[color=#333333][size=small][font=Vazir, VazirCDN, "Open Sans", sans-serif]آب آشامیدنی سالم برای مصرف انسانها باید دارای ویژگیهای ظاهری و شیمیایی خاص باشد. به طور مثال ظاهر آب باید کاملا تمیز و شفاف بوده و انواع املاح و آلایندههای معدنی، صنعتی، کشاورزی و غیره از آن جدا شود. طبق تحقیقات انجامشده، آلودگیهای ویروسی و میکروبی موجود در آب آشامیدنی از عوامل اصلی شیوع بیماریهای مختلف اعم از حصبه، وبا، بیماریهای کلیوی و غیره میباشند. آلودگی آب، هوا و خاک سالانه 40 درصد از مرگ و میرها را باعث میش
|