شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1116
بهترین روانکار و روانشناس در تهران| پروفسور عدلی
سلام دوستان داشتم یه لینک مقاله در رابطه با روانشناسی بالینی مطالعه میکردم و هم چنین ویژگی های یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 تا اینکه با سایت رسمی پروفسور علی آشنا شدم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1022
تعمیرات انواع مبل | تعمیرات تخصصی مبل در تهران
سلام دوستان باید چند روز دیگه در مورد یه موضوع مهمی که در رابطه با موضوع  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بود یه گزارش کار بصورت کنفرانسی ارائه میدادم و من چون هیچ اطلاع دقیقی در این باره نداشتم تصمیم به سرچ کردن در سایت های مختلف کردم تا اینکه خیلی اتفاقی با سایت زیر آشنا شدم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید.
نویسنده: bitmehr - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1453
آیا می‌دانید که ویزا کارت فیزیکی در ایران چگونه شارژ می‌شوند؟
به دو روش می‌توانید این نوع ویزا کارت‌ها را شارژ نمائید:
•    روش اول : برخی از شرکت‌های ارائه دهنده‌ی خدمات پرداخت‌های ارزی، در زمینه‌ی شارژ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیز فعالیت دارند و شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت‌های آن‌ها برای شارژ ویزاکارت فیزیکی خود اقدام نمائید.
•    روش دوم : از طریق ارسال حواله. از آنجا که برای ویزاکارت‌های فیزیکی در بانک ها، حساب‌های بانکی جداگانه وجود دارد، این امکان برای شما وجود دارد که از طریق صرافی‌های معتبر و مجاز ، به ح
نویسنده: drzakeri - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 998
درمان اضطراب جدایی در کودکان
کودک شما در سنین پایین تر است، وابستگی بسیاری به شما دارد و از این که شما او را ترک کنید و تنهایش بگذارید، می ترسد . حتی ممکن است در صورت جدایی چند دقیقه ای و کوتاه از شما شروع به گریه کردن و بد خلقی کردن نماید، اما این رفتارها و واکنش ها طبیعی هستند و در سنین 12 تا 18 ماهگی رخ می دهند . با رشد کردن و بزرگ شدن کودک به تدریج اضطراب جدایی برطرف می گردد . اگر این واکنش ها در سنین بالاتر به ویژه از سن پیش دبستانی به بعد رخ دهند، باید نگران شوید که نکند فرزند شما از اختلال اضطراب جدایی رنج می برد .
نویسنده: reza ghorbani - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1165
۱۰ آسانسور عجیب و غریب در سال ۲۰۲۰
[color=#000000][size=small][font=IRANSans]ماموریت تمام آسانسورها تنها یک چیز است: جابه‌جایی افراد و اشیاء میان سطوح و طبقات مختلف. اما همه‌ی آسانسورها هم به همین سادگی عمل نمی‌کنند. در حال حاضر در سال ۲۰۲۰ آسانسورهای عجیبی وجود دارند که تبدیل به جاذبه‌های گردشگری پر درآمدی شده‌اند. دلیل این امر نیز طراحی منحصربه‌فرد، حرکت و سواری جالب توجه، ظاهر متفاوت و… این آسانسورهای عجیب می‌باشد. تاریخچه اختراع آسانسور به سال‌های پیش از میلاد مسیح باز‌می‌گردد. همچنین تاریخچه‌ی ساخت آسانسورهای مدرن که برای جا
نویسنده: allmankl - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 1601
معروف ترین فروشگاه های عمده فروشی کالای دیجیتال در ایران
مغازه‌داران و ویزیتورها نباید مانند مشتریان معمولی خرید کنند. به دلیل خرید عمده و همیشگی این مشتریان، باید به گونه‌ای دیگر با آنها برخورد شود. در ادامه 5 فروشگاه عمده فروشی کالای دیجیتال که محصولات خود را با قیمت همکار با مشتریان حساب می‌کنند معرفی می‌شود. نقطه اشتراک همه این فروشگاه‌ها، اینترنتی بودن آن‌ها است.
فروشگاه اینترنتی پلازا (Plaza.ir)
[align=center][url=https://www.p30day.com/wp-content/uploads/2020/07/plaza1.jpg][img=600x346]https://www.p30day.com/wp-content/uploads/2020/07/plaza1-
نویسنده: inboir - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1387
آموزش گذاشتن فیلم در آی جی تی وی
نحوه‌ی بارگذاری فیلم در igtv
همانگونه که در بالا اشاره شد (چگونه ای جی تی وی بسازیم) ، با توجه به آپدیت‌های مکرر اینستاگرام، روش بارگذاری فیلم در igtv (یا ساخت ای جی تی وی اینستاگرام) کاملا تغییر کرده است. حال در اینجا نحوه‌ی بارگذاری فیلم در igtv را به دو صورت قدیمی و جدید بیان می کنیم.
بارگذاری در روش قدیمی
[align=justify][color=#333333
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1236
مدل های جدید و شیک پله چوبی با قیمت مناسب در تهران
سلام دوستان مدتی بود میخواستم یه خط تولید در رابطه با  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و متنوع ترین فیلدهای مرتبط  با  آن راه اندازی کنم چون نمیدونستم از کجا باید شروع کنم شروع به سرچ کردن در این باره شدم تا اینکه یکی از دوستان پدرم رو که در این زمینه آشنایی کامل با این موضوع رو داشتند سایت زیر معرفی کردن لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید
نویسنده: tambaher - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1146
فروش انواع لوازم سی ان سی در تام باهر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=https://ta
نویسنده: samset - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1084
ظروف مناسب برای نگهداری غذاها در فریزر
بسیاری از اوقات غذاهایی که برای مهمانی و دورهمی‌ها تدارک می‌بینیم، بیش تر از حد نیاز است و اضافی آن را باید برای روزهای بعد نگه داریم؛ اما نگهداری غذای پخته باید در شرایطی خاص صورت گیرد . به همین دلیل ظروف نگهداری غذا در یخچال و فریزر طراحی شدند تا بتوان از این طریق این مواد غذایی را برای مدتی طولانی‌تر نگهداری نمود . علاوه بر این ممکن است برخی افراد به دلیل مشغله‌های کاری در روزهای تعطیل غذای مورد نیاز برای روزهای کاری‌شان را تهیه کنند و در فریزر نگه دارند . ظروف مناسب برای نگهداری غذا در فریزر