شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2704
آسیب پذیری خطرناک در سرور مدیریتی گوگل، یاهو و مایکروسافت
مرکز ماهر از آسیب پذیری خطرناک در سرور مدیریت محتوای کمپانی هایی چون گوگل، یاهو و مایکروسافت خبر داد که احتمال جعل هویت کاربران این کمپانی ها را به همراه خواهد داشت.

[align=justify]به گزارش نامه نیوز، مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای - ماهر- از بروز آسیب پذیری خطرناک در سیستم مدیریت محتوای «دروپال» خبر داده که مربوط به ماژول OpenID در هسته این سیستم مدیریت محتوا بوده و به شخص حمله کننده اجازه ورود به سیستم را با نام کاربری سایر کاربران، از جمله مدیر
نویسنده: saberi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2264
کشف حفره امنیتی خطرناک در تلگرام
[align=justify]مدیر گروه امنیتی آشیانه گفت: آسیب پذیری دیگری از تلگرام کشف شد که با درخواست فراموشی رمز عبور، این گزینه به صورت کد هش شده قابل مشاهده است.

خبرگزاری فارس: کشف حفره امنیتی خطرناک در تلگرام توسط گروه امنیتی آشیانه/ معرفی لینک هایی که کاربران باید نادیده بگیرند

بهروز کمالیان، مدیر گروه امنیتی آشیانه در گفت و گو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: یکی از اعضای گروه امنیتی آشیانه بنام پیمان دالوند که کارشناس شناسایی آسیب پذیری تحت وب می باشد چند ساعت پیش م
نویسنده: مینا - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 2327
پیامدهای خطرناک استفاده مکرر از فضای مجازی
[align=justify]امروزه دنیای مجازی در مواردی مانع حضور فیزیکی انسانها در محیط های مختلف می شود و به نوعی در وقت و هزینه صرفه جویی می کند، اما متاسفانه در کنار فواید و مزیت های زیاد این فناوری که مهمترین آن دسترسی سریع و آسان به داده ها است ، تخریب ونابودی آهسته و بدون سر و صدای فضای اینترنت اثرات جبران ناپذیری را به همراه می آورد که تا سالها جامعه و خانواده را تحت الشعاع خود قرار می دهد.

تشخیص ضرر و زیان های دنیای مجازی در محیط خانواده و به تبع آن اثرات مخرب آن در جامعه و خانواده ها مهمترین عن
نویسنده: farnaz - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1902
دارک دیتا - آینده روشن یا سراب خطرناک
[align=justify]در بسیاری از نمایشگاه‌ها از جمله الکامپ، تعداد قابل توجهی از غرفه‌ها، از بازدیدکنندگان اطلاعات شخصی و شغلی‌شان را می‌گیرند و احتمالا بعد از اتمام نمایشگاه، برای این افراد برشور، کاتالوگ یا ایمیل و پیامک تبلیغاتی می‌فرستند. حالا شرکت‌هایی را تصور کنید که کارشان به گونه‌ای است که در تمام مدت سال از افراد و موسسات، اطلاعات می‌گیرند.

آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که این سازمان‌ها و یا شرکت‌ها با این اطلاعات چه می‌کنند؟
گذشته از کار اصلی خود، آیا از این اطلاعات استفاده دیگری هم می
نویسنده: hoboot - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2345
افشای آسیب‌پذیری خطرناک اینترنت اکسپلورر توسط گوگل
[align=center][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

گوگل از شناسایی آسیب‌پذیری‌های خطرناکی در مرورگر Edge مایکروسافت و همینطور مرورگر اینترنتی Internet Explorer ۱۱ خبر داد که به هکرها این امکان را می‌دهد به رایانه‌های کاربران آسیب بزند.

به گزارش  زددی نت، Project Zero که بازوی امنیتی شرکت گوگل محسوب می‌شود می‌گوید حفره‌های یاد شده تا به آن حد خطرناک هستند که می‌توانند دو مرورگر مذکور را از کار بیندازند و کدهای مخرب را بر روی رایان
نویسنده: سحر - پاسخ‌ها: 2 - بازدید‌ها: 2953
باج افزار خطرناک WannaCry و هر آنچه که باید درباره آن بدانید
[align=justify]روز جمعه 12 می 2017 یک باج افزار به نام WannaCry به سرعت در سر خط خبرها قرار گرفت، WannaCry به حدی خطرناک است که مایکروسافت در یک اقدام بی سابقه وصله امنیتی اورژانسی برای سیستم عامل قدیمی و منقضی شده XP ارائه کرد. این بدافزار تمامی نسخه های فعلی ویندوز شامل 7، 8، 8.1 و 10 را هدف می گیرد و با بکارگیری الگوریتم رمزنگاری RSA-2048 تمامی فایل های کاربر را به طور تقریباً غیر قابل برگشت قفل می کند و راهی جز پرداخت باج تقاضا شده وجود ندارد.

[align=center][img]http:
نویسنده: نگار - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1477
مسنجر فیس‌بوک یک بدافزار خطرناک را گسترش می‌دهد
[align=justify]کارشناسان امنیت در اینترنت می‌گویند که باید همیشه مراقب پیغام‌هایی باشیم که در شبکه‌های اجتماعی یا از طریق ایمیل دریافت می‌کنیم، به ویژه آن پیام‌هایی که از ما می‌خواهند روی یک لینک کلیک کنیم. حتی اگر این پیغام‌ها را از دوستان و آشنایان دریافت می‌کنیم، بهتر است روی هیچ لینکی کلیک نکنیم.

طی چند روز اخیر یک بدافزار (malware) از طریق مسنجر فیس‌بوک در حال پخش شدن است. شیوه کار اینگونه است که یکی از دوستان فیس‌بوکی شما لینکی برای شما می‌فرستد که در کنار آن چند اموجی چهر
نویسنده: elshan - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 1781
دستورات و کدهای خطرناک لینوکس که باید مراقب آنها باشید
فرامین ترمینال یا شل در لینوکس بسیار قدرتمند هستند و تنها یک فرمان ساده می‎تواند منجر به حذف یک فایل، فولدر یا موارد خطرات دیگر شود. در برخی از موارد لینوکس حتی برای دریافت تاییدیه اجرای یک فرمان هیچ سوالی نمی‎پرسد و با اجرای مستقیم آن باعث از بین رفتن اطلاعات ارزشمند شما می‎شود.
[align=justify]
معمولا تازه کاران لینوکس برای یادگیری فرامین به وب مراجعه می‎کنند و اگر منابع مورد اطمینان نباشد ممکن است با پیشنهاداتی برای اجرای برخی از فرامین توسط برخی
نویسنده: hoboot - پاسخ‌ها: 2 - بازدید‌ها: 2675
ویروس پیامکی خطرناک برای گوشی های موبایل در ایران
جدیدا یک ویروس پیامکی خطرناک برای گوشی های موبایل منتشر شده که با ارسال پیامک هایی با مضمون دریافت دو گیگ اینترنت زایگان در یک کانال، گوشی کاربران را آلوده کرده و بعد از نصب به تمام مخاطبان قربانی همین پیامک را ارسال می کند.

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


[align=justify]از ساعاتی پیش یک ویروس پیامکی خطرناک ایرانی در حال انتشار و آلوده کردن گوشی های کاربران است. این ویروس که با وعده دریافت دو گیگ اینترنت رایگان کاربران را
نویسنده: hoboot - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1260
مراقب لینک‌های خطرناک باشید
امروزه حملاتی که زیرساخت‌های اساسی اینترنت را هدف قرار می‌دهند در حال افزایش است و اکنون هر کسب و کار اینترنتی نیاز به اقدامات محافظتی دارد.

لینک‌هایی که به صورت hyperlink در اینترنت نشان داده‌می‌شوند، بیشتر در معرض تهدید هستند. زیرا سازمان‌های جنایی و سازمان‌های دولتی مخفی خارجی، با حمله به سرورهای نام دامنه (DNS)، اقدام به ربودن ترافیک، تزریق نرم‌افزارهای جاسوسی به شبکه‌های شرکتی و افشای اطلاعات خصوصی مالی کاربران می‌نمایند.

[align=justify]ام