شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: sabalabnet - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 424
تشخیص فیبروز کبدی
فیبروز کبدی
فیبروز کبدی پاسخ ژنتیکی به عوامل گوناگونی است که درنهایت به سیروز منتهی می‌شود و عوارض بالینی آن نقص کلیوی، افزایش فشارخون و سرطان سلول‌های کبدی است. عوامل اصلی فیبروز کبدی در کشورهای صنعتی عفونت HCV مزمن، مصرف الکل و بیماری کبد چرب غیرالکلی (NASH) است.
سیروز کبدی
سیروز، جراحت شدید کبد است که بر اثر بیماری مزمن کبدی ایجاد می شود.(دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
هم زمان با تخریب بافت کبد در طول زمان، بافت کبدی توسط بافت همبند جایگزین شده که همین مساله بر روی ساختا
نویسنده: sabalabnet - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 439
زرد شدن پوست وافزایش بیلی روبین
بیلی روبین
کبد یکی از مهمترین ارگان‌های بدن است که آنزیم‌های مهمی از جمله بیلی روبین را می‌سازد و ترشح می‌کند.
کبد بزرگ‌ترین ارگان بدن است. وزنی بین ۱ تا ۱.۵ کیلوگرم دارد. اندازه و شکل کبد بر اساس شکل کلی بدن تغییر می‌کند برای مثال دراز و باریک یا چاق و مربعی شکل می‌شود. کبد در ربع فوقانی راست شکم درست در زیر قفسه سینه در مقابل دیافراگم قرار گرفته است و براساس اندازه آن به سمت ربع فوقانی چپ نیز گاها کشیده می‌شود.
کبد جزء معدود ارگان‌هایی است که خون‌رسانی دو گانه دارد. حدودا ۲۰ درصد جریان خون
نویسنده: sabalabnet - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 272
آزمایش آلانین آمینوترانسفراز / (ALT)
آزمایش آلانین آمینوترانسفراز
آزمایش آلانین آمینوترانسفراز (Alanine aminotransferase, ALT)، اغلب برای بررسی بیماری‌های کبد انجام می‌شود که در گذشته با نام SGPT شناخته می‌شد. این آزمایش سطح آنزیم آلانین آمینوترانسفراز (ALT) خون را اندازه‌گیری می‌کند. این تست یک آزمایش مفید در جهت تشخیص آسیب‌های کبدی می‌باشد. علاوه بر این، پزشک تست ALT را به منظور ارزیابی پیشرفت روند درمان مشکلات کبدی نیز تجویز می‌نماید.(دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) در این موارد کاهش سطح ALT
نویسنده: نیاز غنی - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 298
چه کسانی بیشتر در معرض خطر بیماری‌های کبدی هستند؟
بیماری‌هایی کبدی معمولاً در مواقعی عوارض خود را نشان می‌دهند که کبد به شکل صحیح فعالیت نکند. از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به ساخت ماده‌ای به نام صفرا اشاره کرد. بیماری ‌های کبدی سالمندان معمولاً با نشانه‌هایی همچون حالت تهوع، کم شدن میزان اشتهای سالمند و حتی وجود خون در مدفوع وی همراه هستند.
[font=IRANSans, sans-serif][color=#000000][size=large][font=IRANSansB, sans-serif]چه کسانی بیشتر در معرض خطر بیماری