۰۲/۲/۴، ۰۸:۰۶ عصر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یوتیوب (Youtube)
راههای کسب درآمد دلاری در ایران میتواند مقوله بسیار مهمی برای افرادی باشد که برای پیشرفت اقتصادی خود تلاش میکنند. همچنین کسب درآمد دلاری باعث میشود که شما از وقت آزاد یا وقت هدر رفته خود استفاده مفیدتری کنید، زیرا روشهای کسب درآمد دلاری معمولاً تنها نیاز به یک سیستم کامپیوتری، اتصال به اینترنت و وقت گذاشتن در خانه دارد.
جدا از این موارد، با کاهش ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار در روزهای اخیر، روزانه مردم بیشتری در ایران به درآمد دلاری فکر میکنند و به دنبال راههایی برای کسب درآمد دلاری هستند. در این مقاله قصد داریم روشهایی را معرفی کنیم که با آنها میتوانید در ایران درآمد دلاری داشته باشید.
نکته! در بیشتر این روشها اما شاید نه همه آنها، شما نیاز به دانش زبان انگلیسی و یک حساب بین المللی دارید.یوتیوب (Youtube)
یوتیوب معروفترین و پربازدیدترین پلتفرم برای انتشار و دیدن ویدیو بوده و متعلق به شرکت گوگل است. اگر به ساخت ویدیو علاقه دارید با فعالیت در یوتیوب میتوانید درآمد دلاری داشته باشید.
برای این کار ابتدا باید یک کانال یوتیوب راهاندازی کنید و مخاطب یا فالوور جذب کنید. محتوای شما میتواند از هر نوعی باشد: آموزشی، تحلیلی، بررسی محصولات، سرگرم کننده یا غیره. اما باید به قدری متمایز و خاص باشد که در میان میلیونها یوتیوبر بتوانید مخاطبهای خود را جذب کنید.
پس از راهاندازی کانال یوتیوب باید گزینه پخش تبلیغات را روشن کنید. سپس ویدیوهای خود را آپلود میکنید و در ازای میزان پخش ویدیوهای تبلیغاتی در ویدیو شما، مبلغی دریافت میکنید. شما تقریباً در ازای هر 1000 مشاهده تبلیغات، 18 دلار دریافت میکنید.
گوگل ادسنس (Google AdSense)
گوگل ادسنس یکی از سرویسهای شرکت گوگل است. گوگل ادسنس به ناشران و دارندگان وبسایت این امکان را میدهد که از محتوای آنلاین خود درآمد کسب کنند. ادسنس بر اساس محتوا و میزان بازدیدکنندگان سایت شما، تبلیغاتی به شما میدهد تا در سایت خود منتشر کنید. این تبلیغات توسط افرادی که میخواهند محصولات خود را تبلیغ کنند ساخته میشود.
در صورتی که روی این تبلیغات از طریق سایت شما کلیک شود، درآمدی در ازای آن دریافت میکنید. گفته میشود که شما 68% از درآمد گوگل از تبلیغات منتشر شده را دریافت میکنید.
کارهای فریلنس (Freelance) یا فریلنسری
فریلنسر شخصی است که بر اساس تواناییها و حرفه خود، به صورت پروژهای برای یک یا چند مشتری به صورت همزمان کار میکند. مثلاً افرادی مانند برنامهنویسها، طراحان و سازندگان سایت، معمارها، طراحان لوگو، نویسندگان محتوا، تولیدکنندگان ویدیو و مشاغلی از این قبیل میتوانند به صورت فریلنس کار کنند.
اما فریلنسرها از کجا پروژه میگیرند؟ وبسایتهایی هستند که پروژههای درخواستی مشتریان را منتشر میکنند، و فریلنسرها با ساخت اکانت در این وبسایتها میتوانند پروژههای دلخواه خود را قبول کنند. مثال چنین سایتهایی در ایران سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
است – البته پروژههای این وبسایت درآمد ریالی دارند.
است – البته پروژههای این وبسایت درآمد ریالی دارند.
از طریق کار در سایتهایی مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و دیگر سایتها میتوانید پروژههای فریلنس با درآمد دلاری پیدا کنید.
، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و دیگر سایتها میتوانید پروژههای فریلنس با درآمد دلاری پیدا کنید.
آمازون (Amazon)
آمازون بزرگترین بازار یا marketplace دنیا است. نکته اول در ردآمدزایی از آمازون این است که به علت تحریم جمهوری اسلامی ایران، مردم کشور ما نمیتوانند از خدمات آمازون استفاده کنند، اما اگر بتوانید از طریق یک دوست یا آشنا که در خارج از کشور زندگی میکند، یک اکانت بخرید و شروع به فعالیت کنید.
نحوه فعالیت در آمازون مقوله گستردهای است که در این مقاله نمیتوان آنرا با جزئیات کامل باز کرد. اما در صورتی که موفق شوید تحریمها را دور بزنید، میتوانید محصولات خود را در آمازون به فروش برسانید که در مقایسه با فروش آنها به تومان تفاوت مبلغ بالایی دارد. همچنین میتوانید راهی پیدا کنید که محصولات آمازون را در دسترس ایرانیان ساکن کشور قرار دهید و از این کار پورسانت دریافت کنید.
قالب وردپرس (Wordpress)
امروزه همه افرادی که میخواهند کسب و کار خود را رونق دهند، باید یک وبسایت هرچند ساده طراحی کنند و به این ترتیب بیزنس خود را در گوگل ثبت کنند. وبسایتها در سادهترین حالت با قالب وردپرس ساخته میشوند.
یادگیری کار با وردپرس و ساختن قالب وردپرس زمان زیادی نمیبرد و شاید با دیدن چند ویدیوی آموزشی در یوتیوب بتوانید آنرا یاد بگیرید. پس از آن میتوانید با پیدا کردن پروژههای فریلنس در سایتهایی که در بخش قبل ذکر شد برای مشتریان قالب وردپرس بسازید و درآمد دلاری کسب کنید.
فارکس (Forex)
فارکس بزرگترین بازار مالی دنیاست و حجم معاملات روزانه آن چند تریلیون دلار است. یکی از سودآورترین روشهای کسب درآمد دلاری، ترید کردن در بازار فارکس است.
در فارکس میتوانید هم به صورت کوتاه مدت و هم بلند مدت ترید کنید. باید در نظر داشته باشید که ترید کردن در فارکس یا هرگونه بازار مالی دیگر نیازمند یادگیری اصول و اصطلاحات کلیدی بازار مالی، یادگیری تحلیل نمودارها و قیمتها، و یادگیری نحوه ترید کردن پربازدده است. بسیار مهم است که پیش از ورود به فارکس، دانش لازم را در این زمینهها دریافت کنید تا سرمایه شما از دست نرود.
ترید در بازار ارزهای دیجیتال (Cryptocurrency trading)
یکی دیگر از راههای کسب درآمد دلاری، ترید کردن در بازار ارزهای دیجیتال است. برای این کار باید با خرید یک یا چند رمزارز انتخابی خود شروع کنید و با ترید کردن آنها سود بدست آورید.
دقت داشته باشید که مانند ترید کردن در فارکس، ترید در بازار رمزارزها نیز نیازمند تحقیق و مطالعه گسترده است. پیش از اینکه وارد بازار ارزهای دیجیتال شوید باید دانش لازم را در این زمینه بدست آورید.
فروش عکس
اگر در عکسبرداری یا طراحی گرافیکی ذوق هنری خاصی دارید، فروش عکس در اینترنت میتواند گزینه مناسبی برای کسب درآمد دلاری باشد.
سایتهای مختلفی مانند teespring و shutterstock و غیره در سرتاسر اینترنت هستند که شما در آنها میتوانید عکسهای خود را به فروش بگذارید.
تولید محتوا
اگر به نویسندگی و تولید محتوا برای وبسایتها یا شبکههای آموزشی مانند اینستاگرام علاقه دارید و در زبان انگلیسی تبحر دارید، میتوانید از طریق تولید محتوا برای شرکتهای مختلف درآمد دلاری داشته باشید.
سایتهایی که میتوانید در آنها پروژههای تولید محتوا پیدا کنید Freelancewriting، Peopleperhour و … هستند. شما میتوانید در زمینههای مختلفی از جمله کپی رایتینگ، بلاگ نویسی، ویراستاری، UX writing و … تولید محتوا کنید.
فروش محتوای آموزشی
اگر در زمینه خاصی تخصص دارید و به زبان انگلیسی نیز مسلط هستید، میتوانید محتوای آموزشی در قالب ویدیو درست کنید و آنها را به فروش برسانید.
سایتهایی که در آن میتوانید ویدیوهای آموزشی خود را به اشتراک بگذارید شامل Udemy، Lynda، Skillshare و غیره هستند. شما در این پلتفرمها بر اساس مقدار مخاطبی که برای محتوای آموزشی خود جذب میکنید یا میزان افرادی که محتوای آموزشی شما را خریداری میکنند درآمد دریافت میکنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.