شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 97 رأی - میانگین امتیازات: 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
وبرند بازاریابی سازی استفاده از اینستاگرام کنیم چگونه برای

چگونه از اینستاگرام برای بازاریابی وبرند سازی استفاده کنیم
3- فالوئرهای خود را افزایش دهید
[تصویر:  do.php?img=168]

حتی اگر تصاویر خوبی در اینستاگرام خود پست می‌کنید بهتر است که برای بیشتر دیده شدن استراتژی خوبی داشته باشید. در ادامه چند نکته در مورد شیوه‌های جذب فالوئر بیشتر در اینستاگرام را می‌نویسم:

– از #هش‌تگ‌‌ها استفاده کنید

افراد زیادی (از جمله من) با استفاده از هش‌تگ‌های اینستاگرام به دنبال تصاویر مورد نظر خود می‌گردند. من خودم بخش زیادی از ایران را با اینستاگرام دور زدم و اعتراف می‌کنم اگر هش‌تگ ها نبودند به هیچ‌عنوان نمی‌توانستم با مکان‌های زیبا اما دور افتاده ایران آشنا شوم. حال فرض کنید افراد زیادی با استفاده از این هش‌تگ‌ها به دنبال محصولات یا تصاویری که شما پست می‌کنید هستند. پس بهتر است برروی استفاده از هش‌تگ‌های مختلف فکر کنید و ببینید که چه هش‌تگ‌هایی می‌تواند برای شما مفید باشد و کاربران ممکن است چه چیزهایی جست‌وجو کنند.

ضمنا بهتر است که از هش‌تگ‌های خاص‌تر استفاده کنید. به خاطر سرعت بسیار بالای بروز شدن هش‌تگ‌های شاید شانس جذب کاربران کمتر شود. اما باز هم بهتر است که ترکیبی از هش‌تگ‌های کمی طولانی و دارای چند بخش به همراه هش‌تگ‌های تک بخشی استفاده کنید.

اگر فکر می‌کنید که هش‌تگ‌هایی که در caption تصویر می‌نویسید ممکن است باعث طولانی‌تر شدن آن شود، هش‌تگ‌ها را برای خود کامنت بگذارید
آرامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن  تا همواره در آرامش باشی... 
پاسخ
 سپاس شده توسط saberi ، نگار ، mesterweb

پیام‌های داخل این موضوع
RE: چگونه از اینستاگرام برای بازاریابی وبرند سازی استفاده کنیم - توسط ms.khassi - ۹۴/۱۱/۱۸، ۰۸:۴۶ عصر

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی برای خرید ویو اینستاگرام noramohammadi 0 114 ۰۳/۱۰/۱۷، ۰۸:۴۳ عصر
آخرین ارسال: noramohammadi
  بهترین ترفندها برای افزایش شانس ورود به اکسپلور اینستاگرام hedie1382 0 326 ۰۳/۱/۶، ۰۲:۴۶ عصر
آخرین ارسال: hedie1382
  چگونه به سایت های فروش فالوور واقعی اعتماد کنیم ؟ sajadas 0 379 ۰۲/۱۲/۲۲، ۱۲:۰۴ صبح
آخرین ارسال: sajadas
  چرا و چگونه باید فالوور خارجی اینستاگرام بخریم؟ noramohammadi 0 430 ۰۲/۱۱/۹، ۰۱:۲۷ صبح
  چگونه فالوور رایگان اینستاگرام بگیریم؟ روش سریع noramohammadi 0 387 ۰۲/۱۰/۱۰، ۱۱:۰۵ عصر
  چهار روش طلایی و تضمین شده برای ورود به اکسپلور اینستاگرام aynazmasomi 0 543 ۰۲/۳/۳۱، ۱۰:۱۶ صبح
آخرین ارسال: aynazmasomi
  چگونه وارد اکسپلور اینستاگرام شویم؟ flwland 4 1,601 ۰۱/۱۱/۱۰، ۰۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: torenyolistanbul
  ساخت فروشگاه آنلاین برای اینستاگرام masoudfn 0 481 ۰۱/۸/۷، ۰۵:۳۹ عصر
آخرین ارسال: masoudfn
  درگاه اینترنتی برای اینستاگرام masoudfn 1 1,067 ۰۰/۴/۱۵، ۰۳:۲۵ عصر
آخرین ارسال: masoudfn
  ابزار آنلاین برای تحلیل ترافیک اینستاگرام magbot 4 2,003 ۹۹/۶/۳۱، ۰۹:۲۸ صبح
آخرین ارسال: Solmaz2022

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان