شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: اسید سیتریک - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 702
استفاده از گوارگام در غذاها
[color=#626262][size=small][font=IRANSansWeb, Arial, Tahoma, sans-serif]بزرگترین موارد استفاده از گوارگام وهمچنین میزان تقاضا در بازار برای این محصول، در صنایع غذایی است. مردم هنگام پخت و پز، از قوام دهنده ها برای غذا استفاده می کنند. غلظت دهنده ها و یا به عبارتی قوام دهنده ها موادی هستند که باعث افزایش ویسکوزیته محلول ها یا مخلوط های مایع و جامد بدون تغییر قابل توجهی در خواص دیگر می شوند. در فرهنگ ما ایرانیان وقتی از پخت غذا اطمینان حاصل می شود که به غلظت مناسب رسیده باشد. تثبیت کننده ها نیز به
نویسنده: samset - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 696
ظروف مناسب برای نگهداری غذاها در فریزر
بسیاری از اوقات غذاهایی که برای مهمانی و دورهمی‌ها تدارک می‌بینیم، بیش تر از حد نیاز است و اضافی آن را باید برای روزهای بعد نگه داریم؛ اما نگهداری غذای پخته باید در شرایطی خاص صورت گیرد . به همین دلیل ظروف نگهداری غذا در یخچال و فریزر طراحی شدند تا بتوان از این طریق این مواد غذایی را برای مدتی طولانی‌تر نگهداری نمود . علاوه بر این ممکن است برخی افراد به دلیل مشغله‌های کاری در روزهای تعطیل غذای مورد نیاز برای روزهای کاری‌شان را تهیه کنند و در فریزر نگه دارند . ظروف مناسب برای نگهداری غذا در فریزر