۹۴/۱۱/۲۶، ۰۹:۵۹ عصر
(۹۴/۱۱/۲۶، ۰۹:۲۱ عصر)مهمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الجی داره..سامسونگ داره..هواوی هم داره
نه آقا جان كي گفته سامسونگ و هوآوي نمايندگي رسمي دارن هر كي همچين حرفي بزنه واقعا آدم احمقيه شما هم با اطلاعات نادرست دوستان را منحرف نكنيد (البته شما تقصير نداريد بين مردم پخش كردن نمايندگي رسمي همه هم كم كم باورشون ميشه)
به سايت زير بريد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اونجا مارك هاي سامسونگ و سوني. و غيره را سرچ كنيد همه از شركت واسطه ميارن به اسم نمايندگي رسمي يعني طرف تو امارات مياد يه شركت نمادين درست ميكنه و بعدش ازش نمايندگي رسمي ميگيره ... حالا فهميدين چي شد؟
من خودم خيلي سرچ كردم ديدم فقط مدياپردازش از شركت مادر تو كره گوشي موبايل مياره اگه شما هم سرچ كرديد نمايندگي رسمي پيدا كرديد كه از شركت مادر تو كره يا ژاپن يا كشوراي ديگه موبايل مياره در جواب من بگيد مطلع شيم
کد مرجع :
9006090519
نمایندگی شرکت حافظ پخش (شماره ثبت : 10101688172 ) از شرکت خارجی SAMSUNG ELECTRONICS CO از کشور کره جنوبی (شرکت مادر) با برند سامسونگ - SAMSUNG از تاریخ صدور گواهی مورخ 1394/05/12 تا تاریخ 1395/10/27 معتبر می باشد.