شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 1519
فروش و راه های بازیافت ضایعات آهن در تهران
سلام میخواستم یه بیزینس کوچیک با  محصول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در تهران راه اندازی کنم چون میدونستم تو این حرفه کاملا موفق میشم از آنجا که علاقه ی زیادی به این کسب و کار داشتم تونستم در آن به اهدافش برسم داشتم اتفاقی یه سایتی رو بررسی میکردم تااینکه با سایت زیر آشنا شدم به مقالاتی خوبی در این زمینه اشاره کرده و حتما به دردتون میخوره
نویسنده: drzakeri - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1080
اختلال وحشت در خواب
این اختلال در هنگام خواب روی می دهد . فرد زمانی که خوابیده است، در خواب فریاد می زند یا گریه می کند . این اتفاق به صورت ناگهانی رخ می دهد و به صورت مکرر اتفاق می افتد . اختلال وحشت در خواب با افزایش ضربان قلب، تنفس غیر طبیعی و سریع، تعریق و گشاد شدن مردمک چشم همراه است . فرد اتفاقاتی که در طول خواب روی داده است را به یاد نمی آورد و از آن ها اظهار بی اطلاعی می کند . در موارد بسیار نادر، فرد از خواب بر می خیزد و رفتارهای خشونت آمیز از خود نشان می دهد .
باید گفت که تقریباً 2٪ از بزرگسالان و 20٪ از
نویسنده: sahar#2020 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1205
آیا کودکان در صلح جهانی تاثیر گذارند ؟
روز جهانی صلح فرصتی بسیار خوب برای تمرکز بر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در خانه و مدرسه است. آموزش صلح میتواند از طریق هوش هیجانی انجام شود.
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1012
قیمت هود میکروبی در تهران | انواع هود میکروبی
سلام دوستان داشتم یه مطلب درباره فواید و کاربرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در رابطه با پروژه دانشگام بررسی میکردم تا اینکه با سایت زیر آشنا شدم به مطالب خوبی در این زمینه اشاره کرده از جمله ساخت و تولید حتی با فیلم آموزشی لینکش در پایان براتون قرار میدم
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1031
ارزان ترین نایلون حبابدار در تهران
سلام دوستان داشتم یه مطلب درباره فواید و کاربرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color=#000000][size=x-small][font=tahoma, Verdana,
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1119
نکات مهم در خرید قطعات بدنه هیوندا چیست؟
سلام دوستان مدت ها پیش بود میخواستم یه کار کوچیکی تو کارگاه شروع کنم یعنی به کارام اضافه کنم ولی زیاد سررشته و تخصصی تو این زمینه نداشتم تا اینکه با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[font=Arial, sans-serif][url=https://fastparts.ir/product-category/
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 4 - بازدید‌ها: 2097
تعمیر تلویزیون در محل،تعمیر تضمینی تلویزیون در منزل
سلام دوستان مدت ها پیش بود میخواستم یه کار کوچیکی تو کارگاه شروع کنم یعنی به کارام اضافه کنم ولی زیاد سررشته و تخصصی تو این زمینه نداشتم تا اینکه با  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت زیر آشنا شدم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید و ازش مطالب خودش بهره بگیرید.
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1170
نکاتی در مورد نگهداری و رسیدگی به نرده چوبی
سلام دوستان مدت ها پیش بود میخواستم یه کار کوچیکی تو کارگاه شروع کنم یعنی به کارام اضافه کنم ولی زیاد سررشته و تخصصی تو این زمینه نداشتم تا اینکه با  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت زیر آشنا شدم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید و ازش مطالب خودش بهره بگیرید.
نویسنده: drzakeri - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1230
اختلال فوبیا در کودکان به چه صورت است ؟
اختلال فوبیا یکی دیگر از اختلالات روانپزشکی است . باید گفت که متاسفانه این اختلال در کودکان به دلیل رفتارهای نامناسب خانواده ها در حال افزایش است . اگر این اختلال در کودکی درمان نشود، ممکن است که تا بزرگسالی ادامه یابد . فوبیا یک ترس غیر واقعی است که هیچ دلیل یا منطقی برای آن وجود ندارد .
فرد دارای این اختلال از اشیاء یا اجسام بدون دلیل هراس دارد . برای همه افراد ترس وجود دارد اما افرادی که دچار اختلال فوبیا نیستند می توانند بر ترس خود غلبه کرده و آن را کنترل کنند .
آگروفوبیا : در این گونه تر
نویسنده: lemonn - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1062
انواع قفسه فروشگاهی | قیمت قفسه فروشگاهی در تهران
سلام دوستان مدتی بود میخواستم  محصول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و
[font=Arial, sans-serif]اسه کارم تهیه کنم اما با کیفیت و قیمت مناسب تا اینکه یکی از دوستان قدیمی بنده یه سایتی رو بهم معرفی کرد که خودش چندین بار از این سایت فروشگاهی محصولات به ویژه ای رو تهیه کرده بود لینکش