شما عضو این انجمن نبوده یا وارد نشده اید. لطفا برای مشاهده کامل انجمن و استفاده از آن وارد شوید یا ثبت نام کنید .

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
سیگارکشیدن سیگار آزمایش کشیدن به کرونا و ابتلا اخبار

سیگار کشیدن و ابتلا به کرونا
#1
سیگار و ابتلا به کرونا
ویروس کرونا از جمله عوامل بیماری زای تنفسی هستند و ممکن است از یک سرماخوردگی خفیف تا بیماری های شدیدتری را باعث شوند. عوامل زمینه ای متفاوتی (مانند بیماری های قلبی و عروقی و دیابت) می توانند روند طبیعی بیماری را تغییر دهند. این سوال مطرح می شود که با توجه به درگیرشدن دستگاه تنفسی و ریه ها در بیماری کرونا، آیا استعمال دخانیات و سیگار ، می تواند در روند پیشرفت این بیماری و ابتلا به کرونا تاثیرگذار باشد؟
مقالاتی در خصوص ارتباط کرونا و سیگار
با شروع پاندمی کرونا، مقالات علمی متعددی در خصوص این بیماری در ژورنال‌های مختلف دنیا چاپ شد. از آنجاییکه این بیماری کاملا جدید بود، جامعه علمی دنیا در خصوص چاپ این مقالات سختگیری نکرد.(دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) اساسا فرد متخصصی وجود نداشت تا مقالات را صحت سنجی و راستی آزمایی کند. یکی از اولین داده‌ها و مقالاتی که در این زمینه چاپ شد، مربوط به یک مقاله‌ی چینی بود. با بررسی آماری افراد مبتلا به کرونا در کشور چین، به این نتیجه رسید که تعداد افراد سیگاری مبتلا به کرونا کمتر از افراد دیگر است (با توجه به جامعه‌ی آماری کشور چین).
پس از آن نیز مقالاتی در کشورهای ایتالیا و فرانسه نیز منتشر شد و در بخش نتیجه‌گیری، به ارتباط میان کشیدن سیگار و جلوگیری از ابتلا به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرداخته بود. این محققان گفتند نیکوتین موجود در سیگار،(دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) با تاثیرگذاری بر دریافت‌کننده‌های سلولی (گیرنده‌های سلولی) به نام ACE2، مانع از ورود ویروس کرونا به سلول‌ها میشود. نتیجتا احتمال ابتلای افراد سیگاری به کرونا را کاهش داد. تنها گیرنده‌ی تایید شده‌ی ویروس سارس-کوو-۲ (کووید-۱۹) به نام ACE-2 بر روی دیواره‌ی سلول‌های ریه چسبیده و در حقیقت محل ورود این ویروس به سلول است. ظاهرا نیکوتین برروی این گیرنده‌ها اثر گذاشته و احتمال ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد. در همکاری دانشگاه پیرئوس (یونان) و دانشگاه اوتا (ایالات متحده آمریکا) نیز نتایج کسب شد که داستان جالبی دارد!
برای دیدن جزییات بیشتر به سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مراجعه نمایید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سویه جدید کرونا (سویه‌های BA4 و BA5) از راه رسید. sabalabnet 0 538 ۰۱/۴/۲۰، ۰۳:۵۸ عصر
آخرین ارسال: sabalabnet
  تا چند سال بعد از کشیدن دندان می‌توان ایمپلنت کرد؟ نیاز غنی 0 630 ۰۱/۳/۱، ۰۷:۵۰ عصر
آخرین ارسال: نیاز غنی
  کرونا و تست آنتی بادی sabalabnet 1 663 ۰۰/۱۲/۲۶، ۰۳:۰۹ عصر
آخرین ارسال: reyhanes7770
  پادزهر ویروس کرونا saraomidi 0 679 ۹۹/۱/۲۴، ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: saraomidi
  دلایل ابتلا به بیماری واریس چیست ؟ elia44 0 739 ۹۸/۱۰/۱۶، ۰۹:۳۶ صبح
آخرین ارسال: elia44
  علت ابتلا به تالاسمی amin66 0 587 ۹۸/۱۰/۷، ۱۲:۴۰ عصر
آخرین ارسال: amin66

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان