شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,595
» آخرین عضو: Mli
» موضوعات انجمن: 10,416
» ارسال‌های انجمن: 14,646

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 611 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 611 مهمان
، ، ،

آخرین موضوع‌ها
رزرو اقامتگاه: برنامه‌ریز...
انجمن: سفرهای داخلی
آخرین ارسال توسط: mahwamah
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۴ عصر
» پاسخ: 1
» بازدید: 746
سفر به پرطرفدارترین جزیره...
۰۵/۶/۲۱، ۱۲:۰۱ عصر
» بازدید: 596
بهترین انتخاب برای اقامت ...
۰۵/۶/۲۱، ۱۱:۵۸ صبح
» بازدید: 668
Yulgang W Beginner Tips: ...
انجمن: کامپیوتر و اینترنت
آخرین ارسال توسط: Kaevorlly
۰۵/۶/۱۴، ۰۶:۲۲ صبح
» پاسخ: 0
» بازدید: 11
COD MW4 Matchmaking Guide...
انجمن: اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
آخرین ارسال توسط: Andrew736
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۲۰ عصر
» بازدید: 5
MLB The Show 26 Conquest ...
انجمن: شبکه و سرور
۰۵/۵/۲۹، ۱۲:۰۰ عصر
» بازدید: 3
Master Monopoly Go Tourna...
۰۵/۵/۲۹، ۱۱:۴۲ صبح
» بازدید: 1
U4GM Guide: How to Optimi...
آخرین ارسال توسط: jhb66
۰۵/۵/۲۹، ۰۸:۱۵ صبح
» بازدید: 6
U4GM PoE 2 Runic Ward Def...
انجمن: کد نویسی
۰۵/۵/۲۸، ۰۸:۰۲ صبح
» بازدید: 8
MLB The Show 26 Tips from...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۴۸ صبح
» بازدید: 2
U4GM Guide to Smart Monop...
۰۵/۵/۲۸، ۰۷:۱۰ صبح
» بازدید: 1
چرا اجاره ویلا بهترین گزی...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۳۰ صبح
» بازدید: 650
اجاره ویلا در شمال؛ ترکیب...
۰۵/۵/۲۷، ۱۰:۲۷ صبح
» بازدید: 651
اقامتی جمع‌وجور، راحت و ا...
۰۵/۵/۲۶، ۱۲:۳۰ عصر
» بازدید: 553
گوهرسازه تولیدکننده انواع...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: artabsc
۰۵/۴/۲۰، ۰۱:۲۳ عصر
» بازدید: 1,439

آموزشگاه آنلاین تصویرگران پویا اندیش
ارسال کننده: mahya68 - ۹۸/۱۲/۲۴، ۰۸:۴۱ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، رویاهای شما به واقعیت تبدیل می شود.
با توجه به شیوع بیماری کرونا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 تصویرگران پویا اندیش طی اقدامی بی سابقه در این راستا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 را با اسان ترین روش برگزار میکند.
شما می توانید در خانه بمانید و آنلاین و به صورت مجازی آموزش های نرم افزار ها و هنرهای مختلف را فرا گیرید.
با ما همراه باشید.

[تصویر:  logo-2.png]
[b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b]

آموزشگاه تصویرگران پویا اندیش با 26 سال سابقه آموزش در رشته های :
هنرهای تجسمی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، مجسمه سازی ، سفالگری ، طراحی داخلی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و آموزش نرم افزارهای : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 ، اتوکد
ساعت کاری آموزشگاه :
همه روزه (از شنبه تا جمعه ) ساعت 9 الی 19 __ حتی جمعه ها

چاپ این مطلب

فروش پیجر با بهترین قیمت
ارسال کننده: alirezamamani2020 - ۹۸/۱۲/۲۴، ۰۵:۴۴ عصر - انجمن: معرفی سایت، وبلاگ و خدمات - بدون پاسخ

برای دوستانی که نمیدونند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه چیزی هست اول توضیح بدم که پیجر در واقع یک دستگاه کوچک هست که برای صدا زدن به کار برده میشه و به این عمل فراخوانی گفته میشه و کاربردهای بسیار زیادی داره.
مثلا وقتی تو فست فود میرید ، یک دستگاه کوچک به شما میدهند تا وقتی سفارش شما آماده شد اون دستگاه شروع به لرزیدن کنه و چراغ اون روشن بشه تا شما متوجه بشید که سفارشتون آماده شده و در واقع شما رو فراخوانی کنند برای دریافت سفارشتون. همچنین در رستوران ها و کافی شاپ ها بر روی میزها یک دکمه قرار می گیره که شما برای صدا زدن گارسون و اینکه سفارشتون رو به ایشون بدید میتونید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
استفاده کنید و این دستگاه به ظاهر کوچک کار رو هم برای مشتری ها بسیار لذت بخش میکنه چون وقت شون تلف نمیشه و هم برای مدیران کافی شاپ ها چون مشتریانشون راضی میشن و بیشتر میشن و میتونن با سرعت بیشتری خدمات ارائه بدهند. 
البته امروزه سایت ها و شرکت های مختلفی هستند که در ایران پیجر میفروشن ولی من طبق تجربه میخوام به شما اطلس پیجر رو معرفی کنم که خودشون این دستگاه ها رو درست میکنن و با قیمت های سرسام آور وارداتی نمیخرید . بلکه یه جنس ایرانی بسیار با کیفیت رو با قیمت بسیار کمتر از نمونه های خارجی که کارایی مشابهی هم دارند می خرید و همچنین یک سال گارانتی بی قید و شرط تعویض و ده سال پشتیبانی دارند همچنین اگر دستگاهتون در یک درصد مواقع خراب هم بشه خودشون براتون تعمیر میکنند و خیالتون از هر بابت راحت هست. 
پس در گوگل سرچ کنید اطلس پیجر تا سایتشون رو ببینید و محصولاتشون رو مقایسه کنید.

چاپ این مطلب

کاربرد و خرید فاکتور رسمی در تهران
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۲۴، ۰۱:۲۴ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان به دنبال یه سری مطلب و اطلاعات مفید درباره  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
‌
در تهران بودم تا اینکه خیلی به طور اتفاقی با سایت زیر آشنا شدم لینک براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید از اطلاعات مفیدش استفاده کنید. و برای مشاهده کاتالوگ آن میتوانید کاتالوگ آن را از سایت زیر مشاهده کنید.

چاپ این مطلب

مشاور و راهنمای خرید نایلون حبابدار
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۲۴، ۰۱:۲۳ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان به دنبال یه سری مطلب و اطلاعات مفید درباره  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
‌
در تهران بودم تا اینکه خیلی به طور اتفاقی با سایت زیر آشنا شدم لینک براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید از اطلاعات مفیدش استفاده کنید. و برای مشاهده کاتالوگ آن میتوانید کاتالوگ آن را از سایت زیر مشاهده کنید.

چاپ این مطلب

مشاور و راهنمای خرید قالب فلزی دست و دوم
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۲۴، ۰۱:۲۰ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

‌

چاپ این مطلب

ارورهای دستگاه کپی ریکو به چه صورت است ؟
ارسال کننده: tamircopy - ۹۸/۱۲/۲۳، ۰۶:۵۲ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

در زمان استفاده از دستگاه های کپی ریکو ممکن است با ارور هایی روبرو شوید که در مانیتور دستگاه نمایش داده می شوند .

SC-103
مشکل برق

SC-120-123
سنسور ، موتور اسکن ، (صفحه EX-IPU یا فیوز FU103 Aficio 400 ، 401 ، 500)

SC-121
خانه یا فیوز FU4 را اسکن کنید
خانه یا فیوز FU106 Aficio 550/650 را اسکن کنید .

SC-305
خطای زمان برای حافظه یا برد EX-IPU یا فیوز FU103 در Aficio 400 ، 401 ، 500

SC-324
مشکل ترسیم جریان اضافی درایو لیزری

در این مقاله برخی از مشکلات دستگاه کپی ریکو بیان شد . برای دانستن اطلاعات بیش تر در رابطه با ارورهای این دستگاه ها می توانید به وب سایت زیر مراجعه نمایید .

tamircopy.com

چاپ این مطلب

Thumbs Up ساخت بیمارستان صحرایی و ستاد بحران با اسپیس فریم
ارسال کننده: spacesazan - ۹۸/۱۲/۲۱، ۰۵:۳۱ عصر - انجمن: آشنایی با مشاغل - بدون پاسخ

[b]آیا ساخت بیمارستان صحرایی و اتاق ایزوله با اسپیس فریم امکان پذیر است؟[/b]
[b][تصویر:  %D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9...11x400.jpg][/b]
[b]استفاده از استند های نمایشگاهی برای ایجاد اتاق ها و فضاهای مختلف برای ساخت [b][b]بیمارستان صحرایی و اتاق ایزوله با سازه اسپیس فریم[/b] کمک شایانی خواهد بود که در گذشته برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وجود نداشت. در نتیجه با وجود یک محدودیت، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عملا امکان پذیر نبود. [b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b] و استند های نمایشگاهی فضای کنترل شده ای را در بین بخش های مختلف فضای مورد نظر جهت احداث مرکز درمانی ایجاد خواهد کرد، که با کمک ابزار آلات در دسترس می توان به آن اتصالی محکم و شکل های مختلف داد.

حتی مزیت [b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b] در مقایسه با دیگر روش های سنتی و رایج موجود این است که اگر از نتیجه نهایی کار برای ساخت بخش های مختلف بیمارستان صحرایی مورد نظر رضایت نداشتید می توانید آن را به سادگی تغییر دهید و فضایی بزرگتر یا محدود تر ایجاد کنید. این ابزار آلات بسیار سبک بوده و جابجایی آسان تری خواهند داشت.

[/b]
[/b]

چاپ این مطلب

آشنایی چرخ گوشت گیربکسی
ارسال کننده: allscale - ۹۸/۱۲/۲۱، ۰۳:۳۳ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

چرخ گوشت گیربکسی از رایج ترین نوع چرخ گوشت صنعتی است که در دو نوع ایستاده و رومیزی تولید میشود. این نوع چرخ گوشت از تنوع بالایی برخوردار است و در انواع چرخ گوشت 12، چرخ گوشت 22، چرخ گوشت 32، چرخ گوشت 42 و چرخ گوشت 52 تولید میشود و در انواع مدل های تکفاز و 3 فاز قابل انتخاب هستند تا در محیط های مختلف بتوانند بهترین بازدهی را ارائه دهند.
توان خروجی گوشت چرخ کرده در این نوع چرخ گوشت 40 کیلوگرم الی 2000 کیلوگرم در ساعت است که میزان آن به نوع دستگاه و قدرت موتور بستگی دارد.
این نوع محصولات از دید ظاهری دارای دو نوع رومیزی و ایستاده هستند. از جمله مصرف کنندگان چرخ گوشت گیربکسی پروتئینی ها، هتل ها و رستوران ها، کارخانجات بسته بندی مواد گوشتی، رستوران ها و … هستند.
الکتروکار، چگا، امگا، مینروا از جمله تولید کنندگان مطرح در این زمینه هستنید که محصولات خود را بر اساس به روز ترین تکنولوژی روز دنیا ارائه میدهند.
چرخ گوشت گیربکسی معمولا از قدرت موتور 1 الی 15 اسب بخار برخوردار است و در مدل های تمام استیل و بدنه استیل قابل انتخاب هستند. ما در این بخش شما را با بهترین نوع چرخ گوشت های صنعتی گیربکسی آشنا میکنیم. برای خرید بهترین محصول مناسب با کسب و کار خود با ما در ارتباط باشید.

چاپ این مطلب

مزیت و 5 کاربرد اساسی در صوص استفاده از نایلون حبابدار
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۹، ۰۶:۳۴ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان مدتی بود خرید اینترنتی انجام نداده بودم و اینکه دیگه توانم یاری نمیداد حضوری محصولات مورد نیازم رو تهیه کنم تا اینکه با کلی سرچ و به طور اتفاقی با سایت زیر آشنا شدم و تونستم محصول نایلون حبابدار را با بهترین کیفیت و کمیت تهیه کنم. و مطمئمن هستم یه روزی بدرتون میخوره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاپ این مطلب

کاربرد استفاده از چوب ترمو
ارسال کننده: lemonn - ۹۸/۱۲/۱۹، ۰۶:۳۱ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان مدتی بود خرید اینترنتی انجام نداده بودم و اینکه دیگه توانم یاری نمیداد حضوری محصولات مورد نیازم رو تهیه کنم تا اینکه با کلی سرچ و به طور اتفاقی با سایت زیر آشنا شدم و تونستم محصول چوب ترمو را با بهترین کیفیت و کمیت تهیه کنم. و مطمئمن هستم یه روزی بدرتون میخوره

چاپ این مطلب