۰۰/۷/۹، ۰۹:۵۸ عصر
در دیدگاه سطحی جامعه انجام کار خیر از طریق کمکهای مالی صورت می گیرد و حتما بایستی از طریق پرداخت پول صورت بگیرد
مثل هر سازمان دیگری استراتژی میخواهد. بازاریابی میخواهد. روابط عمومی میخواهد.. مدیریت ارتباط با مشتری میخواهد و دهها مورد دیگر. مواردی که باید بر اساس «علم» بنا شوند.
همهی حرفهای بالا که گفتم نباید باعث شود که من و شما به موسسات خیریه کمک نکنیم. باید به آنها کمک کنیم و در عین حال به راهحلی بیندیشیم که در بلندمدت، کمک های نقدی تنها راه حل مشکلات عزیزترین هموطنانمان نباشد…
از پیشگامان این دیدگاه در ارائه خدمات خیر به اشکال گوناگون از جمله استفاده از هنر و دانش و تخصص خیرین عزیز موسسه خیریه کودکان فرشته اند می باشد.
اگر با ما هم عقیده هستید ، در بررسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حتما سری به کودکان فرشته اند بزنید...
این شیوهی کار خیربد نیست. اما هرگز نمیتواند مولد باشد.
جامعهی ما در نگاه به کار خیر، مشکل دیگری هم دارد و آن اینکه حاضر نیست بپذیرد که موسسهی خیریه یک سازمان است. مثل هر سازمان دیگری استراتژی میخواهد. بازاریابی میخواهد. روابط عمومی میخواهد.. مدیریت ارتباط با مشتری میخواهد و دهها مورد دیگر. مواردی که باید بر اساس «علم» بنا شوند.
همهی حرفهای بالا که گفتم نباید باعث شود که من و شما به موسسات خیریه کمک نکنیم. باید به آنها کمک کنیم و در عین حال به راهحلی بیندیشیم که در بلندمدت، کمک های نقدی تنها راه حل مشکلات عزیزترین هموطنانمان نباشد…
از پیشگامان این دیدگاه در ارائه خدمات خیر به اشکال گوناگون از جمله استفاده از هنر و دانش و تخصص خیرین عزیز موسسه خیریه کودکان فرشته اند می باشد.
اگر با ما هم عقیده هستید ، در بررسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حتما سری به کودکان فرشته اند بزنید...