شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,595
» آخرین عضو: Mli
» موضوعات انجمن: 10,416
» ارسال‌های انجمن: 14,646

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 719 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 719 مهمان
، ، Applebot

آخرین موضوع‌ها
رزرو اقامتگاه: برنامه‌ریز...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: mahwamah
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۴ عصر
» پاسخ: 1
» بازدید: 746
سفر به پرطرفدارترین جزیره...
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۱ عصر
» بازدید: 596
بهترین انتخاب برای اقامت ...
۰۵/۶/۲۱، ۱۱:۵۸ صبح
» بازدید: 668
Yulgang W Beginner Tips: ...
انجمن: کامپیوتر و اینترنت
آخرین ارسال توسط: Kaevorlly
۰۵/۶/۱۴، ۰۶:۲۲ صبح
» پاسخ: 0
» بازدید: 11
COD MW4 Matchmaking Guide...
انجمن: اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
آخرین ارسال توسط: Andrew736
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۲۰ عصر
» بازدید: 5
MLB The Show 26 Conquest ...
انجمن: شبکه و سرور
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۰۰ عصر
» بازدید: 3
Master Monopoly Go Tourna...
۰۵/۵/۲۹، ۱۱:۴۲ صبح
» بازدید: 1
U4GM Guide: How to Optimi...
آخرین ارسال توسط: jhb66
۰۵/۵/۲۹، ۰۸:۱۵ صبح
» بازدید: 6
U4GM PoE 2 Runic Ward Def...
انجمن: کد نویسی
۰۵/۵/۲۸، ۰۸:۰۲ صبح
» بازدید: 8
MLB The Show 26 Tips from...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۴۸ صبح
» بازدید: 2
U4GM Guide to Smart Monop...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۱۰ صبح
» بازدید: 1
چرا اجاره ویلا بهترین گزی...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۳۰ صبح
» بازدید: 650
اجاره ویلا در شمال؛ ترکیب...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۲۷ صبح
» بازدید: 652
اقامتی جمع‌وجور، راحت و ا...
۰۵/۵/۲۶، ۱۲:۳۰ عصر
» بازدید: 553
گوهرسازه تولیدکننده انواع...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: artabsc
۰۵/۴/۲۰، ۰۱:۲۳ عصر
» بازدید: 1,439

مهم ترین کاربرد فروش پالت چوبی
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۲، ۰۱:۲۴ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان میخواستم یه سایت خوبی رو بهتون معرفی کنم که اشاره به تمام نکات و ویژگی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به طور کامل اشاره کرده و از لحاظ براورد هزینه و کارایی بسیار بالاست گارانتی و خدمات پس از فروش از مهم ترین مزیت می باشد لینکش براتون قرار میدم چون میدونم یه روزی بدرتون میخوره و استفاده مکنید

چاپ این مطلب

21 نکته در رابطه با خرید ضایعات آهن
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۲، ۰۱:۲۳ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - پاسخ (5)

سلام دوستان میخواستم یه سایت خوبی رو بهتون معرفی کنم که اشاره به تمام نکات و ویژگی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به طور کامل اشاره کرده و از لحاظ براورد هزینه و کارایی بسیار بالاست گارانتی و خدمات پس از فروش از مهم ترین مزیت می باشد لینکش براتون قرار میدم چون میدونم یه روزی بدرتون میخوره و استفاده مکنید

چاپ این مطلب

گوسفند زنده را اینترنتی خریداری کنید .
ارسال کننده: gosfand - ۹۸/۱۲/۱۱، ۰۸:۳۳ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

همانگونه که می دانید امروزه بسیاری از افراد خریدهای خود را به صورت اینترنتی انجام می دهند . در راستای همین موضوع دامداران نیز به فروش گوسفندان خود به صورت اینترنتی می پردازند . شاید این موضوع عجیب به نظر برسد . با خرید اینترنتی می توان در وقت و هزینه صرفه جویی نمود .
به دلیل این که شخص خریدار نمی تواند تا قبل از تحویل گوسفند زنده آن را ببیند، باید از مکان هایی اقدام به خرید نماید که زیر نظر سازمان دامپزشکی فعالیت دارند .
تمامی دام ها در مراکزی که زیر نظر سازمان دامپزشکی فعالیت دارند توسط دامپزشکان معاینه می شوند و تمامی دام ها دارای تاییدیه سلامت هستند .
همچنین مراکزی که فروش آنلاین دارند، تمامی گوسفندانشان جوان و قبراق است و گوسفند پیر در این مراکز وجود ندارد . همچنین با توجه به شرایط حاکم بر جامعه شما عزیزان می توانید گوسفند خود را از مرکز گوسفند زنده قائم تهیه نمایید و تنها با یک تماس تلفنی می توانید گوسفند خود را در درب منزل تحویل بگیرید .

goosfandzende.com

چاپ این مطلب

بهترین مرکز خرید فیبر نوری در تهران کجاست؟
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۱، ۱۲:۵۲ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - پاسخ (2)

سلام دوستان من به دنبال بهترین مرکز خرید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در تهران بودم بیشتر دنبال محصولی بودم که مطابق با عملکرد نیاز من باشه سایت های زیادی میگشتم حتی در این باره از دوستان و آشنایان کمک میگرفتم تا این که با یکی از بهترین سایتای که لینکش براتون قرار میدم آشنا شدم و حتی اطلاعات خوبی درباره ی محصول بطور کامل و جامع بیان شده.

چاپ این مطلب

11 فواید در خرید ضایعات آهن
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۱، ۱۲:۴۹ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان من به دنبال بهترین مرکز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در تهران بودم بیشتر دنبال محصولی بودم که مطابق با عملکرد نیاز من باشه سایت های زیادی میگشتم حتی در این باره از دوستان و آشنایان کمک میگرفتم تا این که با یکی از بهترین سایتای که لینکش براتون قرار میدم آشنا شدم و حتی اطلاعات خوبی درباره ی محصول بطور کامل و جامع بیان شده.

چاپ این مطلب

بهترین مرکز فروش پالت چوبی در تهران کجاست؟
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۱، ۱۲:۴۷ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان من به دنبال بهترین مرکزدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

هاست لینوکس با بهترین پشتیبانی و کمترین قیمت
ارسال کننده: nonegar - ۹۸/۱۲/۱۱، ۱۲:۲۸ عصر - انجمن: کامپیوتر و اینترنت - بدون پاسخ

هاست لینوکس - تعرفه هاست لینوکس

انتخاب هاست قدرتمند یکی از مهم ترین فاکتورهای اثرگذار در راه اندازی سایت حرفه ای می باشد که سرعت و امنیت را در سایت تحت پوشش قرار می دهد. شرکت نونگار پردازش با سابقه فعالیت طولانی در زمینه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، گرایشات هاست لینوکس و هاست ویندوز را نیز در طیف خدمات خود قرار داده است. تعرفه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 به شرح زیر می باشد.
کارفرمایان نونگار برای افزایش سرویسهای میزبانی خود می توانند از لینک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 استفاده نمایند و بصورت آنلاین سفارش خود را ثبت، مشاهده و فعال نمایند !

سوالات رایج و متداول در زمینه هاست لینوکس به شرح زیر می باشد:
چگونه می توان هاست لینوکس موردنظر خود را تهیه کرد؟
با مراجعه به صفحه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و مشاهده میزبانی وب مورد نظر خود به راحتی می توانید به ثبت سفارش خود بپردازید سپس با قسمت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تماس گرفته و سرویس خود را به ثبت برسانید و هزینه آن را به صورت آنلاین پرداخت نمایید.

فرق بین هاست لینوکس و ویندوز در چیست؟
در صورتی که زبان برنامه نویسی سایت شما دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می باشد بهتر است از هاست ویندوز استفاده نمایید در غیر اینصورت پیشنهاد ما به شما هاست لینوکس است. زیرا هاست لینوکس از امنیت ، سرعت و پایداری بیشتری نسبت به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برخوردار می باشد همچنین مهم ترین مزیت لینوکس نسبت به ویندوز به صرفه بودن آن است ، هاست های لینوکس نسبت به هاست ویندوز ارزان تر هستند.

چگونه می توان سرویس میزبانی را از یک شرکت به دیگری منتقل کرد؟
ابتدا باید نوع سرویس میزبانی خود را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مورد نظر انتخاب نموده و پس از بک آپ گرفتن اطلاعات هاستینگ پیشین خود آن را به سرویس جدید خود منتق کنید. برای کسب اطلاعت بیشتر در رابطه با انتقال سرویس میزبانی می توانید با واحد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پردازش در ارتباط باشید.

فرق بین هاست لینوکس و وردپرس چیست؟
هاست های وردپرس همان لینوکس هستند با این تفاوت که هاست وردپرس برای سایت های وردپرس مورد استفاده قرار می گیرد ، اگر سایت شما وردپرس است و قصد انتخاب بهترین سرویس میزبانی را دارید پیشنهاد ما به شما هاست وردپرس می باشد.

لینوکس دایرکت ادمین بهتر است یا لینوکس سی پنل؟
مهم تفاوت بین هاست دایرکت ادمین و هاست سی پنل تنها در کنترل پنل آن ها می باشد و این دو هاست تفاوت چندانی ندارد. اما طبق آمار هاست دایرکت ادمین به دلیل شکل ظاهری که دارد کاربرپسند تر از هاست سی پنل است و در مقابل هاست سی پنل از امنیت و سرعت بیشتری نسبت به دایرکت ادمین برخوردار است. بنابراین نمی توان نظر قطعی داد که کدام بهتر از دیگری است اما به این نکته توجه داشته باشید که کیفیت سرویس میزبانی بسیار مهم تر از کنترل پنل مدیریت می باشد.

چگونه هاست لینوکس مورد نظر خود را انتخاب کنم؟
با مراجعه به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و مشاهده پلن های مختلف متناسب با حجم دیسک سایت خود می توانید بهترین پلن را انتخاب نمایید. اما اگر سایت خود را تازه راه اندازی کرده ایدبه حجم چندان زیادی احتیاج ندارید می توانید بین پلن های کم حجم و متوسط یکی را انتخاب نمایید در غیر اینصورت برای کسب اطلاعات بیشتر با قسمت هاستینگ در تماس باشید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

180متر برای مدرن پسندان ،زعفرانیه
ارسال کننده: zibazist - ۹۸/۱۲/۱۰، ۰۹:۲۶ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

180متر برای مدرن پسندان ،زعفرانیه

ورودی مشجر و خاص
لابی مجلل با ارتفاع سقف شش متر و مساحت ۴۰۰متر مربع
سالن اجتماعات با ظرفیت ۴۰۰نفر
استخر سونا جکوزی
روف گاردن چهار فصل
اجتماعی از بهترین متریال روز دنیا
سالن پرده خور با پنجره قدی و ویو عالی از شهر
هر طبقه دو واحد، پاگرد مجزا و دولاین آسانسور
سه خواب و هر سه خواب مستر
بدون کوچکترین پرتی ،بسیار خوش نقشه
افر ویژه برای خاص پسندان
خریدی تحسین برانگیز
اگر معتقدید سلیقه شما خاص است حتما این مورد را از دست ندهید
بهترین ها در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

سفارش سایت فروشگاهی
ارسال کننده: eh3an2010 - ۹۸/۱۲/۹، ۰۴:۵۶ عصر - انجمن: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی - پاسخ (1)

سفارش سایت فروشگاهی

راهنمای سفارش سایت فروشگاهی را در این مقاله با هم بررسی میکنیم سوالاتی در سفارش یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 است که نیاز است آنها را بدانیم

محتوا گذاری در خرید سایت فروشگاهی
معمولا در ابتدای کار مشتریان برای محصولات خود تصاویری ندارند و محتوای آن را آماده نکرده اند
بهتر است قبل از سفارش طراحی سایت فروشگاهی مثلا 50 الی 100 محصول خود را عکس برداری و تولید محتوا فروشگاهی را انجام بدهید .
که همزمان با تحویل سایت فروشگاه خود محصولاتی آماده برای فروش داشته باشید
نکته هم دیگر در این بخش این است که به چه میزان محتوا گذاری برای سایت فروشگاهی شما انجام می شود ؟ 100 محصول 500 محصول یا 1000 محصول ؟

سفارش قالب سایت فروشگاهی
شما هم قالبی مانند سایت دیجی کالا میخواهید من فکر میکنم این اشتباه است که همه سایتی مشابه دیجی کالا داشته باشند.
اگر شما یک قالب فروشگاهی اختصاصی برای سایت خود داشته باشید احتمالا نتیجه خیلی بهتری خواهید گرفت تا این که مشابه سایت های دیگر سایتی داشته باشید

مسائل و جزئیات پشتیبانی سایت در قرار داد
بهتر است در قرار داد سفارشی به ریز جزئیات قید شود که شما در چه مواردی پشتیبانی می شود
و این پشتیبانی تا چه اندازه برای فروشگاه شما رایگان است یا باید هزینه بیشتری برای هر تیکتی که برای مشکلات ثبت میکنید پرداخت کنید
البته شرکتی که از سفارش یک سایت فروشگاهی را می دهید باید موارد پشتیبانی را کم کرده باشید.
یعنی اینقدر مشکلات سایت شما کم باشید که شما فقط در موارد نادر نیاز به درخواست پشتیبانی داشته باشید.

مسائل و جزئیات سئو
قبلا در مقالات دیگر به این بحث پرداختیم اما بهتر است بگویم باید ابتدا کلمات محصولات را در اینترنت جستجو کنید و ببینید چه میزان رقبای شما در کلمات کلیدی پیشرفت داشته اند اگر زیاد باشد بهتر است کلماتی را در زمان سایت به شرکت کارفرما اعلام کنید تا در زمان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 آنها را در نظر بگیرند
مراحل سفارش گذاری چگونه است ؟
در صورتی که تمایل دارید تیم ما سفارش طراحی سایت فروشگاهی شما را انجام بدهد می تواند از طیق اطلاعات صفحه تماس با ما یک تماس با تیم طراحی  داشته باشید.
تا ما هم در یک مشاوره رایگان هم از نظر فنی شما را راهنمایی کنیم و سوالات شما را پاسخگو باشیم هم مراحل عقد قرار داد و شروع سفارش شما را اعلام کنیم و زمانبدی دقیق به شما علام شود
چه نکاتی قبل از سفارش گذاری مهم است ؟
  • بهتر است لوگویی برای سایت خود طراحی کرده باشید

• اسم سایت را نیز انتخاب کرده باشید

• رنگبندی کلی سایت را انتخاب کرده باشید

• اگر نامه دامنه را نیز ثبت کرده باشید که دیگر خیلی عالی است البته ما به همه کاربران دامنه و هاست فروشگاهی رایگان می دهیم ان را از دست ندهید  ?
حتی اگر لازم می دانید با شرکت های مختلفی جلسه بگذارید البته این نکته را بگویم تحت هیچ شرایطی تا از داشتن نمونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  واقعی یک شرکت اطمینان نداشتید و انها را بررسی نکردید اقدام به سفارش طراحی سایت فروشگاهی نکنید

چاپ این مطلب

مهم ترین فاکتورهای خط تولید زغال فشرده چیست؟
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۷، ۰۲:۱۷ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - پاسخ (1)

سلام دوستان داشتم در مورد مهم ترین فاکتورهای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بررسی میکردم تا اینکه با سایت زیر آشنا شدم خیلی برام جالب بود که چند تا نکته مهم در این باره بیان شده بود اولین موردش نصب و اجرای آن بود دومی مورد این که به اصول، پایه و مهم ترین ویژگی هایش اشاره کرده بود در کل مطالب خیلی خوبی دستگیرم شد لینک براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید و از اطلاعاتش بهترین بهره برداری دریافت کنید

چاپ این مطلب