شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شایع کاهش رشد علل جنین

علل شایع کاهش رشد جنین
#1
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]1- [font="Arial", sans-serif]اختلالات جفت : جفت مسئول تامین غذا و اکسیژن برای جنین است. اگر جفت ناهنجاری داشته باشد و یا در طی دوران بارداری غذا رسانی به جنین توسط جفت مختل شود، رشد جنین دچار اختلال می‌شود[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]همچنین ممکن است محل قرارگیری جفت در رحم، اختلالاتی را برای جنین ایجاد کند که به آن جفت سر راهی می گویند و یا جفت کمی از رحم جدا گردد که به آن جدا شدن زودرس جفت می گویند. هر یک از این اختلالات یاد شده، می‌تواند رشد جنین را کم کند[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
 
[font="Arial", sans-serif] [/font]
 [font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]2- [font="Arial", sans-serif]فشار خون بارداری : در مادران بارداری که دچار فشار خون بالا هستند، رگ های خونی تنگ می‌شود و خون رسانی به بافت‌های بدن کند می‌گردد. بنابراین خون رسانی به جنین در حال رشد نیز کاهش می ‌یابد. به همین علت است که معمولا مادران با فشار خون بالا، نوزادانی کم وزن به دنیا می‌آورند .فشار خون بالا می تواند منجر به مسمومیت بارداری شود[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]لازم به ذکر است که فشار خون بالا در حاملگی بسیار خطرناک است و اگر درمان نشود و تحت کنترل قرار نگیرد، عوارض آن تنها به کاهش وزن جنین ختم نخواهد شد[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]3- [font="Arial", sans-serif]ناهنجارهای کروموزومی جنین : جنین‌هایی که دارای ناهنجاری‌های کروموزومی هستند، اغلب روند رشد کندتری نسبت به جنین‌های سالم دارند[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
 
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]برخی از ناهنجاری‌های کروموزومی جنین شامل این موارد می‌باشد : آنانسفالی، نقص‌های کلیوی، سندروم داون (منگولیسم) و نقص‌های دیده شده در حین تولد[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]4- [font="Arial", sans-serif]بیماری‌های مادر در زمان بارداری : اغلب دیده شده زنانی که در زمان حاملگی بیماری‌های زمینه‌ای داشته‌ اند، فرزندانی با وزن کم به دنیا می‌آورند[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]بیماری‌های زمینه‌ای شایع در مادران عبارتست از: دیابت، کم خونی داسی شکل، اختلالات انعقادی خون، بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های ریوی[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]5- [font="Arial", sans-serif]سن مادر : عامل مهم دیگر، سن مادر است. بهترین سن بارداری 23 تا 29 سالگی است و سن قابل قبول 20 تا 35 سالگی می باشد[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
 
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]6- [font="Arial", sans-serif]مصرف الکل و سیگار : مصرف الکل در بارداری توسط مادر سبب عقب ماندگی ذهنی، ناهماهنگی حرکتی، حافظه و زبان معیوب و از همه مهم تر بیش فعالی کودک می شود[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif][/font]️[font="Arial", sans-serif]عامل دیگری که اکثر افراد فکر می کنند خیلی تاثیرگذار نیست، مصرف سیگار می باشد. نیکوتین که ماده اعتیاد آور توتون سیگار است، باعث می شود جفت به صورت غیرطبیعی رشد کند و این امر، انتقال مواد غذایی را به جنین کاهش می دهد و باعث کم وزنی جنین می گردد. از سوی دیگر، سیگار کشیدن تراکم مونوکسیدکربن را درخون مادر افزایش می دهد[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif][/font][font="Arial", sans-serif]مهم ترین اثر سیگار، تاخیر رشد جسمی کودک و کم وزنی او در هنگام تولد است. همچنین موجب کاهش مقاومت بدن کودک در برابر بیماری ها می گردد[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif][/font]️ [font="Arial", sans-serif]تذکر : مادرانی که سیگار می کشند، به علت کمبود اکسیژن رسانی به جفت و جنین، اغلب نوزادانی با وزن کم به دنیا می‌آورند. کاهش رشد جنین در مادران سیگاری تنها یکی از عارضه‌ هایی است که جنین را تهدید می‌ کند. عوارض دیگری مانند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، تنفسی، پوستی و ... نیز در کمین این جنین‌ ها می ‌باشد[/font].
 
 
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]7- [font="Arial", sans-serif]آلودگی هوا : دانشمندان دریافته‌ اند مادرانی که در دوران بارداری در معرض میزان بالایی از آلودگی هوا قرار دارند، بیشتر نوزادان با وزن کم به دنیا می‌آورند، زیرا آلودگی هوا، اکسیژن محیط زندگی را کم می‌ کند و جنین در حال رشد را با کمبود اکسیژن روبرو می‌نماید. بنابراین مادران باردار باید مراقب باشند و زمانی که آلودگی هوا زیاد است و رسانه های مختلف افراد را از رفت‌وآمد غیرضروری در شهر منع می کنند، از خانه بیرون نروند[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]8- [font="Arial", sans-serif]سوء تغذیه مادر : سن و وزن مادر بر روند رشد جنین تأثیر می‌ گذارد. اگر مادر وزن کمی داشته باشد و در طی حاملگی افزایش وزن قابل قبول نداشته باشد، احتمال کاهش رشد جنین وجود دارد[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]همچنین سن مادر نیز مهم است. اگر سن مادر بالای 45 سال و کمتر از 20 سال باشد، احتمال کم وزن بودن جنین نیز زیاد می‌باشد[/font].
 
 
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]9- [font="Arial", sans-serif]زایمان‌های قبلی مادر : مادرانی که در زایمان‌های قبلی خود،سابقه زایمان زودرس (نوزاد نارس) داشته‌اند، در زایمان‌های بعدی خود نیز احتمال کم وزن بودن نوزادشان وجود خواهد داشت. بنابراین این دسته از مادران باید مراقب باشند و در حاملگی های بعدی خود مدام تحت نظر پزشک متخصص زنان قرار بگیرند[/font].
 
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font]10- [font="Arial", sans-serif]چند قلویی : مادرانی که بیش از یک قل، باردار هستند (دو قلو و چند قلو زایی)، معمولا احتمال بیشتری وجود دارد که نوزادانی کم وزن به دنیا آورند، زیرا حجم رحم مادر نمی تواند هم زمان چند جنین را با وزن طبیعی در خود رشد دهد. به همین علت است که مادرانی که چند قلو حامله هستند، باید بیشتر تحت مراقبت پزشک  متخصص قرار بگیرند[/font].



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چگونه ورم بعد از ایمپلنت را کاهش دهیم؟ fateme-z545 2 812 ۰۲/۵/۲۸، ۰۵:۵۴ عصر
آخرین ارسال: 1sogand
  درمان بیماری های لثه علائم پروستات را کاهش می دهد drfarokhnejad1400 0 586 ۰۱/۲/۱۹، ۰۹:۱۰ صبح
آخرین ارسال: drfarokhnejad1400
  شایع ترین دلایل دیزوری یا سوزش ادرار sabalabnet 0 692 ۰۱/۱/۲۲، ۰۲:۱۴ عصر
آخرین ارسال: sabalabnet
  آزمایش و تشخیص نقص‌های مادرزادی جنین در سه ماهه اول بارداری sabalabnet 1 823 ۰۱/۱/۷، ۰۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: reyhanes7770
  5 دلیل شایع برای دردهای پس از ایمپلنت دندان fagoli754 0 675 ۰۰/۱۰/۶، ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: fagoli754
  مکمل های ورزشی برای لاغری و کاهش وزن n_pan 1 921 ۰۰/۸/۱، ۱۱:۰۴ صبح
آخرین ارسال: hosseinaziz
  10 تا از جدیدترین و بهترین روشهای کاهش درد پریود که باید بدانید Softwarendf 0 854 ۹۸/۹/۲، ۱۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: Softwarendf

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان