۹۹/۱۱/۲۴، ۰۴:۲۴ عصر
یکی از مهمترین معضلات مدیران در خرید دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره قیمت آنهاست. [b]مدیران در برخورد با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به دو گروه کلی تقسیم میشوند:[/b]
گروه اول مدیرانی هستند که قیمت دستگاه برایشان در اولویت قرار دارد و با برآورد قیمت
محصولات موجود در بازار، ارزانترین محصول را انتخاب کرده و تهیه میکنند. البته ما به چنین مدیرانی حق میدهیم زیرا بالاخره بودجهی محدودی از سازمان را برای خرید این دستگاه اختصاص دادهاند و تمایل دارند هرچه بیشتر در هزینههای سازمان صرفهجویی کنند.
تجربه نشان داده است مدیرانی که قیمت دستگاه برای آنها از اولویت برخوردار است عموما به سمت کالاهای چینی یا کالاهای بیکیفیت ایرانی میروند.
این دستگاهها در ظاهر و در موارد اصلی بسیار شبیه به دستگاههای اصلی و با کیفیت هستند اما مدیرانی که این دستگاهها را تهیه میکنند عموما پس از مدتی به دلیل یکی از مشکلات زیر مجبور به تعویض دستگاه میشوند:
به دو گروه کلی تقسیم میشوند:[/b]
گروه اول مدیرانی هستند که قیمت دستگاه برایشان در اولویت قرار دارد و با برآورد قیمت
محصولات موجود در بازار، ارزانترین محصول را انتخاب کرده و تهیه میکنند. البته ما به چنین مدیرانی حق میدهیم زیرا بالاخره بودجهی محدودی از سازمان را برای خرید این دستگاه اختصاص دادهاند و تمایل دارند هرچه بیشتر در هزینههای سازمان صرفهجویی کنند.
تجربه نشان داده است مدیرانی که قیمت دستگاه برای آنها از اولویت برخوردار است عموما به سمت کالاهای چینی یا کالاهای بیکیفیت ایرانی میروند.
این دستگاهها در ظاهر و در موارد اصلی بسیار شبیه به دستگاههای اصلی و با کیفیت هستند اما مدیرانی که این دستگاهها را تهیه میکنند عموما پس از مدتی به دلیل یکی از مشکلات زیر مجبور به تعویض دستگاه میشوند:
- شرکت سازندهی دستگاه، خدمات پس از فروش و پشتیبانی مناسبی را به مشتریان خود ارائه
نمیدهد.
- دستگاه جز کالاهای وارداتی است و به دلیل تحریمها شرکت سازندهاش اجازهی ورود
قطعات یدکی را به ایران نمیدهد. در نتیجه اگر دستگاه دچار مشکلی شود تعمیر آن غیرممکن است و دستگاه بیاستفاده
میشود.
- شرکت سازندهی دستگاه توانایی ارتقا و به روزرسانی نرمافزار حضور و غیابش را
ندارد. در نتیجه دستگاه پس از مدتی از تکنولوژی روز عقب میماند و عملا بیاستفاده میشود.
سلام من رانیا هستم و در شرکت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کار میکنم.
کار میکنم.