ثروتمندترین فرد گورستان بودن برای من مهم نیست، بلکه برای من مهم است که هنگام خواب با خود بگویم من کار خارق العاده ای انجام داده‌ام.
نقل قول: آن‌هایی که به اندازه‌ی کافی دیوانه هستند، باور دارند که می‌توانند جهان را تغییر دهند و آن‌ها همان کسانی هستند که این کار را می‌کنند.
نقل قول: زمان برای شما محدود است، پس وقت خود را برای زندگی دیگران تلف نکنید. با عقاید تعصب آمیز به دام نیافتید. به گونه ای زندگی نکنید که نتیجه ی افکار افراد دیگری باشید. نگذارید سر و صداهای افکار دیگر باعث شود به صدای درونی خود گوش نکنید. از همه مهم‌تر، جرئت آن را داشته باشید که از قلب خود پیروی کنید.
نقل قول: ما دقیقا مشتاق انجام همان کارهایی هستیم که انجام می‌هیم.
نقل قول: نمی توانید آینده را دریابید؛ ولی می توانید گذشته را ببینید، شاید همان اتفاقات گذشته، آینده‌تان را شکل دهند. باید به چیزی باور داشته باشید: سرنوشت، زندگی، اعمال، و یا هر چیز دیگری. همین‌ها هستند که تمام تفاوت‌ها را در زندگی من پدید آورده‌اند.
نقل قول: معیار کیفیت باشید. بعضی ها به محیط هایی که در آ‌ها از فرد انتظار تعالی می رود، عادت ندارند.
نقل قول: هر روز صبح، در ۳۳ سال گذشته به آینه نگاه می کردم و از خودم می پرسیدم: اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد، آیا امروز می خواهم همان کاری را که قرار است انجام دهم، انجام دهم؟ و هرگاه پاسخ این سوال‌ها نه بود، اما من متوجه می‌شدم من نیاز دارم تغییراتی را در جهان ایجاد کنم.
نقل قول: استیو جابز می‌گوید: من معتقدم نیمی از آن‌چه که کارآفرینان موفق را از کارآفرینان غیرموفق جدا می‌کند، پشتکار است.
نقل قول: اپل چیست؟ اپل برای افرادی است که خارج از جعبه فکر می‌کنند، مردمی که می‌خواهند از رایانه استفاده کنند و به کمک آن جهان را تغییر دهند. چیزهایی را ایجاد کنند که متفاوت است و برای انجام یک کار ساخته نشده است.
نقل قول: لازم نیست اشیا دنیا را تغییر دهند تا مهم محسوب شوند.
نقل قول: تکنولوژی هیچ چیز نیست، آن‌چه که مهم است، این است که شما ایمان داشته باشید که مردم اساسا خوب و هوشمند هستند. اگر شما ابزاری به آن‌ها بدهید آن‌ها کارهای فوق‌العاده با آن انجام خواهند داد.
نقل قول: من بیشتر جذب کارهایی شده ام که حال و هوای انقلابی داشتند. دلیلش را نمی‌دانم! شاید چون این کارها سخت‌تر هستند، از نظر احساسی بسیار اضطراب آورند و در حین انجام آن معمولا وارد دوره ای می‌شوید که همه اطرافیان معتقدند شما شکست خورده‌اید.
نقل قول: سود واقعی، این بود که من به اپل برنگشتم تا فرصتی به دست بیاورم . من درکل عمربسیار خوش شانس بوده ام و این هم یکی از آن شانس های زندگی من است. وقتی ۲۵ ساله بودم ثروت خالص من حدود ۱۰۰ میلیون دلار بود. تصمیم گرفتم اجازه ندهم این سرمایه زندگی ام را تباه کند. به هیچ وجه نمی توانستم همه این پول را خرج کنم و به نظر من ثروت چیزی نیست که بتواند ارزش نبوغ انسان را مشخص کند.
نقل قول: مدل کسب و کار من گروه Beatles است. آنها چهار پسر بودند که گرایش‌های منفی یکدیگر را کنترل می‌کردند؛ آنها یکدیگر را متعادل می‌ساختند و کلیت برای آن‌ها بزرگ‌تر از مجموع بخش‌ها بود.
نقل قول: به یاد آوردن روزی را که قرار بر این است بمیرم، بهترین راه برای جلوگیری از ترس از دست دادن می‌دانم. شما در حال حاضر هم عادی هستید، پس هیچ دلیلی برای دنبال نکردن رویاهای قلبی خود ندارید. از نظر استیو جابز هر روز صبح باید فکر کنی شاید روز آخر زندگی توست و براساس آن چیزهایی را که می‌خواهی انجام دهی پیدا می‌کنی.
نقل قول: اخراج شدن از اپل بهترین اتفاقی بود که تاکنون افتاده بود، سنگینی موفقیت با سبکی یک شروع جدید جایگزین شده بود. این اتفاق به من (استیو جابز) کمک کرد تا برای ورود به یکی از خلاقانه‌ترین دوران زندگیم وارد شوم.

چاپ این مطلب

ترفندی برای شناختن یک اتاق پرو ناامن
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۴، ۰۷:۲۵ صبح - انجمن: هک و امنیت - بدون پاسخ

[تصویر:  prov1.jpg]

این روزها ممکن است حتی به چشمان خودتان هم اعتماد نکنید و قبل از اینکه درون اتاق پرو رفته و سریعا لباسهای خود را در آورده و درگیر این موضوع شوید که چقدر چاق و بد تیپ شده اید و تصوراتی از این قبیل ، اول مطمئن شوید که کسی تمام مدت شما را نگاه نمیکند یا خیلی بدتر اینکه از شما فیلم نمی گیرد. برای این کار باید اینه را تست کنید . خیلی ساده است فقط کافی است انگشت خود را روی آینه قرار داده. اگر بین انگشت شما و تصویر آن یک فاصله ای باشد، این آینه واقعی است. اگر انگشت شما به تصویرش چسبیده باشد، این آینه دو طرفه است و فردی دارد شما را  می بیند.

مثل شکل پایین :

[تصویر:  prov2.jpg]

در ضمن تمامی اتاق پرو را با یک نگاه موشکافه نگاه کنید که چیز مشکوکی شبیه دوربین مدار بسته نباشد.

چاپ این مطلب

آموزش از بین بردن خط های افتاده روی صفحه گوشی موبایل
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۴، ۰۷:۱۷ صبح - انجمن: موبایل و تبلت - بدون پاسخ

[تصویر:  khahsgirimobail.jpg]

خط و خشهایی که روی نمایشگر گوشی موبایل شما می افتاد نه تنها از زیبایی موبایل می کاهد بلکه قدرت دید صحیح شما را نیز کاهش می دهد. اگر نداشتن خط و خش را به داشتن پوشش ضد چربی و اثر انگشت ترجیح می‌دهید، این کار را انجام بدهید .

برای شروع به یک محلول پولیش مناسب نیاز دارید. مطلب ما در مورد صفحه نمایش‌هایی با پوشش شیشه‌ای است.پیش از دست به‌کار شدن، مشخصات کارخانه‌ای صفحه نمایش تلفن همراه یا گجت‌تان را بررسی و اطمینان حاصل کنید که صفحه نمایش آن از جنس پلاستیک نیست، زیرا براثر آغشته شدن به محلول‌های شیمیایی مانند محلول پولیش‌کننده، به‌طور قطع بشدت آسیب می‌بیند. ما برای این کار یک محلول پولیش‌کننده قوی مانند اکسید سریوم را توصیه می‌کنیم که به‌صورت پودر است و برای مصرف، باید آن را در آب مقطر حل کنید.البته شاید بتوانید محلول آماده آن را نیز از فروشگاه‌های مواد شیمیایی تهیه کنید. شما به چند تکه پارچه بدون پرز مثل پارچه‌های جیر تمیزکننده عینک نیاز دارید.با استفاده از نوار چسب‌های کاغذی، اطراف ناحیه‌ای که قصد پولیش زدن آن را دارید؛ تمام جاهایی از تلفن همراه را که ممکن است محلول از آنجا‌ها به داخل دستگاه شما نفوذ کند، بخوبی بپوشانید و مراقب ریخته شدن و استفاده بیش از حد محلول باشید. بخصوص برای این‌که محلول به اطراف دکمه‌ها، بلندگو، سوکت شارژ، مینی و میکرو یو اس بی، خروجی تصویری تلویزیون یا مینی HDMI، میکروفن و فیش هدست تلفن همراه نفوذ نکند، دقت ویژه‌ای داشته باشید.

یک قطره از محلول پولیش را روی پارچه ریخته، محکم و به صورت دایره وار روی خط و خش مورد نظر بمالید تا محلول روی پارچه خشک شود. با یک تکه پارچه تمیز دیگر محلول پولیش باقیمانده روی شیشه صفحه نمایش را پاک کنید.بررسی کنید اثری از خط و خش روی سطح صفحه نمایش گجت‌تان نمانده باشد. اگر اثری از خراش قبلی باقی بود، این کار را تکرار کنید.گاهی اوقات ممکن است یک ساعت طول بکشد تا بتوانید یک خراش روی صفحه نمایش مثلا آیفون ۴S را از بین ببرید. برای خط و خش‌های بزرگ مراحل یک و دو را دوباره تکرار کنید.

وقتی خط و خش کاملا از بین رفت، بقیه قسمت‌های تلفن همراهتان را مورد توجه قرار دهید. یک پولیش سریع بقیه قسمت‌های صفحه نمایش کارش را کامل می‌کند. با این‌که ممکن است با انجام این کار پوشش ضد اثر انگشت و چربی سطح صفحه نمایش از بین برود، اما می‌توان این را به داشتن خط و خش روی صفحه نمایش ترجیح داد.نوار چسب‌هایی را که قسمت‌های دیگر صفحه نمایش گوشی را با آنها پوشانده‌اید از روی صفحه گوشی بردارید، اما به پوشش نوار چسب دکمه‌ها و درگاه‌های اتصال دست نزنید.کمی از مایع را به پارچه بدون پرز زده و با همان روش حرکت چرخشی که گفته شد بقیه صفحه نمایش را پولیش بزنید. کار روی این قسمت‌ها را نیز در چند دقیقه به پایان برسانید و در این مراحل بیشتر روی رفع خط و خش‌های کوچکی که باقی مانده تمرکز داشته باشید.یک قطعه پارچه تمیز دیگر بردارید و باقیمانده محلول اکسید سریوم را از روی صفحه نمایش گوشی پاک کنید.یک تکه پارچه میکروفایبر مخصوص تمیز کردن LCD‌‌/‌‌LED را با کمی آب مرطوب کرده و مرحله آخر تمیز کردن صفحه نمایش گوشی را با آن انجام دهید. حال باید صفحه نمایش گوشی شما مثل روز اولی که آن را خریدید، نو و براق به نظر برسد.

چاپ این مطلب

ترفند برگشتن به گروهی که از آن در تلگرام لفت داده اید
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۴، ۰۷:۱۲ صبح - انجمن: تلگرام - بدون پاسخ

اگر از گروهی در تلگرام حذف شده اید یا اینکه خود لفت داده اید یعنی گروه را به هر دلیلی ترک کرده اید ترفندی برای بازگشتن شما وجود دارد که آن را در این پست آموزش می دهیم :
شاید دوست داشته باشید به گروهی که لفت دادید برگردید اما…
همونطور که میدونید افرادی که از گروه لفت میدن رو نمیشه دوباره اد کرد، چون کسی که لفت داده حتما از گروه خوشش نیومده یا به هر دلیلی لفت داده، تلگرام این قانون رو گزاشته تا کسی که لفت میده رو نتونید دوباره اد کنید.
توجه: فقط در صورتی که از نسخه وب لفت بدید از گروهی میتونید دوباره برگردید تو گروه.(یعنی اگه با موبایل یا کامپیوتر لفت بدید از گروهی نمیتونید از نسخه وب برگردید تو گروه.)
۱- به آدرس زیر برید و تو حساب خودتون لاگین بشید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۲- گروهی که میخواید ازش لفت بدید رو پیدا کنید و روی اسم گروه در بالا کلیک کنید.
۳- صفحه ای باز میشه، کنار یوزر شما گزینه Leave هست که با زدن اون میتونید گروه رو ترک کنید.
۴- و حالا برای بازگشت به گروه، همون مراحل رو طی میکنید و این بار گزینه Return to group رو بزنید.

موفق باشید

چاپ این مطلب

سیستم‌عامل سریع Slax روی فلش مموری شما
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۴، ۰۷:۰۴ صبح - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - بدون پاسخ

[تصویر:  ss1th.png]

مسلما شما نیز تا به‌حال با مشکلاتی مانند قفل شدن سیستم، عدم بالا آمدن سیستم‌عامل و سایر موارد این‌چنینی روبرو شده‌اید که این مشکلات درنوع خود می‌توانند بسیار آزار دهنده باشند زیرا برای نمونه ممکن است به یک فایل بر روی هارددیسک سیستم‌ خود نیاز داشته باشید و با بالا نیامدن سیستم‌عامل، خطر از دست دادن آن فایل را نیز تجربه کنید ولی با نرم‌افزاری که امروز به شما معرفی خواهد شد می‌توانید استفاده از یک سیستم‌عامل سریع و کم‌حجم را بر روی یک فلش دیسک، تجربه کنید.

این سیستم‌عامل که Slax نام دارد، در حقیقت یک نسخه بسیار کم‌حجم و قابل حمل از سیستم‌عامل محبوب لینوکس است که برای استفاده در فلش‌دیسک‌ها طراحی و بهینه‌سازی شده است. با داشتن این نرم‌افزار و کپی کردن آن بر روی یک فلش دیسک یک گیگابایتی یا حجیم‌تر، می‌توانید در هنگام متصل کردن فلش یواس‌بی خود و روشن کردن دستگاه، گزینه Boot from Flash USB را انتخاب کنید و به‌سادگی با بالا آمدن این سیستم‌عامل بسیار سریع روبرو شوید. با کمک Slax می‌توانید دسترسی کامل به هارددیسک سیستم خود داشته باشید و حتی نرم‌افزارهایی را نیز بر روی آن نصب کنید که البته این نرم‌افزارها بر روی حافظه فلش شما خواهند نشست که این امر به‌صورت مستقیم به حجم فلش‌دیسک شما بستگی دارد.

[تصویر:  ss2th.png]
[تصویر:  ss3th.jpg]

با کمک Slax می‌توانید به سادگی در وب گردش کنید و کارهای عمومی خود را انجام دهید ولی توقع انجام کارهای سنگینی مانند بازی‌های کامپیوتری را نمی‌توان از این سیستم‌عامل 210 مگابایتی همراه داشت.

برای دانلود نسخه تجاری Slax می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

کم شدن ناگهانی بازدید سایت به ده دلیل جدید گوگل
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۴، ۰۶:۵۶ صبح - انجمن: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی - بدون پاسخ

رتبه ی سایت شما یک شبه کم شده و بازدیدهای خود را از دست داده اید؟ این به دلیل سخت گیری های جدید گوگل می باشد و به یکی از ده دلیل زیر این مشکل برای شما ایجاد شده است.

جریمه شدن سایت شما به علت استفاده از تکنیک های سئو کلاه سیاه
در صورتی که برای افزایش رتبه سایت خود در موتور جستجوگر گوگل و افزایش تعداد کاربرانی که از این طریق می توانید برای سایت خود کسب کنید از تکنیک های سئو کلاه سیاه ( Black hat SEO ) مانند افزایش تعداد صفحات سایت خود با استفاده از اسکریپت های مخصوص ، افزایش غیر واقعی CTR ، افزایش تعداد کلمات کلیدی مرتبط و … استفاده می کنید گوگل به راحتی این تکنیک ها را می شناسد و ممکن است خیلی زود سایت شما را جریمه کند و به طور کل سایت شما به کاهش رتبه چشم گیری محکوم شود.

پایان ماه عسل سایت شما در گوگل
با بررسی آمار و ارقام بسیاری از سایت و وبلاگ ها و بر اساس گفته بسیاری از مهندسین بخش جستجوی گوگل بسیاری از سایت ها بعد از اینکه به پایگاه داده های گوگل راه پیدا می کنند گوگل در رتبه بندی صفحات وب به آن ها امتیازهای مثبت ویژه ای می دهد که این امر کاملاً طبیعی است چون گوگل نیز مانند اکثر کاربران اینترنتی دنبال جدیدترین ها است که در عنوان این بخش از کلمه ماه عسل برای این دوره استفاده شده است. البته اکثر سایت ها بعد از این دوره در صورتی که بهینه سازی نشوند و از طرف کاربران نیز زیاد مورد توجه قرار نگیرند در رتبه بندی های بعدی گوگل رتبه های واقعی تری به آن ها داده می شود که این امر شاید باعث کاهش رتبه سایت شما شده است.

رقص های گوگل و جابجا شدن نتایج جستجو ها
در بعضی از اوقات و برای بعضی از کلمات کلیدی ممکن است متوجه شده باشید که سایت شما مثلاً از رتبه اول نمایش داده شده در نتایج جستجو به رتبه ۵ نزول کرده است و دیگر سایت ها جای شما را گرفته باشند. در اینصورت خیلی ناراحت نشوید چون گوگل در حقیقت دارد با این کار خود ( رقص نتایج نمایش داده شده ) بهترین حالت ممکن برای رتبه بندی سایت ها را امتحان می کند و در صورتی که بازهم کاربران بر روی صفحات موجود در سایت شما کلیک کنند در نتایجی که گوگل در آن ها رقصیده است به زودی شما دوباره به رتبه اول برای آن کلمه کلیدی باز می گردید و اینبار جایگاه مستحکم تری را برای سایت خود در نتایج جستجوی آن کلمه کلیدی به دست آورده اید.

گوگل از الگوریتم جدیدی با نام گوگل پاندا برای تشخیص ارزش و تازگی محتویات صفحات سایت شما استفاده می کند که اخیراً وقتی از مت کات رئیس بخش مبارزه با اسپم موتور جستجوگر گوگل در توییتر سوال پرسیده شد که آیا گوگل پاندا هم اکنون صفحات فارسی زبان را نیز می تواند آنالیز کند جواب دادند  بله پس اگر از نوشته های سایت ها و وبلاگ های دیگر در بروزرسانی سایت خود استفاده می کنید و اخیراً کاهشی را در تعداد بازدید کنندگانی که گوگل به سایت شما می فرستد احساس کرده اید پس باید بگوییم که گوگل پاندا متاسفانه سایت شما را به عنوان یک سایت کپی بردار شناسایی کرده است به همین خاطر نیز رتبه بسیاری از صفحات سایت شما در بعضی از جستجوهای پر استفاده از مثلاً رتبه ۳ یا ۴ صفحه اول نتایج به صفحه ۱۰ یا ۱۱ انتقال پیدا کرده است ! بله ، گوگل خوشبختانه در این مورد جدیداً خیلی سخت گیرتر شده است و حتی اگر شما گزارش کپی برداری از روی سایت خود را به آن بدهید در کمتر از ۲۴ ساعت رسیدگی می کند.

الگوریتم های رتبه بندی در گوگل در حال تغییر هستند
یکی دیگر از مواردی که ممکن است باعث کاهش رتبه سایت شما در موتور جستجوگر گوگل شود این مسئله است که الگوریتم های رتبه بندی به صفحات وب و تشخیص مرتبط بودن آن ها با کلماتی که کاربران در این موتور جستجوگر جستجو می کنند تقریباً می توان گفت به صورت هفته ای در حال بروزرسانی است پس ممکن است در بعضی از بروزرسانی ها سایت شما به دلیل رعایت نکردن نکات خاصی در مورد طراحی استاندارد و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر امتیازهای منفی دریافت کند و این امر باعث کاهش رتبه سایت شما در بعضی از جستجو ها و حتی به صورت کلی شود.همچنین در بعضی از موارد ممکن است سایت ها و وبلاگ هایی که به شما لینک داده اند در این بروزرسانی های الگوریتم رتبه بندی گوگل ، کاهش رتبه پیدا کنند که این نیز باعث کاهش رتب سایت شما در SERP یا صفحات اولیه نتایج جستجوی گوگل می شود.

مشکل هاست و سرورهای سایت شما

اگر از هاست های بی کیفیت و با سرورهای ضعیف استفاده می کنید ممکن است سایت شما در بسیاری از روزها برای بازدید کنندگان به دلیل مشکلات سرور سایت شما غیر قابل دسترس ( Down ) باشد و در صورتی که گوگل متوجه شود با گذشت چند روز مشکلات خرابی سایت شما رفع نشده است به سرعت امتیاز های منفی به سایت شما می دهد که این باعث می شود در رتبه بندی های بعدی سایت شما کاهش رتبه پیدا کند.

وجود کدهای مخرب در صفحات سایت شما
بسیاری از خوانندگان ما که درخواست سئو برای سایت خود را ارسال کرده بودند در نامه هایی که ارسال کرده بودند به نکاتی مانند کاهش رتبه بعد از هک شدن سایت آن ها و … اشاره کرده بودند و در بیشتر این موارد چیزی که بعد از آنالیز صفحات موجود در سایت آن ها متوجه شدیم این بود که هکر یا برنامه مخربی که سایت آن ها را هک کرده بوده است در بعضی از صفحات به کد قالب سایت مربوطه چند خط کد مخرب که معمولاً برای سرقت اطلاعات شخصی افراد و یا لینک دادن به سایت خاصی است اضافه شده بود.یکی از مهمترین دلایل کاهش رتبه سایت شما نیز در موتور جستجوگر گوگل می تواند وجود همین کدهای مخرب در صفحات سایت شما باشد که گوگل در صورت متوجه شدن آن توسط ربات های خود یا به صورت کلی سایت شما را در صورت تعمیر نکردن آن توسط شما از نتایج جستجو پاک می کند و یا در ابتدای تشخیص این مسئله در پایین نتایج جستجویی که مرتبط با سایت شما است از عباراتی مانند “این صفحه ممکن است به سیستم شما صدمه بزند” را نمایش می دهد تا به کاربران اینترنتی نیز این مسئله را خبر رسانی کند و معمولاً کاربران با دیدن این عبارات در پایین نتایج مرتبط با سایت شما بر روی لینک های سایت شما کمتر کلیک می کنند و خود این مسئله باعث کاهش درصد CTR ( تعداد نمایش صفحات سایت شما در نتایج جستجو به تعداد کاربرانی که از این طریق به سایت شما وارد شده اند ) سایت شما در موتور جستجوگر گوگل می شود که یکی از پیامدهای این موضوع کاهش کلی رتبه سایت شما است.

وجود لینک های شکسته در سایت شما
یکی دیگر از دلایل از دست دادن رتبه سایت یا وبلاگ در موتور های جستجوگر وجود لینک های شکسته ( خراب ) در سایت شما است. گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر همانطور که می دانید از ربات های خود برای دنبال کردن لینک های موجود در صفحات وب و ثبت محتوای آن ها استفاده می کنند و در صورتی که این ربات ها در سایت شما با لینک های روبرو شوند که خراب باشند و با رفتن به صفحه مقصد خطای ۴۰۴ ( وجود نداشتن صفحه مقصد ) این عامل نیز یک امتیاز منفی بزرگ برای سایت شما می شود.

وجود محتوای تکراری در صفحات سایت ( Duplicate Content )
همانطور که در دلیل دوم که مرتبط با گوگل پاندا بود گفتیم وجود محتوای تکراری در سایت شما می تواند باعث کاهش رتبه سایت شما شود همچنین وجود نوشته ها و دیگر محتوایی که در صفحات سایت شما نیز تکرار شده اند بعضی اوقات می تواند باعث کاهش رتبه سایت شما شود. در بیشتر مواقع خود گوگل توانایی تشخیص صفحه اصلی که محتوای مربوطه در سایت شما در آن وجود دارد را دارا می باشد اما در بعضی از موارد صفحه هایی را به عنوان صفحه مقصد به کاربران وب نمایش می دهد که در حقیقت خلاصه ای از نوشته های شما در آن قرار دارد و صفحه اصلی آدرس دیگری دارد. برای جلوگیری از این محتوای تکراری در سایت خود سعی کنید از محتوای موجود در صفحات سایت خود کمتر در دیگر صفحه های سایت خود استفاده کنید همچنین اگر در مواردی اینکار الزامی بود حتماً لینک صفحه اصلی مرتبط با محتوا را در پایین یا بالای نوشته های مربوطه و یا دیگر محتویات قرار دهید.

مشکلات موجود در فایل Robot.txt
از فایل Robot.txt می توانید برای راهنمایی ربات های موتورهای جستجوگر و دیگر ربات ها استفاده کنید و اگر می خواهید دسترسی آن ها را به بعضی از صفحات محدود کنید بهترین راه حل استفاده از همین فایل در شاخه اصلی سایت خود ( مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) است. اما در بعضی از موارد به دلیل دقت نکردن وبمسترها محتویاتی در این فایل قرار می گیرد که ممکن است موتورهای جستجوگر را از دسترسی به قسمت زیادی از سایت مربوطه منع کنند. پس در هنگامی که متوجه کاهش رتبه سایت خود شدید حتماً سری به این فایل بزنید تا متوجه شوید توسط شما و یا دیگر اسکریپت های که از آن ها استفاده می کنید در هاست خود تغییرات مضری در این فایل ایجاد نشده باشد.

چاپ این مطلب

دلیل افت شدید رتبه سایت ها در نتایج جستجوی گوگل
ارسال کننده: saberi - ۹۴/۷/۲۴، ۰۶:۴۸ صبح - انجمن: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی - پاسخ (1)

امروز می خواهیم با موضوعی که شاید خیلی از شماها با اون دست و پنجه نرم می کنید با شما صحبت کنیم.امروز راجع به موضوعی که باعث شده خیلی از وبمستر ها به دغدغه بیفتند و مشکلاتی براشون به وجود بیاد.
خیلی از نتایج گوگل در این روز ها باعث نگرانی آنها شده و خیلی از سایت هایی که در صفحات اول گوگل و حتی لینک های اول گوگل دیده می شدند این روز ها حتی توی 4 یا 5 صفحه اول هم دیده نمیشن و ممکنه سایت اونها بعضا در نتایج و صفحات بیستم یا سی ام قرار میگیره .خیلی از دوستان میگن ایندکس ها شون حذف شده ، بازدیدکننده هاشون اومده پایین.وبمستری بودند که در روز حداقل 7 یا 8 هزار بازدید داشتند اما حالا حداکثر 700 یا 800 تا بازدید در روز دارند.همه سوالشون این بود که این دلیلش چی هست و به چه دلیلی سایتشون در گوگل افت کرده.خیلی از دوستان دلیل رو مرغ مگس خوار میدونستند .خیلی از دوستان دلیل رو مطالب کپی پیست میدونستند و در انجمن های بسیاری مانند پرشین تولز یا شاپ کیپر که بحث شده بود این موارد رو گفته بودند .بله درسته مرغ مگس خوار هم در این مورد خیلی تاثیر داشته . مرغ مگس خوار اومده و خیلی از مطالب و صفحاتی رو که غیر مفید و بی ارزش بودند از نتایج حذف میکنه.خوب شاید بپرسید چرا حالا مرغ مگس خوار داره روی وب فارسی اثر میزاره؟همونطور که همه شما میدونید گوگل وقتی یک الگوریتم بزرگ رو ارائه میکنه (مثل پنگوئن ، پاندا و مرغ مگس خوار) ابتدا سعی میکنه اونو در محیط محدودتری مثل کشور خودش (آمریکا) و کشور های اروپایی و یا زبان های خاصی مثل انگلیسی اجرا میکنه و بعد اون رو به تمام وب سایت ها تعمیم میده.
در این مطلب به شما خواهیم گفت که چه کسانی با الگوریتم مرغ مگس خوار مشکل پیدا خواهند کرد.لطفا ادامه مطلب را بخوانید ...

الگوریتم مرغ مگس خوار حدود دو یا سه ماه پیش توسط گوگل ارائه شد.اما چرا نتایج اون رو امروزه ما در وب فارسی می بینیم؟ اگر به صورت انگلیسی در گوگل جستجو کنید تاثیر این الگوریتم رو بر روی وب ها انگلیسی نمیبینید دلیلش هم این هست که وب سایت های انگلیسی زبان حدود 3 ماه پیش این مشکل رو داشتند.البته همه این مشکل رو نداشتند.
در حال حاضر مرغ مگس خوار و توابع زیرین آن (چون خیلی از الگوریتم های گوگل توبع زیرین و توابع وابسته دارند)به ایران هم رسید و تاثیراتی بر روی وب فارسی گذاشته است . تاثیراتی مثل حذف ایندکس بعضی از مطالب سایت ها. ممکنه سایتی قبلا حدود 40 هزار تا ایندکس داشته باشه حالا این رسیده باشه به مثلا 2 هزار تا و افت شدید و کاهش مطالب ایندکس شده داشته باشه.و یا سایتی قبلا در نتایج صفحه اول یا حتی نتایج اول بود حالا به صفحات خیلی بالاتر مثلا به صفحات دهم یه نهم منتقل شده باشه.چیزی که مورد انتظار خیلی از وبمستر ها نبوده است.

ببینید مرغ مگس خوار خیلی به غنی بودن مطالب شما حساسیت داره .منظور از غنی بودن کپی یا اختصاصی بودن مطلب نیست.

بعضی از دوستان مطالب را کپی پیست میکنند و بعضی دیگر مطالب رو ویرایش کرده و به قول خودشون مطالب رو نیمه اختصاصی میکنند ما چیزی به عنوان نیمه اختصاصی نداریم ،گوگل کپی پیست یا نیمه اختصاصی سرش نمیشه. توجه کنید که گوگل تنها یک موتور جستجو نیست و تیم بزرگ انسانی نیز در پشت صحنه فعالیت میکنه (منظور ما تیم بزرگ آقای مت کاتز که مدیر اسپم شرکت گوگل میباشد ، است)
مرغ مگس خوار امده ایندکس های قبلی سایت ها رو داره "ریلیز" میکنه.اگه یادتون باشه قبلا وقتی کلمه را در گوگل جستجو میکردیم و صفحات نتایج رو پیمایش میکردیم تا صفحات خیلی بالاتر مثلا تا صفحات 90 و 100 رو هم میتونستیم ببینیم و در حال حاضر اگه دقت کرده باشید به ازای بعضی از کلمات کلیدی که وارد میکنید بسته به ضریب نفوذ و معروف بودن این کلمات کلیدی صفحات قابل پیمایش خیلی کم شده مثلا شاید شما تا صفحه 15 یا بیستم بتونید next داشته باشید و جلو برید و بیش ازون دیگه گوگل جلو نمیره این نشون میده که تعداد زیادی از ایندکس ها از گوگل پاک شدند.خوب دلیل حذف شدن ایندکس این لینک ها اینه که این صفحات دیگه از نظر گوگل معتبر نبودند.

لینک های غیر مفید
تقریبا در سال 2005 یا 2006 الگوریتمی برای شناسایی لینک های غیر مفید توسط گوگل ارائه شد حال این الگوریتم نیز در مرغ مگس خوار مورد استفاده قرار گرفته و لینک ها "ریلیز" بیشتری میشن.همون طور که میدونید گوگل برای ایندکس کردن لینک ها مراحل مختلفی داره . اگر مطالب شما سریع ایندکس میشه همونطور سریع هم میتونه از ایندکس گوگل حذف بشه.ایندکس شدن هم سطح های مختلفی دارند مثلا در سطح های اولیه ایندکس خیلی ضعیف تر صورت میگیره و ممکنه زود هم این ایندکس پاک بشه.
اما اگر ایندکس شما فوق العاده قوی باشه یا لینک شما قوی باشه و دارای سطح بالایی باشد مثلا اگه خود مردم در شبکه های اجتماعی لینک شما رو به اشتراک بگذارند یا به صورت اورگانیک اونو لینک کنند و بیشتر در شبکه های اجتماعی راجع به اون بحث بشه و یا بازدید بیشتری از شبکه های اجتماعی داشته باشه خوب صد در صد اون لینک و مطلب دارای ارزش خیلی بیشتری هست.
پس اگر لینک یا مطلب شما دارای سطح بالا و غنی باشد نه مرغ مگس خوار و نه هیچ الگوریتم دیگری با آن مشکل نداشته و آن را حذف نخواهد کرد.

نتیجه میگیریم که ایندکس ها سطح های مختلفی دارند و به صورت عامیانه به آنها نگاه نکنید و سعی کنید مطالب غنی تولید کنید تا مطالب شما در سطح های بالاتر ایندکس شود.

شما وقتی مطلبی را در وب خود منتشر میکنید حالا یا کپی ، نیمه اختصاصی یا اصلا اختصاصی  ببینید این مطلب اصلا بازدیدکننده داره ایا بازدید کننده اصلا وقت میگذارد تا مطالب شما را کامل بخواند.مثلا بسیاری از لینک ها یا مطالب در سایت ها اینطور به چشم میخود : "عکسهای لو رفته از فلان هنرپیشه یا بازیگر" ، "" اصلا این مطلب چقدر و تا کی بازدید کننده رو به سمت خودش میکشه.متاسفانه بسیاری از وب مستر ها هنوز نمیدانند چطور مطالب غنی تولید کنند.سعی کنید مطالب خیلی غنی و جذاب بنویسید تا بازدید کننده وقت بزاره و بخونه.آیا اصلا مطالب شما برای کسی جذاب هست؟

در الگوریتم جدید گوگل میزان حضور بازدید کننده در سایت نیز با ارزش است و باعث بالا رفتن رتبه سایت می شود.

این خواندن مطالب و به اشتراک گزاری های مطالب توسط بازدیدکننده در شبکه های اجتماعی باعث بالا رفتن رتبه سایت شما می شود.بر روی گوگل پلاس هم تجدید نظر بکنید که بسیار برای شما مفید و موثرتر شده.

لطفا از پاپ آپ ها استفاده نکنید
اگر فکر میکنید گوگل متوجه استفاده شما از پا آپ ها نمیشه سخت در اشتباهید.از پاپ آپ ها استفاده نکنید که به شدت رتبه سایتتون رو پایین میاره . اکثر پاپ آپ هایی که استفاده میکنید Bounce Rate بالایی دارند چون اکثر پاپ آپ ها بدون اینکه لحظه زیادی دیده شوند یا کاربر در اینگونه صفحات کلیک کند و پیمایش کند توسط خود کاربر بسته می شوند و این برای گوگل به این معنی است که شما اشتباهی به این صفحه اومدین و از این صفحه خوشتون نیومده و بدون اینکه مطالب این صفحه رو بخونید یا در این صفحه کلیک کنید این صفحه رو بستید.این تاثیر منفی برای سایت داره و باعث می شود تا گوگل دیگر در نتایج خود این صفحات را نشان ندهند و رتبه سایت کاهش می یابد.آیا فقط تعداد رقمی بازدید کنندگان برای شما مهم است یا رنک شما در نتایج جستجوی گوگل.

لینک دونی یا لینک باکس ها
لینک دونی ها یا لینک باکس ها که هم اکنون در وب های فارسی زبان بسیار می بینید حدودا در سال 2000 تا 2002 در سایت های دیگر انگلیسی زبان و سایت های خارجی مد شده بود.که توسط الگوریتم های گوگل نیز شناسایی شده.لینک دونی ها ، لینک باکس ها یا مزارع لینک دیگر در وب سایت های انگلیسی زبان دیده نمیشوند و به طور کل از بین رفته اند.چرا ما ایرانی ها همیشه عادت داریم قدیمی فکر کنیم و حدود ده سالی عقب باشیم . وقتی گوگل داره سخت میگره شما هم از بین ببریدشون.در غیر اینصورت سایت شما از بین خواهد رفت و رشد نخواهد کرد.

موضوع سایت خود را مدیریت کنید
حتی سایت های تفریحی هم باید بخش بندی شده و مدیریت موضوع سایت داشته باشند و نباید در هر موضوعی مطلب بنویسید.در بسیاری از وبلاگ ها و وب سایت ها دیده شده که یک روز مطلب در مورد مد و زیبایی می نویسند یک مطلب اس ام اس و جوک میزارن و یکروز مطلب مثلا دانلود فلان نرم افزار میزارن.تکلیف خودتون رو با سایتتون مشخص کنید که سایت شما در چه موضوعی فعالیت می کند.اصلا هدف شما از مطلب گذاشتن چیست که اینگونه مطلب می نویسید؟

از تبلیغات برای ارسال بازدیدکننده استفاده نکنید
شما تبلیغات بسیاری می کنید تا بازدید کننده سایتتون بالا بره هر نوع تبلیغی که برای سایت شما بازدید کننده میفرستد مناسب نیست.وقتی شخصی با تبلیغات از سایت دیگر وارد سایت شما می شودو حتی 30 ثانیه در سایت شما نمی ماند و هیچ کلیکی در صفحه سایت شما نمیکند این یعنی امتیاز منفی برای سایت شما.گوگل به این نتیجه میرسه که شما اتفاقی وارد این صفحه شدید و یا از این صفحه خوشتون نیومده و صفحه رو بستید این بازید کننده نه تنها در رتبه سایت شما تاثیر مثبت میزاره بلکه باعث پایین رفتن رتبه سایت شما میشه.بسیاری با تبلیغ پاپ آپ مثلا در روز 10 هزار بازدید کننده دریافت میکنند که 8 یا 7 هزار تاش همینطوری به فنا میره حالا خودتون ببینید گوگل چقدر برای شما امتیاز منفی در نظر میگیره.

مطالب غنی تولید کنید چرا که این گونه مطالب به مرور زمان باعث بالا رفتن رتبه سایت شما در موتورهای جستجو میشود .
گوگل  موتور جستجوی بسیار هوشمندی می باشد و با فرستادن بازدید کنندگان به منظور بازدید از مطالب سایت شما باعث رشد و پیشرفت و دیده شدن سایت شما خواهد شد البته اگر قوانین گوگل را رعایت کنید.

موفق باشید

چاپ این مطلب