شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: mahya68 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 808
مشکلاتی که یخچال باعث انجماد مواد غذایی می‌شود
ترموستات کنترل دما  [تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

[color=#7a7a7a][size=medium][font=iransansweb][color=#000000]ترموستات کنترل دما، ولتاژ را به موتور کمپرسور، موتور تبخیر کننده و موتور فن متراکم کننده (در صورت لزوم) هدایت می‌کند. اگر ترموستات کنترل دما به درستی کار نکند، ممکن است سیستم تبرید بیشتر از حد لازم اجرا شود. در نتیجه، ی
نویسنده: sardkhaneh - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 790
سیستم انجماد دستگاه با استفاده از هوای سرد ساکن
در این روش انتقال سرما از طریق هوا صورت می‌گیرد و محصول خیلی به آرامی منجمد می‌گردد زیرا برودت معمولاً ۱۰- درجه سانتی گراد تا۳۰- درجه سانتی گراد می‌باشد و به دلیل آنکه سرعت انجماد در آنها کم است انجماد حاصل انجمادی کند خواهد بود.
برای مثال، برای ماهی در دمای تبخیر ۲۱- تا ۲۹- درجه حدود ۱۶-۱۴ ساعت وقت لازم است تا بسته‌های فیله به ضخامت ۴/۶ -۵ سانتی‌متر از دمای ۱۰+ به ۱۸- درجه برسند.
البته در این روش می‌توان از طریق تعبیه بادزن در داخل اتاق و ایجاد جریان درهوا، سرعت انجماد را افزایش داد، ولی باز