۹۷/۱/۲۸، ۱۲:۱۰ عصر
میوه به حاوی قند، فیبر، پروتئین، پکتین و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و انواع ویتامینهای A ، C ، D و گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ و B۱۲ بوده؛ میوه به خام قابض و ضد اسهال است در حالی که مصرف مربای به همراه با عسل یا شکر موجب رفع یبوست و نفخ شکم میشود.
مهمترین خواص مربای به
موارد منع مصرف مربای به
افراد گرم مزاج به ویژه اشخاص صفراوی (گرم و خشک) باید در مصرف مربای به احتیاط کنند؛ این افراد در صورت غلبه گرمی پس از مصرف این مربا باید یک استکان از ترکیب عرق شاهتره و کاسنی را میل کنند؛ مرباهای تمشک و آلبالو از جمله مرباهای مناسب برای افراد صفراوی مزاج است.
برای تهیه مربای به باید از ظروف مسی استفاده کنید تا مربا رنگ خوبی داشته و با کیفیت باشد.
مهمترین خواص مربای به
- مصرف این مربا نقش موثری در تقویت معده و قلب دارد.
- مربای بِه برای مبتلایان به رفلاکس معده (برگشت غذا از مری و معده) مفید است.
- خوردن مربای به تاثیر بسزایی در تقویت قوه بینایی دارد.
- مربای بِه شادی و نشاط را در افراد به همراه دارد.
- این مربا برای اشخاصی که دچار ترس میشوند، مناسب است.
- ورم روده را از بین میبرد.
- اعصاب را تقویت میکند و سبب ایجاد تعادل در افراد میشود.
- مصرف این مربا در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد میشود.
- رحم را تقویت و از سقط جنین جلوگیری میکند.
موارد منع مصرف مربای به
افراد گرم مزاج به ویژه اشخاص صفراوی (گرم و خشک) باید در مصرف مربای به احتیاط کنند؛ این افراد در صورت غلبه گرمی پس از مصرف این مربا باید یک استکان از ترکیب عرق شاهتره و کاسنی را میل کنند؛ مرباهای تمشک و آلبالو از جمله مرباهای مناسب برای افراد صفراوی مزاج است.
برای تهیه مربای به باید از ظروف مسی استفاده کنید تا مربا رنگ خوبی داشته و با کیفیت باشد.