شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مسائل حقوقی

مسائل حقوقی
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از بهترین روش‌های موجود برای افرادیست که نمی‌توانند و یا نمی‌خواهند در دفتر وکیل حضور یابند. چند سال پیش، شما مجبور می شدید برای مشاوره حضوری با وکیل وقت بگذارید یا در ساعات کاری وکیل با او تماس بگیرید و حتی پیدا کردن شماره تلفن وکیل بسیار دشوار بود.

با گذشت زمان و توسعه ارتباطات تلفنی با وکلا و مشاوره شخصی، رسیدگی به مسائل حقوقی و دریافت پاسخ از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معتبر آسان تر شده است. ولی امروزه با وکیل و مشاور حقوقی به طرق مختلف، تلفنی، آنلاین و حضوری و یا حتی ۲۴ ساعته در تماس هستید.
ملاقات شخصی با یک وکیل و بازدید از دفتر حقوقی وکیل مورد نظر می تواند زمان زیادی طول بکشد، زیرا وکلای حرفه‌ای و واجد شرایط معمولاً مشغول هستند و ممکن است به زودی با کسی قرار ملاقات نگذارند.

مشاوره تلفنی با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی است که به افراد در چنین شرایطی کمک می کند تا بدون هیچ گونه هزینه و زمان سفر، در هر کجا و هر زمان با تلفن ثابت یا با یک وکیل مجرب مشورت کنند.
طبق گفته دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، آنچه منجر به مستثنی شدن جرم کلاهبرداری نسب به سایرین جرایم علیه اموال گشته این است که در اکثر جرایم علیه اموال ، اموال از طریق گاهاً خشونت و بدون رضایت یا آگاهی صاحب مال و یا همان قربانی به مجرم منتقل می گردد و این در حالی است که در جرم کلاهبرداری چنین نبوده و از همین رو این جرم نسبت به سایر جرایم علیه اموال مستثنی می گردد چرا که در کلاهبرداری مالک و یا متصرف مال از روی میل و رضا و رغبت خود صرفاً به خاطر فریبی که خورده که چه بسا در این فریب اهدافی همچون امید به کسب منافع بیشتر مدنظر وی بوده اموال خود را در اختیار فرد کلاهبرد که همان مجرم است قرار می دهد.
پس کلاهبرداری همانگونه که متوجه شدیم بردن مال و یا اموال دیگران با توسل به عملیات متقلبانه که توام و همراه با سوء نیت بوده باشد معنا می گردد پس جهت محقق گشتن این جرم ضرورت دارد فریب مال باخته و قربانی با توسل به وسایل متقلبانه صورت بپذیرد و به عبارتی مانور های متقلبانه اس که می بایست کلاهبردار جهت تحقق این جرم بدان متوسل گردد لذا همین مانور های متقلبانه فاکتوری است که دشوار کرده تشخیص جرم کلاهبرداری را و همین امر منجر گشته بسیاری از افراد جامعه دچار این اشتباه شوند که فردی که اقدام به بردن اموال آنان با توسل به دروغ ساده نموده کلاهبردار است حال آنکه صرفاً گفتن یک دروغ ساده به هیچ عنوان مانور های متقلبانه محسوب نخواهد گشت.
جرم کلاهبرداری از جمله جرایم مقید

جرم مقید جرمی است که طبق قانون و عرف زمانی به وقوع خواهد پیوست که به صورت خارجی محقق گردد و به عبارتی نتیجه ای که مد نظر است از این جرم حاصل گردد کلاهبرداری از جمله جرایم مقید بوده که شرط محقق گشتن این جرم بردن مال دیگری است و حصول نتیجه خاص این جرم می باشد که خود بردن مال دیگران جهت تحقق مستلزم دو شرط است:

۱٫ ورود ضرر مالی به قربانی.
۲٫ انتفاع مالی کلاهبردار یا شخص مورد نظر وی.
جرم کلاهبرداری در قالب های مختلفی صورت می پذیرد و از تنوع بسیار زیادی برخوردارند که در اکثر موارد این جرم را در قالب معاملات نظاره گر خواهیم بود.
صلاحیت شورا در برخی از دعاوی خانوادگی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ذکر می کند که ماده ۴ قانون حمایت خانواده رسیدگی به دعاوی مربوط به جهیزیه ، مهریه و نفقه را در صلاحیت دادگاه خانواده قرار داده است اما دعاوی مربوط به مهریه و جهیزیه و نفقه در صورت وجود شرایطی در شورای حل اختلاف مطرح می گردد :
۱٫ در صورتی که مبلغ مهریه ، نفقه و جهیزیه تا بیست میلیون تومان باشد ، مثلاً اگر خانمی بخواهد مهریه خود را از همسرش مطالبه کند و مبلغ مهریه تا بیست میلیون تومان باشد ، باید دادخواست خود را برای شورای حل اختلاف تنظیم نماید ولی اگر مبلغ مهریه بیشتر از بیست میلیون تومان باشد باید به دادگاه خانواده مراجعه کند .
۲٫ اگر قبل از طرح دعاوی مربوط به جهزیه ، نفقه و مهریه تا ۲۰ میلیون تومان ، دعوای طلاق مطرح نشده باشد به دلیل اینکه طلاق اموری می باشد در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد . در صورتی که دادگاه خانواده حکم طلاق را صادر نماید در همین حکم تکلیف جهزیه ، مهریه و نفقه هم مشخص خواهد شد و دیگر نیاز به رسیدگی در شورای حل اختلاف نمی باشد . در غیر این صورت شورا صالح به رسیدگی است.
مطالبه مهریه

یکی از مهم ترین دعاوی در حوزه حقوق خانواده دعوای مطالبه مهریه به وسیله زوجه می باشد که به موجب قانون به محض وقوع عقد نکاح ، زوجه مالک مهریه می گردد و می تواند حتی روز بعد از انعقاد عقد ، مهریه خود را از زوج طلب نماید . لزوماً دادخواست مطالبه بعد از جدایی یا در هنگام جدایی به وسیله زوجه تقاضا نمی شود و ممکن است قبل از طلاق و بدون هیچ گونه مشکلی زوجه مهریه خود را مطالبه نماید ولی اکثراً در بیشتر اوقات بعد از جدایی یا درهنگام آن تقاضا می گردد . مطالبه مهریه دارای شرایطی می باشد و راه های مطالبه مهریه متفاوت می باشد و نسبت به اوضاع و احوال آن متفاوت می باشد پس بهترین راه و مناسب ترین راه کمک گرفتن از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می باشد پس در چنین شرایطی مشاوره با وکیل الزامی می باشد . زیرا در مقابل دادخواست مطالبه مهریه ادعای اعسار از پرداخت مهریه و تقاضای تقسیط آن توسط زوج از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد پس استفاده نمودن از مشاوره و استفاده از تخصص یک وکیل دعاوی خانواده اکیدا ًتوصیه می گردد .

انواع سرقت و مجازات آن

طبق گفته ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از ابتدای جوامع بشری تا کنون همیشه و در همه ی جوامع مالکیت امری مهم و حائز اهمیت تلقی می شود و همه ی افراد نسبت به اموالشان حساس بوده اند. تمامی افراد در یک جامعه دائماً خواستار احترام به حقوق شان با توجه به مالکیت ها که داشته بوده اند اما متاسفانه همیشه افرادی هم بوده که این حقوق را نادیده و پایمال نمایند. با توجه به اهمیت مالکیت و همچنین رعایت حقوق افراد و با توجه به پیشرفت جوامع در تمامی زمینه ها قانون گذار اقدام به تدوین قوانینی در راستا حفظ حقوق افراد نموده تا از ضایع شدن حقوق افراد جامعه جلوگیری نماید و مالکیت اموالشان را محترم بشمارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#2
سلام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه مسائل حقوقی داره؟
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکات حقوقی خرید آپارتمان: maryamhajilou 0 472 ۰۱/۳/۱۷، ۰۲:۱۶ عصر
آخرین ارسال: maryamhajilou

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان