شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 48 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شرط‌بندی جهانی باشید مراقب بینی سایت‌های پیش کلاهبردار phishing و فیشینگ جام فوتبال

مراقب سایت‌های کلاهبردار شرط‌بندی و پیش بینی فوتبال باشید!
#1
مراقب سایت‌های کلاهبردار شرط‌بندی و پیش بینی فوتبال باشید!
با توجه به شروع جام جهانی، سایت‌های زیادی در زمینه شرط بندی فوتبال شروع به تبلیغ کرده‌اند که توضیحی در مورد برخی از آنها می دهیم.

[تصویر:  do.php?img=5108]

کلاهبرداری این سایت‌ها معمولا به دو روش صورت می‌گیرد :
  1. روش اول که راحت‌ترین روش هست، سایت پس از دریافت پول از شرکت کنندگان از طریق درگاه بانکی، افرادی غیر واقعی را به عنوان برنده معرفی می‌کند و بدون پرداخت جایزه برندگان، پس از مدتی با تعطیلی سایت به دلایلی همچون فیلترینگ و... با آدرسی جدید فعالیت سایت رو از سر می‌گیرند. در این روش کاربران به میزان مبلغی که در سایت پرداخت کرده‌اند متضرر می‌شوند. مورد عجیب این روش این هست که اغلب این سایت‌ها از بانک‌های داخلی درگاه پرداخت دارند!!
  2. روش دوم که باعث می‌شود قربانیان متحمل ضرر هنگفتی شوند، روشی موسوم به فیشینگ است. فیشینگ (phishing) به روشی گفته می‌شود که با جعل یک سایت، برای بدست آوردن اطلاعاتی مثل شماره و رمز کارت، اطلاعات حساب بانکی و... تلاش می‌شود. بدین صورت که شخص صفحه‌ای کاملا مشابه صفحه پرداخت بانک، طراحی (جعل) می‌کند و این صفحه را در آدرسی مشابه آدرس اصلی قرار می‌دهد. بعنوان مثال اگر صفحه پرداخت بانک سامان ⁣sep.shaparak.ir باشد، شخص کلاهبردار صفحه را در آدرس‌هایی مانند sep.shaaparak.ir یا sep.shaparakk.ir قرار می‌دهد که چشم کاربر در نگاه اول تفاوت این آدرس را با صفحه اصلی متوجه نشود. هنگام ورود اطلاعات در این صفحه، شما در واقع اطلاعات کارت خود شامل شماره کارت، رمز دوم و تاریخ انقضا را در یک صفحه جعلی وارد می‌کنید و شخص کلاهبردار این اطلاعات را ذخیره می‌کند. برخی کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر دفعه اول کاربر را به صفحه جعلی هدایت می‌کنند و پس از دریافت و ذخیره اطلاعات کارت، یک خطای ساختگی نمایش می‌دهند و از کاربر می‌خواهند دوباره تلاش کند.  در تلاش دوم کاربر را به صفحه واقعی پرداخت هدایت می‌کنند تا پرداخت انجام شود و کاربر به این روند شک نکند و سایت مدت طولانی‌تری بتواند از این طریق اطلاعات کارت‌های بانکی را ذخیره کند.
پس از این کار شخص کلاهبردار تعداد زیادی شماره کارت و رمز دوم و هر آنچه برای خالی کردن کارت نیاز دارد را در اختیار دارد. اما لازم هست کلاهبردار در این مرحله از موجودی کارت مطلع باشد تا بتواند به میزان موجودی کارت اقدام به سرقت به روش‌های مختلف کند.
در لحظه نوشتن این مطلب بانک‌های سرمایه، انصار، ایران زمین، سینا، تجارت، کشاورزی، پاسارگاد صفحه‌ای بر روی سایت خود قرار داده‌اند که به اشخاص امکان می‌دهد بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز اصلی بانکی خود، صرفا با داشتن اطلاعات کارت، موجودی کارت را مشاهده کنند. سایر بانک‌ها نظیر آینده و پارسیان و ملی و ... نیز از طریق USSD این امکان رو فراهم کرده‌اند.

متاسفانه این ابزار یکی از ابزارهای مهم کلاهبرداران فیشینگ است و بانک‌های مذکور اقدامی در جهت حذف این صفحه و انتقال آن به محیط کاربری (نیازمند نام کاربری و رمز حساب بانکی) نکرده‌اند. کلاهبردار پس از گرفتن موجودی از کارت، کل موجودی کارت را به سرقت می‌برد .

" پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ، سرهنگ دوم مرتضی ابوطالبی گفت: یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی با حضور در پلیس فتا گفت، از طریق سایت پیش‌ بینی فوتبال 250 میلیون ریال از حساب بانکی اش برداشت شد که بررسی پرونده توسط کارشناسان در دستور کار قرار گرفت . "

این سایت‌ها محدود به پیش‌بینی فوتبال در آستانه جام جهانی نیستند و بعضا با ارایه بازی‌هایی نظیر تخته نرد، پوکر و... در همه ایام فعالند.
اما با داغ شدن بحث جام‌جهانی، عمده فعالیت آن‌ها روی شرط‌بندی فوتبال متمرکز شده و با پرداخت پول به افراد معروف در اینستاگرام، سعی در جلب اطمینان و جذب قربانیان بیشتری دارند. طوری که همه این افراد تبلیغاتشان را با عباراتی نظیر "سایت معتبر" انجام می‌دهند. طوری که مخاطب ساده دل حس می‌کند خود این افراد در این سایت‌ها فعالیت کرده و از اعتبار آن مطمئن هستند.

نکته قابل تاسف این هست بعضا فوتبالیست‌ها و بازیگران ساکن ایران برای این سایت‌ها تبلیغ می‌کنند.
ثبت دامنه و فروش هاست، سامانه پیامک، طراحی سایت، خدمات شبکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sms: 10004673  - 500021995
پاسخ
 سپاس شده توسط سحر
#2
مرسی توضیحات خوبی بود
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتشار بدافزار Prowli ، مراقب ارز دیجیتالی Monero باشید farnaz 1 2,561 ۰۱/۴/۱۱، ۰۵:۲۰ عصر
آخرین ارسال: Canizales41
  مراقب برنامه‌های رسید‌‌ساز باشید! saberi 0 1,729 ۹۷/۵/۱۷، ۱۰:۰۷ عصر
آخرین ارسال: saberi
  مراقب تبلیغات شارژ رایگان باشید saberi 0 1,033 ۹۷/۳/۳، ۰۴:۰۳ صبح
آخرین ارسال: saberi
  تلگرام طلايي، بيونگ، تلگرام ضد فيلتر و ... مراقب كلاهبرداران و باج saberi 0 1,992 ۹۷/۲/۲۸، ۰۸:۰۰ عصر
آخرین ارسال: saberi
  مراقب فیشینگ تلفنی باشید sara67 0 1,240 ۹۶/۱۲/۱۹، ۱۰:۱۴ عصر
آخرین ارسال: sara67
  مراقب لینک‌های خطرناک باشید hoboot 0 1,264 ۹۶/۱۰/۳۰، ۰۴:۱۶ عصر
آخرین ارسال: hoboot
  با رعایت این موارد از شر بدافزارهای فیسبوک در امان باشید نسیم 0 2,419 ۹۶/۹/۱۵، ۰۹:۰۲ عصر
آخرین ارسال: نسیم
  کارمندان چقدر مراقب امنیت سیستم‌های خود هستند؟ saberi 0 1,705 ۹۵/۶/۵، ۱۱:۲۲ عصر
آخرین ارسال: saberi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان