شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
امسر؛ ویلاها جایی رو به می‌کشند و جنگل که نفس دریا

امسر؛ جایی که ویلاها رو به جنگل و دریا نفس می‌کشند
#1
رامسر شهری‌ست که همیشه در لیست محبوب‌ترین مقاصد شمالی ایران بوده. جایی که هم دریا دارد، هم کوه، هم آب گرم، و هم ویلاهایی که در دل طبیعت ساخته شده‌اند.
اجاره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تجربه‌ای متفاوت از اقامت در شمال است. بیشتر ویلاها در مسیرهای منتهی به جواهرده یا سمت تلکابین قرار دارند؛ جاهایی که از یک سو دریا دیده می‌شود و از سوی دیگر جنگل.
اگر صبح زود بیدار شوی و پنجره‌ی ویلا را باز کنی، احتمالاً مه خنکی داخل می‌زند. و این همان چیزی‌ست که رامسر را خاص می‌کند.
ویلاها از نظر قیمت و امکانات تنوع بالایی دارند. از گزینه‌های اقتصادی برای سفرهای دو نفره گرفته تا ویلاهای لاکچری با استخر و منظره. نکته مثبت اینجاست که بیشترشان با چند کلیک قابل رزروند و دردسر کمی دارند.
رامسر برای آن‌هایی که هم دریا می‌خواهند و هم هوای کوهستان، انتخابی کم‌نظیر است. اقامت در ویلایی دنج، میان سبزی طبیعت و صدای پرنده‌ها، حسی‌ست که از یاد نمی‌رود.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجاره ویلا در چالوس؛ اقامتی رؤیایی بین کوه و دریا arvin912 0 185 ۰۴/۲/۳۱، ۱۲:۴۹ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  لذت اقامت در دل جنگل های دالخانی arvin912 0 175 ۰۴/۲/۱، ۱۲:۳۰ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  اجاره ویلا در بابلسر: ترکیب دریا و طبیعت سرسبز arvin912 0 208 ۰۳/۱۲/۲۷، ۰۱:۳۶ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  اجاره ویلا در بابلسر: تجربه‌ای لوکس در کنار دریا arvin912 0 237 ۰۳/۱۲/۶، ۰۴:۳۴ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  ویلا ساحلی: بهشتی در کنار دریا arvin912 0 365 ۰۳/۷/۲۵، ۰۱:۲۲ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  اجاره ویلا ساحلی: تجربه‌ای فراموش‌نشدنی در کنار دریا arvin912 0 391 ۰۳/۶/۷، ۰۳:۱۱ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  اقامت در دل جنگل arvin912 0 345 ۰۳/۵/۲۹، ۰۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  نوازش نسیم دریا در ویلای ساحلی: سفری رویایی به شمال ایران arvin912 0 454 ۰۳/۴/۲۷، ۰۴:۵۵ عصر
آخرین ارسال: arvin912
  جنگل فندقلو مشرف به گردنه حيران samin44 1 1,142 ۰۳/۱/۱۵، ۰۵:۱۶ عصر
آخرین ارسال: arvin912

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان