شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شغل نسبت احساس بهتری خود داشته به باشیم؟ چگونه

چگونه احساس بهتری نسبت به شغل خود داشته باشیم؟
#1
هر روزی که از خواب بیدار می‌شویم این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم خودمان را از انجام کاری منع کرده یا از آن استقبال کنیم، روحیه‌ی حمایتگر داشته باشیم یا برای هر کاری چالش ایجاد کنیم. همچنین تصمیم می‌گیریم نسبت به زندگی و کار خود چه احساسی داشته باشیم. درواقع کار ما روی احساسات و طرز تفکرمان تأثیر می‌گذارد. اینکه چگونه با کار ارتباط برقرار می‌کنیم تنها به عنوان شغلی بستگی ندارد، بلکه به عوامل متعددی بستگی دارد که روی روحیه‌ی ما تأثیر می‌گذارند. به عبارت دیگر همه چیز به تعریف شما از موقعیت شغلی و تفکری که نسبت به آن دارید ناشی می‌شود.

عنوان و موقعیت شغلی عوامل بیرونی هستند که تأثیر چندانی در روحیه ندارند این خود ما هستیم که تصمیم می‌گیریم از شغلمان رضایت قلبی داشته باشیم یا خیر. تفکر ما روی لحن بیانمان تأثیر می‌گذارد، به‌عنوان مثال دو عبارت «باید به سر کار بروم» و «می‌خواهم سر کار بروم» هر دو معنی یکسان اما مفهوم متفاوتی دارند. جمله‌ی اول نشان دهنده‌ی این است که فرد برخلاف علاقه‌ی شخصی باید در محیط کار حضور داشته باشد اما جمله‌ی دوم نشان می‌دهد فرد برای حضور در محیط کار مشتاق است. زمانی که شخصی از موضوعی ناراضی باشد یا بخواهد کاری را به زور انجام دهد، عصبانیت درونی او در کلامش قابل تشخیص است. بنابراین رضایت شغلی نیز مانند هر چیز دیگری از خود ما و افکاری که داریم آغاز می‌شود. در ادامه‌ی این مقاله‌به بررسی بیشتر راه‌هایی می‌پردازیم که کمک می‌کنند احساس بهتری نسبت به شغل خود داشته باشیم.

پیشرفتهای کوچک
احساس رضایت شغلی تنها با رسیدن به شغل رویایی به دست نمی‌آید. البته باید برای رسیدن به آن تلاش کرد اما مهم این است که با شغل فعلی خود ارتباط برقرار کنید. احساس غرور و افتخاری که بابت شغل فعلی خود دارید، به پاداشی که از آن می‌گیرید بستگی دارد. زمانی که شخصی با کار خود ارتباط برقرار کرده و احساس جدایی نمی‌کند، یعنی به شغل خود اهمیت می‌دهد. اهمیت دادن یعنی شخص می‌داند چه کاری انجام می‌دهد و این موضوع چه تأثیری در آینده‌ی او دارد. زمانی که شخصی به شغل خود اهمیت می‌دهد، تأثیر معکوس آن یعنی اهمیت دادن به خود را نیز تجربه می‌کند. کیفیت کار هر شخص رابطه‌ی مستقیمی با کارهای ارزشمندی دارد که در محیط کار انجام می‌دهد. اینکه روز به روز در کار خود پیشرفت کرده و بردهایی هرچند کوچک داشته باشد.

تغییرات کوچک در محیط کار
برخی افراد پیشرفت کردن در محیط کار را استخدام شدن در شغلی می‌دانند که سال‌ها برای آن تلاش کرده‌اند. درست است که این موضوع پیشرفت بزرگی محسوب می‌شود اما تغییرات کوچک در مسئولیت‌های روزمره، ارتباط قوی‌تر با همکاران و سایر تغییرات نیز پیشرفت‌های کوچکی هستند که باید بابت آن‌ها خوشحال بود. از آنجایی که امروزه شرکت‌ها دنبال استخدام افراد با استعداد هستند، استراتژی تغییرات کوچک در وظایف روزانه اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. خلاقیت و نوآوری در محیط کار زمانی معنا پیدا می‌کند که هر کارمندی سهم کوچکی در انجام آن داشته باشد.
 افراد زیادی وجود دارند که از کار خود لذت نمی‌برند اما هیچ اقدامی بابت آن انجام نمی‌دهند. در چنین شرایطی اول از همه باید به تغییرات کوچک و گرفتن مسئولیت‌های جدید فکر کرد اما اگر جواب نداد استعفا گزینه‌ی بعدی است. شخصی که از کارش راضی باشد از انجام آن لذت می‌برد و شخصی که نتواند شرایط را به نفع خود تغییر دهد باید به شغل جدید فکر کند. گاهی اوقات افراد رضایت شغلی نداشته و زمانی که می‌پرسید چرا استعفا نمی‌دهند هیچ جواب قانع‌کننده‌ای ندارند. زمانی که شخصی زحمت زیادی بابت کاری انجام می‌دهد، دوست دارد نتیجه‌ی آن را ببیند و از طرف دیگران قدردانی شود که لازمه‌ی آن دیده شدن مشارکت و همکاری در انجام پروژه‌ها است.

قدردانی
احساس قدردانی یکی از انگیزه‌های لازم در محیط کار است. معیارهای بیرونی مانند حقوق و عنوان شغلی آرزوهایی هستند که شخص برای رسیدن به آن‌ها تلاش می‌کند. اما معیارهای درونی از احساساتی که داریم و حمایت اطرافیان ناشی می‌شود و روی کیفیت کار تأثیر می‌گذارد.
درنهایت می‌توان گفت عوامل زیادی در رضایت شغلی تأثیر دارند اما این خود ما هستیم که به زندگی و کارمان معنا می‌دهیم. اینکه چه احساسی به دیگران می‌دهیم نه تنها روی زندگی‌شان تأثیر می‌گذارد بلکه انرژی آن به زندگی خودمان و جهانی که در آن زندگی می‌کنیم نیز برمی‌گردد.


پاسخ
 سپاس شده توسط saberi ، shahram20 ، نگار
#2
در بسیاری از مواقع کارفرما از اینکه کارمند او می‌خواهد ترقی کند، با‌خبر نیست و به او توجه کافی نشان نمی‌دهد. اگر شما چیزی نگویید و فقط  کار خود را به درستی انجام دهید، آنچه اغلب به ذهن رئیس شما می‌رسد این است که « بگذار این فرد در این شغل باقی بماند». اما اگر ابتکار‌ عمل داشته باشید و هر از گاهی مدیر خود را با مهارتهای جدیدتان غافلگیر کنید، در واقع به رئیس خود می فهمانید که «من جویای فرصت‌های بیشتر برای یادگیری بیشتر هستم» و «توانمندی هایم بیشتر از کاری است که انجام می دهم».
...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#3
رضایت شغلی (Job satisfaction) به واکنش‌های شناختی، عاطفی و سنجشی افراد نسبت به شغلشان اطلاق می‌گردد. عوامل مهم در رضایت شغلی به دو گروه تقسیم بندی می شوند: عوامل سازمانی و  عوامل شخصیتی. از عوامل سازمانی می‌توان به نحوه مدیریت، سیستم پاداش و میزان عدالت در برخورد با کارکنان اشاره کرد. عوامل شخصیتی نیز شامل عزت نفس، رضایت از زندگی، سطح انتظارات است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#4
عده‌ای از افراد نمی‌توانند به مسئولیت‌های اضافی که به آنها داده می‌شود، نه بگویند. در بعضی موارد این مساله به دلیل ترس از مشکلات مالی است. شما باید با رئیس خود درباره حجم کاری خود صحبت کرده و در خصوص چگونگی سازماندهی آن، به ایده‌های بهتری برسید.
این بحث باعث می‌شود رئیس شما متوجه میزان کاری که شما انجام می‌دهید شود. به‌علاوه او می‌تواند در اولویت‌بندی وظایف و تعیین موعد برای انجام برخی از آنها به شما کمک کند. این به شما فرصتی برای استراحت و تجدید نیرو می‌دهد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#5
مهم‌ترین موردی که در سازمان رضایت شغلی را بالا می‌برد، اعتماد است و تمام عوامل دیگر به نوعی زیرشاخه آن هستند. اگر به فردی اطمینان نداشته باشید آیا می‌توانید به او مسئولیت انجام کاری را بدهید یا در برابر او خود را انعطاف‌پذیر نشان دهید یا به او قدرت و اختیار تفویض کنید؟ به همین دلیل است که می‌گوییم اعتماد سرچشمه تمام جوانب دیگر است. 
...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#6
موضوع دیگری که به عنوان یک رهبر و مدیر برای افزایش رضایت شغلی کارکنان سازمان باید مدنظر قرار دهید بالا بردن هوش عاطفی خود است. با انجام این کار می‌توانید بیش از قبل با همکاران خود یکدل و مهربان باشید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=https://honarfardi.com/public-skills/routine/removing-varnish-from-carpet/][/url]
پاسخ
#7
زمانی که انتظارات شما از کارمندان واقع‌بینانه نباشد، کارمندان در معرض استرس، نگرانی و ناامیدی قرار می‌گیرند. در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد، 60% کارمندان بر این باورند که شغل آنان عوارضی روانی بر زندگی شخصی‌شان تحمیل کرده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#8
 اول از همه باید به تغییرات کوچک و گرفتن مسئولیت‌های جدید فکر کرد اما اگر جواب نداد استعفا گزینه‌ی بعدی است. شخصی که از کارش راضی باشد از انجام آن لذت می‌برد و شخصی که نتواند شرایط را به نفع خود تغییر دهد باید به شغل جدید فکر کند. گاهی اوقات افراد رضایت شغلی نداشته و زمانی که می‌پرسید چرا استعفا نمی‌دهند هیچ جواب قانع‌کننده‌ای ندارند. زمانی که شخصی زحمت زیادی بابت کاری انجام می‌دهد، دوست دارد نتیجه‌ی آن را ببیند و از طرف دیگران قدردانی شود که لازمه‌ی آن دیده شدن مشارکت و همکاری در انجام پروژه‌ها است.

قلب و عروق (مراقبت و درمان)


سرطان و انواع آن

کاملترین سایت طب سنتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#9
شما اگر شغلی رو انتخاب کردید باید نهایت تلاشتون رو بکنید و اگر تلاش شما به خاطر شرایط کاریتون جواب نداد باید به فکر استخدام با توجه به استعداد هایتان باشید و من با این موضوع و کمکدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 یاد گرفتم و الانم از شغلم راضی هستم .
پاسخ
#10
سلام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقیقا چیه؟
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چگونه شخصیت محکمی داشته باشیم؟ sadegh001 1 1,507 ۹۶/۱۲/۲۰، ۰۳:۴۰ عصر
آخرین ارسال: ali.zamaani
  چگونه شکست ناپذیر باشیم؟ sadegh001 0 1,097 ۹۶/۱۲/۲۰، ۰۴:۵۳ صبح
آخرین ارسال: sadegh001

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان