۹۸/۹/۲۳، ۰۲:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۹۸/۹/۲۳، ۰۲:۳۰ عصر، توسط sardkhaneh.)
در این روش انتقال سرما از طریق هوا صورت میگیرد و محصول خیلی به آرامی منجمد میگردد زیرا برودت معمولاً ۱۰- درجه سانتی گراد تا۳۰- درجه سانتی گراد میباشد و به دلیل آنکه سرعت انجماد در آنها کم است انجماد حاصل انجمادی کند خواهد بود.
برای مثال، برای ماهی در دمای تبخیر ۲۱- تا ۲۹- درجه حدود ۱۶-۱۴ ساعت وقت لازم است تا بستههای فیله به ضخامت ۴/۶ -۵ سانتیمتر از دمای ۱۰+ به ۱۸- درجه برسند.
البته در این روش میتوان از طریق تعبیه بادزن در داخل اتاق و ایجاد جریان درهوا، سرعت انجماد را افزایش داد، ولی باز هم در مقایسه با دیگر روشها سرعت انجماد بسیار کم است.
مزیت اصلی فریزرهای وزشی کاربرد چندجانبه آنها میباشد.
بطوریکه این فریزر را میتوان جهت استفاده برای انواع محصولات دارای اشکال نامنظم هماهنگ نمود.
در مجموع فریزر وزشی جهت انجماد طیف وسیعی از اشکال و اندازهها، بهترین انتخاب میباشد.
این گروتها به گونه ای طراحی شده اند که توان جذب نیروهای وارده و انتقال آنهابه بخش زیرکار را داشته باشند.
تونل انجماد iqf سریع
برای مثال، برای ماهی در دمای تبخیر ۲۱- تا ۲۹- درجه حدود ۱۶-۱۴ ساعت وقت لازم است تا بستههای فیله به ضخامت ۴/۶ -۵ سانتیمتر از دمای ۱۰+ به ۱۸- درجه برسند.
البته در این روش میتوان از طریق تعبیه بادزن در داخل اتاق و ایجاد جریان درهوا، سرعت انجماد را افزایش داد، ولی باز هم در مقایسه با دیگر روشها سرعت انجماد بسیار کم است.
مزیت اصلی فریزرهای وزشی کاربرد چندجانبه آنها میباشد.
بطوریکه این فریزر را میتوان جهت استفاده برای انواع محصولات دارای اشکال نامنظم هماهنگ نمود.
در مجموع فریزر وزشی جهت انجماد طیف وسیعی از اشکال و اندازهها، بهترین انتخاب میباشد.
این گروتها به گونه ای طراحی شده اند که توان جذب نیروهای وارده و انتقال آنهابه بخش زیرکار را داشته باشند.
تونل انجماد iqf سریع
sardkhaneh.org