۹۶/۹/۷، ۰۳:۳۵ صبح
سلام مجدد
من یه بازی نصب کردم و الان میخوام پاکش کنم ولی گزینه آنیستال کار نمی کنه و غیر فعال شده
کسی می تونه کمک کنه؟
مرسی
کلمات کلیدی |
در گزینه برنامه اندروید مشکل غیرفعال های شدن نصب لغو uninstall |
مشکل غیرفعال شدن گزینه لغو نصب در برنامه های اندروید (غیرفعال شدن U
|
||||||
۹۶/۹/۷، ۰۳:۳۵ صبح
سلام مجدد
من یه بازی نصب کردم و الان میخوام پاکش کنم ولی گزینه آنیستال کار نمی کنه و غیر فعال شده
کسی می تونه کمک کنه؟
مرسی
۹۶/۹/۷، ۰۲:۵۲ عصر
سلام
یکی از مشکلات رایج در بین کاربران گوشی های اندروید غیرفعال شدن گزینه ی Uninstall هنگام حذف یک بازی یا برنامه می باشد که با توجه به قابلیت مدیر شدن آن برنامه این مشکل به راحتی قابل حل میباشد ، تعدادی از برنامه های علاوه بر نصب نیاز به مدیر شدن در دستگاه کاربر را نیز خواستار شده و همین امر باعث غیرفعال شدن گزینه ی Uninstall میشود .
درصورتی که میخواهید یک برنامه و یا بازی را از گوشی خود پاک کنید اما گزینه ی لغو نصب (Uninstall) غیرفعال است، کافیست مراحل زیر را انجام دهید: وارد تنظیمات گوشی شده و بخش Security را انتخاب کنید در گوشی های اندروید ۶ به بالا بخش Lock Screen And Security را انتخاب کنید سپس بخش Device Administrators را انتخاب کنید در گوشی های اندروید ۶ به بالا ابتدا بخش Other Security Settings سپس بخش Device Administrators را انتخاب کنید در این قسمت تمامی برنامه هایی را که قبلا به عنوان مدیر دستگاه قبول کرده اید وجود دارد و میتوانید با انتخاب برنامه ی مورد نظر آن را غیرفعال کنید گزینه ی Deactivate را انتخاب کنید پس از انجام مراحل بالا گزینه ی Uninstall فعال شده و میتوانید به راحتی برنامه ی مورد نظر را پاک کنید
۹۶/۹/۸، ۰۶:۱۶ صبح
خیلی ممنونم کمک بزرگی کردین مشکلم حل شد به کمک شما
۹۶/۹/۹، ۱۰:۰۷ عصر
خواهش می کنم
موفق باشین | ||||||
|