|
کلمات کلیدی
|
|
|
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1207
بهترین آتلیه و فیلمبرداری کودک در غرب تهران
|
سلام دوستان من میخواستم اولین عکسی که از فرزندم میگیرم در واقع یکی از بهترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه آتیلیه های مختلفی رفتم و حتی نمونه کار و نمونه کاتالوگهای مختلفشون دیدم تا اینکه با سایت آتلیه ساقدوش آشنا شدم و حتما لینکش براتون قرار میدم چون میدونم یه روزی حتما به اونجا سر میزنید چون یکی از بهترین آتیله کودک و عروس و داماد در غرب تهران است.
|
نویسنده: kiasabt - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1202
ثبت نمودن علامت تجاری در کیش
|
|
علامت تجاری یا برند ترکیبی از نام، سمبل، نشانه، طرح، شعار، علامت یا ترکیبی از آن هاست که سبب شناسایی محصول، تمایز آن از سایر محصولات و انتقال یک مفهوم یا احساس به مخاطب می گردد .
مدارک مورد نیاز برای ثبت برند :
- تکمیل دو نسخه اظهارنامه علامت
- مدارک هویت متقاضی
- مدارک نماینده قانونی
- ده نمونه گرافیکی با تصویر از علامت درخواست حداکثر در ابعاد 10×10 سانتی متر
- ارائه مدارک دال بر فعالیت در رشته مربوطه
- استفاده ازحق تقدم
- نسخه ای از ضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و
|
نویسنده: gosfand - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1293
روش های صحیح تزریق در دام ها
|
|
ممکن است که دام ها به بیماری های متفاوتی مبتلا شوند که برای پیشگیری یا درمان آن ها باید از تزریق دارویی یا خوراندن دارو به دام استفاده نمود . تمامی این کارها باید توسط متخصص و دامپزشک انجام شود . زیرا باید تزریق به درستی انجام شود تا آسیبی به دام وارد نشود .
تزریق واکسن و دارو به صورت تزریق عضلانی، تزریق داخل رگ و تزریق زیر پوستی انجام می شود . در هنگام تزریق باید تمام اصول بهداشتی رعایت شود تا مشکلی به وجود نیاید .
- تزریق عضلانی : یکی از روش های معمول برای تزریق در دام هاست . در این رو
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1113
لوبیا عروس در چه غذاهایی استفاده میشه؟
|
من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رو تازه شنیدم، اصلا نمی دونم چی هستش، حدس زدم همون لوبیا سفید رو می گن که پشت سر مسافر می ریزن. اما ایا واقعا همینه؟ بیاید زیر این پست در مورد خواص و کاربردهای این مدل لوبیا بحث کنیم
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1104
بهترین خرید لوازم یدکی هیوندا در تهران
|
سلام دوستان میخواستم یه سایت خوب و حرفه ای که چندین مرتبه علاوه بر اینکه از اطللاعات مفیدش استفاده کردم از محصول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رروکه تو دسته فروشگاهی بود خرید کرده بودم بهتون معرفی کنم که از خدمات خوبی بهره میگیرد و به کاربرد اقتصادیشون در صنعت اشاره شده است. لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید به دسترسی داشته باشید [font=Ar
|
نویسنده: kiana55 - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1509
ایده های درآمدزایی در خانه با کمتر از ۱ میلیون تومان
|
|
(بخش اول)
درآمدزایی در خانه با سرمایه کمتر از ۱ میلیون تومان برای همه وسوسه برانگیز است. ساعت کاری منعطف، آرامش حضور در خانه، نظارت بیشتر روی امور منزل و بچه ها، امکان درآمدزایی و رسیدگی به امور خانه به طور همزمان از جمله مزایای راه اندازی کسب و کار در منزل است.
اگر اهل پیگیری اخبار کسب و کار یا اهل حضور در شبکه های اجتماعی باشید، حتماً متوجه شده اید که بازار کسب و کار خانگی و درآمدزایی در خانه چقدر داغ شده است.
کاربرد شماره تلفن مجازیبا این ایده ها، کسب و کاری راه اندازی کن که با روحیاتت سازگ
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1080
بهترین هاست وردپرس در تهران
|
سلام دوستان برای پیاده سازی سایت شرکتمون نیازمند یه فضا بودیم که بتونبم دیده شویم در گوگل تا اینکه با توشن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشنا شدیم و خدمات خیلی خوبی رو ارائه میده و از نظر براورد قیمت خیلی به صرفه و مناسب لینکش در انتها براتون قرار میدم
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1195
خرید ارزان ترین هاست پایتون در تهران
|
سلام دوستان برای پیاده سازی سایت شرکتمون نیازمند یه فضا بودیم که بتونبم دیده شویم در گوگل تا اینکه با توشن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشنا شدیم و خدمات خیلی خوبی رو ارائه میده و از نظر براورد قیمت خیلی به صرفه و مناسب لینکش در انتها براتون قرار میدم
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1247
بهترین هاست لینوکس | خرید هاست و دامنه در تهران
|
سلام دوستان تیم ما برای نگهداری اطلاعات مشتریان درهاست نیازمند یه فضا اختصاصی به خود است که با کلی سرچ در نت تواانستیم با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توشن آشنا شدیم لینکش براتون قرار میدم تا در صورت نیاز بتونید بهش دسترسی داشته باشید
|
نویسنده: kiasabt - پاسخها: 0 - بازدیدها: 904
ثبت شرکت در کرمان
|
|
استان کرمان یکی از پهناورترین استان های ایران است . استان کرمان در جنوب شرقی کشور ایران قرار گرفته است . ثبت شرکت برای شروع یک فعالیت تجاری، تولیدی، خدماتی و ... در چارچوب تشکل حقوقی امری الزامی و انکار ناپذیر می باشد . از جمله مزایای ثبت شرکت در کرمان امکان عقد قرار داد با اشخاص حقیقی و حقوقی و شرکت در مناقصات و مزایدات می باشد .
حداقل سن برای ثبت شرکت 18 سال می باشد . شرکت چه در حقوق مدنی و چه در حقوق تجارت ایران، در صورتی ایجاد می شود که حداقل دو نفر در ایجاد آن سهیم باشند . مدت زمانی که مم
|