گوشت گوسفند و گوشت گاو هر دو از پر طرفدارترین گوشت های موجود در جهان هستند . این دو گوشت ارزش غذایی بسیار بالایی دارند . گوشت گوسفند در مناطق خاورمیانه ای طرفداران بسیار زیادی دارد . در کل گوشت قرمز سرشار از مواد معدنی مانند روی، فسفر و انواع ویتامین ها گروه ب است . همین طور بسیار غنی از پروتئین ، آهن و کراتین است . عدم مصرف گوشت قرمز سبب بروز کم خونی و مشکلات و ناراحتی های عصبی می شود .
باید گفت که گوشت گوسفند دارای بافتی نرم و دارای طعمی بی نظیر است . اما گوشت گاو دارای طعمی ظریف تر است . چرب
|