۹۹/۱۲/۲۴، ۰۷:۵۶ عصر
مزایای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- جلوگیری از تقلب کارمندان در ثبت زمان ورود و خروج
دستگاه بسیار پایینتر از دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی و کارتی است.
در [b]دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی[/b]، به دلیل این که امکان ثبت چند اثر انگشت به صورت همزمان برای فرد وجود دارد، ممکن است بین کارمندان تبانی صورت بگیرد و یکی از کارمندان، علاوه بر اثر انگشت خودش، اثر انگشت همکارش را نیز ثبت نماید تا در هنگام[b] حضور و غیاب[/b]، همکارش حضور او را ثبت کند.
اما در [b]دستگاه تشخیص چهره[/b] عملا این موضوع منتفی میشود زیرا برای هر فرد فقط یه تصویر فعال در نظر گرفته میشود و فرد دیگری نمیتواند حضور شخص مورد نظر را ثبت کند!
اگر به دنبال دستگاهی میگردید که امکان تقلب کارمندان ،در ثبت زمان [b]ورود و خروج[/b]، در آن به صفر برسد این دستگاه را انتخاب کنید زیرا عملا دور زدن آن غیر ممکن است و هر کارمند برای ثبت ورود و خروج خود، باید صورت خود را مقابل دستگاه قرار دهد و امکان تقلب در آن وجود ندارد.
در ضمن، قیمت دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره پایینتر از دستگاه حضور و غیاب عنبیه است و میتواند برای سازمان ما مفیدتر واقع شود.
- عملکرد کاملا اتوماتیک
باید به صورت دستی صورت بگیرد که این کار هم با افزایش هزینه همراه است و هم نرخ خطا را بالا میبرد. اما جالب است بدانید دستگاه ورود و خروج [b]تشخیص چهره[/b] عملکردی کاملا اتوماتیک دارد و هیچ گونه عملکردی به صورت دستی در آن صورت نمیگیرد.
پس استفاده از این دستگاه، هم از احتمال به وجود آمدن خطا میکاهد و هم هزینههای کارفرما را در طولانی مدت کاهش میدهد.
- افزایش سطح امنیت سازمان
- عدم انتقال آلودگی و بیماری
یکی از معایب [b]دستگاه حضور و غیاب اثرانگشتی[/b] این است که میتواند بیماری و آلودگی را از طریق سطح مشترک [b]اثر انگشت[/b] به تمامی کارکنان یک شرکت انتقال دهد.
اما اگر به جای [b]دستگاههای حضور و غیاب اثر انگشتی[/b] از [b]دستگاههای حضور و غیاب کارتی[/b] استفاده کنیم این معضل از بین میرود و مشکل آلودگی و انتقال بیماری تا حد زیادی حل میشود.
- عدم دخالت مشکلات پوستی
زیرا [b]دستگاه کارتی[/b] که امکان تقلب بسیاری در آن وجود دارد، [b]دستگاه اثرانگشتی[/b] هم برای احراز هویت کارمندان این نوع سازمانها عموما ناکارآمد است زیرا اثر انگشت این افراد در اثر تماس مستقیم با مواد شوینده و شیمیایی یا از بین میرود و یا ضعیف میشود.
پس بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که یک [b]دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره[/b] قیمت برای سازمان خود تهیه کنید!
حال که به این بخش مقاله رسیدیم و دانستیم که [b]دستگاه حضور و غیاب چشمی[/b] چیست و چه مزایایی دارد؛ انصاف نیست که معایب آن را بیان نکنیم.
در ادامه چند تا از معایب این دستگاه را بررسی میکنیم!
سلام من رانیا هستم و در شرکت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کار میکنم.
کار میکنم.