شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

کلمات کلیدی
نویسنده: rezast - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 693
مقایسه ضدیخ پایه روغنی با الکلی
ضدیخ به عنوان یک ماده افزودنی تعریف می‌شود که وقتی به مایع پایه آب اضافه شود، نقطه انجماد ضد یخ مخلوط را کاهش می‌دهد. برای جلوگیری از یخ زدگی مایعات انتقال گرما، از عوامل ضد یخ در تجهیزات مکانیکی در محیط های زیر نقطه انجماد استفاده می‌شود.
[align=justify][color=#2f3231][size=small][font=IRANSansWeb, Arial, Tahoma, sans-serif][size=s