شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,543
» آخرین عضو: makabaka
» موضوعات انجمن: 10,393
» ارسال‌های انجمن: 14,568

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 151 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 151 مهمان
،

آخرین موضوع‌ها
بوم‌گردی؛ سفر به قلب فرهن...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: arvin912
امروز، ۰۳:۰۲ عصر
» پاسخ: 0
» بازدید: 25
ویلا در شمال؛ تجربه لوکس ...
امروز، ۰۲:۵۹ عصر
» بازدید: 25
کلبه چوبی؛ پناهی گرم در د...
امروز، ۰۲:۵۸ عصر
» بازدید: 23
سفر به ماسال؛ اقامت در وی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۲ عصر
» بازدید: 84
بهترین ویلاهای بابلسر برا...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۱ عصر
» بازدید: 69
سوئیت یا ویلا؟ بهترین گزی...
۰۴/۸/۲۳، ۰۱:۴۰ عصر
» بازدید: 56
آینده‌ای بدون صف؛ وقتی فن...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۱، ۰۱:۲۸ عصر
» بازدید: 71
نقش دستگیره هوشمند در امن...
آخرین ارسال توسط: marjan1999
۰۴/۸/۲۰، ۰۴:۵۵ عصر
» بازدید: 63
آموزش طرز تهیه کیک مرغ با...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۹، ۰۶:۱۲ عصر
» بازدید: 63
ویلا بابلسر؛ ترکیب دریا، ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۵ عصر
» بازدید: 90
ویلا؛ انتخابی برای سبک زن...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۲۱ عصر
» بازدید: 73
اجاره ویلا در رشت؛ تجربه ...
۰۴/۸/۱۶، ۰۲:۱۶ عصر
» بازدید: 75
هوشمند سازی ساختمان در ته...
آخرین ارسال توسط: navidradi
۰۴/۸/۱۴، ۱۰:۳۷ صبح
» پاسخ: 1
» بازدید: 968
زندگی محلی را با بوم‌گردی...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۶ عصر
» بازدید: 85
یک آخر هفته رویایی در ویل...
۰۴/۸/۹، ۰۸:۵۵ عصر
» بازدید: 80

ایران دومین کشور جهان از نظر رشد شاخص‌ های فناوری اطلاعات است
ارسال کننده: saman - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۹:۱۴ عصر - انجمن: اخبار فناوری ایران - بدون پاسخ

بر اساس اعلام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سال گذشته میلادی، ایران بیشترین رشد شاخص‌ های فناوری اطلاعات در آسیا را داشته و دومین کشور از این نظر در دنیا بوده است.

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) از رشد قابل توجه شاخص های توسعه ICT در سال آینده خبر داد و عنوان کرد: بر اساس اعلام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سال گذشته میلادی، ایران بیشترین رشد شاخص‌ های فناوری اطلاعات (ICT) در آسیا را داشته و دومین کشور از این نظر در دنیا بوده است.

در سال گذشته از میان کارمندان خانم یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب شد که خوشبختانه امسال شاهدیم که برگزیدگان خانم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ۷ نفر رسیده که نشان می دهد، وعده و برنامه دولت برای ورود خانم ها و کمک گرفتن از آنها در امور کشور در حال تحقق است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه از نظر شاخص های IDI جمهوری اسلامی ایران شاهد ۴ رتبه رشد بوده است، ادامه داد: این درحالیست که در سال گذشته پوشش شبکه در کشور ۶۲ درصد بوده است که امسال با رشد قابل توجهی که در این حوزه رخ داده است به خصوص با کمک همراه اول و همچنین بخش روستایی، پوشش پهنای باند گسترده شده و انتظار داریم رشد شاخص وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قابل قبول تر از قبل باشد و انشالله تکلیف دولت برای رشد ۳۰ درصد شاخص ها را زودتر محقق کنیم.

مانع تراشی برای رشد خلاقیت جوانان به حاکمیت کشور ضربه می زند
جهرمی بیان کرد: امروز همچنان از ما سوال می شود چرا از کسب و کارهای نوپا حمایت می کنید اینها عامل نفوذ هستند اما باید گفت که لازم است جوانها را برای خودمان حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه با دست روی دست گذاشتن، ابزارهای بین المللی روی کار آمده و حاکمیتمان را در دنیای فناوری اطلاعات از دست خواهیم داد، افزود: ممکن است جوانها از من وزیر گلایه داشته باشند، باید بگذاریم حرف بزنند، تا امید برایشان ایجاد شود و بدانند حرف هایشان شنیده و پیگیری می شود.
جهرمی با تاکید بر اینکه از ظرفیت علما، دانشمندان و متخصصان استفاده کنیم تا با رقم زدن اقتصاد دیجیتال، خودمان سهمی در بازار جهانی داشته باشیم گفت: کسانی که مانع رشد خلاقیت جوانان در حوزه فناوری اطلاعات با هر شیوه ای می شوند، به حاکمیت آینده ایران ضربه می زنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه باید برای مقابله با فساد، اشکالات را از طریق ICT حل کنیم، تصریح کرد: بهره وری در کشور با استفاده از ظرفیت های ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش می یابد. وی با تاکید بر اینکه تمامی شاخص‌ های فناوری اطلاعات و ارتباطات (عمومی و اختصاصی) را توسعه دادیم، یادآور شد: باید آستین همت را بالا زده و با گفتمان و همراهی و استفاده از ظرفیت های خوبی که در کشور داریم، تحول دیجیتال را در دست گیریم. در این زمینه باید قبل از آنکه مستعمره شویم، تلاش کنیم تا سهمی عظیم در بازارهای بین المللی داشته باشیم.

چاپ این مطلب

آیا تلگرام فیلتر می‌ شود؟
ارسال کننده: saman - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۹:۰۴ عصر - انجمن: اخبار فناوری ایران - پاسخ (2)

رییس مرکز ملی فضای مجازی عنوان کرد: اگر به این نتیجه برسیم که لزوم فیلترینگ پیام رسان تلگرام (Telegram) وجود دارد، این کار را انجام می‌ دهیم.

مسوولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره به لزوم جایگزینی پیام‌ رسان‌ های داخلی با خارجی تاکید می‌ کنند که دلیل آن علاوه بر سرعت و کیفیت بیشتر در پیام‌ رسان‌ های بومی، امنیت حاکمیتی و اقتصادی است و البته برای تشویق کاربران ایرانی به استفاده از خدمات داخلی، وعده‌ هایی از جمله خدمات پرداختی و پهنای باند ارزان‌ تر هم داده شده است. از طرفی فضای انحصاری ایجاد شده در تلگرام موجب شده با فیلترینگ این پیام‌ رسان و یا اختلال سراسری هر چند کوتاه، کسب‌ و کارهایی که وابستگی زیادی به آن دارند، دچار مشکل شوند.
از این رو گاهی زمزمه‌ هایی مبنی بر فیلترینگ پیام رسان تلگرام با همین دلایل شنیده می‌ شود اما ظاهرا هنوز تصمیم قطعی درباره آن گرفته نشده است.

در این باره سید ابوالحسن فیروزآبادی، در پاسخ به سوال احتمال رفع فیلتر توییتر (Twitter) گفت: ما دایم فضای مجازی را بررسی می‌ کنیم. درباره توییتر هم بررسی‌ ها در حال انجام است و احتمال اینکه در سال آینده این اتفاق بیفتد، باید بررسی شود.

وی با تاکید بر مضرات فضای انحصاری تلگرام، در پاسخ به اینکه آیا احتمالی مبنی بر لزوم فیلترینگ پیام رسان تلگرام وجود دارد، اظهار کرد: اگر به این نتیجه برسیم که لزوم فیلترینگ پیام رسان تلگرام وجود دارد، این کار را انجام می‌ دهیم و احتمال آن وجود دارد.

رییس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به راهکارهای حمایتی برای فراگیر شدن پیام‌ رسان‌ های داخلی افزود: پیام‌ رسان سکویی برای ارائه سرویس و خدمات به مردم است. پیام‌ رسان‌ های داخلی اگر بخواهند توسط مردم پذیرفته شوند و مورد استفاده قرار گیرند، باید خدمات خوبی ارائه دهند، خدماتشان پایداری داشته باشد و خدمات اضافه‌ تری از آنچه که پیام‌ رسان‌ های خارجی ارائه می‌ دهند را عرضه کنند.

بستر خارجی هر لحظه امکان دارد فیلتر موقت یا دائم شود
فیروزآبادی ادامه داد: البته در این راه خود مردم هم باید بررسی کنند که کسب و کارها و خدمات آموزشی و جدی خود را بر بستر خارجی صورت ندهند. زیرا به هر حال بستر خارجی به دلیل عدم تبعیت از قوانین جمهوری اسلامی هر لحظه امکان دارد که به طور موقت یا دائم فیلتر شود. به همین دلیل توصیه ما این است که مردم و خصوصا پایگاه‌ هایی که کاربر زیادی دارند، حتما در یک پیام‌ رسان ایرانی ارائه خدمت داشته باشند.
وی با بیان اینکه اینترنت اشیا یکی از الزامات آینده بوده و در حال ورود به کشور است، گفت: ما در مرکز ملی فضای مجازی از حدود 24 دستگاه دعوت کردیم و در این رابطه اصول حاکمی را تدوین کردیم که این اصول چارچوبی خواهد شد، برای اینکه توسعه IoT به صورت منظم‌ تر در کشور صورت بگیرد. ما IoT را برای کشور یک فرصت می‌ دانیم و معتقدیم بسیاری از مشکلات از جمله مواردی که در شهرهای بزرگ وجود دارد، مشکلات زیست محیطی، کشاورزی و مدیریت آب و مدیریت مصرف انرژی در کشور از طریق نظام‌ های IoT صورت می‌ گیرد.

نظام اینترنت اشیا حتما باید روی سکوهای ایرانی باشد
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: پیش‌ بینی می‌ شود در آینده هم نظام سلامتی کشورها بر پایه IoT باشد. به همین دلیل ضمن اینکه و قرار شد دولت هم سندی در این زمینه تهیه کند، تشویق می‌ کنیم که IoT در کشور توسعه پیدا کند و از مهم‌ ترین اصول، بحث این است که نظام‌ های IoT در کشور حتما باید روی سکوهای ایرانی باشند که مورد تاکید رییس‌ جمهور هم است.
دولت به هیچ وجه نظر ندارد که در این حوزه تصدی‌ گری کند. قرار ما بر این است که بخش خصوصی و مردم به صورت فعال وارد شوند؛ زیرا حوزه‌ هایی که IoT به آنها وارد می‌ شود، مانند بحث حمل و نقل و انرژی حوزه‌ های مردمی است. در گذشته هم که دولت‌ ها تصدی‌ گر بودند، شاید در این حوزه‌ ها وارد نمی‌ شدند، بنابراین قطعا نظر دولت نیست که مسوولیت بپذیرد اما دولت باید فضایی سالم و رقابتی فراهم کند که این سکوها توسط بخش خصوصی بدون مشکل توسعه یابد.

چاپ این مطلب

عدم همکاری دستگاه های اجرایی چوب لای چرخ دولت الکترونیک می گذارد
ارسال کننده: mitra - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۸:۰۰ عصر - انجمن: اخبار فناوری ایران - بدون پاسخ

وزیر ارتباطات با بیان اینکه دستگاه های اجرایی به بهانه حفظ امنیت اطلاعات، از تبادل اطلاعات با سایر دستگاه ها خودداری می‌ کنند، گفت: فساد اداری بزرگترین موضوع ضد امنیتی کشور است.

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات با انتشار توییتی در شبکه اجتماعی توییتر از دستگاه های اجرایی خواست به دولت الکترونیک تن بدهند و عنوان کرد: تا کی باید تیتر ثابت رسانه ها، افشاگری فساد و پیگیری پرونده مفسدان باشد. وقت آن است که دستگاه های مختلف تن به اجرای دولت الکترونیکی بدهند و به سمت اصلاح برخی فرآیندهای ناسالم دیوان سالاری برویم.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه بخشی از فاسدان، مولود سیستم های اداری فساد پرور هستند تصریح کرد: هرچند استانداردهای معتبری برای حفظ امنیت اطلاعات وجود دارد اما برخی دستگاه ها به بهانه حفظ امنیت اطلاعات، از تبدیل اطلاعات با دیگر دستگاه ها خودداری می کنند. در حالیکه فساد بزرگترین موضوع ضد امنیتی هر کشوری است.

چاپ این مطلب

قوانین جرایم رایانه ای نیازمند اصلاح است
ارسال کننده: mitra - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۷:۵۴ عصر - انجمن: قوانین حقوقی - بدون پاسخ

دادستان کل کشور بر ضرورت بازنگری و اصلاح قوانین مربوط به اینترنت و حوزه سایبری تاکید کرد و گفت: راه ارتکاب جرایم رایانه ای و فضای مجازی باید مسدود شود. حجت الاسلام و المسلمین منتظری صبح امروز در حاشیه بازدید از دادسرای جرایم یارانه ای با اشاره به گسترش روزافزون استفاده از اینترنت و فضای مجازی عنوان کرد: با توجه به گسترش روزانه اینترنت و فضای مجازی شاهد افزایش جرایمی در حوزه سایبری هستیم که بعضا در قانون جرایم رایانه ای احصا نشده است.
منتظری با اشاره کمبود نیرو و امکانات در دستگاه قضایی، تاثیر آن بر حوزه رو به گسترش جرایم رایانه ای و فضای مجازی را کاملا مشهود دانست و اظهار کرد: کمبود نیرو و امکاناتی که در دستگاه قضایی و دادستانی وجود دارد، در دادسرای جرایم یارانه ای هم کاملا مشهود است و به همین دلیل ورودی و خروجی پرونده در این دادسرا با وجود همه تلاشی که همکاران ما انجام می دهند، اصلا متناسب با نیرو و امکانات این مجموعه نیست.

وی با اشاره به اینکه گزارش جامعی از مشکلات و کمبود های این دادسرا تهیه و به ریاست قوه قضاییه هم ارائه خواهد شد، ادامه داد: یکی از مهمترین مشکلات موجود در مواجهه با جرایم فضای مجازی در دسترس نبودن سرورها است، بطوری‌که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد این جرایم در فضایی مانند تلگرام خارج از دسترسی ما برای رسیدگی است و در واقع آزاد گذاشتن چنین فضایی که دارای قابلیت وقوع جرایم متعدد است؛ به بهانه لزوم آزاد بودن فضای مجازی منطقی و قابل قبول نیست.
دادستان کل کشور خواستار تامین امنیت دسترسی به فضای مجازی با نظارت مسئولان امنیتی و اطلاعاتی به منظور کاهش جرایم آن شد و گفت: باید راه ارتکاب جرم در فضای مجازی مسدود شود.

دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی درباره چهارشنبه آخر سال افزود: ما دلمان نمی‌ خواهد شادی مردم در این مراسم با حوادث تلخی همراه شود؛ پس از همه مردم و والدین عزیز می خواهیم که مراقب باشند و از فرزندان خود هم مراقبت کنند تا اتفاق ناگواری رخ ندهد. دستگاه قضایی و ضابطین نیز قطعا با متخلفان در این زمینه برخورد جدی خواهند کرد.

‎دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی در رابطه با طرح اعاده اموال نامشروع گفت: با اصل قضیه مخالفتی نداریم و هرکسی در هر جایگاه و مقامی و هر زمانی اگر پول و مال نامشروعی به دست آورده باشد، به لحاظ موازین شرعی و قانونی حتما باید آن را به بیت‌ المال برگرداند.  هیچ فردی که معتقد به موازین و قوانین است با اصل این قضیه مخالف نیست و بنده نیز مخالف نیستم، منتها با طرحی که در مجلس مطرح است به لحاظ اشکالاتی که در آن دیده‌ ام مخالف هستم آن هم نه با کل طرح بلکه با مواردی که عمدتا به اجرای این طرح بر می‌ گردد.

اگر این طرح با تغییرات مختصر یا بدون تغییرات تبدیل به قانون شود بنده بعنوان فردی که مسئولیتی در اجرای این قانون دارم عنوان می‌ کنم که این قانون غیر قابل اجرا خواهد بود، بنابراین این آمادگی را دارم که در مجلس یا کمیسیون مربوطه که طرح در آن مطرح شده حضور یافته و اشکالات وارده را تبیین نمایم. بنابراین برخی جوسازی نکنند و ما نیز تابع جوسازی‌ ها نیستیم و حرفمان را بر اساس منطق می‌ زنیم و افرادی که منطق‌ پذیر هستند نیز جلسه تشکیل دهند و ما دلایلمان را بیان می‌ کنیم. این طرح با این کیفیت قابلیت اجرا ندارد، مگر اینکه اشکالات آن را برطرف کرده و سپس آن را اجرایی نمایند.

چاپ این مطلب

اینترنت رایگان در اماکن تاریخی اصفهان‌ در نوروز 97
ارسال کننده: mitra - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۷:۴۷ عصر - انجمن: اخبار فناوری ایران - بدون پاسخ

فریدون الله‌ یاری مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان از ارائه اینترنت رایگان در اماکن تاریخی خبر داد و گفت: با توجه به توافق صورت گرفته در برخی اماکن تاریخی کشور و از جمله اصفهان، اینترنت رایگان برای بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با اشاره به توافق اخیر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: اخیرا توافقی بین سازمان میراث فرهنگی و وزارت ارتباطات انجام گرفته که مطابق آن در نوروز ۹۷ اینترنت رایگان در اماکن تاریخی عرضه خواهد شد.

با توجه به اینکه این توافق در سطح ملی و جدیدا صورت گرفته، قطعا در اصفهان نیز اجرا خواهد شد و اکنون در حال پیگیری دستور‌ العمل‌ های این موضوع هستیم و هنوز مشخص نشده در چه مکان‌ هایی ارائه خواهد شد اما امیدواریم با پیگیری‌ هایی که انجام می‌ دهیم این طرح در نوروز ۹۷ اجرا شود. اجرای این طرح نیازمند یک مکانیزم اجرایی است که ما در حال پیگیری آن هستیم و امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.
گفتنی است طی روزهای گذشته مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان از تجهیز چهار نقطه شهر به اینترنت رایگان برای میهمانان و گردشگران نوروزی و شهروندان خبر داده بود . 

عرضه اینترنت رایگان در همه موزه‌ ها و اماکن تاریخی کشور
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

مقابله با ترس مهم‌ترین عامل موفقیت مدیران زن است
ارسال کننده: mitra - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۷:۳۶ عصر - انجمن: پیشرفت فردی و زندگی - بدون پاسخ

آیا می‌دانید چه چیزی شما را از برداشتن گام بعدی در شغل‌تان باز می‌دارد؟ آیا از تغییر کسب‌وکار فعلی و شروع کسب‌وکار جدید خود می‌ترسید؟ در اینجا به عوامل ترسی که کارآفرینان و مدیران اجرایی زن با آن مواجه شده‌اند و از پس آنها برآمده‌اند به‌صورت حالت پرسش و پاسخ می‌پردازیم.

رها شدن از کلیشه‌های ذهنی متداول و غلبه بر ترس باعث ایجاد تغییرات کلیدی در مسیر زندگی برخی از مدیران زن شده است.
جی‌.پی مورگان مدیر و موسس شرکت سرمایه‌گذاری گلدن سیدز حتی در سنین جوانی هم ترس را قابل کنترل می‌دانست. این جوان که از سیاهی نمی‌ترسید موفق شد به‌سرعت توجهات همگان را به‌ خود جلب کند. این شجاعت در کارهای استفانی نیوبای هم دیده می‌شود. استفانی در ارائه خدمات مالی فوق‌العاده است و در حال جذب سرمایه برای مراحل ابتدایی سرمایه‌گذاری با تمرکز بر رهبران زن است تا با این کار تاثیری طولانی‌مدت بر آنها بگذارد و از سویی هم در کار خود به‌عنوان مدیر عامل شرکت کریمسون هگزاگون (شرکت رصد مصرف‌کننده تحت قدرت هوش مصنوعی) به‌موفقیت برسد.
نیکول وی.کرامر: شما در مصاحبه‌ای با بیزژورنال درسال ۲۰۱۵ گفتید که سخت‌ترین قسمت (جداشدن‌ از گلدن سیدز) کشاندن مردم به‌سوی کریمسون هگزاگون بود. این چشم‌انداز از آن زمان به‌بعد چگونه برای شما تغییر کرده است؟
استفانی نیوبای: مدتی طول کشید تا به‌عنوان یک رهبر زن، در یک شرکت تکنولوژی قدرت پیدا کرده و بتوانم اظهار نظر کنم. گلدن سیدز درابتدا بسیار بی‌همتاتر از الان بود، اما اکنون کریمسون هگزاگون پیشرفت زیادی کرده است و بسیار مورد توجه قرار دارد و من هم راه‌هایی را برای ساختن داستان خودم به‌عنوان مدیرعامل کریمسون و زنان رهبر پیدا کردم.
کرامر: غافل‌گیرکننده‌ترین موردی که در تغییر از سوی شرکت سرمایه‌گذاری خود، به نقش مدیرعامل کریمسون هگزاگون با آن مواجه شدید، چه بود؟
نیوبای: بزرگ‌ترین غافلگیری من این بود که تا چه حد حس می‌کردم دلم برای ساختن و راه‌اندازی یک کسب‌وکار تنگ شده است. من عاشق غرق شدن و تمرکز شدید روی یک کار هستم. اگر سرمایه‌گذار باشید، این کار برای شما بسیار سخت می‌شود؛ چراکه باید تمرکز خودتان را بین چندین شرکت‌ مختلف پخش کنید. همچنین حتی در بهترین شرایط هم تنها یک مشاور هستید نه اجراکننده و من بیشتر عاشق نقش اجراکننده هستم.
کرامر: اغلب اوقات، سال‌های حضورتان در وال‌استریت (در دهه ۸۰ و ۹۰) را به‌عنوان زمانی توصیف می‌کنید که زن‌ها تظاهر می‌کردند که زن نیستند و حتی مادر هم نیستند. فکر می‌کنید که مفهوم ترس برای زنان شاغل و حرفه‌ای در صنایع مالی یا سایر صنایع بین آن زمان و اکنون چگونه تغییر کرده است؟ ما چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم تا ترس زنان آینده را کمتر کنیم؟
نیوبای: یکی‌ از دلایلی که من عاشق جوانان هستم این است که آنها بسیار به‌خودشان اعتماد دارند و از آنچه که هستند نمی‌ترسند. ما از صحبت کردن و اظهار عقیده می‌ترسیدیم، چراکه نگران بودیم که مبادا پس‌زده شویم. این امر هنوز هم حل نشده است و می‌توانید آن را در جنبش من‌هم‌همینطور (MeToo#) ببینید. تفاوت حال حاضر با آن زمان این است که اکنون مردان زیادی از ما حمایت می‌کنند و برای حمایت‌ از زنان صحبت می‌کنند و ما به‌تعداد بیشتری‌ از این مردان نیاز داریم. البته همیشه افرادی هم هستند که از مسیر اصلی خارج می‌شوند و زیاده‌روی می‌کنند؛ یا اینکه از این جنبش استفاده نامناسبی دارند. اما بازهم چنین افرادی به این وضعیت و افرادی که از آن سود می برند ضربه نمی‌زنند. 
کرامر: ترس را چگونه تعریف می‌کنید؟
نیوبای: من از شکست می‌ترسم. این ترس هرگز نباید به‌اندازه‌ای باشد که جلوی موفقیت را بگیرد. من اعتقاد دارم تصمیماتی که با ترس گرفته می‌شوند و اقداماتی که با ترس انجام می‌شوند انگیزه را از بین می‌برند و در نهایت هم نادیده گرفته می‌شوند.
کرامر: موفقیت را چگونه تعریف می‌کنید؟
نیوبای: درحال حاضر، موفقیت برای من در مجموع وابسته‌ به کریمسون هگزاگون است. من رهبر این شرکت هستم و باید نتایج موفقیت‌آمیزی برای مشتریان، کارمندان خودمان و سهام‌داران‌ به ارمغان بیاورم. من در تمرکز بر یک چیز در یک زمان، بیشتر روی جوینده تمرکز دارم تا گردآورنده. من به‌عنوان زنی که کودکی ندارد تا زمانی را برای نگه‌داریش اختصاص دهد، کارهای زیادی برای انجام دادن دارم و آنها را بدون مزاحمت انجام می‌دهم و همسر من هم این مسئله را درک می‌کند. هیچ‌چیز مانع رسیدن شرکت کریسمون هگزاگون به موفقیت نیست.
کرامر: شما برای اینکه به‌موفقیت برسید بر چه ترس‌هایی غلبه کردید؟
نیوبای: ترس‌ از اقتدار: به‌عنوان کسی که در یک خانواده‌ی پدرسالار بزرگ شده است، بسیار موفق بودم؛ چراکه از قواعد معینی پیروی می‌کردم. از آنجایی‌که نظم شخصی زیادی داشتم، در همه‌‌ی چالش‌ها خوب بودم: دانشگاه، ورزش، موسیقی، یا هرچیزی که فکرش را بکنید. من اوایل به همه چیز توجه داشتم، اما وقتی قوانین به‌نظرم منطقی نبودند، آنها را نقض کردم. وقتی سیستم ارزشی قبلی را کنار گذاشتم و خودم را در نظر گرفتم، تا یک دهه آشفتگی داشتم. اما اکنون هیچ‌چیزی من را نمی‌ترساند. من هنوز هم به اقتدار و قدرت افراد احترام می‌گذارم، ولی از هیچکس نمی‌ترسم.
کرامر: شما از چه راهبرد خاصی برای غلبه‌ بر این ترس‌ها استفاده کردید؟
نیوبای: تشخیص دادم که همه‌ی ما انسان هستیم و امکان دارد اشتباه کنیم. هیچ‌کس کامل و بی‌عیب و نقص نیست، من هم همین‌طور. من متوجه شدم که قوی‌ترین رهبران دنیا کسانی بودند که نقاط ضعف خود را درک کرده و گام‌های محکمی به‌سوی موفقیت برداشته بودند و شاید دلیل این کار آنها نیز همان نقاط ضعف بود. بنابراین علایق گوناگون من به‌ فعالیت‌های مختلف باعث رشد من درسال‌های متمادی شد. رشد اشخاص تنها با ریاضیات به‌دست نمی‌آید.

همه‌ی ما انسان هستیم و امکان دارد اشتباه کنیم. هیچ‌کس کامل و بی‌عیب و نقص نیست

کرامر: از چه چیزی هیچ‌گاه نترسیدید؟
نیوبای: مشکلات با هراندازه‌ای من را نمی‌ترساند. من مطمئنم که می‌توانم هر مشکلی را حل کنم. شاید این جمله را زیاد شنیده باشید؛ ولی اگر راستش را بخواهید این جمله یکی از ایده‌ها و ارزش‌های اصلی من است. من عاشق مشکلات هستم، چراکه از حل سخت‌ترین مشکلات بیشترین لذت را می‌برم.
کرامر: به زنی که می‌خواهد دنباله‌روی راه شما باشد چه نصیحت‌هایی می‌کنید تا تعداد شرکت‌هایی با سرپرست زن و همچنین شمار کارآفرینان زن افزایش یابد؟
نیوبای: هدف بعدی این است که سرمایه‌ی بیشتری در اختیار زنان قرار بگیرد. خبر خوب این است که امروزه منابع زیاد و گوناگونی از سرمایه‌ برای کارآفرینان زن وجود دارد. این امر باعث می‌شود که تعداد زنان سرمایه‌گذار و سرمایه‌ی مورد نیاز آنها برای مراحل ابتدایی کارشان بیشتر شود. درحال حاضر ما به زنان سرمایه‌گذار بیشتری نیاز داریم، چراکه رویه‌ی فوق بهترین راه برای اطمینان یافتن از این نکته‌ی مهم است که زنان کارآفرین هم می‌توانند به‌طورعادلانه درجمعی‌ از سرمایه‌گذاران اظهار نظر کنند. امیدوارم زنان بیشتری با این تمرکز، سرمایه‌گذاری کنند تا میزان سرمایه‌ی آنها افزایش یابد و این گروه را به سطح سازمانی برساند.
کرامر: آیا شعار یا عبارتی دارید که به شما کمک کند که ناامید نشوید و راه‌تان را ادامه دهید؟
نیوبای: من عاشق مانتراها (نوعی سرود در آیین هندوها) هستم و هر روز به‌دنبال مانترای جدیدی می‌گردم. «وقتی زمین می‌خورم، دوباره بلند می‌شوم. شما نمی‌توانید جلوی من را بگیرید.

چاپ این مطلب

امکان حذف پیام های واتس اپ تا یک ساعت پس از ارسال فراهم شد
ارسال کننده: mitra - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۷:۲۰ عصر - انجمن: واتس اپ - بدون پاسخ

واتس اپ امکانی را فراهم کرده تا کاربران بتوانند پیام‌های ارسال شده به دیگران را تا یک ساعت پس از ارسال، حذف کنند.
پلتفرم پیام‌رسانی واتساپ روش کارکرد قابلیت حذف پیام‌های خود را به طور بی سروصدا تغییر داده است. قابلیت «حذف برای همه» یا delete for everyone که ابتدا در ماه اکتبر در اپلیکیشن واتساپ معرفی شد این امکان را فراهم می‌کرد تا کاربران بتوانند حداکثر هفت دقیقه پس از ارسال پیام‌ها، نسبت به حذف پیام‌های ارسالی مورد نظر اقدام کنند. حساب کاربری WABetainfo در شبکه‌ی اجتماعی توییتر اعلام کرده که محدودیت حذف پیام‌های ارسال شده در جدیدترین نسخه‌ی اپلیکیشن پیام‌رسان واتساپ تغییر کرده و حالا افراد می‌توانند حداکثر تا یک ساعت و هشت دقیقه و شانزده ثانیه پس از ارسال کردن پیام، نسبت به حذف آن اقدام کنند.

هنوز دقیقا مشخص نشده که چرا محدودیت زمانی برای حذف پیام‌های ارسالی تا به این حد دقیق تعیین شده و در صفحات بخش پشتیبانی وب‌سایت واتس اپ نیز هیچ جزئیاتی در مورد این محدودیت زمانی ارائه نشده است. یک ساعت محدودیت زمانی یعنی اینکه در صورت ارسال یک پیام اشتباه، فرصت کافی برای حذف کردن آن در دسترس خواهید داشت. همچنین شما می‌توانید پیام‌های موجود در یک گفتگو را از گوشی دوستان خود حذف کنید. هم‌اکنون برخی از رقبای این پیام‌رسان از قابلیتی بهره می‌برند که با استفاده از آن گفتگوهای بین افراد به طور موقت نگه‌داری شده و این فایل‌های موقت در دستگاه فرستنده یا گیرنده ذخیره نخواهد شد، اما واتساپ فعلا از این ویژگی بی‌بهره است. اضافه شدن قابلیت یاد شده می‌تواند در بخش گفتگوها انعطاف‌پذیری بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد.

در ادامه توییت ارسال شده توسط حساب کاربری WABetaInfo را با هم می‌خوانیم: یک آپدیت جدید (۲.۱۸.۳۱) برای واتس اپ آی‌اواس در فروشگاه اپ‌استور در دسترس قرار گرفته است.

در این به‌روزرسانی یکسری از باگ‌ها رفع شده‌اند و محدودیت زمانی جدیدی نیز در قابلیت Delete for everyone اعمال شده و حالا به یک ساعت و هشت دقیقه و ۱۶ ثانیه گسترش یافته است.

چاپ این مطلب

طراحی وب سایت دانشگاهی حرفه ای
ارسال کننده: sitecup1 - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۶:۰۶ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

طراحی وب سایت دانشگاهی حرفه ای

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 و پورتال دانشگاهی شامل ، اتوماسیون آموزشی ، اتوماسیون پرسنلی ، خوابگاه و اتوماسیون سلف همگی در پکچ طراحی و توسعه سایت دانشگاهی.

سایت و یا همان پورتال دانشگاهی مهم ترین ابزار اطلاعاتی و اتوماسیون فرایندها در دانشگاه می باشد . علاوه بر دسترسی به اتوماسیون های دانشگاه از طریق سایت ، سایت دانشگاهی درگاه معرفی و شناساندن دانشگاه در بعد جهانی می باشد در سالهای اخیر یکی از معیارهای امتیاز دهی به دانشگاه ها در رتبه بندی جهانی سایت دانشگاه می باشد فرایند امتیاز دهی به سایت دانشگاه ها توسط کارشناسان آموزشی و کارشناسان رابط کاربری و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 انجام می گیرد، بصورتی که کارشناس آموزشی جامع بودن و کامل بودن ابزار و امکانات سایت را می سنجد و کارشناس رابط کاربری فرایند ها و تجربه کاربری استفاده از امکانات سایت را بررسی می نماید

امروزه یکی از مهمترین ابزار برای دانشجویان سایت دانشگاه و سامانه های دانشجوی آنلاین می باشد که هر دانشجو در طول دوران تحصیل خود به طور مداوم با آن سر کار دارد از این رو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه اهمیت بالایی دارد و در توسعه و طراحی آن بایستی زمان و بوجه کافی صرف و با بهترین کیفیت ممکن محصول نهایی توسعه یابد

برای مشاوره بهبود و بهینه سازی سایت دانشگاه خود با کارشناس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت کاپ
 در ارتباط باشید.

چاپ این مطلب

ترامپ دستور توقف مذاکرات فروش کوالکام را صادر کرد
ارسال کننده: ahmad20 - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۵:۵۳ عصر - انجمن: اخبار فناوری جهان - بدون پاسخ

بازی پیچیده‌‌ی میان برودکام (Broadcom) و کوالکام (Qualcomm) با فرمان ایست ترامپ مبنی بر توقف مذاکرات، وارد مرحله‌ی جدیدی شده است.
روز گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده‌ی آمریکا به دلیل آنچه که نگرانی از به خطر افتادن امنیت ملی آمریکا خوانده شده، دستور داد تا روند مذاکرات برودکام برای تصاحب کوالکام متوقف شود. با این دستور، معامله‌ای که در حال بدل‌شدن به بزرگ‌ترین معامله دنیای فناوری شود و نگرانی‌هایی را مبنی بر اعطای دست بالا به چین در صنایع ارتباطات سیار برانگیخته بود، به بایگانی سپرده خواهد شد.

مطابق اظهارات یکی از مقامات کاخ سفید، دستور ترامپ، بازتاب‌دهنده‌ی برآوردی است که نشان می‌داد در صورت تصاحب شرکت آمریکایی کوالکام توسط برودکام که در سنگاپور مستقر است، ایالات متحده جایگاه رهبری خود در ساخت فناوری و تدوین استانداردها برای نسل پنجم سامانه‌های مخابراتی بی‌سیم را به چین واگذار خواهد کرد. کوالکام در فناوری 5G در قامت یکی از بزرگ‌ترین رقبا برای شرکت چینی هواوی ظاهر شده و همین امر از آن یک دارایی بسیار پرارزش ساخته است.
پیش‌تر کوالکام پیشنهاد ۱۱۷ میلیارد دلاری برودکام را رد کرده بود؛ پیشنهادی که CFIUS یا کمیته نظارت بر سرمایه‌گذاری خارجی در ایالات متحده به شدت آن را تحت نظر داشته است. این کمیته که شورایی متشکل از چندین نهاد و سازمان است و وزارت خزانه‌داری آمریکا هدایت آن را بر عهده دارد، پیامدهای خرید شرکت‌های آمریکایی توسط شرکت‌های خارجی را بر امنیت ملی این کشور مورد بررسی قرار می‌دهد.
کمیته CFIUS در نامه‌ای به تاریخ پنجم مارس، اعلام کرده که در حال بررسی این موضوع است که آیا عطش برودکام برای بلعیدن دلارهای تحقیقاتی کوالکام، امکان رقابت را از این شرکت آمریکایی سلب خواهد کرد یا خیر. همچنین در این نامه به خطرات ناشی از مناسبات مالی و کاری برودکام با نهادهای خارجی شخص ثالث اشاره شده است. اگرچه CFIUS هویت این نهادها را افشا نکرده، اما در این نامه به‌طور مکرر از کوالکام به عنوان یک شرکت پیشرو در توسعه فناوری 5G و تدوین استانداردهای مرتبط با آن نام برده شده است.

کمیته CFIUS در نامه‌ آورده است: 
تسلط چین بر فناوری 5G پیامدهای منفی قابل توجهی را برای امنیت ملی آمریکا به بار خواهد آورد. اگرچه در حال حاضر، ایالات متحده در فضای تهیه و تدوین استانداردها از نقشی محوری برخوردار است، اما چین درصدد است تا بلافاصله خلاء ناشی از عدم حضور کوالکام را در این بخش پر کند.

امنیت ملی ایالات متحده و هواوی
روز گذشته، یک مقام رسمی در کاخ سفید تایید کرد که نگرانی‌های پیش‌آمده در مورد امنیت ملی آمریکا ناشی از خطرات احتمالی روابط کاری برودکام با نهادهای خارجی شخص ثالث است. یک منبع آگاه از محتویات جلسات کمیته‌ی CFIUS گفته است که ارتش ایالات متحده نگران این بود که با نهایی شدن قرارداد واگذاری کوالکام، ظرف مدت ۱۰ سال، هواوی تبدیل به بازیگر مسلط در تمامی قلمرو فناوری 5G شود و اپراتورهای آمریکایی هیچ انتخابی جز خرید تجهیزات خود از این شرکت چینی نداشته باشند.

هواوی با اپراتورهای بزرگ مخابراتی در سراسر اروپا و آسیا، مناسبات تجاری بسیار نزدیکی دارد و از همین رو فارغ از نگرانی‌های آمریکا، می‌توان آن را در جایگاه نخست رهبری رقابت جهانی در شبکه‌های 5G قرار داد. هواوی در چین از جایگاهی بی‌بدیل برخوردار است؛ کشوری که می‌خواهد در آینده‌ای نزدیک به بزرگ‌ترین بازار 5G در جهان تبدیل شود. در سایر کشورها هم میان این شرکت و سایر بازیگران 5G نظیر اریکسون و نوکیا رقابتی کُشنده برای تصاحب بازارهای سودآور در جریان است؛ کشورهایی که می‌توان در میان آن‌ها شماری از نزدیک‌ترین هم‌پیمانان ایالات متحده را نیز پیدا کرد.

بر اساس گزارشی از مؤسسه‌ی جفریس که به تحقیقات شرکت مشاوره‌ی LexInnova استناد کرده است، کوالکام نیز همچون هواوی یک بازیگر مهم در فناوری 5G به حساب می‌آید و مطابق برآوردها حدود ۱۵ درصد از پتنت‌های اصلی 5G جهان را در اختیار دارد. نوکیا سهمی ۱۱ درصدی از این پتنت‌ها دارد و ۱۰ درصد از آن‌ها هم نصیب شرکت‌های چینی شده است. بسیاری از گوشی‌سازهای جهان، حساب ویژه‌ای روی کوالکام باز کرده‌اند تا چیپست‌های 5G را به‌موقع در اواخر ۲۰۱۸ تحویل آن‌ها بدهد تا بتوانند گوشی‌های 5G خود را در سال ۲۰۱۹ روانه بازار کنند.

ساعاتی پس از اعلام دستور ترامپ، سهام برودکام با رشدی کمتر از یک درصد به ۲۶۴.۱ دلار در هر سهم رسید؛ در حالی که سهام کوالکام با افتی ۴.۳ درصدی روی قیمت ۶۰.۱۴ دلار ایستاد. برودکام گفته که در حال بررسی دستور ترامپ است.
این شرکت در واکنش به این تصمیم، طی بیانیه‌ای تصریح کرده است: برودکام قویا بر این باور است که معامله‌ی پیشنهادی‌اش برای تصاحب کوالکام، هیچ‌گونه تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا به بار نخواهد آورد.

کوالکام که پیش‌تر برگزاری مجمع عمومی سهامداران خود را به دلیل درخواست کمیته‌ی CFIUS به تعویق انداخته بود، تاریخ بیست و سوم مارس را برای برگزاری این جلسه تعیین کرده است. اقدام ترامپ برای توقف کامل مذاکرات خرید کوالکام، تنها چند ماه پس از آن رخ می‌دهد که رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید در کنارهاک تن؛ مدیر اجرایی برودکام ایستاد و با شوری وصف‌ناشدنی از تصمیم این شرکت برای انتقال مقر خود به خاک ایالات متحده خبر داد. ترامپ در این رویداد، با به کار بستن تکیه‌کلام همیشگی‌اش، از برودکام به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و بهترین شرکت‌های جهان یاد کرد.

این پنجمین باری است که یکی از روسای جمهور آمریکا فرمان توقف مذاکرات خرید یک شرکت را بر اساس ارزیابی‌های کمیته CFIUS صادر می‌کند. از زمانی هم که ترامپ ساکن کاخ سفید شده است، این دومین قراردادی است که با دستور مستقیم رئیس جمهور کنار گذاشته می‌شود.
در فرمان ترامپ که روز گذشته منتشر شد، آمده است: تصاحب کوالکام توسط برودکام به‌طور کامل ممنوع است و هر گونه تلاشی برای ادغام، اکتساب یا به دست گرفتن کنترل این شرکت، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم باید از دستور کار خارج شود.
این دستور به شواهد متقنی اشاره کرده که باعث شده ترامپ به این نتیجه برسد که تصاحب کوالکام ممکن است به سلسله رخدادهایی منجر شود که تهدیدی بالقوه برای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا به حساب بیایند.

اقدام بعدی برودکام
برودکام از مدت‌ها پیش در تلاش بوده است تا معامله‌ی پیشنهادی خود را برای خرید کوالکام تکمیل کند؛ اما موانع زیادی سد راه این شرکت شده‌ است که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به قیمت پیشنهادی در نظر گرفته شده و دشواری‌های بالقوه‌ی مربوط به قوانین آنتی‌تراست (قوانینی که برای تضمین رقابت در فضای کسب و کار وضع شده‌اند) اشاره کرد. امکان درخواست تجدیدنظر برای دستور ترامپ وجود ندارد. با این حال، هنوز روشن نیست که اگر برودکام برنامه‌ی پیشین خود را برای انتقال مقر اصلی‌اش به خاک ایالات متحده دنبال کند، چه قوانینی شامل حالش خواهد شد.

یک کارشناس امور کمیته CFIUS می‌گوید: شرکت‌ها ممکن است بتوانند قدرت قضایی کمیته CFIUS را در دادگاه به چالش بکشند؛ اما نمی‌توانند یافته‌های این شورای بین نهادی را مبنی بر تهدید امنیت ملی آمریکا دچار خدشه بکنند.

کارشناس دیگری در همین زمینه گفته است: شرکت‌ها ممکن است بتوانند قدرت قضایی کمیته CFIUS را در دادگاه به چالش بکشند؛ اما نمی‌توانند یافته‌های این شورای بین نهادی را مبنی بر تهدید امنیت ملی آمریکا دچار خدشه بکنند.

اگر برودکام همچنان بر تصمیم خود مبنی بر خرید کوالکام مصمم است، باید برای مدتی این موضوع را از دستور کار خود خارج کند و آرام و بی‌سروصدا فرآیند انتقال مقر خود به آمریکا را دنبال کند. وقتی که این فرآیند تکمیل شد، برودکام می‌تواند بگوید که کمیته CFIUS برای اظهارنظر در مورد این معامله، دیگر از صلاحیت قضایی لازم برخوردار نیست.

چاپ این مطلب

چه استارتاپی ارزش ریسک کردن دارد؟
ارسال کننده: ahmad20 - ۹۶/۱۲/۲۲، ۰۵:۴۳ عصر - انجمن: مدیریت و کسب و کار - بدون پاسخ

عوامل زیادی در موفقیت یا شکست استارتاپ‌ها دخیل هستند بنابراین بررسی توانایی‌های بالقوه به بنیان‌گذاران و سرمایه‌گذاران کمک می‌کند دید عمیق‌تر و بازتری نسبت به کسب‌وکار نوپا پیدا کنند.

[تصویر:  do.php?img=4607]

یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌هایی که در مورد تمام کسب‌وکارهای نوپا وجود دارد این است که آیا می‌تواند در آینده عملکرد خوبی داشته باشد یا خیر. به همین منظور باید دید کدام معیارهای داخلی و خارجی به طور بالقوه روی عملکرد یک استارتاپ در آینده تأثیر خواهند گذاشت. برای بررسی کردن این معیارها ابتدا باید به ارزیابی استارتاپ بپردازیم و سپس ریسک‌های آن را مورد بررسی قرار دهیم.

استارتاپ‌های یونیکورن (استارتاپ‌هایی که در زمان کم ارزش میلیون دلاری پیدا می‌کنند) این باور را در عموم ایجاد کرده‌اند که پتانسیل رشد، دلیل اصلی موفقیت استارتاپ است. درصورتی‌که برنده‌ی اصلی رقابت استارتاپ‌هایی هستند که تلاش می‌کنند ریسک‌های موجود را کاهش دهند. با این حال عوامل زیادی در موفقیت یک کسب‌وکار دخیل هستند و تعداد کمی از استارتاپ‌های یونیکورن از ابتدا پیش‌بینی شده بودند که به این مرحله خواهند رسید. از آنجایی که شناختن ریسک‌ها تا حدود زیادی از شکست استارتاپ جلوگیری می‌کند، در ادامه‌ی این مقاله‌ی به بررسی پنج سوالی می‌پردازیم که کمک می‌کنند متوجه شویم آیا یک طرح تجاری ارزش ریسک کردن را دارد یا خیر.

۱- آیا اعضای تیم محصول مورد نیاز بازار را پیدا خواهند کرد؟
یکی از اولین مواردی که در ارزیابی ریسک‌های استارتاپ باید در نظر گرفته شود این است که آیا محصول یا خدمات استارتاپ می‌توانند جایگاه خود را در بازار پیدا کنند؟ طبق گزارش اعلام شده توسط CB Insights (شرکت سازنده‌ی نرم‌افزارهای پیش‌بینی روند تکنولوژی) دلیل اصلی شکست نیمی از استارتاپ‌ها این بوده که بازار هیچ نیازی به محصول یا خدمات آن‌ها نداشته است. الکس شولتز (Alex Schultz)، معاون بازاریابی رشد شرکت فیسبوک معتقد است پیدا کردن محصولی که مطابق نیازهای بازار باشد چالش بزرگی است. او در یکی از سخنرانی‌های خود در دانشگاه استنفورد گفته است اکثر استارتاپ‌ها گمان می‌کنند محصول مناسب برای ارائه به بازار را پیدا کرده‌اند درصورتی‌که باور آن‌ها با واقعیت تفاوت دارد. هیچ‌کس نمی‌تواند آینده را پیش‌بینی کند و گاهی‌اوقات حتی محصولات مرتبط با تکنولوژی جالب نیز نمی‌توانند توجه مشتری را جلب کنند.

برای اینکه ببینید آیا محصول یا خدماتی که می‌خواهید به بازار عرضه کنید شانسی دارند یا خیر بهتر است سوال‌های زیر را از خودتان بپرسید:
  • آیا اعضای تیم می‌توانند مشتری و چالش‌های او را توصیف کنند؟
ورود به بازار معمولا با شناخت و درک مشتری آغاز می‌شود. بنابراین هرقدر از توضیحات خاص‌تری استفاده شود، احتمال موفقیت استارتاپ در ارائه‌ی محصول نیز بیشتر خواهد شد.
  • آیا بنیان‌گذاران سابقه‌ی این کار را دارند؟
  • ببینید آیا بنیان‌گذاران یک استارتاپ قبلا در چنین فضایی کار کرده‌اند یا فقط یک ایده‌ی جالب به ذهنشان رسیده است؟
آیا روند رشد صعودی بوده است؟
  • نرخ پیشرفت طبیعی کسب‌وکار را بررسی کنید و ببینید آیا صعودی بوده است یا نزولی؟ 
  • آیا مشتری‌ها از خدماتی که دریافت کرده‌اند راضی بوده‌اند و شما را به دیگران پیشنهاد داده‌اند یا تبلیغات آن‌ها را به سمت برند جذب کرده است؟
گاهی اوقات سرمایه‌گذاری روی تبلیغات باعث خریده شدن رشد استارتاپ شده و از این موضوع به عنوان موفقیت یک محصول یا خدمات در بازار یاد می‌شود.

۲- آیا اعضای تیم می‌توانند راه‌حل‌های مقیاس‌پذیر ارائه دهند؟
پیدا کردن محصول یا خدماتی مطابق نیازهای بازار تازه شروع ماجرا است. یک استارتاپ باید بتواند محصولات خود را در مقیاس نیازهای مشتری تحویل دهد. بسیاری از کسب‌وکارها به دلیل نداشتن ایده‌های بزرگ و خلاقانه شکست نمی‌خورند بلکه دلیل شکستشان عدم ارائه‌ی محصولات با روش درست است.
اجرای خوب یک ایده به ساختن محصول بدون نقص، بازاریابی صحیح، استفاده از کانال‌های مناسب برای توزیع، مقیاس‌پذیری محصولات و خدمات و تضمین کیفیت آن‌ها بستگی دارد. برای اینکه ببینید آیا تیمتان از عهده‌ی چنین کاری برمی‌آید یا خیر عوامل موفقیت در صنعت استارتاپ خود را پیدا کنید. این عوامل در هر صنعتی متفاوت هستند و مشخص می‌کنند آیا یک کسب‌وکار می‌تواند در آینده به موفقیت برسد؟
به‌عنوان مثال در امور مربوط به خرده‌فروشی، توجه به جزئیات، دنبال کردن معیارهای مهم، بررسی عوامل مهم روی میزان فروش و تصمیم در مورد راه‌حل‌های جدید بسیار مهم هستند. درصورتی‌که در امور مربوط به نرم‌افزار، طراحی محصولی مطابق با نیازهای کاربر اهمیت بیشتری دارد. همچنین در امور مربوط به محصولات مصرفی، به بازاریابی برند و نحوه‌ی توزیع محصولات باید بهای بیشتری داده شود.
برای کاهش ریسک استارتاپ ببینید سایر کسب‌وکارها چگونه به موفقیت دست پیدا کرده‌اند. اینکه چه چیزی باعث شده یک کارآفرین موفق رشد کند درحالی‌که سایر رهبران شکست خورده‌اند. خواندن زندگی‌نامه بنیان‌گذاران سرشار از نکات آموزنده است. سعی کنید این نکات را با شرایط استارتاپ خود تطبیق دهید و سپس آن‌ها را به کار بگیرید.

۳- آیا اعضای تیم همکاری خوبی با هم دارند؟
مواردی که تا اینجا بررسی کردیم مانند پیدا کردن محصول مناسب و مقیاس‌پذیری، همگی به فعالیت اعضای تیم بستگی دارند. جالب است بدانید که CB Insights نداشتن تیم مناسب را سومین دلیل اصلی شکست خوردن استارتاپ‌ها می‌داند. بنابراین بسیار مهم است که ببینیم اعضای تیم چگونه با یکدیگر همکاری می‌کنند. برای سنجیدن این موضوع ببینید اعضای تیم از نظر شخصیتی و حرفه‌ای چه شناختی از یکدیگر دارند و چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. دقت کردن به زبان بدن افراد، هنگام برقراری ارتباط نشان می‌دهد تا چه اندازه به صحبت کردن با یکدیگر علاقه دارند. همچنین ببینید آیا اعضای تیم دیدگاه خود را با یک روش بیان می‌کنند و پیغام مشترکی دارند یا خیر؟ اغلب مردم زمانی که تحت استرس قرار می‌گیرند رفتارهای متفاوتی دارند بنابراین ببینید آیا می‌توانید در چنین شرایطی برای ارائه‌ی یک راه حل مفید روی اعضای تیم حساب باز کنید. بنیان‌گذار یک استارتاپ برای همسو کردن چشم‌انداز اعضای تیم باید از استراتژی تهیه‌ی نقشه‌ی مسیر استفاده کند. نقشه‌ی مسیر نه تنها باید جایگاه کسب‌وکار را در پنج سال آینده توصیف کند بلکه باید نقش هر شخص برای رسیدن به آن جایگاه را به درستی تعریف کند.

۴- آیا اعضای تیم می‌توانند انطباق پیدا کنند؟
درحالی‌که تیم‌ها باید یک دید کلی از برنامه‌های آینده داشته باشند، همچنین باید بدانند که چگونه می‌خواهند به این چشم‌انداز دست پیدا کنند. این موضوع درواقع همان فلسفه‌ی پیوت (pivot) را توضیح می‌دهد. پیوت زمانی رخ می‌دهد که یک استارتاپ جهت استراتژی خود را تغییر می‌دهد و تلاش می‌کند از مسیر دیگری به موفقیت برسد. استارتاپ‌ها باید از فرآیندهای علمی در فعالیت‌هایشان استفاده کنند به این صورت که با یک فرضیه‌ی اولیه شروع کرده، سپس آن را بیازمایند و با اندازه‌گیری نتایج تغییرات لازم را اعمال کنند. به‌عنوان مثال شرکت Slack در ابتدا قصد داشت در زمینه‌ی بازی‌های کامپیوتری فعالیت کند اما امروزه به عنوان کاربردی‌ترین برنامه‌ی کار تیمی شناخته می‌شود. شرکت Flickr نیز قصد داشت در زمینه‌ی بازی‌های کامپیوتر کار کند اما امروزه به یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های اشتراک‌گذاری تصویر تبدیل شده است. یا شرکت یوتیوب نیز در ابتدا به‌عنوان یک سایت دوست‌یابی کار می‌کرد. همه‌ی این مثال‌ها نشان می‌دهند ایجاد تغییر و همسو شدن با بازار شانس موفقیت استارتاپ را افزایش می‌دهد. به همین دلیل قابلیت انعطاف‌پذیری یکی از ویژگی‌های مهمی است که هنگام سنجش توانایی‌های استارتاپ باید در نظر گرفته شود.

بنابراین به‌عنوان یک رهبر از خودتان بپرسید مدل کسب‌وکارتان تا چه اندازه انعطاف‌پذیر است و اگر همه چیز مطابق میل پیش نرود آیا می‌تواند خودش را با شرایط وفق دهد و از فرصت‌های جدید استفاده کند؟ مدل‌های مختلف کسب‌وکار دارای سطوح مختلفی از انعطاف‌پذیری هستند. به‌عنوان مثال اگر یک منطقه‌ی توریستی محبوبیت خودش را از دست بدهد و تعداد بازدیدکنندگان آن کم شود، هتل‌های آن منطقه هم تحت تأثیر قرار می‌گیرند اما نمی‌توانند بابت این موضوع کاری انجام دهند. اما شرکت AirBnB، که در زمینه‌ی اجاره‌ی اقامتگاه فعالیت می‌کند، می‌تواند به راحتی در مورد این موضوع انعطاف‌پذیری نشان دهد.

درنتیجه بسیار مهم است که ببینیم تیم‌ها و مدل‌های کسب‌وکار چه واکنشی در برابر تغییرات خواهند داشت. ما نمی‌توانیم تغییرات را به تنهایی پیش‌بینی کنیم اما می‌توانیم تأثیرات آن را پیش از وقوع بررسی کنیم. اگر بتوانیم معیارهای صحیح را برای سنجیش عملکرد محصول در بازار تعریف کنیم، هرگونه تغییر در احساسات مشتری را نیز متوجه خواهیم شد. به‌عنوان مثال میزان وفاداری مشتری به برند، هزینه‌های خرید مشتری و نرخ تراکم از جمله‌ی این معیارها هستند. زمانی که این معیارها نشان دهند بازار علاقه‌ای به محصولات یک کسب‌وکار ندارد، علت چنین رفتاری از سوی مصرف‌کنندگان‌ باید پیدا شده و در صورت لزوم تغییراتی روی محصول اعمال شود.

۵- آیا ایده‌ی استارتاپ قابل دفاع کردن است؟
آخرین عاملی که برای سنجیدن ارزشمندی استارتاپ باید بررسی شود این است که آیا رقبایی با سرمایه‌ی بیشتر می‌توانند پیشنهاد بهتری به بازار ارائه دهند یا خیر؟ و آیا استارتاپ می‌تواند به جایگاهی دست پیدا کند که توسط رقبا تهدید نشود؟ زمان بین شروع و اتمام فرآیند تولید، دیگر موفقیت استارتاپ‌ها را تضمین نمی‌کند. در حال حاضر اینکه یک برند محصولی را برای اولین بار به بازار عرضه می‌کند اهمیت چندانی ندارد. برندی که بتواند در بازار جا بیفتد همیشه برنده‌ی رقابت خواهد بود. فراموش نکنید که شرکت Yahoo به‌عنوان اولین موتور جستجو شروع به فعالیت کرد و MySpace نیز اولین پلت‌فرم شبکه‌های اجتماعی بود. اما امروزه هر دوی آن‌ها با برندهای بهتری جایگزین شده‌اند.
امروزه موضوع قابل دفاع بودن یک ایده به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد. شرکت فیسبوک نشان داد شبکه‌ای از کاربران می‌تواند در برابر بسیاری از رقبا پیروز شود. نتفلیکس و Soundcloud نیز ثابت کردند که داده حتی می‌تواند در برابر شناخت عمیق مشتری نیز پیروز شود. شرکت‌های تهیه کالای مصرفی مانند Moleskine نیز از مزیت محبوبیت برندشان بهره‌مند شده‌اند.

ارزیابی و سنجیدن تواناهایی استارتاپ فرآیند دشواری است که اگر طی آن روی معیارهای مهم و ضروری تمرکز نشود امکان شکست خوردن آن وجود دارد. فکر کردن روی این پنج سوال به بنیان‌گذاران و سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهد دید بهتری از توانایی‌های استارتاپ داشته باشند.

چاپ این مطلب