شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 81 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در پرداخت پی‌پال الکترونیک paypal جادوی payment

جادوی PayPal در پرداخت الکترونیک
#1
Star 
[تصویر:  do.php?img=1929]

کارآفرینی دیجیتالی و دنیای پرداخت الکترونیک، نقطه عطف فناوری اطلاعات و ارتباطات در عصر مدرن است. جایی که دارایی مادی به دارایی معنوی تبدیل شده و تبادلات سنتی بشر که در بیست قرن قبل و ما قبل، فیزیکی بود، صورت الکترونیکی به خود گرفت. در انقلاب دات کام ها، بازیگران بسیاری فعال بودند که یکی از آن ها، پی پال است.
 
در این مقاله نگاهی داریم به یکی از استارت آپ های موفق سال های نه چندان دور که امروزه به یکی از بازیگران اصلی در عرصه کارآفرینی دیجیتالی و پرداخت اینترنتی مبدل شده است. اگر اینترنت بدون گوگل امکان پذیر نیست، قطعا دنیای پرداخت الکترونیک نیز بدون قدرتی به نام پی‌پال، غیر قابل تصور است.
 
پی پال یکی از بازیگران فعال در صنعت پرداخت الکترونیک (Online Payment Industry) که ظرفیتی در دنیای تجارت الکترونیک (e-commerce) و ابزاری مهم و فعال در دنیای فناوری اطلاعات (ICT) به شمار می رود. نظام بانکداری دنیا به واسطه پرداخت الکترونیک متحول شد و امروزه شاهد حضور گسترده و کاربردی بانکداری مجازی (E-BANKING) در سبک زندگی دیجیتالی (DIGITIAL LIFESTYLE) ۳.۵ میلیارد کاربر تور جهان گستر (WWW) هستیم.

پی پال، در واقع فرصت پرداخت را در فضای مجازی تسهیل و تسریع کرد و توانست بستری فراهم کند تا ۱۸۸ میلیون کاربر اینترنت فارغ از ملیت و موقعیت مکانی خود، بتوانند به راحتی از دنیای صفر و یک ها برای مبادلات حواله جات ارزی استفاده کنند و این امر، خرید و فروش کالا و خدمات را در اینترنت سرعت بخشید. اصطلاحا هم برای کسی که علاقمند Pay  (پرداخت کننده) و هم چنین کسی که get paid (دریافت کننده) است، این پرتال ظرفیت های گسترده ای را فراهم کرده است.
 پی پال را باید یکی از بازیگران اصلی در انقلاب دات کام ها در دهه نود میلادی دانست. جایی که سیلیکون ولی، قلب فناوری جهان در ایالات متحده، شاهد ظهور بازیگران خوش فکر و جوانی بود که لری پیج در گوگل و زوکربرگ در فیس بوک و پیتر تیل در پی پال، تنها نمونه هایی از آن ها هستند.
 
[تصویر:  do.php?img=1930]
(تصویری از دفتر مرکزی پی پال در سنت خوزه آمریکا)
 
درباره پی پال (PayPal) بیش از یک میلیارد و چهار صد میلیون صفحه در اینترنت ایندکس شده است که نشان دهنده بخشی از عظمت و قدرت فعالیت های این کسب و کار دیجیتالی موفق در جامعه اطلاعاتی امروز است. دامنه اصلی این شرکت که در نشانی paypal.com قرار دارد، یکی از گران ترین دامنه های اینترنت بوده که شاید ارزش آن به میلیارد ها دلار برسد. چه کسی در اوایل دهه هشتاد میلادی حتی تصور می کرد که ارزش بازاری برخی از بزرگان دات کام، از ارزش بازاری برخی از برند های غول قرن بیستم از مک دونالد تا BMW ، بیش تر باشد؟ چه کسی تصور می کرد که شرکتی با ۲ دهه سابقه، بتواند بیش از ۲۴۰ میلیارد دلار ارزش بازاری را آن هم در عرصه پرداخت الکترونیک به خود اختصاص دهد؟
 
این قدرت پی پال و فهم ممتاز موسسان آن در نیاز سنجی مخاطبان و ارائه روش های بهینه در مبادلات اینترنتی و تبادل پولی از جنس الکترونیک بود که صد ها میلیون کاربر اینترنت را به سمت این سرویس جذاب کشاند. البته سایت های دیگری هم در اینترنت در این عرصه و مدیریت پرداخت الکترونیک فعالند که mint.com از آن جمله است و در آینده درباره این سرویس ها نیز صحبت خواهیم کرد. 
پی پال، غول عرصه پرداخت الکترونیک، در سال ۱۹۹۸ میلادی، یعنی سالی که اوج قدرت گیری دات کام ها از یاهو و گوگل تا آتاویستا و msn بود، متولد شد. دو جوان به نام پیتر تیل و مکس لوچین، پایه گذاران شرکتی شدند که در ابتدا، خیلی روی خوشی به ان نشان داده نشد، اما پس از مدت کوتاهی، دنیا به اهمیت پی پال در تسهیل فرآیندهای خرید و فروش کالا و خدمات در تور جهان گستر پی برد. ایده ای که پشت پی پال بود به این موضوع اشاره داشت که بستری در اینترنت آماده شود که دولت ها به واسطه قوانین پولی و نظام بانکی خود، تاثیر گذاری کم بر روی آن بتوانند اعمال کنند.
 
در ۲ سال نخست فعالیت، عدم آشنایی کافی کاربران با شیوه کاری آن، مورد استفاده کلاهبرداران اینترنتی قرار گرفت و به همین خاطر، در برخی ازا یالات آمریکا استفاده از ان ممنوع شد. اما با این وجود، به آرامی مورد استقبال خریداران و فعالان اینترنتی قرار گرفت و بسیاری از سایت ها، پرداخت با اکانت پی پال را در زمره فعالیت های خود قرار دادند. امنیت و سادگی استفاده از خدمات پی پال، دو رمز موفقیت در DNA کسب و کار دیجیتالیش به شمار می رود. 
 در سالهای اخیر، برای PayPal رقبایی جدیدی مثل Skrill, Payza, WebMoney, MoneyBookers و صد البته Bitcoin پدید آمده است، اما پی پال به دلیل همه گیر بودن و اعتبار زیادی که دارد، همچنان با فاصله زیاد، رهبری بازار پرداخت های آنلاین را در دست دارد و همچون یک امپراطوری قدرتمند هر روز بیشتر از دیروز بر گستردگی فعالیت خود می افزاید.
یکی از دلایل گسترش پی پال در دنیا را می توان استفاده کاربران EBAY.COM، بزرگ ترین حراجی دنیا دانست که ظرفیت های پی پال نقش بسزایی در تبادلات مالی خریداران و فروشندگان این سایت که توسط یک ایرانی (پیر امید یار) پایه گذاری گردیده بود، به همراه داشت. حضور موفق پی پال در نخستین سال های هزاره سوم سبب شد تا آمازون، غول خرده فروشی اینترنت نیز بتواند برای تبادل و فروش کتابهایش، از این سیستم پرداخت الکترونیکی در کنار روش های مربوطه استفاده کند.
استفاده از درگاه پی پال، هم چنان آسان تر از درگاه های مستر کارت و ویزا کارت است و این را افرادی که از این سرویس استفاده کرده اند، به راحتی درک می کنند. در نخستین روزهای سال ۲۰۰۱ میلادی، به دلیل استقبال بزرگان وب به این سرویس از جمله گوگل، شمار کاربران پی پال به ده ها برابر روز های اولیه افزایش یافت و زمینه را برای ورود پی پال به بورس آمریکا در سال ۲۰۰۲ میلادی فراهم کرد. 
در سال ۲۰۰۲ پی پال وارد بازار بورس شد و ارزش سهام آن در پایان اولین روز عرضه سهام از رقم اولیه ۱۵ دلار، به ۲۰ دلار رسید. eBay در همان سال با خرید عمده سهام پی پال آن را به مالکیت خود درآورد و آن را با خدمات وب سایت خود تلفیق کرد و بدین ترتیب شرایطی را فراهم آورد تا کاربران این سایت بتواند با امنیت و سرعت بالا تراکنش های خود را زیر نظر این شرکت با قابلیت اطمینان بیشتری انجام دهند.
بدین ترتیب شرکت eBay با در اختیار داشتن PayPal بر صفر تا صد فرآیند فروش کالاها در این سایت و دریافت پول آن نظارت پیدا کرد و در صورت عدم رضایت هر یک از طرفین به راحتی می توانست نسبت به بازگرداندن پول اقدام نماید. بدین ترتیب میزان محبوبیت و استفاده از پی پال به یکباره افزایش چشم گیری پیدا کرد و در همان سال این سرویس به یکی از بزرگترین سرویس خدمات پرداخت آنلاین در جهان تبدیل شد.
 
این سایت با توسعه خدمات خلاقانه و نوآورانه خود در عرصه پرداخت الکترونیک توانست فاصله خود را با رقبای سنتی اش افزایش دهد و اکنون در کشور های مختلف دنیا به ارائه خدمات بپردازد.
شرکتی که در دسامبر ۱۹۹۸ میلادی تاسیس شد، اکنون دانیل شولمن و جان دوناهو را به عنوان مدیرعامل و رییس هیات مدیره در اختیار دارد. خدمات مالی، سیستم های پرداخت و کارت های اعتباری، بخشی از فعالیت های غول تجارت الکترونیک دنیا را به خود اختصاص می دهد. در آمد این شرکت در سال ۲۰۱۵ میلادی، بیش از ۹ میلیارد دلار براورد شده است. بین سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۴ ، EBAY مالکیت عمده سهام را بر عهده داشت و اکنون، توسط  Independent سهامدار، اداره می شود.  
بیش از ۱۶ هزار نفر در ۱۲۰ کشور دنیا به طور مستقیم برای پی پال مشغول به کار هستند و شرکت هایی چون: Braintree, Paydiant, Venmo, PayPal Credit, Xoom Corporation از جمله زیر شاخه های پی پال را تشکیل می دهند. سایت پی پال بر اساس C++ و جاوا اسکریپت و هم چنین Python‌ نوشته شده و هم اکنون در فهرست ۵۰ پرتال پر بیننده اینترنت قرار دارد. این شرکت توانسته ۲۲۹ میلیارد دلار را در ۲۶ ارز مختلف در ۱۹۰ کشور دنیا مبادله کند که ۸ میلیارد دلار سود از این طریق در سال ۲۰۱۴ میلادی به جیب سهامدارانش رفت.
در پی پال می توان تراکنش هایی از جمله : خرید از طریق درگاه پی پال، ارسال پول (Send Money) به دیگر حساب های پی پال، دریافت پول از سایر اکانت های پی پال، پرداخت فاکتور های صادر شده توسط سایر کاربران پی پال، انتقال پول از حساب بانکی به اکانت پی پال و بالعکس ، انتقال پول از کارت نقدی یا اعتباری به اکانت پی پال و بالعکس، بازگرداندن بخشی یا کل مبلغ دریافت شده در یک تراکنش را در اختیار داشت.
 
استفاده آسان، رمز موفقیت پی پال

در واقع، انتقال پول آنلاین، هسته مرکزی استراتژی کسب و کار این شرکت آمریکایی را شامل می‌شود. این شرکت، بزرگ‌ترین مجموعه پرداخت پول در جهان می‌باشد که سایت‌های حراجی، خرید و فروش کالا و خدمات در دنیا، از مجموعه خدماتش استفاده می‌کنند.
افرادی که می‌خواهند از خدمات این شرکت استفاده کنند، باید به سایت متصل شده و یک حساب اینترنتی ایجاد کنند. یک حساب پی‌پال می‌تواند از طریق حساب بانکی، دفاتر خدمات مالی و یا کارت اعتباری شارژ شود. دریافت‌کنندگان از طریق پی‌پال نیز می‌توانند پول خود را از طریق چک، واریز به حساب خود در پی‌پال و یا واریز به حساب بانکی دریافت کنند. پی‌پال روند پرداخت برای خریدهای اینترنتی، سایت‌های حراج و سایر کاربردهای اقتصادی را با دریافت هزینه انجام می‌دهد.
همچنین ممکن است برای انتقال و دریافت پول نیز هزینه‌ای دریافت دارد که بسته به مقدار پول جابجا شده است. هزینه‌ها بسته به نوع ارز انتقالی، شیوه انتقال، کشور ارسال کننده، کشور دریافت کننده و مقدار پول جابجا شده متغیر هستند.
همچنین خریدهای انجام شده در سایت ای‌بی با کارت اعتباری و از طریق پی‌پال، اگر فروشنده و خریدار هرکدام از نوع ارز متفاوتی استفاده کنند، شامل هزینه‌ای مازاد خواهد بود. پی‌پال از ضوابط و قوانین بسیار سخت و دقیق مالی برخوردار است تا از پول شویی و انتقال درآمدهای غیرمشروع جلوگیری کند.
ارز موجود در پی پال ، تنها از طریق یک ایمیل قابل انتقال است. شما در هنگام ثبت نام یک ایمیل را به عنوان شماره حساب خود انتخاب می‌کنید که برای اینکه کسی برای شما مبلغی را واریز کند ، تنها کافی است همین ایمیل را به او بدهید و همچنین برای واریز پی پال به پی پال نیز تنها کافی است ایمیل فرد مورد نظر را در اختیار داشته باشید.
 
سایت‌هایی که با پی پال کار می‌کنند، به شما اجازه می‌دهند که : 

• وجه را دریافت یا منتقل کنید.
•  از طریق بالانس پی پال، حساب بانکی،Credit Cardیا Debit Card خود پرداخت را انجام دهید.
•  به صورت آنلاین خرید کنید.

در واقع، انواع مختلف حساب‌ها متناسب با نیازهای شما در پی پال موجود است. در واقع، اشخاص به دلایل مختلف از حساب پی پال استفاده می‌کنند.
عده ای معمولاً برای خرید آنلاین، عده ای برای خرید و فروش و تعدادی هم برای تجارت تمام وقت آنلاین از حساب پی پال استفاده می‌کنند. 
حساب Personal، حساب Premier، حساب Business و حساب Student که به شـما ایـن امکـان را می‌دهد تا با نوجوان خود یک حساب مشترک داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیش تر به بخش خدمات سایت پی پال در نشانی خود سایت نیز، برای مخاطبان میلیونی‌اش در سراسر جهان، فرصت‌های خرید با تسهیلات خاص ایجاد کرده است که در بخش معاملات پرتال به نشانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در دسترس است.
 
از پی پال چگونه استفاده کنیم؟
همان طور که گفتیم، استفاده از این سایت بسیار آسان است. در واقع یکی از دلایل موفقیت این پرتال در عرصه پرداخت الکترونیک را می توان تسهیل در استفاده از خدمات پرداخت مجازی این پرتال معروف دانست که فرصت آفرین بوده است.
در واقع، پی پالی ها این امکان را به مشتریان خود می دهند که به راحت ترین شکل ممکن و در مدت زمانی کم، با تکمیل یک پروفایل و با استفاده از تنها یک پست الکترونیک، PayPal Account برای شما ایجاد می شود و یکی از صد ها میلیون کاربر این مجمموعه می شوید. ورود اطلاعات در بخش پروفایل و ثبت نام، تا حد امکان می بایست بر اساس اطلاعات واقعی باشد تا اگر زمانی نیاز به اثبات مالکیت پروفایل به خود و تبادلات ارزی و پرداختی اینترنتی بعدی شدید، بتواند اثبات کرد و اصطلاحا: identity verification با مشکلی همراه نشود.
 
[تصویر:  do.php?img=1931]
(تصویر ایندکس پرتال پی پال که فرصت ثبت نام و استفاده از خدمات گسترده در زمینه پرداخت اینترنتی را فراهم می کند)
 
اگر بر روی گزینه sign up‌ کلیک کنید، پی پال از شما می خواهد که فرم زیر را تکمیل کنید. 
 
[تصویر:  do.php?img=1932]
 
در این فرم باید کشور مورد نظر را انتخاب و با ورود کد کاربری و رمز عبور، ثبت نام کنید. هیچ کاربری از ایران نمی تواند از خدمات این پورتال استفاده کند. 
 
باید توجه کنید که مرحله بعد با کلیک بر روی گزینه continue، از شما برای فعال سازی اکانت تان، یک حساب بانکی معتبر یا کارت اعتباری نقدی مثل ویزا کارت و مستر کارت درخواست می کند تا از این طریق، اتصال پروفایل شما و حساب کاربری در پی پال را به حساب ارزی معتبر انجام داده و حساب شما را verify کند. مقوله وریفای شدن اکانت در پی پال از اهمیت بسیاری برخوردار است و تا قبل از آن، عملا اکانت شما اعتباری ندارد.
 
پس از وریفای شدن اکانت پی پال، شما می توانید مبالغ ارزی موجود در حساب بانکی خود (طبعاً در یک کشور خارجی) یا موجودی ارزی کارت اعتباری یا نقدی خود را به پی پال انتقال دهید یا مستقیما از طریق اکانت پی پال موجودی حساب یا کارت را به یک اکانت پی پال دیگر منتقل کنید یا با آن خرید کنید. 
باید توجه داشت که هم اکنون حسابهای اینترنتی PayPal به عنوان یکی از معتبرترین حسابهای آنلاین دنیا شناخته شده و مخصوصا به هنگام استفاده از سایت بزرگ eBay و دیگر سایتها ( بدلیل اینکه به عنوان یک درگاه نیز شناخته می شود) کاربرد فراوانی دارند. این سرویس با بهره گیری از بهترین متخصصین در تمام زمینه های کاری خود توانسته جلوی پرداختهای ناخواسته از حساب شما را بگیرد.
درضمن خریدهای تا سقف 1000 دلار eBay از طریق PayPal بیمه میشود. در حال حاضر با توجه به تحریم های اعمال شده ، پی پال از ارائه خدمات به ایرانیان خودداری می کند . بخشی از خدماتی که می توانید توسط پی پال صورت انجام دهید عبارتند از:
 
  • شارژ پنل های دامین مثل DirectI , OnlineNic , Name
  • انجام پرداخت های اینترنتی مانند تمدید سرور ، هاست و ...
  • ارسال پول به دوستان/فامیل از طریق پی پال
  • پرداخت هزینه های ثبت مقاله یا ثبت نام آزمون های بین المللی
 
نکاتی مهم در استفاده از PayPal
۱-توجه داشته باشید که پی پال، بستر تبادل الکترونیکی پولی است که به صورت اعتبار در حساب اینترنتی شما قرار دارد و می توان از ان برای خرید و فروش کالا و خدمات استفاده کرد. بنابراین  پولی که تا پیش از این در قالب موجودی یک حساب بانکی یا کارت نقدی یا اعتباری بوده است، حالا در داخل شبکه ای از حسابهای کاربری پی پال قرار دارد. بدین ترتیب در داخل این شبکه می توان از طریق درگاه های پی پال خرید کرد، به سایر افرادی که در این سایت حساب کاربری دارند پول انتقال داد و به طور متقابل نیز از آن ها پول دریافت کرد.
 
۲-کلیه تراکنش ها (transaction) هایی که در بستر پی پال صورت می گیرد، با نظارت کامل این شرکت همراه است تا رضایت مشتریان و هم چنین جلوگیری از کلاهبرداری و سرقت اطلاعات کاربران را به دنبال داشته باشد.

۳- پی پال از فعالان کسب و کاری که از خدمات پی پال استفاده می کنند، کارمزد دریافت می کند. بنابراین اگر خواستید فروشگاه اینترنتی ارزی راه اندازی کنید، پی پال می توان بستر خوبی برای تبادلات مالی شما با خریداران و فروشندگان باشد تا شما در گیر فرآیندهای بانکی سنتی در کشورهای مختلف نشوید.
 
۴- با توجه به بیش از 12.5 میلیون تراکنش در روز و دریافت کارمزد در بیشتر این تراکنش ها، درآمد روزانه این شرکت فراتر از تصور است. اما این همه درآمد PayPal نیست بلکه پی پال همچنین از محل جمع کردن موجودی (Balance) حساب کاربری شما و سایر کاربران، همیشه به میزان قابل توجهی از سرمایه دسترسی دارد که آن را در بانک های مختلفی در جهان سپرده گذاری نموده است. 
 
۵-مطابق توافقنامه کاربری پی پال (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) که تک تک کاربران در هنگام ایجاد حساب کاربری در این سایت آن را می پذیرند، پی پال مالک هر گونه سودی است که از این محل به دست می آید و پی پال حق دارد آن را از شبکه پی پال خارج کند.  بدین ترتیب پی پال همواره سعی می کند تا با ارائه بهترین خدمات، تعدادی باز هم بیشتر از کاربران را به سمت ایجاد حساب کاربری در این سایت تشویق و جذب نماید.
 
موسس پی پال کیست؟
این همه درباره پی پال گفتیم، بد نیست درباره موسس آن هم اطلاعاتی کسب کنید. جوانی ۴۸ ساله که ۱۸ سال پیش، پی پال را راه اندازی کرد و ایده دیجیتالیش سبب شد تا امروز، بیش از ۲.۷ میلیارد دلار سرمایه داشته باشد و درفهرست میلیاردهای جهان قرار بگیرد. وی خلاصه از داستان موفقیتش را در کتاب از صفر تا یک ارائه کرد. سایت کتاب در نشانی ZEROTOONEBOOK.COM قرار دارد. 
 
[تصویر:  do.php?img=1933]
(کتاب از صفر تا ۱ نوشته موسس پی پال – پیتر تیل)
 
پیتر آندرس تیل Peter Andreas Thie، متولد اکتبر 1967 در آلمان است که از دانشگاه استنفورد فارغ‌التحصیل شد. وی حقوق خواند اما همچون استیو وزنیاک و شرلی سندبرگ، به فناوری اطلاعات و ارتباطات علاقمند شد و زمینه راه اندازی یکی از برترین کسب و کارهای دنیای اینترنت را فرهم کرد.
 
وی اکنون، پس از ترک شرکتی که قبلاً پایه گذاری کرد، وارد هیات مدیره فیس بوک شده تا به عنوان مشاور مالی و سرمایه گذاری، نقش مهمی در توسعه کسب و کار غول شبکه‌های اجتماعی اینترنت داشته باشد. سرمایه 2 میلیارد دلاری آقای تیل، ایشان را در فهرست 500 میلیاردر اول جهان قرار داده است و بار دیگر، اهمیت ثروت آفرینی کارآفرینی دیجیتالی را در مقایسه با کسب و کارهای سنتی نشان می‌دهد.
 
پیتر در این ویدئو به کارآفرینان جوان می‌گوید که چه گونه آینده کسب و کار خود را شکل دهند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
درس هایی از بنیان گذار پی پال
 
[تصویر:  do.php?img=1934]
 
پیتر تیل خود یک سرمایه گذار و کارآفرین موفق محسوب می شود. وی جزو بنیان گذاران شرکت PayPal و از سرمایه گذاران اولیه Facebook بوده و همچنان به عنوان سرمایه گذار و Venture Capitalist در عرصه حمایت از کسب و کارهای نو فعال است. با توجه به تجربه او در کار با شرکت های چندین میلیارد دلاری و ایده های بزرگ و همچنین ارتباط او با پیشروترین افراد در زمینه کسب و کارهای نو، نقطه نظرات او می تواند به عنوان منبع اطلاعاتی با ارزشی به حساب آید.
در برخی از قسمت های کتاب نظراتی مطرح شده که بر خلاف ایده های پذیرفته شده معمول می باشد و در این خلاصه نیز به آنها اشاره خواهد شد.
 
ایده اصلی کتاب حرکت از سمت صفر به سمت یک است. در واقع هنگامی که یک شرکت یا گروه بر روی مساله ای که آن را می شناسد کار می کند، در حال حرکت از ۱  به سمت N+1 است. اما وقتی کار بر روی مساله ای که هیچ راه حل شناخته شده ای در مورد آن وجود ندارد آغاز می شود، در واقع حرکت از هیچ یا ۰ به سمت ۱ یا اولین پاسخ معتبر صورت می پذیرد. با این توجیه نویسنده جهان را در یک رخوت نوآوری در می یابد که در چند دهه اخیر در هیچ زمینه به خصوصی به جز ارتباطات، دارای پیشرفت اساسی نبوده است.
تولید خودرو سالهاست که با اصول ثابتی انجام میگیرد، صنعت انرژی تحول اساسی نداشته و اساسا جهان انقلاب در فناوری را کنار گذاشته است. هدف از مطرح نمودن این موضوعات، معرفی دلایل مسبب آن می باشد. نویسنده بر نقش تعیین کننده نوآوری به جای پیشرفت تکوینی و تدریجی تاکید دارد و خواننده را به مطرح نمودن پرسش های معکوس ترغیب می کند. از خود بپرسیم چقدر به آنچه که از گذشته آموخته ایم اطمینان داریم؟ چقدر فکر می کنیم که گذشته را آن گونه که واقعا بوده است می شناسیم؟
 
این مقدمه برای ورود به نقدی بر آموخته های دنیای صنعت از وقایع سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۰ در بازار سهام شرکت های تکنولوژی امریکا مطرح می گردد که از ان به عنوان حباب دات کام یاد می شود. در آن سالها با توجه به افزایش بیش از حد قیمت سهام شرکت های اینترنتی در بازار امریکا، یک حباب قیمتی به وجود آمد که ترکیدن آن به عنوان بزرگترین فاجعه اقتصادی بعد از سقوط بورس امریکا در سال ۱۹۲۹ به حساب می آید.
در نتیجه این ورشکستگی های عظیم در صنعت اینترنت و تکنولوژی، زمینه برای معرفی اندیشه ها و آموزه های جدیدی فراهم شد که از نظر تیل همگی آنها درست نیستند. چهار درسی که به غلط از ترکیدن حباب دات کام مطرح و پذیرفته شدند عبارتند از:
 
  • پیشرفت های تدریجی و افزایشی ایجاد کنید.
  • ناب (Lean) و انعطاف پذیر بمانید.
  • به فضای رقابتی وارد شوید و محصولی بهتر از محصول مشابه رقبای موجود را تولید کنید.
  • بر روی محصول تمرکز کنید چرا که فروش خود به خود انجام می پذیرد.
 
این آموزه ها تحت تاثیر جو بسیار منفی که در آن زمان ایجاد شده بود و تنها هدف را از دست ندادن پول تلقی می کرد به عنوان اصول کسب و کار پذیرفته شد. در دیدگاه نویسنده، عکس آنچه که در این درسها عنوان شده بیشتر با منطق کسب و کار تناسب دارد و باید این باورهای غلط دور ریخته شود.
 
پیتر تیل به ما یاد می دهد که تا چه حد، ایده پردازی در دنیای دیجیتال و تلاش برای نیل به آرمان های تعریف شده،می تواند برای خود و دیگران فرصت آفرین شده و زمینه کسب و کار موفقی را در دنیای استارت آپ ها، فراهم کند. مطالعه کتاب صفر تا یک ایشان را به همه خوانندگان محترم توصیه می کنیم.
 
پی پال را در اینستاگرام به نشانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دنبال کنید که البته فالور چندانی ندارد! اما در توییتر به نشانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، بیش از ۴۰۰ هزار مخاطب دارد که اخرین خبرها از این شرکت را می توان در این آدرس دنبال کرد.
پاسخ
 سپاس شده توسط saberi ، ms.khassi ، mesterweb ، saman ، bahram ، elshan ، farnaz ، hoboot
#2
متشکرم خانم سارا مطلب خوب و کاملی بود
ثبت دامنه و فروش هاست، سامانه پیامک، طراحی سایت، خدمات شبکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sms: 10004673  - 500021995
پاسخ
#3
سلام دوستان برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پال کسی سایتی رو میشناسه؟
پاسخ
#4
سلام دوستان من برای پرداخت توی یه سایت خارجی از یه سایتی استفاده کزدم به نام فراکنش خیلی راضی بودم. اگر خواستین میتونید به این سایت سر بزنین.[تصویر:  20967520-1-963x1024.webp]
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سفارش پرداخت آنلاین ارزی bitmehr 2 960 ۰۲/۶/۲۶، ۱۲:۳۰ عصر
آخرین ارسال: sarayisaba
  درگاه پرداخت شاپرک درسته؟ masoudfn 1 864 ۰۰/۱۲/۲۳، ۰۵:۳۸ عصر
آخرین ارسال: masoudfn
  دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بدون اخذ نماد اعتماد الکترونیکی mesterweb 2 1,930 ۰۰/۳/۳۱، ۰۲:۳۲ عصر
آخرین ارسال: masoudfn
  کد مالیاتی برای گرفتن درگاه پرداخت masoudfn 0 930 ۰۰/۱/۲۲، ۰۲:۲۷ عصر
آخرین ارسال: masoudfn
  جبران خسارت پرداخت های الکترونیکی توسط بانک saberi 0 1,161 ۹۷/۹/۳، ۰۴:۴۹ عصر
آخرین ارسال: saberi
  مطرح‌ترین اپلیکیشن‌های پرداخت ایرانی hoboot 0 1,675 ۹۷/۱/۲۶، ۱۱:۰۵ عصر
آخرین ارسال: hoboot
  چگونگی پیدایش بانکداری الکترونیک در جهان hoboot 0 1,032 ۹۶/۱۲/۲۵، ۱۲:۱۸ صبح
آخرین ارسال: hoboot
  فیلتر درگاه‌های واسط پرداخت mesterweb 1 2,268 ۹۵/۱/۲، ۰۲:۳۱ صبح
آخرین ارسال: نگار

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان