شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
رژیم غذایی

رژیم غذایی
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 چگونه اختلالات هورمونی را کاهش می دهد؟

 
یکی از نکات مهمی که در ایجاد و حفظ سلامت انسان نقش حیاتی دارد، تعادل هورمونی است. کافی است در یکی از غدد بدن تولید هورمن‌ها دچار نامنظمی شود. وقتی تعادل هورمون‌ها تغییر می‌کند عواملی مانند تغییر در وزن، اشتها، انرژی، خلق و خو و حتی تولید مثل را به دنبال دارد. اختلال هورمون‌ها حتما به دلایل خاصی اتفاق می‌افتد که در دوران بارداری و شیردهی این اتفاق زیاد می‌افتد که باید در صدد درمان آن بود. اختلالات هورمونی می‌تواند سلامت و بهداشت روان را در خطر بیندازداد. یکی از اختلالات هورمونی شایع در دوران شیردهی، ریزش مو است. این مشکل خود‌به‌خود بعد از دوران شیردهی حل می‌شود و موهای جدید جایگزین موهای ریخته می‌شود. البته اگر بعد از دوران شیردهی این مشکل همچنان ادامه داشت باید به پزشک مراجعه کرد. شاید مشکل تیروئید و یا کم خونی باعث ریزش مو شود. باید اختلالات هورمونی را جدی گرفت زیرا عدم تعادل در هورمون‌های ترشح شده از غدد درون ریز می‌تواند باعث بیماری‌هایی چون مشکلات تیروئیدی و دیابتی شود. عوامل فراونی در بهم خوردن تعادل هورمون‌ها وجود دارد که می‌توان به مواردی چون آسیب یک غده، بیماری‌های ژنتیکی، استرس، عفونت و اضطراب اشاره کرد. جهت بهبود این مشکلات بهتر است زودتر اقدام شود و با مراجعه به پزشک با انجام چند آزمایش می‌توان به مشکل اصلی پی برد.
[تصویر:  diet%204.jpg]
تاثیرات اختلالات هورمونی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم خوردن تعادل هورمونی از طریق علایمی چون افسردگی، نوسانات خلقی، کاهش میل جنسی، چرب یا خشک شدن پوست، احساس خستگی، مشکلات خواب، علایم آلرژیک، ولع شدید به خوردن شیرینی، سردرد یا میگرن، اضطراب و تحریک پذیری، تغییرات دمایی بدن، عفونت های مجاری ادرار، آکنه و بثورات جلدی و سندروم قابل تشخیص است. در بارداری و زایمان اختلال هورمونی بسیار شایع است. علت این شکل واکنش بدن به تغییرات جدید است. در دوران شیردهی مادر به مدت چندین ماه عادت ماهیانه ندارد به همین دلیل تغییرات هورمونی در بدن او رخ می‌دهد. این تغییرات امری طبیعی است که در بدن اتفاق می‌افتد. پرولاکتین هورمونی است که بعد از زایمان باعث ایجاد شیر در سینه‌های مادر می‌شود.ترشح این هورمون باعث پایداری سطح استروژن و همچنین سایر هورمون‌ها می‌شود. بنابراین بعد از زایمان به صورت کاملا طبیعی هورمون شیردهی در بدن مادر زیاد می‌شود.
[تصویر:  diet%206.jpg]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 یکی از تغییراتی که در اثر شیردهی در بدن مادر اتفاق می افتد کم کردن وزن است. به همین دلیل مادرانی که به فرزندشان شیر می‌دهند زودتر به وزن قبل از بارداری برمی‌گردند.
 شیر دادن به کودک موجب می‌شود که تمام چربی‌های جمع شده در دوران بارداری بسوزند. در صورت نداشتن برنامه‌ی غذایی مناسب هم مادر به وزن ایده‌ال می‌رسد و هم نوزاد از لحاظ تغذیه تامین می‌شود. یکی از دلایل بهم ریختن هورمون‌ها داشتن اضافه وزن و نارضایتی از تناسب اندام است. بدن زن بعد از زایمان به طور طبیعی دست خوش تغییراتی می‌شود اما با پیروی از تغذیه دوران شیردهی از شدت این مشکل کاسته می‌شود. تغذیه‌ی ناسالم در دوران شیردهی مشکلاتی را به همراه دارد که چربی خون می تواند به آن کمک کند..
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رتبه و کارنامه قبولی کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد ۱۳۱۳) Master/PhD/Exam 0 409 ۰۲/۸/۲۲، ۰۹:۱۷ عصر
آخرین ارسال: Master/PhD/Exam
  طراحی سایت رژیم غذایی baharnpco 1 1,107 ۹۹/۵/۱۰، ۱۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: n_pan
  بررسی دلایل عدم پیروی از رژیم غذایی sahar.hamdi30 0 1,371 ۹۶/۲/۱۸، ۰۲:۵۹ صبح
آخرین ارسال: sahar.hamdi30

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان