۰۱/۵/۲۸، ۱۱:۴۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۰۱/۵/۲۸، ۰۱:۱۰ عصر، توسط lunaplateada.)
قند یا شکر چیست ؟
اکثر ما قند را یک ماده سفید رنگی می شناسیم که با چای و قهوه از آن استفاده می کنیم. اما قند یک کربوهیدرات ساخته شده از کربوهیدرات یک یا دو واحد است که فروکتوز، گلوکز، ساکارز، مالتوز و یا لاکتوز می باشد. شکر هم به صورت طبیعی در اکثر مواد غذایی، حتی در مقادیر کم به صورت های جداگانه و یا ترکیبی موجود است. به طور مثال قند ترکیبی از گلوکز و فروکتوز است و لاکتوزی که در لبنیات موجود است ترکیبی از گلوکز و گالاکتوز می باشد.
عوارض جانبی قندهای تصفیه شده
بهترین جایگزین قند و شکر چیست؟
به طور کلی اگر به دنبال جایگزین مناسب برای قند هستید، بهتر است مصرف قند را در رژیم غذایی خود محدود نمایید زیرا تفاوت بین آن ها بسیار ناچیز است. قندهایی با حداقل فرآیند فرآوری شدن تنها دارای ریز مغذی های ناچیزی هستند و طبق مطالعات برتری آنها محدود است. می بایست مصرف قند را به 10 درصد از کل کالری دریافتی روزانه خود محدود نمایید و در بهترین حالت این میزان کمتر از 5 درصد می باشد. قند و شکر اضافه شده در رژیم غذایی شامل 6 قاشق چای خوری (25گرم) در روز برای زنان و 9 قاشق چای خوری (36گرم) در روز برای مردان می بایست محدود شود.برای خرید یکی از بهترین برندهای قند، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیک کنید.
اکثر ما قند را یک ماده سفید رنگی می شناسیم که با چای و قهوه از آن استفاده می کنیم. اما قند یک کربوهیدرات ساخته شده از کربوهیدرات یک یا دو واحد است که فروکتوز، گلوکز، ساکارز، مالتوز و یا لاکتوز می باشد. شکر هم به صورت طبیعی در اکثر مواد غذایی، حتی در مقادیر کم به صورت های جداگانه و یا ترکیبی موجود است. به طور مثال قند ترکیبی از گلوکز و فروکتوز است و لاکتوزی که در لبنیات موجود است ترکیبی از گلوکز و گالاکتوز می باشد.
عوارض جانبی قندهای تصفیه شده
- پوسیدگی های دندانی
- چاقی و اضافه وزن
- بیماری های قلبی و عروقی
- دیابت
- ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن
- بیماری های کبدی و کلیه
- پیری زودرس
- اختلالات روحی
- اگزما
- انواع خاصی از سرطان
عسل
عسل یک محصول طبیعی که توسط زنبور عسل به وجود می آید. عسل دارای آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، ب6، نیاسین و ریبوفلاوین می باشد. در صورت استفاده از عسل بهتر است آن را با مواد و مایعات داغ مخلوط نکنید زیرا مواد معدنی و ویتامین های آن از بین می رود. میزان قند در هر 100 گرم عسل 80 گرم می باشد.
خرما
شیره خرما یکی از شیرین کننده های طبیعی به حساب می آید که دارای خاصیت های فراوانی می باشد. خرما به راحتی هضم می شود و حاوی پتاسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم و ب6 می باشد. خرما از سکته جلوگیری می کند و باعث کاهش کلسترول خون می شود.
شکر نارگیل
شکر نارگیل طی فرآیند تبخیر شیره شکوفه های نارگیل بدست می آید. ترکیب آن شبیه شکر قهوه ای است و حاوی آهن، روی، کلسیم، پلی فنل ها، پتاسیم، آنتی اکسیدان ها و فسفر می باشد و همچنین گزینه بسیار خوبی برای بیماران دیابتی می باشد.
شیره افرا
شیره افرا حاوی کلسیم، پتاسیم، روی، منگنز و آنتی اکسیدان است. و طی 4 مرحله بدست می آید که شامل مراحل زیر است.
- سوراخ کردن درخت
- جمع آوری شیره
- جوشاندن شیره
- رد کردن از صافی
نکتار آگاو
نکتار آگوا از گیاه آگاو بدست می آید. نکتار این گیاه همانند عسل اما مقداری شیرین تر و رقیق تر می باشد. نکتار آگوا حاوی آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم می باشد.
ملاس
ملاس یک ترکیب مغذی است که از نیشکر بدست می آید که حاوی بالاترین مقدار آنتی اکسیدان و فنلی نسبت به عسل، شیره افرا، شربت آگاوه و ملاس چغندر می باشد. این ماده می تواند جایگزین قند و شکر باشد. ملاسی که از جوش اول حاصل می شود، ملاس شفاف نام دارد. ملاس جوش دوم کمی تیره است و ملاس حاصل از جوش سوم بسیار غلیظ و تیره می باشد و طعم آن به تلخی میزند. ملاس حاوی کلسیم، پتاسیم، آهن، منگنز، سلنیوم، ب6 و منیزیم می باشد.
عصاره برنج قهوه ای
عصاره برنج قهوه ای از تخمیر نشاسته برنج به قندهایی که قابل هضم شدن هستند، در می آید که در نتیجه تخمیر و تبخیر یک شیره غلیط به رنگ کهربایی می باشد. همچنین بعضی از شیره های برنج قهوه ای حاوی گلوتن هستند.
استویا
استویا یک گیاه مربوط به آمریکای جنوبی می باشد. بهترین جایگزین قند و شکر به دلیل حفظ سطح قند خون و کاهش وزن می باشد. این گیاه 200 برابر شیرین تر از شکر سفید است و فاقد عوارض و کربوهیدرات و کالری می باشد.
کشمش
کشمش به عنوان دومین شیرین کننده بعد از عسل نامیده می شود. کشمش نیز مانند عسل در صورتی که به صورت طبیعی تولید شود، جایگزین مناسبی برای قند و شکر محسوب می شود. هر در 100 گرم کشمش 58 گرم قند وجود دارد. کشمش باعث تقویت بنیه و تنظیم کننده قند خون می باشد.
توت خشک
توت خشک بدست آمده از روش های طبیعی بسیار برای بدن مفید است. باعث درمان سرفه و آسم و روماتیسم می شود. خاصیت ضد سرطانی دارد و از کم خونی جلوگیری می کند و همچنین باعث کاهش قند خون می شود. در هر 100 گرم توت خشک 7 گرم قند وجود دارد.
انجیر خشک
انجیر خشک دارای خواص زیادی از جمله تقویت حافظه، ضد سرطان، درمان گلودرد، تقویت ریشه مو، درمان لاغری و … و همچنین سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدانها می باشد. انجیر هم مانند سایر مواد دیگر می بایست به روش طبیعی تولید شود و جایگزین مناسبی برای قند می باشد. در هر 100 گرم اننجیر خشک 45 گرم قند وجود دارد.
بهترین جایگزین قند و شکر چیست؟
به طور کلی اگر به دنبال جایگزین مناسب برای قند هستید، بهتر است مصرف قند را در رژیم غذایی خود محدود نمایید زیرا تفاوت بین آن ها بسیار ناچیز است. قندهایی با حداقل فرآیند فرآوری شدن تنها دارای ریز مغذی های ناچیزی هستند و طبق مطالعات برتری آنها محدود است. می بایست مصرف قند را به 10 درصد از کل کالری دریافتی روزانه خود محدود نمایید و در بهترین حالت این میزان کمتر از 5 درصد می باشد. قند و شکر اضافه شده در رژیم غذایی شامل 6 قاشق چای خوری (25گرم) در روز برای زنان و 9 قاشق چای خوری (36گرم) در روز برای مردان می بایست محدود شود.برای خرید یکی از بهترین برندهای قند، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیک کنید.