۹۶/۸/۳، ۰۷:۴۳ صبح
در این مقاله ایده های مختلف از رستوران های جالب و خلاقانه ای که میتوانید به سرمایه ی اندکی راه اندازی کنید و یا خوراکی های جالبی که بتوانید آنرا به رستوران ها، کافی شاپ ها یا اغذیه فروشی ها بفروشید، آشنا شوید.
ایده اول - 1000Figsیا 1000 انجیر
نام رستورانی جمع و جور است که غذاهای مدیترانه ای پخت میکند اما به خلاقانه ترین شیوه ارائه میکند.
این رستوران که نامش 1000 انجیر است، در واقع معتقد است هرچقدر غذاهای مدیترانه ای از جمله فلافل را به صورت قدیمی با اصالت و به دور از مدرنیته عرضه کنید موفق تر خواهید بود.
رستوران 1000 انجیر برای همین امر غذاهایش را که شامل سالادهای مدیترانه ای و غذاهای مخصوص مانند فلافل است در کاسه های قدیمی و سفالی به مشتریان عرضه میکند.
ایده دوم - Be Well Nutrition یا مقوی بنوشید
این برند نام شیرهای کاملی است که توسط یک تیم چندنفره به صورت استارتاپی راه اندازی شده است.
به دنبال یک نوشیدنی انرژی زا و طبیعی هستید؟
هرآنچه لازم دارید را میتوانید در شیر کامل و مقوی پیدا کنید !
این تیم چندنفره، قصد دارد نوشیدنی سالم را ترویج دهد بنابراین به صورت کاملا کاربردی و ساده تمام ویژگی های یک شیر کامل را و کاربرد آن را در زندگی روزمره را حتی بر روی پاکت این شیرهای سالم چاپ کرده اند.
ایده سوم - Bloom Box Farms یا مزارع داخل جعبه های کانتینری
به نظر شما با آهن پاره های قدیمی و اوراق کانترهای ترانزیت (جعبه های آهنی بزرگی که در حمل و نقل دریایی استفاده میشوند) چه کارها میشود کرد؟
خب یک تیم استارتاپی متشکل از 4 جوان تازه نفس این جعبه های کانتینر را به قیمت خیلی پایین خریده اند و در آنها سبزی کاشته اند و تبدیل به گلخانه کرده اند.
بهترین قسمت این ایده میدانید کجاست؟ یک گلخانه قابل حمل دارید ! حتی میتوانید در سطح شهر به صورت روزانه سبزی تازه بفروشید.
ایده چهارم - Bon Castor یا رستورانِ نه چندان رستوران
به نظر شما فقط در رستوران یا اغذیه فروشی ها باید غذا خورد؟ موسسان بان کستِر اینطور فکر نمیکنند !
آنها در واقع یک رستوران کوچک دارند که چند نوع بیشتر غذای ساده عرضه نمیکند اما در این رستوران گالری هایی از محصولات دست ساز برای فروش موجود است که مشتریان بیشتر به خاطر خرید از محصولات و صنایع دستی به این رستوران می آیند.
ایده پنجم - Dat Dog یا دَت داگ
بله این دت داگ شبیه به هات داگ خودمون هست… اما به چند فرق جزئی.
این رستوران کاملا در فضای باز است و هات داگ ها را با تزئین و اضافه کردن ادویه های محلی نیو ارلئانی، سس تمساح!،سس خرچنگ و سس دودی لوییزینایی !
میدانید چرا دت داگ موفق شده است؟ چون تمام هات داگ فروشی ها فقط 3 نوع سس در اختیار مشتری میگذارند… به همین سادگی.
ایده ششم - Dinner Lab یا آزمایشگاه غذا
یک رستوران کاملا متفاوت که مزیت رقابتی آن ارتباط مستقیم سرآشپز آن با مشتریان است !
این رستوران سرآشپزهایش را تشویق میکند تا غذاهای جدید و متفاوتی بپزند برای همین منظور میزی در محیط رستوران وجود دارد که مرز بین آشپزخانه و محل نشستن مشتریان است؛
سرآشپزها هر غذای جدیدی که میخواهند تست کنند، آنرا بر روی این میز قرار میدهند و مشتریان ماجراجو نیز مایلند از این غذاها بخورند و کیفیت آنرا گزارش دهند.
در این رستوران فقط 2 نوع غذا همیشه به صورت ثابت وجود دارد، دیگر غذا ها به صورت هفتگی یا روزانه تغییر میکنند… یک رستوران فقط برای افراد ماجراجو که میخواهند همیشه غذاهای جدید امتحان کنند.
ایده هفتم - District یا دیستریکت
یک کافه با یک عالمه تنوع دونات…
اگر دونات (تقریبا شبیه به پیراشکی) دوست داشته باشید، این کافه پاتوق شما خواهد بود.
ایده جالب این کافه در این است که چند نوع قهوه ساده را با یک عالمه تنوع در دونات های با کیفیت ارئه میدهد. تمام مشتریان این کافه، بیشتر به خاطر امتحان کردن دونات هایی با طعم ها مختلف که قبلا امتحان نکرده اند به این کافه می آیند.
ایده هشتم - MobileCube یا جعبه همراه
رستورانی که به بهانه شارژ کردن باتری موبایلتان به آنجا میروید و غذا میخورید.
همه مان امروزه از تلفن های همراه استفاده میکنیم و روشن بودنِ ان برای ما اهمیت زیادی دارد. حالا فرض کنید باتری موبایل تان کم است و پس از چند دقیقه موبایل تان خاموش خواهد شد… چه کاری خواهید کرد؟
اگر در نیویورک باشید باید به دنبال بنر رستوران های MobileCube بگردید تا آنجا موبایلتان را شارژ کنید و در حین شارژ شدن موبایلتان غذا هم بخورید… ایده خوبی نیست؟
ایده نهم - Publiq House یا پابلیق هاوس
کافه ای که نه تنها نوشیدنی بلکه سرگرمی نیز می فروشد !
شاید خیلی خسته باشید، از نظر روحی داغون باشید و یا اصلا بخواهید زمانتان را بگذرانید برای همین به کافه ای میروید و یک قهوه می نوشید، حالا فرض کنید یک گروه موسیقی برای شما موسیقی های شاد و بامزه می نوازند، آیا حاضر نیستید بار دیگر به همان کافه برگردید؟
کافه پابلیق هاوس با یک تیم نوازنده همکاری میکند که از مشتریان نام آهنگ های درخواستی شان را می پرسند و آنها را برایشان می نوازند.
نام رستورانی جمع و جور است که غذاهای مدیترانه ای پخت میکند اما به خلاقانه ترین شیوه ارائه میکند.
این رستوران که نامش 1000 انجیر است، در واقع معتقد است هرچقدر غذاهای مدیترانه ای از جمله فلافل را به صورت قدیمی با اصالت و به دور از مدرنیته عرضه کنید موفق تر خواهید بود.
رستوران 1000 انجیر برای همین امر غذاهایش را که شامل سالادهای مدیترانه ای و غذاهای مخصوص مانند فلافل است در کاسه های قدیمی و سفالی به مشتریان عرضه میکند.
ایده دوم - Be Well Nutrition یا مقوی بنوشید
این برند نام شیرهای کاملی است که توسط یک تیم چندنفره به صورت استارتاپی راه اندازی شده است.
به دنبال یک نوشیدنی انرژی زا و طبیعی هستید؟
هرآنچه لازم دارید را میتوانید در شیر کامل و مقوی پیدا کنید !
این تیم چندنفره، قصد دارد نوشیدنی سالم را ترویج دهد بنابراین به صورت کاملا کاربردی و ساده تمام ویژگی های یک شیر کامل را و کاربرد آن را در زندگی روزمره را حتی بر روی پاکت این شیرهای سالم چاپ کرده اند.
ایده سوم - Bloom Box Farms یا مزارع داخل جعبه های کانتینری
به نظر شما با آهن پاره های قدیمی و اوراق کانترهای ترانزیت (جعبه های آهنی بزرگی که در حمل و نقل دریایی استفاده میشوند) چه کارها میشود کرد؟
خب یک تیم استارتاپی متشکل از 4 جوان تازه نفس این جعبه های کانتینر را به قیمت خیلی پایین خریده اند و در آنها سبزی کاشته اند و تبدیل به گلخانه کرده اند.
بهترین قسمت این ایده میدانید کجاست؟ یک گلخانه قابل حمل دارید ! حتی میتوانید در سطح شهر به صورت روزانه سبزی تازه بفروشید.
ایده چهارم - Bon Castor یا رستورانِ نه چندان رستوران
به نظر شما فقط در رستوران یا اغذیه فروشی ها باید غذا خورد؟ موسسان بان کستِر اینطور فکر نمیکنند !
آنها در واقع یک رستوران کوچک دارند که چند نوع بیشتر غذای ساده عرضه نمیکند اما در این رستوران گالری هایی از محصولات دست ساز برای فروش موجود است که مشتریان بیشتر به خاطر خرید از محصولات و صنایع دستی به این رستوران می آیند.
ایده پنجم - Dat Dog یا دَت داگ
بله این دت داگ شبیه به هات داگ خودمون هست… اما به چند فرق جزئی.
این رستوران کاملا در فضای باز است و هات داگ ها را با تزئین و اضافه کردن ادویه های محلی نیو ارلئانی، سس تمساح!،سس خرچنگ و سس دودی لوییزینایی !
میدانید چرا دت داگ موفق شده است؟ چون تمام هات داگ فروشی ها فقط 3 نوع سس در اختیار مشتری میگذارند… به همین سادگی.
ایده ششم - Dinner Lab یا آزمایشگاه غذا
یک رستوران کاملا متفاوت که مزیت رقابتی آن ارتباط مستقیم سرآشپز آن با مشتریان است !
این رستوران سرآشپزهایش را تشویق میکند تا غذاهای جدید و متفاوتی بپزند برای همین منظور میزی در محیط رستوران وجود دارد که مرز بین آشپزخانه و محل نشستن مشتریان است؛
سرآشپزها هر غذای جدیدی که میخواهند تست کنند، آنرا بر روی این میز قرار میدهند و مشتریان ماجراجو نیز مایلند از این غذاها بخورند و کیفیت آنرا گزارش دهند.
در این رستوران فقط 2 نوع غذا همیشه به صورت ثابت وجود دارد، دیگر غذا ها به صورت هفتگی یا روزانه تغییر میکنند… یک رستوران فقط برای افراد ماجراجو که میخواهند همیشه غذاهای جدید امتحان کنند.
ایده هفتم - District یا دیستریکت
یک کافه با یک عالمه تنوع دونات…
اگر دونات (تقریبا شبیه به پیراشکی) دوست داشته باشید، این کافه پاتوق شما خواهد بود.
ایده جالب این کافه در این است که چند نوع قهوه ساده را با یک عالمه تنوع در دونات های با کیفیت ارئه میدهد. تمام مشتریان این کافه، بیشتر به خاطر امتحان کردن دونات هایی با طعم ها مختلف که قبلا امتحان نکرده اند به این کافه می آیند.
ایده هشتم - MobileCube یا جعبه همراه
رستورانی که به بهانه شارژ کردن باتری موبایلتان به آنجا میروید و غذا میخورید.
همه مان امروزه از تلفن های همراه استفاده میکنیم و روشن بودنِ ان برای ما اهمیت زیادی دارد. حالا فرض کنید باتری موبایل تان کم است و پس از چند دقیقه موبایل تان خاموش خواهد شد… چه کاری خواهید کرد؟
اگر در نیویورک باشید باید به دنبال بنر رستوران های MobileCube بگردید تا آنجا موبایلتان را شارژ کنید و در حین شارژ شدن موبایلتان غذا هم بخورید… ایده خوبی نیست؟
ایده نهم - Publiq House یا پابلیق هاوس
کافه ای که نه تنها نوشیدنی بلکه سرگرمی نیز می فروشد !
شاید خیلی خسته باشید، از نظر روحی داغون باشید و یا اصلا بخواهید زمانتان را بگذرانید برای همین به کافه ای میروید و یک قهوه می نوشید، حالا فرض کنید یک گروه موسیقی برای شما موسیقی های شاد و بامزه می نوازند، آیا حاضر نیستید بار دیگر به همان کافه برگردید؟
کافه پابلیق هاوس با یک تیم نوازنده همکاری میکند که از مشتریان نام آهنگ های درخواستی شان را می پرسند و آنها را برایشان می نوازند.