۹۸/۱۰/۱۴، ۰۹:۳۷ صبح
این تحقیقات به دو شیوه صورت پذیرفت. نخست در سطح سلولی که محققان تاثیر شایعترین استروژنهای گیاهی موجود در سویا را بر سلولهای سرطانی سینه آزمودند و دریافتند که این استروژن گیاهی میتواند رشد این سلولها را افزایش دهد.اما در مطالعاتی که به مقایسهی مناطق مختلف جهان بر مبنای میزان سویای مصرفی آنها پرداخته، نشان داد در مناطقی که سویای بیشتری مصرف میشود نرخ سرطان سینه پایینتر است.همین نتایج گیجکننده و کاملا ضد و نقیص دربارهی تاثیر سویا یک تیم تحقیقاتی را برآن داشت تا تلاشهای خود را به نحوهی متفاوت و البته کارآمدتری دنبال کنند.