| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 3,540
» آخرین عضو: user5587
» موضوعات انجمن: 10,390
» ارسالهای انجمن: 14,565
آمار کامل
|
| کاربران آنلاین |
در حال حاضر 281 کاربر آنلاین وجود دارد. » 0 عضو | 281 مهمان
،
|
|
|
| چگونگی انتخاب متریال سایبان بنا بر اقلیم و جغرافیای منطقه مورد نظ |
|
ارسال کننده: sayehsazanmg - ۹۹/۷/۱۲، ۰۶:۲۸ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
|
 |
اگر فکر نصب سایبان را در سر میپرورانید مطمئنا به این مسئله آگاهی دارید که سایبان از اجزای مختلفی تشکیل شده که از جمله آنها میتوان به چادر، اسکلت، موتور، اتصالات و… اشاره کرد. جالب اینجاست که در این میان، پارچه یا چادر جزء مهمترین قسمت این ابزار کاربردی شناخته شده و بخش اعظمی از آن را به خود اختصاص داده است. همانطور که میدانید امروزه در دنیای پیشرفتهای زندگی میکنیم؛ دنیایی که هر لحظه در حال پیشرفت است و راههای جدیدی را برای رسیدن به هدف نهایی پیش روی ما میگذارد. این مسئله در رابطه با سایبان ها نیز صدق میکند. زیرا شما قادر خواهید بود در میان انواع مختلف چادرها، به انتخاب متریال سایبان موردنظر خود بپردازید. اگر کمی گیج شدهاید توصیه میکنیم در ادامه این محتوا با ما همراه باشید. زیرا درنظر داریم توضیحاتی در این زمینه خدمت شما ارائه دهیم.
انواع چادر سایبان را بشناسید
همانطور که گفته شد امروزه عصر تکنولوژی و ارتباطات است و ما با متریال های مختلف سایبان ها روبرو هستیم. که از جمله عبارتند از:
• پارچه برزنت
متریال سایبان برزنتی از الیاف نخی ضد آب است که اغلب برای آن مناطقی که با بارندگی های مداوم روبرو هستند مناسب می باشد. خوشبختانه طرح ها و رنگ های مختلفی از آن به بازار معرفی شده که مخاطبان میتوانند با توجه به سلیقه و محیط مورد استفاده آن را سفارش دهند. البته در این میان ضخامت و وزن های متفاوتی وجود دارد که باید با توجه به نیاز شما تعیین شود. در این راستا میتوانید با کارشناسان و متخصصان سایه سازان مهر گستر ارتباط برقرار کرده و ابهامات موجود در ذهنتان را برطرف نمائید.
• پارچه ترانزیتی
اگر در محیطی سرد زندگی میکنید و در اکثریت ماه های سال شاهد برف و باران هستید باید بگوییم که پارچه ترانزیتی به عنوان متریال سایبان شما میتواند بهترین گزینه ممکن باشد. اصلی ترین تفاوت آن با پارچه های برزنتی را میتوان به مقاومت بالای آن در برابر گرمای زیاد دانست. از معایب آن نیز باید به تک رنگ بودنش اشاره کنیم. البته خیلی شما را محدود نمی کند زیرا رنگ موجود با تمامی محیط ها سازگار بوده و با سلایق همه همخوانی دارد.
• پارچه فلکسی
اگر علاقمند هستید تا طرح خاصی را بر روی سایبان خود به چاپ برسانید. باید بگوییم که پارچه فلکسی یکی از بهترین گزینه های موجود است. این پارچه با جنس مقاوم و راحت خود این توانایی را دارد که در برابر هر طرحی مقاومت داشته باشد و در برابر گرما و سرما هیچگونه تغییری را در طرح موردنظر به وجود نیاورد.
• PVC که به آن بنری یا کانتینری نیز گفته می شود.
اگر به دنبال پارچه و متریال سایبان مناسب و البته ضد آب میگردید باید بگوییم که این نوع از چادرها نیز نه تنها ضد آب بوده بلکه با رنگبندی خود بخش اعظمی از بازار و مشتریان را به خود اختصاص داده اند. در این راستا نباید قابلیت چاپ لیزری طرح دلخواه بر روی این نوع از پارچه ها غافل شوید.
• پنبه
اگر نگاهی به سایبان های ساخته شده در ۱۰ سال گذشته بیاندازید متوجه خواهید شد که پنبه اولین گزینهای بوده که توسط سازندگان مورد استفاده قرار میگرفت. اصلی ترین دلیل آن هم تنفس پذیر بودن پنبه و سازگان بودن آن با محیط است. البته ضد آب نبودن آن از جمله دلایلی بود که باعث شده امروزه متقاضیان به سراغ انواع دیگری از متریال سایبان بروند.
• اکریلیک
مقاومت پارچه اکریلیک در بین سایر پارچهها بیشتر است. از ویژگیهای اکرلیک این است که به راحتی دچار رنگ پریدگی نمی شود و دیر فرسوده می شود. مناسب مناطق گرم و خشک یا مناطقی که سایبان دائما در معرض مواد شیمیایی قرار دارد، مناسبترین پارچه برای سایبان است. البته باید بدانید که هزینه بسیار بالای آن موجب شده تا تمامی افراد قادر به تهیه آن نباشند. از همین رو قبل از تهیه این متریال لازم است مشاورههایی را صورت دهید. باید بگوییم که در این راستا کارشناسان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتوانند راهنمایی های دقیقی را در اختیار شما قرار دهند. تنها کافیست به بخش تماس باما مراجعه نمائید.
• پلی استر
جنس پلی استر چیزی بین پنبه و اکریلیک است. این پارچه تا حدی تنفس پذیر است اما به اندازه اکریلیک دوام ندارد. این نوع پارچه برای سایبان در چند سال اخیر محبوب تر شده است. همچنین شما میتوانید آن را با پوشش وینیل و البته پوشش اکریلیک در بازار پیدا کنید. دقت داشته باید که خرید این نوع متریال سایبان ارتباط مستقیمی با آب و هوایی دارد که در آن زندگی می کنید. درواقع اگر آب و هوای ناحیه شما مرطوب است پلی استر با پوشش وینیل گزینه مناسبی به شمار می آید و اگر در آب وهوایی بارانی و گرمسیری زندگی می کنید باید به سراغ متریال پلی استر با پوشش اکریلیک بروید.
|
|
|
| مزیت خرید گوسفند زنده از سایت معتبر چیست؟ |
|
ارسال کننده: sara2020 - ۹۹/۷/۱۲، ۰۳:۵۲ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
|
 |
در حقیقت خرید دام با ارائه پیشنهادات خود می تواند بهترین راه حل مشکل برای بدست آوردن تجربه خرید مطلوب و دلپسند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، بدون دغدغه باشد . بهتراین است که گوسفندان از نژادهای ایرانی ، کم پشم و کم دنبه باشندو با بهترین نوع تغذیه پرورش یافته باشند
|
|
|
| دام زنده چرا گران شد؟ |
|
ارسال کننده: sara2020 - ۹۹/۷/۱۲، ۰۳:۴۹ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
|
 |
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور گفت: تا زمانی که هویت گذاری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کامل نشود، قاچاق دام زنده ادامه مییابد که همه این عوامل موجب شده تا دام زنده و گوشت با نرخهای بالاتری به دست مصرف کننده برسد
|
|
|
| قیمت انواع چاپ روی نایلون و کیسه |
|
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۷/۱۲، ۱۰:۴۵ صبح - انجمن: مدیریت و کسب و کار
- بدون پاسخ
|
 |
سلام دوستان مدتی بود به دنبال خرید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بودم که خدمات و کارایی بالایی داشته باشه و اینکه از نظر قیمتی مناسب باشه تا یکی از دوستان سایت زیر را معرفی کردن من از این کالا استفاده کردم و رضایت کافی و کامل دارم پیشنهاد میکنم شما تنها یکبار وارد لینک زیر شوید و کالا خود را سفارش دهید.
|
|
|
| انواع خرید و فروش لیفتراک| لیفتراک ارزان |
|
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۷/۱۲، ۱۰:۴۰ صبح - انجمن: مدیریت و کسب و کار
- بدون پاسخ
|
 |
سلام دوستان مدتی بود به دنبال خرید و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ر بودم که خدمات و کارایی بالایی داشته باشه و اینکه از نظر قیمتی مناسب باشه تا یکی از دوستان سایت زیر را معرفی کردن من از این کالا استفاده کردم و رضایت کافی و کامل دارم پیشنهاد میکنم شما تنها یکبار وارد لینک زیر شوید و کالا خود را سفارش دهید.
|
|
|
| راه های مختلف برای تمیز کردن گریل استخر چیست؟ |
|
ارسال کننده: lemonn - ۹۹/۷/۱۲، ۱۰:۳۷ صبح - انجمن: مدیریت و کسب و کار
- بدون پاسخ
|
 |
سلام دوستان مدتی بود به دنبال خرید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بودم که خدمات و کارایی بالایی داشته باشه و اینکه از نظر قیمتی مناسب باشه تا یکی از دوستان سایت زیر را معرفی کردن من از این کالا استفاده کردم و رضایت کافی و کامل دارم پیشنهاد میکنم شما تنها یکبار وارد لینک زیر شوید و کالا خود را سفارش دهید.
|
|
|
| تفاوت میان توریست و مسافر |
|
ارسال کننده: uberr - ۹۹/۷/۱۰، ۰۹:۴۲ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
|
 |
در ابتدا به تعریفی از مسافر و توریست می پردازیم :
توریست : توریست ها با یک برنامه سفر مشخص و بدون قصد اقامت دائمی، برای تفریح یا کسب و کار به مکان های دور می روند و مکان های دیدنی دقیقی را در ذهن خود دارند .
مسافر : مسافران از زمان های بسیار قدیم وجود داشته اند، مسافر برای مقصد خود مانند توریست برنامه ریزی نمی کند .
تفاوت های میان توریست و مسافر
– مسافران از جاذبه های توریستی و نشانه های تاریخی بازدید می کنند، اما آن ها فقط از این مکان ها عبور می کنند در حالی که توریست ها برای جزئیات سفر خود برنامه ریزی می کنند .
– گردشگران همیشه سفرهای خود را از قبل برنامه ریزی می کنند، بهترین زمان و موقعیت آب و هوایی را برای تعطیلات انتخاب می کنند، مسیر سفر خود را ترسیم می کنند . در حالی که مسافران سفرهای برنامه ریزی شده و مقصد مشخصی ندارند و فقط فرآیند سفر مهم است . آن ها معتقدند که سفر، راهی برای زندگی است .
– توریست مقصد را با یک برنامهریزی از قبل تعریف شده انتخاب میکند، به طوری که هدف از آن ارائه اطلاعات کافی و علمی به همراه بهترین تجربه در تمام فعالیتهای اصلی گردشگری خواهد بود اما در مورد مسافر برنامهای از قبل تعریف شده وجود نداشته و همه چیز میتواند اتفاقی و بدون برنامهریزی باشد .
– یک گردشگر با سایر گردشگران احساس راحتی خواهد کرد و ترجیح می دهد به صورت گروهی سفر کند . در حالی که یک مسافر با افراد محلی احساس راحتی بیش تری می کند .
– توریست ها یا سلفی می گیرند یا از یک مسافر دیگر می خواهند عکس بگیرد . در حالی که مسافران بیش تر از افراد محلی، خیابان ها و طبیعت عکس می گیرند .
– توریست ها در منطقه راحتی برای دیدن مهم ترین و محبوب ترین دیدنی ها اقامت می کنند . آن ها واقعاً سعی نمی کنند با افراد دیگری غیر از افرادی که با آن ها سفر می کنند ملاقات کنند . اما مسافران تلاش می کنند تا با مردم دیدار کنند و همواره در حال تلاش برای صحبت با افراد محلی هستند، مسافران می دانند که افراد محلی بهترین منبع برای کاوش در مکان های جدید و کشف بهترین های شهر هستند .
توریست اوبر
uberr.ir
|
|
|
| تفاوت روغن بهران و روغن بهران سوپر رانا چیست؟ |
|
ارسال کننده: sara2020 - ۹۹/۷/۹، ۰۵:۴۶ عصر - انجمن: گفتگوی آزاد
- پاسخ (1)
|
 |
دانستن این نکته لازم است که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از سطح کیفی اس ال برخوردار بوده
و تقریبا در بین روغن های سطح بالای تولید شده در کشور محسوب می شود. کسانی که به دنبال روغن موتور با کیفیت بالا هستند باید سراغ روغن بهران سوپر رانا بروند. این روغن از سطح کیفی اس ان برخوردار بوده و با کیفیت ترین روغن موتور تولید شده کشور محسوب میشود
|
|
|
|