۹۹/۲/۵، ۰۹:۲۹ عصر
گوشت گوسفند و گوشت گاو هر دو از پر طرفدارترین گوشت های موجود در جهان هستند . این دو گوشت ارزش غذایی بسیار بالایی دارند . گوشت گوسفند در مناطق خاورمیانه ای طرفداران بسیار زیادی دارد . در کل گوشت قرمز سرشار از مواد معدنی مانند روی، فسفر و انواع ویتامین ها گروه ب است . همین طور بسیار غنی از پروتئین ، آهن و کراتین است . عدم مصرف گوشت قرمز سبب بروز کم خونی و مشکلات و ناراحتی های عصبی می شود .
باید گفت که گوشت گوسفند دارای بافتی نرم و دارای طعمی بی نظیر است . اما گوشت گاو دارای طعمی ظریف تر است . چربی های موجود در این گوشت متفاوت است . گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گاو دارای چربی بیش تری است . چربی موجود در گوشت گوسفند از سلامتی بیش تری برخوردار است و برای سلامتی قلب مفید است .
گوسفندان از علوفه طبیعی تغذیه می کنند، اما گاوها به صورت صنعتی تغذیه می شوند و پرورش می یابند . گوسفندان به علت خوردن گیاهان و علوفه طبیعی ، اسید چربی به نام اسید چرب زنجیره ای در بدنشان تولید می نمایند که گوشت گاو از میزان اسید چرب کمتری برخوردار است . می توان نتیجه گرفت که در مقایسه بین گوشت گوسفند و گوشت گاو ، گوشت گوسفند گزینه بسیار مناسب تری است .
goosfandzende.com
باید گفت که گوشت گوسفند دارای بافتی نرم و دارای طعمی بی نظیر است . اما گوشت گاو دارای طعمی ظریف تر است . چربی های موجود در این گوشت متفاوت است . گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گاو دارای چربی بیش تری است . چربی موجود در گوشت گوسفند از سلامتی بیش تری برخوردار است و برای سلامتی قلب مفید است .
گوسفندان از علوفه طبیعی تغذیه می کنند، اما گاوها به صورت صنعتی تغذیه می شوند و پرورش می یابند . گوسفندان به علت خوردن گیاهان و علوفه طبیعی ، اسید چربی به نام اسید چرب زنجیره ای در بدنشان تولید می نمایند که گوشت گاو از میزان اسید چرب کمتری برخوردار است . می توان نتیجه گرفت که در مقایسه بین گوشت گوسفند و گوشت گاو ، گوشت گوسفند گزینه بسیار مناسب تری است .
goosfandzende.com
قیمت گوسفند زنده