شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
متحده دريافت امارات دائم عربي اقامت

دريافت اقامت دائم امارات متحده عربي
#1
امارات متحده عربى كشورى بسيار زيبا و پيشرفته و داراى امكانات تجارى و تفريحى و توريستى براى توريست ها و تجار مى‌باشد. دبى يكى از شلوغ ترين و پر رفت وآمدترين شهرها در امارات متحده عربى است. از بنادر آزاد دبى هر ساله براى فهاليت هاى تجارى تجار به ايران و ديگر كشورها استفاده مى‌شود.
منطقه آزاد دبي به عنوان يكي از شش شيخ نشين امارات متحده عربي، شرايط را به گونه اي براي سرمايه گذاري و تحصيل راحت كرده است كه بسياري از ايرانيان ترجيح دادند سرمايه هاي مادي و فكري خود را روانه اين شهر كنند بطوري كه طبق آمار، در حال حاضر يك چهارم جمعيت اين شهر را ايرانيان تشكيل مي دهند.
سالانه تعداد زيادي از اتباع كشورهاي خارجي به جمع مقيم هاي اين كشور رويايي مي پيوندند. عمده اين افراد از كشورهاي اروپايي و امريكايي و ايران مي باشند.
از عمده دلايلي تمايل افراد به كسب اقامت اين كشور عبارتند از:

1- سطح بالاي درآمد، زندگي و امكانات رفاهي در حد استاندارد هاي اروپا و آمريكا
2- امنيت بالاي اين كشور و نزديك به صفر بودن جرم
3- آزادي اجتمايي و امنيت شغلي
4- امكانات بانكي با بهره هاي بسيار ناچيز و باز پرداخت بلند مدت
5- سطح بالاي تحصيلات و دسترسي به معتبرترين دانشگاه هاي دنيا
6- دسترسي آسان به كشورهاي ديگر

در دبي و ساير كشورهاي حوزه خليج فارس، بر خلاف ساير كشورهاي دنيا ويزا توسط اداره مهاجرت و وزارت كار صادر مي شود و نه از طريق سفارت خانه هاي امارات در دنيا. گرفتن ويزاي دبي براي مليت هاي مختلف، تفاوت بسياري دارد و كليه اتباع خارجي به غير از اتباع ديگر كشورهاي حاشيه خليج فارس براي ورود به امارات به ويزا نياز دارند. ويزا را بايد قبل از سفر، از كنسولگري يا سفارت امارات در كشور مبدا دريافت كرد.
براي صدور ويزا به هر علتي مثل تجارت، سياحت و غيره، شخص، شركت و يا سازماني در دبي مي بايست ضمانت تقاضا كننده ويزا را به عهده بگيرد و بدين ترتيب عملا و قانونا مسئول مسافر شناخته مي شود و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از كشور خارج كنند. اين مسئول در امارات به نام "كفيل" معروف است. لذا براي صدور ويزا يك كفيل لازم است كه واجد شرايط كفالت باشد. كفيل در دو صورت مي تواند براي مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينكه از نزديكان مسافر باشد كه در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت كند و يا رابطه تجاري داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطههاي كاري و تجاري، سازمانهاي دولتي و شركتهاي خصوصي مي توانند براي مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوري است كه ويزاهاي توريستي و يا زيارتي توسط خطوط هوايي، هتل ها و يا آژانس هاي مسافرتي درخواست مي شود.
كسب اقامت دبي به روش هاي مختلفي امكان پذير است كه البته محدود بوده و هر چند وقت يكبار بايد تمديد شود:

از طريق استخدام در يك موسسه يا شركت بعنوان كارمند:
در اين روش از اقامت، متقاضي مي بايست ابتدا توسط يك موسسه يا شركتي در امارات دعوت به استخدام گردد و كارفرماي شما بايد حمايت مالي از شما را به عهده بگيرد. سپس براي ارائه مدارك به آن شركت و ثبت آن در سازمان وزارت كار كشور امارات اقدام نمايد. اين مدارك عبارتند از : مدرك نشان دهنده صلاحيت هاي علمي و شغلي شما كه به تاييد وزارت امور خارجه كشور رسيده باشد، و يك گواهي پزشكي پس از اخذ موافقت سازمان وزارت كار و سازمان مهاجرت كشور امارات، فرد متقاضي مي تواند اخذ ويزاي دو ماهه كاري اقدام نمايد. پس از ورود به كشور امارات متحده عربي با ويزاي دو ماهه كاري بايد از وزارت بهداشت اين كشور كارت بهداشت دريافت كنيد و آزمايشات پزشكي انجام دهيد. در نهايت جهت اخذ كارت كارمندي و ويزاي اقامت دو ساله (در قوانين سال 2011 اين مدت از سه سال به دو سال كاهش يافته است) خود در اداره مهاجرت اقدام نمايد. بدين معنا كه ويزاي اقامت كارمند هر دوسال يكبار با يكسري آزمايشات پزشكي و موافقت كارفرما قابل تمديد مي باشد.
در حال حاضر متقاضيان ويزاي اقامت كارمندي با پاسپورت ايراني، تنها با مدرك تحصيلي بالاي فوق ليسانس از اين امكان بهره مند مي شوند. لازم به ذكر است كه با داشتن وابستگان (همسر و فرزندان) روال كار طولاني است.

شـريك تجاري يك شركت
شركتي كه شـما را به عنوان سـهامدار مي پذيرد (‌شريك‌) ابتدا در دادگاه دبي يك وكالت نامه تام‌الاختيار از شما دريافت مي‌نمايد تا شما ادعايي براي مالكيت سهام اين شركت نداشته باشيد. به هر حال چنانچه اين شركت در آينده دچار هر نوع مشكلي گردد، شما نيز دچار مشكلات متعددي خواهيد شد.
در اين روش شما مي‌بايست هر 3 سال مبلغي را به مديرعامل شركت پرداخت كنيد. البته معمولاً مديرعامل شركت بخشي از هزينه‌هاي اجاره آب و برق و تلفن را به صورت نامحسوس از شما دريافت مي‌كند.
كليه امور شما در اين روش توسط كفيل شما مديريت مي‌شود. توجه داشته باشيد چنانچه بعداً بخواهيد تغيير اقامت دهيد بايد يك رضايت نامه از كفيل خود با عنوان No objection letter داشته باشيد.

سرمايه گذاري و ثبت يك موسسه يا شركت
در اين روش شما مي‌توانيد به عنوان مديرعامل و سرمايه‌گذار، شركتي را ثبت نموده و براي خود و خانواده ويزاي اقامت اخذ نماييد(البته اقامت پدر و مادر 1 ساله و قابل تمديد است). در صورتي عدم انجام اين روش به صورت حرفه‌اي و صحيح و با رعايت اصول، هر سال هزينه‌هاي زيادي به فرد تحميل خواهد شد.
دارائي، شهرداري، جوازات و... مبالغي را ساليانه از شما دريافت مي‌كنند. متقاضي در اين نوع از سرمايه گذاري مي بايست در ابتدا موسسه يا شركتي را به ثبت رسانده، كارت بازرگاني، كارت سازمان مهاجرت خود را دريافت نموده و سپس بعد از اخذ قبولي از سازمان مهاجرت كشور امارات ويزاي اقامت سه ساله خود را دريافت نمايد. هزينه ثبت يك موسسه يا شركت بستگي به نوع فعاليت، اسم شركت، تعداد شركاء، نامه سرمايه اوليه شركت و اجاره بهاي محل آن بعنوان دفتر كار دارد.
به عنوان مثال:
هزينه ثبت شركت تجاري معمولي با سرمايه اوليه سيصد هزار درهم (حداكثر 2 شريك): 83 هزار درهم با كفيل و ارائه محل (فقط جهت ثبت)
هزينه ثبت شركت تجارت عامه با سرمايه اوليه سه ميليون درهم (حداكثر 12 شريك): 127 هزار درهم با كفيل و ارائه محل (فقط جهت ثبت)
هزينه ثبت شركت تجارت عامه با سرمايه اوليه يك ميليون درهم (حداكثر 6 شريك): 107 هزار درهم با كفيل و ارائه محل (فقط جهت ثبت)
لازم بذكر است كه متقاضيان ثبت موسسه يا شركت بصورت هر سال هزينه هايي جهت تمديد جواز كسب، اجاره دفتر و غيره را خواهد داشت. هزينه تمديد لايسنس و حقوق كفيل ساليانه پرداخت مي گردد. تأسيس و اجاره دفتر كار جهت گشايش اعتبار و حساب بانكي به عهده مشتري مي‌باشد.
مدت زمان ويزاي اقامت متفاضيان سرمايه گذاري در كل كشور امارات سه ساله مي باشد كه هر سه سال با انجام يك سري آزمايشات پزشكي و تمديد كليه مدارك اداري شركت يا موسسه، و پرداخت هزينه هاي آنها قابل تمديد مي باشد. فرد سرمايه گذار مي بايست به ياد داشته باشد، تمديد ويزاي اقامت به دفعات و براي سالهاي طولاني دليل بر گرفتن پاسپورت اماراتي نخواهد شد و در صورت از دست دادن شغل و شركت خود در امارات ويزاي شخص غير قابل تمديد مي باشد.
لطفاً توجه داشته باشيد كه مطالب ذكر شده در بالا براي متقاضيان با پاسپورت غير ايراني بوده و در حال حاضر متقاضيان مقيم كشور ايران و دارنده پاسپورت ايراني نياز به اخذ موافقت از دولت امارات براي ثبت شركت و اخذ اقامت در يكي از شهرهاي ابوظبي، دبي، شارجه، عجمان و غيره مي باشند. پس از اخذ موافقت دولت امارات مي تواند به روشهاي ذكر شده در فوق اقدام نمايند.
از مزاياي ثبت شركت، توانايي اخذ ويزاهاي توريستي ديگر كشورها بصورت كاملاً راحت، داشتن يك شغل،شركت و حساب بانكي در كشور امارات و گشايش ال سي در كشوري ديگر، اخذ تسهيلات بانكي از بانكهاي معتبر خارجي و غيره مي باشد.

در اين شرايط فرد متقاضي نياز به داشتن مدارك علمي و تحصيلات، مدرك زبان و سوابق شغلي، مديريتي يا كارمندي ندارد و حداقل سن، 21 سال مي باشد.
ايراني‌ها صرفا مي توانند پس از ثبت شركت در دبي اقامت بگيرند براي ثبت شركت لازم است شما يك شريك تبعه امارات داشته باشيد كه البته اين شريك صوري است و شريك شما تنها مبلغي حدود 8 تا 12 هزار درهم در سال از شما بابت ثبت اسمش در اساسنامه شركت مي‌گيرد و اداره شركت به عهده متقاضي است.
در مقابل هر 70.000 درهم سرمايه شركت يك نفر مي‌تواند از طرف شركت به عنوان شريك شركت اقامت بگيرد. اگر شما حداقل سپرده كه همان 300.000 درهم است را ثبت كنيد با توجه به آنكه 51% سهام شركت متعلق به شريك بومي شما است 147.000 درهم سهم شما است كه با آن 2 نفر مي توانند اقامت بگيرند.

اخذ اقامت با خريد منازل مسكوني
با اين نوع اقامت اجازه كار در دبي را نخواهيد داشت. هشدار چنانچه تصميم به اخذ اقامت داريد، احتمال بروز بعضي مشكلات وجود دارد، لذا به نكات زير توجه كنيد: مجموعه‌هاي بدون مجوز اغلب در طول مدت اخذ اقامت (2 ماهه اول‌) به روش‌هاي مختلف،شما را شارژ مي‌كنند. مدرك تحصيلي شما بايد به تأييد سفارت دبي در ايران برسد. مدارك خود را كامل كنيد، زيرا چندين دفعه رفت و آمد هزينه‌هاي زيادي (بليط و هتل‌) را به شما تحميل خواهد نمود. اگر در صحت مدارك خود شك داريد با ويزاي 2 ماهه وارد امارات شويد تا مجبور به بازگشت براي تكميل مدارك نشويد. اصل گذرنامه خود را به هيچ مجموعه‌اي تحويل ندهيد. مدارك قانوني مجموعه اي را كه اقدام به اخذ اقامت براي شما مي نمايند را جهت رويت بخواهيد.
به اين نكته توجه دشته باشيد كساني كه با هزينه پايين به شما پشنهاد اخذ اقامت مي‌كنند، اغلب اقدام به تأسيس شركتهاي صوري و كوتاه مدت مي‌كنند (6 ماهه) و شما را به عنوان كارمند و يا شريك اين شركت وارد امارات مي‌كنند. تأسيس اين نوع شركتها به علت كوتاه بودن مدت عقدالاجار (اجاره نامه) و نداشتن محل قانوني خطرات خيلي زيادي را متوجه شما خواهد نمود زيرا شما نمي دانيد شريك چه كساني خواهيد بود و اگر هم بدانيد از سلامت كامل آنها نمي توانيد آگاه شويد. ما به شما توصيه مي كنيم براي اخذ اقامت از كفالت دولت امارات استفاده نماييد

پاسخ
 سپاس شده توسط saman ، نسیم ، mitra ، saye.tanha ، araam ، hoboot


پیام‌های داخل این موضوع
دريافت اقامت دائم امارات متحده عربي - توسط sima - ۹۷/۱/۱۱، ۱۲:۱۶ صبح

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اخذ اقامت امارات از طریق پیدا کردن کار maghsad360 0 340 ۰۲/۱/۳۰، ۱۲:۰۲ صبح
آخرین ارسال: maghsad360
  اخذ اقامت یونان sima 1 1,256 ۰۰/۹/۲۵، ۰۵:۰۲ عصر
آخرین ارسال: reyhanes7770

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان