شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در میکروتیک client تنظیمات pppoe

تنظیمات pppoe client در میکروتیک
#1
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز


عنوان مقاله آموزشی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


مقدمه
در این قسمت از آموزش سناریو های کاربردی میکروتیک قصد داریم که نحوه انجام تنظیمات pppoe در میکروتیک را جهت انتقال اینترنت از مودم های adsl به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 آموزش دهیم.
هدف از انجام این کار این است که ما بتوانیم با استفاده از بردن مشخصات pppoe که ISP ( مخابرات – شاتل – پارس آنلاین و … ) در اختیار ما قرار داده بر روی روتر میکروتیک از امکاناتی چون DDNS میکروتیک و یا امکاناتی چون نوشتن Dst. Nat و … استفاده کنیم.
 
دریافت سرویس اینترنت DSL : 
وقتی شما به یک ISP برای دریافت خدمات اینترنت مراجعه میکنید آنها برای شما پیشنهادات متنوعی دارند. یکی شایعترین پیشنهاداتی که دارند استفاده از سرویس DSL است. همانطور که مطلع هستید برای استفاده از سرویس DSL ما نیاز به خط تلفن داریم. با توجه به انتخاب ISP ممکن است امکان ارائه سرویس به شماره خط شما باشد یا نباشد.
 
[img=350x0]http://nadin-co.ir/wp-content/uploads/2018/12/adsl.png[/img]
معمولا شرکت مخابرات برای تمامی خطوط، این سرویس را ارائه میکند ولی به هر دلیل اگر خواستید از جای دیگری تهیه کنید اولین گام امکان سنجی است. برای این کار شما با ISP مورد نظر خود تماس میگیرید و شماره خط خود را به آنها اعلام میکنید و ISP در همان لحظه به شما میگوید که امکان ارائه سرویس به این شماره را دارد یا نه. به هرحال پس از اینکه شما از یک ISP سرویس DSL تهیه کنید به شما یک نام کاربری و رمز عبور ارائه داده میشود که اصطلاحا به آن مشخصات PPPOE Client گفته میشود. حال شما باید خط تلفن خود را به مودم ADSL وصل کنید و این نام کاربری و رمز عبور را داخل مودم خود تنظیم کنید تا بتوانید از سرویس ارائه شده توسط ISP خود استفاده کنید.
 

تنظیم مودم adsl بصورت bridge :
تمام این توضیحات در قسمت قبل ارائه شد تا به اینجای کار برسیم که اگر شما میخواهید اینترنت را مستقیما داخل روتر میکروتیک خود دریافت کنید، باید مودم خود را به حالت Bridge کانفیگ کنید.
با انجام این کار شما مودم خود را تبدیل به یک پل ارتباطی بین ISP و روتر میکروتیک کرده اید. و مشخصات PPPOE داخل روتر میکروتیک تنظیم میشود. که منظور ما از انجام تنظیمات pppoe در میکروتیک همین مورد است.
برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 مقاله ای در وب سایت منتشر شده است که شما با استفاده از آن میتوانید این کار را بر روی مودم های D-Link و TP-Link انجام دهید. قابل ذکر میباشد که سایر مودم ها نیز عملیاتی مشابه دارند و ممکن است مقداری در جزئیات متفاوت باشند ولی کلیات در تمامی مودم های adsl تقریبا یکسان است.
 


تنظیمات مربوط به روتر میکروتیک : 

افزودن IP به پورتها در روتر میکروتیک :
بعد از اینکه مودم adsl به حالت بریج کانفیگ شد، یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 از مودم adsl به اترنت شماره 1 روتر خود متصل میکنیم. بر روی اترنت 1 روتر نیز یک آی پی هم رنج با مودم adsl ست میکنیم. به عنوان مثال ip مودم 192.168.1.1 است پس ما باید بر روی اترنت 1 خود یک آی پی مثلا 192.168.1.2 قرار بدهیم.


ساخت کانکشن PPPOE Client در میکروتیک :
در مرحله بعد به منوی PPP در سمت چپ نرم افزار وینباکس مراجعه کنید و با انتخاب این گزینه در پنجره ظاهر شده در تب اول Interface وارد شوید.
در این قسمت کلیه interface های روتر اعم از انواع کانکشن ها و سایر اینترفیس ها قابل مشاهده میباشد. برای افزودن یک کانکشن PPPOE Client روی علامت + در این تب کلیک کنید و سپس آخرین گزینه یعنی PPPOE Client را انتخاب نمایید. همانند تصویر زیر
[img=0x0]http://nadin-co.ir/wp-content/uploads/2018/12/set-pppoe-client-in-mikrotik-routers.png[/img]ساخت کانکشن PPPOE Client

تنظیمات تب General : 
بعد از انجام مراحل بالا پنجره ای ظاهر میشود که در آن ما میتوانیم یک کانکشن PPPOE Client بسازیم که مرحله به مرحله مراحل ساخت این کانکشن را با هم مرور خواهیم کرد. به تصویر زیر دقت فرمایید تا در ادامه به تشریح قسمت های مختلف ساخت کانکشن PPPOE Client بپردازیم.
[img=0x0]http://nadin-co.ir/wp-content/uploads/2018/12/pppoe-client-general-tab.png[/img]ساخت pppoe client
 

ابتدا در تب General در قسمت Name یک نام دلخواه برای این کانکشن در نظر گرفته و سپس در قسمت آخر یعنی قسمت Interface اترنت مربوطه را انتخاب میکنیم. که در سناریو ما این پورت ether1 میباشد. 
همانطور که در تصویر نیز ذکر گردیده این اینترفیس همان اینترفیسی است که کابل مودم adsl به آن خورده است.


تنظیمات تب Dial Out : 
پس از انجام دادن مراحل بالا ما باید وارد تب Dial Out شویم که مهمترین قسمت ساخت PPPOE در میکروتیک است. داخل این تب در قسمت Username و قسمت Password باید نام کاربری و رمز عبوری که ISP در اختیار ما قرار داده است را وارد کنیم. همچنین همانند تصویر زیر گزینه Add Default Route نیز باید تیک خورده باشد. اگر تیک این گزینه را نزنیم بعد از اتصال کانکشن PPPOE باید به لیست روت ها برویم و این روت را بصورت دستی وارد کنیم. ناگفته نماند این گزینه به صورت پیش فرض تیک دارد. شما فقط کافیست که کاری نکنید. [تصویر:  1f642.svg]
پس از انجام مراحل بالا بر روی Apply کلیک کنید تا در پایین پنجره جاری در مقابل علامت status عبارت Connected دیده شود. به جز عبارت connected هر عبارت دیگری از جمله disconnected و یا Link established و … نشان از عدم برقراری ارتباط با ISP است.
[img=0x0]http://nadin-co.ir/wp-content/uploads/2018/12/pppoe-client-user-and-pass.png[/img]ساخت کانکشن PPPOE Client
 

همانطور که ملاحظه میکنید ارتباط با isp برقرار گشته. با توجه به اینکه تیک گزینه add default route هم خورده شده بود این دیفالت روت به صورت 0.0.0.0/0 با گیت وی مربوط به ISP در لیست روت هامون به صورت اتوماتیک اضافه گردیده است.
حالا کافیست که در ابزار tools در نوار ابزار نرم افزار وینباکس کلیک کنید و با استفاده از آن پینگ یکی از سرورهای گوگل مثلا 8.8.8.8 را بگیرید. نتیجه ای که میبینید این است که روتر دارای اینترنت شده است. ولی این به این معنی نیست که سیستم هایی که به این روتر متصل هستند هم از اینترنت بهره مند شده اند.


نوشتن Src Nat برای اینترنت دادن به کاربران شبکه : 
همانطور که از عنوان این قسمت مشخص است ما برای اینکه بتوانیم به کاربران شبکه اینترنت بدهیم باید با مبحث NAT آشنا باشیم. در آینده ای نزدیک مطلبی در خصوص انواع NAT در میکروتیک منتشر خواهیم کرد. فعلا تا همینجای کار بدانید که باید از منوی سمت چپ وینباکس گزینه IP را انتخاب کنید و از میان گزینه ها Firewall را انتخاب کرده تا پنجره ای همانند شکل زیر نمایان شود.
[img=0x0]http://nadin-co.ir/wp-content/uploads/2018/12/src-nat.png[/img]آموزش ایجاد Src NAT


با توجه به تصویر بالا پس از باز شدن پنجره مربوط به منوی Firewall باید به تب NAT مراجعه کنیم و سپس بر روی گزینه + آبی رنگ که در تصویر با شماره 4 مشخص شده است کلیک کنیم. با انجام این عملیات صفحه مربوط به ساخت انواع NAT نمایان میشود.
هنگامی که پنجره New Nat Rule ظاهر شد ابتدا در تب General در قسمت اول یعنی Chain باید گزینه srcnat را انتخاب کنیم. البته این گزینه به صورت پیشفرض انتخاب شده است. مابقی تنظیمات که در این پنجره مشاهده میکنید در این مبحث نمیگنجد و در مطالب بعدی به آن خواهیم پرداخت.
سپس باید به تب Action برویم و در گزینه اول از این تب که Action نام دارد باید گزینه Masquerade را انتخاب کنیم و سپس بر روی گزینه Apply کلیک کنیم.
 

راه اندازی DHCP سرور برای دسترسی تجهیزات موجود در شبکه به اینترنت : 
در انتهای کار یک نکته ای وجود دارد که قابل ذکر است و آن هم این است که در این سناریو پورت 1 روتر به مودم خورده بود و پورت 2 روتر به سوئیچ شبکه. به تصویر زیر دقت کنید.
[img=0x0]http://nadin-co.ir/wp-content/uploads/2018/12/mikrotik-senario2.png[/img]تنظیمات pppoe در میکروتیک
حال باید بر روی پورت 2 یک آی پی گذاشت به عنوان مثال 192.168.50.1/24 و روی این پورت DHCP راه اندازی کرد. تا به این ترتیب تجهیزات شبکه متصل به سوئیچ، از روتر ما IP دریافت کنند و وارد شبکه شده و بتوانند از اینترنت استفاده کنند.
مبحث راه اندازی DHCP Server در میکروتیک در این مطلب نمیگنجد و میتوانید با کلیک کردن بر روی آن به مطلب مربوطه رفته و با مفاهیم DHCP و نحوه راه اندازی آن در روتر های میکروتیک بیشتر آشنا شوید.


 
سخن پایانی : خواهش میکنم از تمامی عزیزان اگر قصد دارید که در جایی از این مطالب استفاده کنند حتما لینک وب سایت مارو به عنوان منبع قرار بدین.
این کد رو در وب سایت خودتون قرار بدین.

<p style=”text-align: center;”><a href=”http://nadin-co.ir/pppoe-client-in-mikrotik-routers/”>تنظیمات pppoe در میکروتیک</a></p>


---------------------------
منبع : مقاله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش بستن پورتها و سایتها در لایه 7 میکروتیک saberi 1 4,190 ۹۹/۳/۲۳، ۰۴:۰۴ عصر
آخرین ارسال: parisa1398
  آموزش تنظیم سرور DNS در میکروتیک saberi 1 2,141 ۹۹/۲/۲۱، ۰۱:۳۳ صبح
آخرین ارسال: parisa1398
  ویژگی ها و امکانات راه اندازی میکروتیک saberi 0 1,494 ۹۶/۹/۲، ۰۷:۰۷ صبح
آخرین ارسال: saberi
  فعال سازی و تنظیمات IPSec در میکروتیک saberi 0 2,094 ۹۵/۱/۶، ۱۲:۱۴ صبح
آخرین ارسال: saberi
  تنظیمات ساعت و تاریخ در میکروتیک shahram20 2 2,709 ۹۵/۱/۵، ۰۹:۱۳ عصر
آخرین ارسال: shahram20

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان