|
کلمات کلیدی
|
|
|
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1679
سوال در خصوص بی احترامی به خانواده همسر و پاسخ مشاوره خانواده
|
سوال در خصوص بی احترامی به خانواده همسر و پاسخ مشاوره خانواده
[align=justify]سلام من حدود ۶ساله ازدواج کردم ویک دختر ۴ ساله دارم و من و همسرم همدیگرو دوست داریم اما از همون ابتدا ازدواجمون خانواده همسرم شروع به بی احترامی به من کردن ،من ابتدا زیاد توجه نمی کردم اما بعد از مدتی خسته شدم وشکایت و گله به همسرم کردم . ابتدا همسرم از من حمایت میکرد اما خانواده اش به همسرم فهموندن اگه از من حمایت کنه خودشم ترک میکنن.حالا من هر وقت از خانواده همسرم توهین می بینم اگه به ه
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2056
چرا در حال حاضر دیگر به هوشمند سازی ساختمان فقط به دید یک سیستم لوک
|
در این سالها دیگر ، مردم فقط برای لوکس بودن یا تجملات به سراغ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمی روند ، بلکه از به کارگیری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[size=medium][font=Times New Roman]هدف های بزرگ تر و مهم تری دارند . آنها می خواهند با هوشمند سازی ساختمان[/fo
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1340
اجاره آپارتمان مبله در تهران تخصص ماست
|
[align=justify] مجموعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مفتخر است به عنوان یکی از معدود مراکز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، شرایط لازم را برای اسکان[size=large] [/si
|
نویسنده: lemonn - پاسخها: 0 - بازدیدها: 1850
12 ویژگی مهم یک دستگاه چاپ بنر که موقع خرید باید در نظر بگیرید:
|
|
|
نویسنده: elshan - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2142
آپدیت ماه آوریل ویندوز 10 در تاریخ ۱۸ اردیبهشت منتشر میشود
|
|
[align=justify]مایکروسافت درنظر دارد تا چهارمین بهروزرسانی عمده سیستمعامل ویندوز۱۰ را در نیمه دوم اردیبهشت منتشر کند. گفته میشود مایکروسافت در حال آمادهسازی یک بهروزرسانی جدید برای ویندوز۱۰ است تا قابلیتهای این سیستمعامل دوستداشتنی را بهبود دهد. بهتازگی نیز در یک توئیت، زمان انتشار این بهروزرسانی اعلام شده است؛ بهنظر میرسد بهروزرسانی ماه آوریل سیستمعامل ویندوز 10 از تاریخ ۹ می ( ۱۸ اردیبهشت) برای دستگاههای مجهز به سیستمعامل ویندوز منتشر خواهد شد.
البته زمان فاش شده برای
|
نویسنده: hoboot - پاسخها: 2 - بازدیدها: 2474
دلیل لغو مجوز استقرار سرورهای CDN تلگرام در ایران
|
به گفتهی عباس آسوشه معاون مرکز ملی فضای مجازی، قرار بود تلگرام اطلاعات کاربران ایران را در داخل کشور خودمان نگهداری کند؛ اما اطلاعات را از کشور خارج کرد.
[align=justify][color=#333333][font=IRANSans, Tahoma]در ادامهی گمانهزنیها و اظهارنظرها در مورد سرنوشت تلگرام در کشور، هفتهی گذشته، شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار اطلاعیهای از لغو مجوز استقرار سرورهای شبکهی توزیع محتوای تلگرام ( CDN) در ایران خبر دا
|
نویسنده: hoboot - پاسخها: 1 - بازدیدها: 2643
ممنوعیت خرید و فروش بیت کوین در ایران و عرضه نسخه آزمایشی ارز ملی د
|
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که مدل آزمایشی ارز ملی دیجیتال آماده شده است و برابر ارز دیجیتال برگشت به عقب معنی ندارد و باید آن را پیگیری کرد تا به نتیجه رسید.
[align=justify]آذری جهرمی در مورد مصوبه اخیر بانک مرکزی مبنی بر ممنوعیت استفاده از ارزهای دیجیتال گفت: مصوبه بانک مرکزی بهعنوان سیاستگذار اصلی پول و مالی کشور در مورد ارزهای رمزنگاری شده مثل بیت کوین ( Bitcoin) که به بانکها و صرافیها اعلام کرده استفاده از آنها ممن
|
نویسنده: soraya - پاسخها: 2 - بازدیدها: 2908
افتتاح نخستین ایستگاه شارژ بی سیم اتوبوس در آمریکا
|
اولین ایستگاه شارژ بیسیم اتوبوسهای برقی با ظرفیت ۲۰۰ کیلووات، در ایالت واشنگتن آمریکا آغاز بهکار کرد. این مرکز به اتوبوسهای ساخت BYD چین، امکان شارژ در استگاه میدهد.
شرکتهای اتوبوسرانی بزرگ جهان با حمایت برندهای خودروساز مانند هیوندای، دایملر، بیوایدی و پراترا در حال روی آوردن به اتوبوس برقی هستند. بهعنوان مثال سال گذشته بود که پراترا رکورد شعاع حرکتی ۱۸۰۰ کیلومتر را با اتوبوس برقی کاتالیست E2 ثبت کرد.
[align=center][img]http:/
|
|
سرمایه گذاری 12میلیون دلاری بیل گیتس در زمینه واکسن آنفلوآنزا
|
|
[align=justify]بر اساس گزارش STAT News بیل گیتس (Bill Gates) به تازگی مبلغی معادل 12 میلیون دلار در زمینه توسعه واکسن آنفلوآنزا (Influenza vaccine) یا فلوشات (Flu Shot) هزینه کرده است.
بعد از یک فصل ویرانگر که تعداد زیادی از افراد به بیماری آنفلوآنزا دچار شدند، تلاش پزشکان مختلف برای تأمین واکسن آنفلوآنزا برای قشر زیادی از مردم آغاز شده است. به همین دلیل بیل گیتس، موسس و مدیر عامل مایکروسافت به تازگی 12 میلیون دلار برای توسعه در این زمینه هزینه کرده ا
|
نویسنده: سحر - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2121
آمازون و تسلا در لیست خطرناکترین محیط کارهای آمریکا
|
شرایط کاری شرکتهای بزرگ و مطرح فناوری نظیر آمازون و تسلا، نگرانی زیادی بین فعالان و کارشناسان حقوق کارگری به وجود آورده است.
[align=justify]شرکتهای آمازون ( amazon) و تسلا ( tesla)، این بار در فهرستی قرار گرفتهاند که برخلاف همیشه، اصلاً افتخارآمیز نیست. گروه حمايتي شوراي ملي سلامت و بهداشت شغلي آمریکا ( OSHA)، هر دو شركت را در لیست خطرناکترین محیطهای کار قرار داده و علت را شرایط انبارها و کارخانهها ذکر کرده است. طبق این گزارش، نرخ آ
|