شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 92 رأی - میانگین امتیازات: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
می شود قطع اگر اینترنت شود؟ چه

اگر اینترنت قطع شود چه می شود؟
#1
 جوری به دنیای مجازی عادت کرده ایم که یک روز هم نمی توانیم آن را رها کنیم. اگر یک روز بسته ی اینترنتی ما به پایان برسد سرگردان و بی حوصله به نظر می رسیم و نهایت تلاشمان را می کنیم، تا به اینترنت و دنیای مجازی دسترسی داشته باشیم. حال فکر کنیم اگر اینترنت از بین برود چه اتفاقی خواهد افتاد؟


بعضی از افراد فکر می کنند نهایت دسترسی آنها به شبکه های اجتماعی بسته می شود یا نمی توانند در اینترنت جستو جو کنند و اما این باور اشتباه است.

[تصویر:  do.php?img=586]

آشوب و به هم ریختگی در خیابان ها به دلیل از کار افتادن چراغ های راهنمایی و رانندگی، درگیری مردم در صف پمپ بنزین ها به دلیل از کار افتادن دستگاه ها و قفسه های خالی و پنجره های شکسته شده ی فروشگاه های زنجیره ای که سیستم های امنیتی آن ها و همچنین صندوق هایشان با استفاده از اینترنت کار می کنند، تنها بخشی از فاجعه ای است که در صورت قطع شدن اتصال اینترنت با آن روبرو خواهیم شد.


مشکل اساسی دیگری که می تواند در زمان قطع شدن اینترنت، یک اختلال مهم و اساسی در زندگی انسان ها ایجاد کند، قطع شدن ارتباط چراغ های راهنمایی و رانندگی با مراکز کنترل ترافیک است. البته در چنین شرایطی، مردم می توانند با کمک یکدیگر و احترام به حقوق دیگران، از ایجاد یک فاجعه ی ترافیکی جلوگیری کنند.

در کنار مشکلاتی که برای بانک ها، فروشگاه های بزرگ و حمل و نقل شهری ایجاد می شود، می توان به قطع شدن ارتباط مردم با شبکه های اجتماعی اشاره کرد. شاید این موضوع، در ابتدا و در مقایسه با مشکلاتی که پیش از این مطرح کرده ایم، کمی خنده دار و مسخره به نظر بیاید اما تنها کافی است به این نکته فکر کنیم که چند درصد از مردم دنیا برای ارتباط با خانواده و دوستان خود از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. در حقیقت در زمان قطع اینترنت، این افراد تمام راه های تماس خود با خانواده، دوستان و همکارانشان را از دست می دهند.


یکی از مهمترین مواردی که باید به آن اشاره کرد این است که بسیاری از ما، اطلاعات مهم، قرار ها، یادآوری ها، تقویم کار های روزانه و فایل های مورد نیازمان را بر روی اینترنت قرار می دهیم و عادت کرده ایم که برای پیدا کردن هر چیز، از موتور های جستجوی آنلاین استفاده کنیم. در چنین شرایطی است که دسترسی نداشتن به اینترنت، یک فاجعه ی اجتماعی و فرهنگی خواهد بود.
باید توجه داشته باشیم که در صورتی که اینترنت برای مدت کوتاهی، یک یا چند روز، قطع شده باشد، مردم می توانند مشکلات را تحمل کرده تا همه چیز به شرایط عادی برگردد اما اگر قطع سراسری اینترنت برای مدت زمان طولانی ادامه پیدا کرده، بنزین به پمپ بنزین ها نرسیده و کامیون ها سوخت کافی برای رساندن مواد غذایی به سوپر مارکت ها نداشته باشند، با یک فاجعه ی بزرگ روبرو خواهیم شد.


برقراری تماس در شرایط اضطراری

در صورت قطع چند روزه ی ارتباطات، یکی از اساسی ترین مشکلاتی که با آن روبرو خواهیم شد، ناتوانی در استفاده از سرویس های اضطراری مانند خدمات اورژانس یا آتش نشانی در زمان بروز حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله یا خطرات انسانی مانند بمب گذاری و حوادث جاده ای و خیابانی است. پیش از این، ارتباطات تلفنی و اینترنتی از هم مجزا بوده و در صورت قطع شدن اینترنت، می توانستیم از خطوط تلفن در شرایط اضطراری استفاده کنیم اما هم اکنون و در شرایطی که بسیاری از سرویس های برقراری ارتباط تلفنی از خدمات اینترنتی برای ایجاد ارتباط استفاده می کنند، در صورت قطع اینترنت، ارتباطات تلفنی این سرویس دهنده ها نیز قطع خواهد شد.


البته با این تصور دنیا نابود نشده است، باید بدانیم که قطع شدن اینترنت به این سادگی ها اتفاق نمی افتد: متخصصان دنیای کامپیوتر و اینترنت اعتقاد دارند که چنین اتفاقی یک فرض محال است اما همه ی ما می دانیم که فرض محال، محال نیست و بنابراین بررسی این اتفاق نیز کار بیهوده ای نخواهد بود.

[تصویر:  do.php?img=588]

اکثر سایت های فیس بوک , توییتر , گوگل , آمازون و .. سهام خود را از طریق همین اینترنت دریافت کرده اند که امروزه بیشترین سهام داران بین شرکت های اینترنتی شناخته می شوند و اگر روزی اینترنت از بین رود این شرکت ها نیز در دفتر خود را تخته خواهند کرد!

آرامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن  تا همواره در آرامش باشی... 
پاسخ
 سپاس شده توسط shahram20 ، sadegh001 ، saye.tanha ، mitra ، neda ، sara67 ، mesterweb ، نگار ، afshin21 ، farnaz ، shahab ، hoboot ، nader12
#2
بحث جالب و قابل تاملي هست. تابحال به اين مساله فکر نکرده بودم. همونطور که شما هم فرموديد به قدري زندگي ما با تکنولوژي و به طبع آن با اينترنت عجين شده و مرتبط هست که حقيقتا با نبودش زندگي مختل ميشه علي الخصوص در کشورهاي پيشرفته و جهان اول.
اين مورد شايد در دوران پدران ما اصلا مهم نبود.
پاسخ
 سپاس شده توسط saye.tanha ، sara67 ، mesterweb ، farnaz ، shahab ، hoboot ، sadegh001 ، nader12
#3
اصلن فکر کردن به این اتفاق هم عذاب آوره . کل زندگی و روابط از بین میره
پاسخ
 سپاس شده توسط shahab ، hoboot
#4
خانم میترا درسته که همه چی به هم میخوره و زندگی سخت تر میشه ولی اگه از روابط منظورتون روابط انسانی و فامیلی هست برعکسه.
الان روابطها از بین رفته و همونطور که آقا شهرام گفتن همه سرشون به گوشی و تبلت گرم هست و حس عاطفی و صمیمت و گرمای زندگی از بین رفته
پاسخ
 سپاس شده توسط mitra ، sara67 ، mesterweb ، farnaz ، shahab ، hoboot ، sadegh001 ، nader12
#5
(۹۴/۱۲/۲۱، ۰۳:۱۴ عصر)saye.tanha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خانم میترا درسته که همه چی به هم میخوره و زندگی سخت تر میشه ولی اگه از روابط منظورتون روابط انسانی و فامیلی هست برعکسه.
الان روابطها از بین رفته و همونطور که آقا شهرام گفتن همه سرشون به گوشی و تبلت گرم هست و حس عاطفی و صمیمت و گرمای زندگی از بین رفته

سایه جان من فرمایشتون رو قبول دارم ولی منظورم آسانی و سرعت ایجاد ارتباطه. مثلا اگه دوستی تو یه شهر دور یا کشور دیگه داشته باشی که به راحتی نمیتونه باهاش صحبت کنی و باید وقت بذاری و هزینه کنی تا سفر کنی و ملاقاتش کنی. الان با یک پیام تو تلگرام و ... یا ایمیل میتونی از حالش باخبر شی یا با اسکایپ و ایمو تصویر و حتی محیط زندگیش رو ببینی.
پاسخ
 سپاس شده توسط sara67 ، mesterweb ، farnaz ، shahab ، hoboot ، sadegh001
#6
با توجه به مطلب بالا هر کسی میتونه از یک دیدگاه نسبت به قطعی اینترنت تصوراتی داشته باشه
اینترنت محدود به روابط اجتماعی نیست و میتونه مشکلاتی دیگه ای هم باشه(که ذکر شد)

شاید کسی که از اینترنت فقط در حد مطالعه استفاده میکنه دیدگاه ساده تری نسبت به قطعی اینترنت داشته باشه و در مقابل کسی که درصد بالایی از وقت روزمره شو با اینترنت و ارتباطات میگذرونه این موضوع میتونه یک فاجعه باشه

من به شخصه قبول دارم عصر ارتباطات با اینکه آسایش رو در خیلی از مسائل فراهم کرده اما آرامشی که در گذشته و عصر بدون اینترنت بوده رو سلب کرده

در حال حاضر اگه بخوایم زمانی رو تصور کنیم که اینترنت وجود نداره مسلما زمان فوق بالایی لازمه تا به محیطی بدون سرعت در ارتباطات عادت کنیم(شاید چندین نسل)
چشیدن طعم سرعت در اینترنت و عصر ارتباطات اجازه تصور به قطعی اینترنت رو سخت تر میکنه
آرامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن  تا همواره در آرامش باشی... 
پاسخ
 سپاس شده توسط neda ، sara67 ، نگار ، afshin21 ، farnaz ، shahab ، hoboot ، mesterweb ، sadegh001 ، nader12
#7
(۹۴/۱۲/۲۲، ۰۷:۲۵ عصر)asalghand نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با توجه به مطلب بالا هر کسی میتونه از یک دیدگاه نسبت به قطعی اینترنت تصوراتی داشته باشه
اینترنت محدود به روابط اجتماعی نیست و میتونه مشکلاتی دیگه ای هم باشه(که ذکر شد)

شاید کسی که از اینترنت فقط در حد مطالعه استفاده میکنه دیدگاه ساده تری نسبت به قطعی اینترنت داشته باشه و در مقابل کسی که درصد بالایی از وقت روزمره شو با اینترنت و ارتباطات میگذرونه این موضوع میتونه  یک فاجعه باشه

من به شخصه قبول دارم عصر ارتباطات با اینکه آسایش رو در خیلی  از مسائل فراهم کرده اما  آرامشی که در  گذشته و عصر بدون اینترنت بوده رو سلب کرده

در حال حاضر اگه بخوایم زمانی رو تصور کنیم که اینترنت وجود نداره  مسلما زمان فوق بالایی لازمه  تا به محیطی بدون سرعت در  ارتباطات عادت کنیم(شاید چندین نسل)
چشیدن طعم سرعت در اینترنت و عصر ارتباطات  اجازه تصور به قطعی اینترنت رو سخت تر میکنه

توضیح  خیلی جالبی بود. مسلما همینطوره و منم موافقم
پاسخ
 سپاس شده توسط farnaz ، shahab ، hoboot ، mesterweb
#8
هیچی میریم روزنامه و کتاب می خونیم یا یه قول دو قول بازی می کنیم.

فقط ما ایرانی ها باید نگران این چیزا باشیم و راجع به مسائلی مانند نداشتن اینترنت تفکر کنیم .اروپایی و امریکایی که خیالشون از این بابت راحته و هر زو به قکر پیشرفت و اختراع و زندگی بهترن
پاسخ
 سپاس شده توسط neda ، hoboot ، mesterweb ، sadegh001
#9
[تصویر:  5218572.jpg]
عنوان : همکاری با بهروز وثوقی عامل جدایی شهاب حسینی از شکرستان ؟!
شکرستان» پویانمایی موفقی است که در سال‌های اخیر تولید شده. روزهای باشکوهش را با مرتضی احمدی فقید سپری کرده و وقتی برای عید ۹۸ اعلام شد با صدای شهاب حسینی پخش می شود، در راس اخبار قرار گرفت.   او در برگشت به تلویزیون ۱۳ قسمت برای «شکرستان» صداپیشگی کرد و همان زمان اعلام شد قرارداد آنها ۱۰۴ قسمتی است.  این خبری بود که محمدرحیم لیوانی تهیه‌کننده «شکرستان» گفته بود اما روز گذشته اعلام شد سری جدید این انیمیشن با صدای اصغر همت روی آنتن رفته و شهاب حسینی به دلیل فعالیت‌هایش در آمریکا از این مجموعه جدا شده است.
سینمایی شهاب حسینی در آمریکا منتشر شده بود، همکاری مشترک او با بهروز وثوقی ستاره فیلم‌فارسی ایران بود که سال‌هاست در آمریکا دنبال مجالی می‌گردد تا مجوزهای لازم برای بازگشتش به کشور صادر شود.
این دو در کارگاه نقد فیلمی مشترک حاضر شده و در جلسه پرسش و پاسخ به سئوالات حضار پاسخ دادند. در این کارگاه سه روزه هم هر روز یک فیلم از بازی های‌شان در اورنج کانتی آمریکا به نمایش .درآمد.به نظر می‌رسد این مشغولیت هنری مانع از ادامه همکاری شهاب و «شکرستان» شده است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.


منبع این خبر : سایت ایران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اینترنت 1995 با اینترنت 2015 را مقایسه کنیم ms.khassi 1 1,814 ۹۵/۸/۱۶، ۰۶:۵۰ صبح
آخرین ارسال: ahmad20

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان