۰۱/۱/۳۱، ۱۰:۵۸ صبح
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]در طب سنتی توصیه شده در دوران بارداری باید از حمام کردن زیاد، انجام حرکات و ورزشهای سنگین و از مصرف غذاهای بسیار سرد و بسیار گرم پرهیز کرد و از غذاهای متعادل استفاده کرد[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]همچنین مصرف غذاهای زود هضم بسیار توصیه می شود[/font].
[font="Arial", sans-serif]مصرف برخی خوراکیها مانند نخود، لوبیا و کرفس بهتر است محدود شود. بنابراین در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری باید پرهیز کرد. مصرف مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام ،نخود و لوبیا و فلفل باید در این دوران محدود شود. زنان باردار بهتر است از غم و اندوه، خوشحالی شدید، صدا و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن خودداری کنند[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]مصرف میوه هایی مانند به، سیب، گلابی و انار برای زنان باردار مفید است. مادران باردار باید از فعالیت های سنگین بدنی و حالت جهش و پرش بپرهیزند. البته میزان فعالیت زن باردار به وضعیت جسمی وی قبل از بارداری بستگی دارد[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]برا[/font][font="Arial", sans-serif]ی جلوگیری از حالت تهوع می توان از نان برشته، بوئیدن لیمو استفاده کرد یا میوه به را در فویل پیچیده و در فر پخت و بعد از غذا مصرف کرد. در ماههای پایانی بارداری نیز مصرف روغن بادام شیرین مناسب است و خوردن غذای چرب و روغن بادام توصیه میشود البته تمام این نکات گفته شده در هر فردی متفاوت است و بهتر است با مشورت پزشک معالج باشد.[/font]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]در طب سنتی توصیه شده در دوران بارداری باید از حمام کردن زیاد، انجام حرکات و ورزشهای سنگین و از مصرف غذاهای بسیار سرد و بسیار گرم پرهیز کرد و از غذاهای متعادل استفاده کرد[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]همچنین مصرف غذاهای زود هضم بسیار توصیه می شود[/font].
[font="Arial", sans-serif]مصرف برخی خوراکیها مانند نخود، لوبیا و کرفس بهتر است محدود شود. بنابراین در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری باید پرهیز کرد. مصرف مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام ،نخود و لوبیا و فلفل باید در این دوران محدود شود. زنان باردار بهتر است از غم و اندوه، خوشحالی شدید، صدا و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن خودداری کنند[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]مصرف میوه هایی مانند به، سیب، گلابی و انار برای زنان باردار مفید است. مادران باردار باید از فعالیت های سنگین بدنی و حالت جهش و پرش بپرهیزند. البته میزان فعالیت زن باردار به وضعیت جسمی وی قبل از بارداری بستگی دارد[/font].
[font="Arial", sans-serif] [/font]
[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]?[/font][font="Arial", sans-serif]برا[/font][font="Arial", sans-serif]ی جلوگیری از حالت تهوع می توان از نان برشته، بوئیدن لیمو استفاده کرد یا میوه به را در فویل پیچیده و در فر پخت و بعد از غذا مصرف کرد. در ماههای پایانی بارداری نیز مصرف روغن بادام شیرین مناسب است و خوردن غذای چرب و روغن بادام توصیه میشود البته تمام این نکات گفته شده در هر فردی متفاوت است و بهتر است با مشورت پزشک معالج باشد.[/font]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.