شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
خرید اسکوتر برقی راهنمای

راهنمای خرید اسکوتر برقی
#1
اسکوتر برقی یا اسکیت برقی یکی از هزاران طراحی خلاقانه دستاورد تکنولوژی نوین است و همپا با تغییرات علم رباتیک صنعت ساخت و طراحی این محصول نیز رو به جلو است.
اسکوتر برقی را همچنین می توان خودرویی تک سرنشین و دوست دار محیط زیست نامید چرا که استفاده از این وسیله بخصوص در کلانشهرهایی مانند تهران
کمک زیادی به کاهش درصد آلایندگی ها می نماید. تعدد و تنوع محصول علیرغم مزایایی که دارد باعث ایجاد دغدغه برای خریدارانی شده که بین چند محصول با قیمت های متفاوت سردرگم مانده اند. در مقاله راهنمای خرید اسکوتر برقی به بررسی و ارزیابی کلی اسکوترهای برقی پرداخته و آنها را از لحاظ عوامل موثر برقیمت اسکوتر برقی مقایسه می نماییم.
اسکوتر برقی های جدید که به آن اسکوتر هوشمند هم گفته می‌شود به دو دسته با دسته و بدون دسته تقسیم می شوند در نوع بدون دسته تنها با زاویه و جهت دادن به حرکت میتوان اسکوتر را راند ولی مدل های دسته دار که معروف ترین آنها ناین بات می باشد، میله ای ما بین زانوها قرار گرفته که با وارد شدن نیرو به این میله مسیر حرکت مشخص می شود.
فراگیری نحوه راندن این اسکوترها بسیار آسان بوده و می‌توان بدون آموزش قبلی آن را فراگرفت. علیرغم تصور برخی از افراد که بنا به سن افراد اسکوتر را توصیه می کنند باید گفت اسکوتر سواری بیشتر از عامل سن به پارامتر وقت و سرعت تکیه دارد. چه گاه دیده شده کودک خردسال با قابلیت بالا و به بهترین شیوه اسکوتر
سواری می کند. یادگیری راندن اسکوتر برقی برای بچه‌ها بسیار آسان است. مدت‌ زمانی که برای یک کودک موردنیاز است تا نحوه کارکردن با این وسیله برقی را بیاموزد نهایتا 10 دقیقه است.
باید گفت امروزه در بازار شاهد برندهای مختلف اسکوتر از قبیل فالکون، نیو پاور، اسمارت بالانس ویلز، ناین بات، ایر برد، اکسس و غیره هستیم.
دو عامل ثاثیرگذار بر خرید اسکوتر برقی قیمت و کیفیت می باشد که البته قیمت مهمترین پارامتر است.
براساس آمارهای بازار جهانی در حال حاضر 3 برند اسمارت بالانس ویل و fspped تحت لیسانس اروپا، و Xcess با طراحی امریکا بهترین تولیدکننده اسکوتر در
سال‌های 2015 تا 2018 شناخته‌ شده‌اند. اسکوترهای برقی بر اساس اندازه قطر تایر تقسیم‌بندی می‌شوند. و در سایزهای 6.5، 8، 8.5، 10 و 10.5 عرضه می شوند. بجز 6.5 اینچ که بیشرین وزن قابل تحمل 100 کیلو است، اکثر اسکوترها قادر به تحمل وزن تا 120 کیلوگرم می باشند.
راهنمای خرید اسکوتر برقی به لحاظ عوامل موثر بر قیمت اسکوتر برقی
1- سایز تایر: هر چه سایز تایر بیشتر باشد قیمت اسکوتر بالاتر می رود. مثلا یک اسکوتر 6.5 اینچ اسمارت بالانس با یک دستگاه 10 اینچ ممکن است 40 درصد اختلاف قیمت داشته باشد
2- نوع برد دستگاه: دو نوع برد اسکوتر وجود دارد 1- دو برد 2- سه برد که البته به جهت بالاتر بودن کیفیت برد سه تکه به خریداران محترم توصیه می شود اسکوتر سه برد تهیه کنند
3- باتری: باتری های موجود در بازار به دو دسته 16 سلولی و 20 سلولی تقسیم می شوند به دلیل بالاتر بودن قدرت باتری بیست سلولی توصیه می شود اولویت خرید با باتری 20 سلولی باشد.
4- مهمترین مسئله برای اطمینان خاطر مصزف کننده خرید دستگاه با کارت گارانتی معتبر و دارای خدمات پس از فروش است. گارانتی دستگاه به شما این اجازه را می دهد در صورت بروز مشکل سخت افزاری برای اسکوتر بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی به واحد فروشنده مراحعه نماید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در این کادر بنویسید.
شکلک‌ها
gol like think wink
laugh right left happy
Sad Heart Huh cofee
love hi new  
[شکلک‌های بیش‌تر]

تایید انسان بودن کاربر
لطفاً جعبه زیر را تیک بزنید. این فرآیند از فعالیت ربات‌ها جلوگیری می‌کند.

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت سریع ترین شارژر مخصوص خودروهای برقی توسط ABB elshan 0 1,310 ۹۷/۲/۱۱، ۱۰:۵۹ عصر
آخرین ارسال: elshan

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان