شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
خرید رنگ حلال

خرید حلال رنگ
#1


رقیق کننده‌ها یا حلال‌ها جز مهم ترین موادی هستند که در صنایع مختلف به کار می‌روند و همانطور که گفته شد، انتخاب حلال مناسب که متناسب با نوع رنگ نیز باشد بسیار حائز اهمیت است. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه‌ی خرید حلال و یا صادرات حلال هستید می‌توانید با کلیک بر روی لینک‌ها مقالات مرتبط را مطالعه کنید. همچنین اگر قصد خرید حلالی مناسب برای رنگ را دارید می‌توانید با ما تماس گرفته و با ارائه مشخصات رنگ مورد نظرتان، مناسب ترین حلال را از ما خریداری کنید.

دسته بندی رنگ ها و انتخاب حلال مناسب
رنگ‌ها بطور کلی به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند:

رنگ‌ های ساختمانی
رنگ‌ صنعتی
هر دو دسته از رنگ‎‌های فوق بر پایه آب یا حلال‌های نفتی چون تینر هستند. به عنوان مثال رنگ‌های پلاستیک و اکریلیک بر پایه آب بوده و رنگ‌ روغنی بر پایه حلال‌های نفتی تولید می‌شود. رنگ‌های صنعتی نیز شامل رنگ اپوکسی، رنگ پلی اورتان، رنگ ترموپلاست، رنگ‌های کوره‌ای و… است، این رنگ‌ها هم می‌توانند بر پایه آب یا حلال تولید شوند.

برای خرید انواع حلال رنگ از طریق شماره‌های موجود در سایت با کارشناسان فروش روشان فام تماس بگیرید و محصول مورد نظر خود را سفارش دهید.

اهمیت استفاده از حلال های رنگ
حلال‌ها مایعات فراری هستند که استفاده از رنگ‌ها و رزین‌ها را سهولت می‌بخشند، زیرا که استفاده از رنگ‌ها بدون حل شدن با حلال‌ها به علت غلظت بالایی که دارند ممکن نخواهد بود. به عنوان مثال سهولت اسپری کردن رنگ، برس زدن، سخت شدن، مدت زمان مورد نیاز برای خشک و… همگی تا حدود زیادی تحت تاثیر حلالی هستند که رنگ را در خود حل می‌کند، از همین‌رو می‌توان گفت در صنعت رنگسازی استفاده از حلال رنگ مناسب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. البته که قدرت انحلال کنندگی حلال‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است و برای هر رنگ باید از حلال متناسب با فرمولاسیون آن رنگ استفاده شود.

انواع حلال رنگ
در یک تعریف کاربردی‌تر حلال‌ها را می‌توان نوعی ماده شیمیایی مایع دانست که مخلوطی از چندین ماده آلی بوده و قادرند مواد آلی چسبناک مانند رزین را در خود حل کرده و مخلوطی یکدست را به وجود آورند.

حلال‌‌ها بطور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند:

حلال‌های آلی یا ارگانیک
حلال‌های معدنی
حلال‌های آلی جزو پرکاربردترین انواع حلال رنگ بوده و تقاضای خرید آن‌ها در بازار بیشتر است. نفت، تینر یا بنزین را می‌توان جزو حلال‌های آلی دانست. برای رقیق سازی رنگ‌های روغنی یا اکریلیک اغلب از حلال‌های آلی چون نفت سفید استفاده می‌شود. برای لاک الکل‌ها یا رنگ‌های روغنی می‌توان از حلال‌هایی مانند بنزین سفید نیز استفاده کرد. اما توجه داشته باشید که این حلال‌های آلی بسیار مشتعل هستند و حین کار با آن‌ها باید همه جوانب احتیاطی را در نظر بگیرید.

به حلال‌هایی که در ساختار شیمیایی خود مانند حلال‌های آلی اسکلت‌های کربنی ندارند حلال معدنی گفته می‌شود. آب و آمونیاک را می‌توان دو مورد از پرکاربردترین حلال‌های معدنی دانست. مناسب‌ترین حلال رنگ برای رنگ‌های پلاستیک و آکریلیک آب است.

حلال‌ها با توجه به پایه ساخت‌ آن‌ها نیز به چندین دسته تقسیم بندی می‌شوند:

حلال‌های الکلی
حلال‌های کتونی
حلال‌های اتری
حلال‌های استری
حلال‌های هیدروکربنی آروماتیک
حلال‌های هیدروکربنی الیفاتیک
حلال‌های هیدروکربنی کلره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انواع حلال رنگ farzaneh 0 462 ۰۰/۱۱/۱۸، ۰۵:۰۹ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  حلال رنگ چیست؟ farzaneh 0 489 ۰۰/۱۱/۱۸، ۰۵:۰۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  صادرات حلال-صادرات محصولات حلال farzaneh 0 525 ۰۰/۱۱/۹، ۰۹:۰۶ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  صادرات حلال روشان فام seofar70 0 562 ۰۰/۱۱/۹، ۰۸:۰۰ عصر
آخرین ارسال: seofar70
  صادرات حلال رنگ seofar70 0 528 ۰۰/۱۱/۹، ۰۷:۵۹ عصر
آخرین ارسال: seofar70

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان