شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
آموزش دستگاه dvr مداربسته دوربین نصب

آموزش نصب دستگاه DVR
#1
آموزش نصب دستگاه DVR
پیش از نصب دستگاه پیچ های بدنه ی آن را را باز کنید. پس از باز کردن دستگاه ، هارد دیسک را داخل دستگاه قرار دهید. برای نصب هارد دو فیش را باید به مادربرد DVR وصل کنید. یکی فیش SATA که از طریق کابل موجود در جعبه دستگاه به مادربرد دستگاه وصل می شود و دیگری کابل برق هارد که یک پورت پهن است. توجه کنید که هیچ یکی از پورت ها شبیه به هم نیستند پس با خیال راحت می توانید آن ها را وصل کنید و نگرانی از اشتباه در این زمینه نداشته باشید.

پس از نصب کابل ها به هارد باید هارد را کف دستگاه پیچ کنید. پیچ های این کار درون جعبه دستگاه است. حتما هر چهار پیچ را به خوبی ببندید چون لرزش هارد می تواند عمر آن را به شدت کاهش دهد.

پیش از بستن درب دستگاه بهتر است همه چیز را یک بار تست کنید. کابل برق یا آداپتور دستگاه DVR را وصل کنید. کابل نمایشگر را نیز به دستگاه و نمایشگر وصل کنید. ( برای نصب دستگاه به مانیتور معمولا یک کابل VGA درجعبه DVR موجود است.)

مانیتور و دستگاه DVR را روشن کنید. پس از مدتی صفحه دستگاه در نمایشگر دیده می شود. در اینجا شما باید تاریخ و زمان دستگاه تنظیم کنید . در برخی DVRها حتی هارد شناخته شده نیز به نمایش در می آید و با فرمت کردن ان ضبط شروع می شود.

در صورتی که در ابتدا چیزی در مورد هارد نمایش داده نشد به منوی ضبط یا هارد دیسک مراجعه کنید. در صورتی که هارد را درست وصل کرده باشید و بدون اشکال باشد هارد شما دراین قسمت شناسایی شده است. هارد را فرمت کنید تا ضبط دستگاه فعال شود.

پس از اطمینان از درست بودن عملکرد هارد می توانید درب دستگاه را ببندید. سپس دوربین ها را مرحله به مرحله به دستگاه وصل کنید و تصاویر آن ها را چک کنید.

حالا نوبت به تنظیم دستگاه DVR خواهد رسیده و پس از انجام تنظیمات دستگاه آماده استفاده خواهد بود.
آشنایی با پورتهای دستگاه دی وی آر
کانال های ورودی تصویر:

این کانال ها عموما به وسیله فیش مادگی BNC مجهز شده اند. تعداد ورودی های تصویر موجود پشت دستگاه DVR مشخص کننده تعداد کانال های DVR است. یعنی یک DVR چهار کانال 4 عدد ورودی تصویر در قسمت پشتی خواهد داشت. این ورودی ها از طریق کابل به خروجی تصویر دوربین وصل می شوند.
کانال های ورودی صدا:

همه ی DVRها به ورودی صدا مجهز نیستند و در برخی موارد تعداد ورودی های صدا از ورودی های تصویر کمتر است. این ورودی ها ممکن است به فیش AV یا فیش BNC مجز باشند. این ورودی ها از طریق کابل به خروجی صدای میکروفن یا دوربین وصل می شوند.
کانال خروجی تصویر آنالوگ :

DVRهای جدید معمولا بین دو تا سه خروجی تصویر دارند. کانال خروجی تصویر تنها خروجی آنالوگ دستگاه است. این خروجی معمولا به سری مادگی BNC مجهز شده است. در صورتی که از تلویزیون برای دیدن تصاویر استفاده می کنید می توانید از طریق کابل تصویر این کانال را به ورودی آنتن تلویزیون وصل کرده و تصاویر دوربین های مداربسته را ببینید.
کانال خروجی Spot out:

این کانال یک کانال خاص خروجی تصویر است. در تصویر خروجی این کانال شما نمی توانید منوهای دستگاه را ببنید و تنها تصاویر دوربین ها با توجه به تنظیم دستگاه به نمایش در می آید.
کانال خروجی صدا :

این کانال معمولا به فرم فیش AV در نظر گرفته می شود و از طریق کابل به بلندگو یا هدفون وصل می شود. از این طریق می توانید صدای ضبط شده یا در حال ضبط دستگاه را بشنوید.
پورت USB:

دستگاه های DVR معمولا بین دو تا سه عدد پورت USB دارند. این پورت دو کاربرد اصلی دارد. اول برای اتصال موس دستگاه و دوم برای اتصال حافظه خارجی فلش مموری جهت بک آپ گیری از فیلم های موجود در دستگاه .
خروجی تصویر و صدای HDMI:

این خروجی نسل جدیدتر از خروجی دستگاه DVR است که میتواند روزولشن بالاتری را به نمایشگر منتقل کند. همچنین امکان انتقال صدا از طریق یک کابل را نیز برای شما فراهم خواهد کرد.
پورت ورودی/خروجی LAN:

رابط دستگاه DVR و شبکه کامپیوتری است. این پورت امکان اتصال دستگاه را به هر شبکه کامپیوتری برای شما محیا می کند. انتقال تصویر اینترنتی و اتصال دوربین مداربسته به شبکه همگی از طریق این پورت صورت می گیرد.
پورت خروجی تصویر VGA:

دومین خروجی تصویر دستگاه DVR است. از آن برای اتصال دستگاه به مانیتور استفاده می شود. این خروجی رایج ترین خروجی تصویری دستگاه است. معمولا در جعبه DVR یک کابل رابط VGA سه متری تعبیه شده که می توانید از آن برای اتصال دستگاه به مانیتور استفاده کنید.
پورت ورودی/خروجی آلارم :

این پورت در دستگاه های مختلف شکلهای متفاوتی دارد. می تواند به فرم فیش یا پورت کام باشد. از طریق این پورت شما می توانید یک آلارم خارجی را به دستگاه DVR اطلاع داده و یا در صورت بروز اتفاق از دستگاه DVR یک خروجی آلارم دریافت کنید.
ورودی برق دستگاه :

معمولا تغذیه دستگاه DVR دو حالت دارد. یا به صورت برق شهر در نظر گرفته می شود که در این صورت از فیش پاوری برای آن استفاده می شود یا به صورت برق 12 یا 24 ولتی در نظر گرفته می شود که در این صورت برای آن فیش اداپتوری در نظر گرفته می شود. توجه داشته باشید که برای تغذیه DVR حتما از آداپتور خود دستگاه استفاده کنید.
خروجی ESATA:

این خروجی امکان اتصال دستگاه به تجهیزات ضبط خارجی را به شما می دهد. در صورتی که تعداد هاردهای قابل نصب بر روی دستگاه کم تر از نیاز شما بود می توانید یک بانک ذخیره سازی را از طریق این پورت به دستگاه وصل کرده و زمان ضبط خود را افزایش دهید.
خروجی RS485 یا RS232:

در DVRهای جدید عموما از خروجی RS485 استفاده می شود. این خروجی نوعی از خروجی کام است که برای کنترل دوربین های گردان یا زوم از ان استفاده میشود. این خروجی از دو قطب مثبت و منفی تشکیل شده که از طریق کابل به دوربین متصل شده و امکان حرکت دادن آن را به وجود می آورد.
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش نصب دستگاه DVR (دی وی آر) نسرین 0 2,048 ۹۴/۹/۱۳، ۰۶:۰۴ صبح
آخرین ارسال: نسرین

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان