3- فالوئرهای خود را افزایش دهید
حتی اگر تصاویر خوبی در اینستاگرام خود پست میکنید بهتر است که برای بیشتر دیده شدن استراتژی خوبی داشته باشید. در ادامه چند نکته در مورد شیوههای جذب فالوئر بیشتر در اینستاگرام را مینویسم:
– از #هشتگها استفاده کنید
افراد زیادی (از جمله من) با استفاده از هشتگهای اینستاگرام به دنبال تصاویر مورد نظر خود میگردند. من خودم بخش زیادی از ایران را با اینستاگرام دور زدم و اعتراف میکنم اگر هشتگ ها نبودند به هیچعنوان نمیتوانستم با مکانهای زیبا اما دور افتاده ایران آشنا شوم. حال فرض کنید افراد زیادی با استفاده از این هشتگها به دنبال محصولات یا تصاویری که شما پست میکنید هستند. پس بهتر است برروی استفاده از هشتگهای مختلف فکر کنید و ببینید که چه هشتگهایی میتواند برای شما مفید باشد و کاربران ممکن است چه چیزهایی جستوجو کنند.
ضمنا بهتر است که از هشتگهای خاصتر استفاده کنید. به خاطر سرعت بسیار بالای بروز شدن هشتگهای شاید شانس جذب کاربران کمتر شود. اما باز هم بهتر است که ترکیبی از هشتگهای کمی طولانی و دارای چند بخش به همراه هشتگهای تک بخشی استفاده کنید.
اگر فکر میکنید که هشتگهایی که در caption تصویر مینویسید ممکن است باعث طولانیتر شدن آن شود، هشتگها را برای خود کامنت بگذارید
آرامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همواره در آرامش باشی...