شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
آب ساختمان راههای افزایش فشار

راههای افزایش فشار آب ساختمان
#1
راههای افزایش فشار آب ساختمان چیست؟ یکی از چالش‌هایی که اغلب ساکنین ساختمان‌های چند طبقه با آن مواجه هستند، کاهش فشار آب در ساعات اوج مصرف است. افت فشار آب می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد.
 به عنوان مثال ممکن است به دلیل قدیمی بودن بیش از حد سیستم لوله کشی ساختمان، رسوبات تجمع یافته در لوله‌ها باعث کاهش فشار آب شده باشد. راهکارهای زیادی برای رفع این چالش وجود دارد که یکی از آن‌ها استفاده از پمپ آب خانگی است که در انتهای این مقاله بررسی خواهیم کرد.
کاهش فشار آب؛ چالش ساختمان‌های پر جمعیت
یکی از چالش‌هایی که معمولا ساکنین ساختمان‌ها با آن مواجه می‌شوند، کاهش فشار آب است. فشار آب مخصوصا در ساختمان‌های پر جمعیت ثابت نبوده و متناسب با میزان نیاز ساکنین ساختمان در طول روز تغییر می‌کند. به عنوان مثال در زمان پیک مصرف، در اغلب ساختمان‌ها با کاهش فشار آب مواجه هستیم و همین موضوع ممکن است شما را نیز به فکر پیدا کردن راههای افزایش فشار آب ساختمان انداخته باشد. نمایندگی‌های بسیاری به افزایش فشار آب کمک می‌کنند که یکی از بهترین آن، نمایندگی پمپ پدرولو است.
اما چه عواملی می‌تواند منجر به کاهش فشار آب شود؟ علاوه‌بر افزایش جمعیت و مصرف بیشتر آب در ساختمان‌ها، کاهش فشار آب به عوامل متعدد دیگری نیز بستگی دارد. برخی از این عوامل عبارتنداز:
  • تعداد و نوع اتصالات در لوله‌ کشی‌ها

  • زنگ زدگی و خوردگی لوله‌ها

  • قطر لوله‌های ساختمان و …
تمامی این موارد می‌تواند از دلایل کاهش فشار آب در برخی از ساعات روز باشد. در ادامه این مطلب به راهکارهای افزایش فشار آب اشاره خواهیم کرد.
راههای افزایش فشار آب ساختمان
با توجه به چالش کم آبی در اغلب نقاط کشور، کاهش فشار آب در ساختمان‌ها و آپارتمان‌ها به یک چالش تبدیل شده است. گاهی این کاهش فشار آب به دلایلی چون گرفتگی اتصالات و لوله کشی ساختمان رخ می‌دهد که می‌توان آن را رفع کرد.
اما برخی اوقات نیز کاهش فشار آب را باید با پمپ آب رفع کرد. در ادامه به برخی از راههای افزایش فشار آب ساختمان اشاره خواهیم کرد.
چک کردن لوله‌های آسیب دیده و نشتی آن‌ها
در اکثر مواقع کاهش فشار آب به دلیل آسیب دیدن سیستم لوله کشی ساختمان و نشتی آب از آن‌ها است؛ به همین خاطر اگر سیستم لوله کشی به صورت دوره‌ای چک شود، می‌توان این عیوب را رفع کرد و از کاهش فشار آب ساختمان جلوگیری کرد. اما چگونه تشخیص دهیم که مشکل کاهش فشار آب به دلیل نشتی آب است؟
راهکاری ساده‌ای برای مشخص شدن این موضوع وجود دارد. برای این منظور تمام شیرهای ساختمان و شیر اصلی آب را ببندید تا مطمئن باشید هیچ آبی مصرف نمی‌شود و سپس عدد نمایش داده شده بر روی کنتور آب را یادداشت کنید.
 برای اینکه متوجه شوید لوله کشی ساختمان دچار نشتی است یا خیر باید چند ساعت رقم روی کنتور را چک کنید؛ اگر با افزایش این رقم مواجه شوید لوله کشی دچار نشتی شده است و این می‌تواند یکی از دلایل کاهش فشار آب باشد.
پکیج و آبگرمکن واحدتان را چک کنید
یکی دیگر از راههای افزایش فشار آب ساختمان، کنترل و تعمیر پکیج شوفاژ و آبگرمکن است. گاهی اوقات مشکل افت فشار آب می‌تواند تنها مربوط به واحد یک ساختمان بوده و دلیل آن نیز نشتی پکیج و آبگرمکن باشد. برای اینکه متوجه این موضوع شوید بررسی کنید که آیا آب گرم و سرد هر دو دچار کاهش فشار آب شده‌اند و یا تنها آب گرم؟
در صورتی که تنها آب گرم مشکل افت فشار داشته باشد، بهتر است پکیج واحدتان را از لحاظ نشتی آب چک کنید. گاهی اوقات به دلیل رسوب داخل لوله‌های پکیج، با کاهش فشار آب مواجه می‌شویم. این مشکل را یک سرویس کار پکیج و آبگرمکن به راحتی می‌تواند رفع کند.
کاهش فشار آب به دلیل گرفتگی شیرهای آب
یکی از ساده‌ترین راههای افزایش فشار آب ساختمان، برطرف کردن گرفتگی صافی شیرهای آب است. با تمیز کردن صافی‌های خروجی شیر آب، مشکل کاهش فشار آب تا حدودی رفع خواهد شد. برای این کار نیازی نیست حتما از یک فرد تاسیساتی کمک بگیرید؛ چراکه با کمک یک آچار فرانسه به راحتی می‌توانید صافی شیر آب را باز کرده و خودتان گرفتگی‌های آن را تمیز کنید.
کاهش فشار به دلیل وجود لوله‌های قدیمی
اگر افت فشار آب ساختمانتان به مرور زمان اتفاق افتاده است، می‌تواند به دلیل رسوب گرفتن لوله‌های قدیمی باشد. این مشکل معمولا در ساختمان‌های بسیار قدیمی که نوسازی نشده‌اند رخ می‌دهد. برای رفع افت فشار آب در این ساختمان‌ها، باید لوله‌های قدیمی را با لوله‌های جدید جایگزین کرد.
اکثر لوله‌های قدیمی که در ساختمان‌ها استفاده شده است، از نوع لوله‌های گالوانیزه هستند که به مرور زمان به شدت دچار رسوب گرفتگی می‌شوند. با جایگزین کردن این لوله‌های گالوانیزه با لوله‌های پلمیری، مشکل افت فشار حل خواهد شد.
سایز لوله‌های آب و تاثیر آن در کاهش فشار آب
یکی دیگر از علل کاهش فشار آب، مناسب نبودن سایز لوله‌های آب است. اگر در ساختمانی لوله کشی و سایز لوله‌ها متناسب با نیاز ساکنین نباشد، می‌تواند در آینده مشکل ساز شود و ساکنین را با چالش افت فشار آب مواجه کند.
 بنابراین برای رفع این مشکل بهتر است در رابطه با سایز لوله‌های ساختمانی خود، با متخصصین مشورت کنید. چراکه یکی از راههای افزایش فشار آب ساختمان، استفاده از لوله‌ها با سایز استاندارد است.
استفاده از پمپ و مخزن آب برای رفع کاهش فشار
یکی از متداول‌ترین راههای افزایش فشار آب، استفاده از پمپ‌های آب خانگی است. در اکثر آپارتمان‌های چند طبقه و پر جمعیت، به دلیل مصرف بیشتر آب توسط ساکنین، ممکن است در ساعات اوج مصرف با کاهش فشار آب مواجه شوید.
استفاده از پمپ آب یکی از بهترین راه‌های تقویت فشار آب برای ساختمان‌هایی با موقعیت این چنینی است. پمپ‌های آب که برای افزایش فشار آب استفاده می‌شوند انواع مختلفی دارند. به همین خاطر باید با توجه به متراژ ساختمان، تعداد طبقات، میانگین مصرف آب ساختمان و … مناسب‌ترین پمپ آب را خریداری کنید و به درستی راه‌اندازی کنید. نصب و راه اندازی پمپ آب اگر به درستی انجام شود، احتمال نیاز تعمیر پمپ آب به حداقل می‌رسد.

https://pumpoo.ir/
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نورپردازی نمای ساختمان در شب namadesign 0 638 ۹۹/۱۲/۱۰، ۰۷:۲۲ عصر
آخرین ارسال: namadesign

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان